• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
با عرض سلام و ابراز ادب و احترام خدمت مدیریت محترم
متاسفانه مشاهده کردم که یوزر همنام یوزر بنده در این انجمن توسط شخصی ایجاد شده که این مساله ممکن است بعدها مشکل ساز شود و دیگران این یوزر را با بنده اشتباه بگیرند
این یوزر: نمایش مشخصات: Mircosoft Corporation - PersianTools Forums
لطفا پیگیری کنید
با تشکر
شاد باشید
یا حق

Mircosoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
23
مدیریت محترم،
ضمن سلام و خسته نباشید.
نام کاربری بنده هیچ ارتباطی به یورز نمایش مشخصات: Microsoft Corporation - PersianTools Forums ندارد. ایشون مایکروسافت (MICROSOFT) هستند و بنده میرک سافت (MIRCOSOFT) هستم. میرک در لغت نامه دهخدا به معنی امیرکوچک یا فرمانده کوچک است.
بنده که نمیتونم به به خاطر ایشون نام کاربری رو که که کاملا متفاوت است کنار بگذارم.
با آرزوی موفقیت،
ممنون از لطف شما.

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
با سلام

خواهش می کنم برای انجمن کنسول ها ناظر تعیین کنید

میشه گفت نفس های آخرش رو میکشه، کلا نابود شده

حتی اگه یک نفر که فقط تاپیکای بدون عکسو قفل کنه از سرمون هم زیاده

با تشکر و عرض احترام

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
متاسفانه مد شده بعضی ها الکی تاپیک شکایت میزنند مثلا از کسی که بدشون میاد.
این تاپیک تو سیستم میمونه و اسم اون بنده خدا با سرچ کوچیک معلوم میشه.
باید این تاپیک ها به کل پاک بشه که تک و توک هست. لطفا بررسی بشه!

ادیت:

کسی با کارت قرمز بن دائم نمیشه! فرض اشتباه نتیجه ی اشتباه داره!

قرار نیست با طرح فروشنده ی معتبر سیستم فیدبک حذف بشود...فروشنده معتبر خوبی که داره اینه که تمام اطلاعات فرد گرفته شده و در صورت کلاه برداری و شکایت یوزر پلیس فتا درخواست مشخصات می کنه و ادمین خیلی راحت این مشخصات

رو در اختیارشون علاوه بر آی پی و.... قرار میده...

اول که گفتم فرض اشتباه نتیجه ی اشتباه داره

در ثانی اینجا یه سری قوانین داره اگر رعایت کردین کسی با شما کاری نداره مثل خیلی های دیگه اما اگه قبول ندارین قوانینو ؛ اجباری بر ماندن شما نیست!

در ضمن برای آخرین بار درخواست می کنم مباحث خارج از تاپیک مطرح نشود چون شرمنده دوستان خواهم شد!

ممنون از آقا وحید. طرح فروشنده معتبر خوبه ولی باید امنیت سایت هم بالا باشه.
حالا ما وارد هستیم ولی پیش اومده و دیدم که از اکانت کسی سو استفاده شده.
در مورد فیدبک هم باید آدرس تاپیک معلوم بشه مثل بازیسنتر که این امکان رو داشت.
که هم الکی امتیاز ندند هم معلوم بشه شارژ ایرانسل بوده یا لپ تاپ =/
جدای همه اینا نظر من هنوز روی داشتن یه واسطه از طرف مدیران سایت هست!

اما مشکلات هنوز هست مثل نذاشتن عکس با نام کاربری، تاپیکهای موازی، تاپیک در تاپیک، آپ کردن تاپیک و...
و مهمتر از همه فروش اجناس تقلبی جای اصل و دلالی و بی ربط...

Last edited:

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام.
من حدودا یکی دو هفتس که دچار مشکلی شدم.
من تو همه ی سایت ها میتونم بیام ولی فقط تو انجمن پرشین تولز نمیتونم وارد شم تو خود سایت persiantools.com هم میتونم بیام ولی تو انجمن نمتونم وارد شم الانم با وسیله ی کسی دیگه اومدم.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
پیشنهاد من برای بازارچه:
لطفا راهکاری اتخاذ کنید تا از جمع آوری امتیاز های کم ارزش (مثل معامله یک شارژ 2 تومنی) جلوگیری بشه.
میشه برای دادن امتیاز ، یه حداقل ارزشی برای کالا در نظر گرفت.

سلام.
من حدودا یکی دو هفتس که دچار مشکلی شدم.
من تو همه ی سایت ها میتونم بیام ولی فقط تو انجمن پرشین تولز نمیتونم وارد شم تو خود سایت persiantools.com هم میتونم بیام ولی تو انجمن نمتونم وارد شم الانم با وسیله ی کسی دیگه اومدم.
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

این مشکل چندین بار برای من پیش اومده
گاهی اوقات آی پی بلاک میشه و در اکثر مواقع بعد چند روز آزاد میشه.
راهکارش هم تعویض آی پی به روش های معموله.
یا چند روز صبر کنید خودش حل میشه معمولا.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
سلام
پیشنهاد من برای بازارچه:
لطفا راهکاری اتخاذ کنید تا از جمع آوری امتیاز های کم ارزش (مثل معامله یک شارژ 2 تومنی) جلوگیری بشه.
میشه برای دادن امتیاز ، یه حداقل ارزشی برای کالا در نظر گرفت.

این مشکل چندین بار برای من پیش اومده
گاهی اوقات آی پی بلاک میشه و در اکثر مواقع بعد چند روز آزاد میشه.
راهکارش هم تعویض آی پی به روش های معموله.
یا چند روز صبر کنید خودش حل میشه معمولا.

درسته.
با ساکس اومدم مشکلم حل شد.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
طرح همکار آزمایشی بازارچه خیلی خوبه و بازارچه رو سر و سامان داده ولی

متاسفانه بعضی از این افراد ناشی هستند و بدون تذکر تاپیک رو پاک می کنند!

خیلی هاشون صبور و با احترام رفتار می کنند و مشکل رو pm می کنند اما بعضی متاسفانه بسیار...

با این وضع هیچ تضمینی برای فروشنده نیست تاپیکی که کلی روش کار بشه در عرض یک ثانیه بدون اطلاع پاک بشه؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
طرح همکار آزمایشی بازارچه خیلی خوبه و بازارچه رو سر و سامان داده ولی

متاسفانه بعضی از این افراد ناشی هستند و بدون تذکر تاپیک رو پاک می کنند!

خیلی هاشون صبور و با احترام رفتار می کنند و مشکل رو pm می کنند اما بعضی متاسفانه بسیار...

با این وضع هیچ تضمینی برای فروشنده نیست تاپیکی که کلی روش کار بشه در عرض یک ثانیه بدون اطلاع پاک بشه؟

همکاران بازارچه مطابق قوانین عمل می کنند و بهتره کاربران هم قوانین را اجرا کنند. البته تا جاییکه فرصت و انرژی اجازه بده در خصوص اشکالات شکلی اطلاع رسانی خواهد شد. رعایت قوانین به پیشرفت بازارچه کمک می کنه و در نهایت سودش به همه کسانی که قانونمند رفتار می کنند خواهد رسید.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
همکاران بازارچه مطابق قوانین عمل می کنند و بهتره کاربران هم قوانین را اجرا کنند. البته تا جاییکه فرصت و انرژی اجازه بده در خصوص اشکالات شکلی اطلاع رسانی خواهد شد. رعایت قوانین به پیشرفت بازارچه کمک می کنه و در نهایت سودش به همه کسانی که قانونمند رفتار می کنند خواهد رسید.
من هم اولش گفتم که طرح عالی ای هست ولی قوانین باید برای همه یکسان اجرا بشه! حرف من فقط و فقط همینه.
نمونش الان این کاربر از ابتدا تا الان تاریخ و اسم انجمن رو نزده و تمام تاپیکهای فروشش هم بازه و در جریانه.
http://forum.persiantools.com/t344154.html
این فقط یک نمونه بود برای مثال خدای نکرده نمیخوام دلخور بشه.
بعد چرا کس دیگه ای مثل من فقط بخاطر اینکه تو تاپیک آخرش اشتباه کرده بود باید تاپیکش به کل پاک بشه؟
ممنون میشم مدیر به این سوال پاسخ قانع کننده ای بده.

master2012-sabegh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیا اینم پیشنهاد: سن مدير هاي ازمايشي بازارچه کمه و جنبه مديرت رو ندارن به خاطر همين از پستي که بهشون داده شده سو استفاده ميکنن

چرا يه مدير خودش از تمام قوانين بازارچه معاف باشه
خداوکيلي يه نگاه به پست من بندازيد ببينيد به چه دليل تايپيکم قفل شده:
http://forum.persiantools.com/t357660.html
يه نگاه هم به پستهاي اين مدير بکنيد.
http://forum.persiantools.com/t334987.html
http://forum.persiantools.com/t307595.html
http://forum.persiantools.com/t295565.html
http://forum.persiantools.com/t291980.html
http://forum.persiantools.com/t280364.html
http://forum.persiantools.com/t280350.html
ميدونم آخرشم خودم بن ميشم ولي خدا جاي حقه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

بنده تایپک فروش جدیدی ایجاد ننموده ام در سه ماهه ی اخیر . مشکلی هم با هیچ کدام از همکاران "آزمایشی" بازارچه ندارم. سن کاربران لایحتمل نقش اساسی بازی میکند در تصمیم نهایی. بهیچ عنوان منکرِ تشدید قوانین برای کاربرانِ تازه، 2011 تا 2013، نیستم. و موافق هستم ک با جدیت بیشتری باید برخورد بشود با کاربرانِ خاطی. (رعایت قوانین فارِم و بازارچه)

کاربری با تاریخ عضویتِ 2003 با میزان پست بالای 1000 عدد و امتیازِ خوب، تایپکشان برای فقط و فقط یک "تاریخ" بسته شد. سنِ پدرِ بنده را دارند ایشان. شاید قیمتِ خودروی ایشان از "کل زندگیِ" بعضی از این "مدیرانِ جدید" بیشتر باشد. (اطمینان دارم)

اما

یکی از همین همکاران "آزمایشی" بازارچه، از دوستانِ خودِ بنده هست. ایشون 16 سال سن دارند و کلاس دوم دبیرستان. تلفن زدم و تبریک گفتم ب ایشان و ایشان، همان شب، یک عدد ساندویچ "سرد" مرا میهمان نمود. در میانِ راه، در خودروی بنده نشسته بود و با یکی از دوستانش "اسم و فامیل" بازی میکردند از طریق سیستم پیام رسانی گوشی های تلفن همراه (SMS).

پ. ن. همانطور ک عرض کردم، بنده در سه ماه اخیر تایپکی ایجاد ننموده ام در بازارچه برای "فروش". لذا بهیچ مشکلی برخورد ننموده ام تا کنون.
پ. ن. بنده برای "همکار" شدن در بازارچه، هیچ درخواستی ننموده ام. لذا برای بعضی از کاربرانِ جدید العضوِ مدیر (آزمایشی) سوء تفاهمی ایجاد نشود.
پ. ن. تقاضا دارم این "پست" توسط مدیرانِ آزمایشیِ بازارچه "نقل قول" نشود و پاسخ داده نشود. بهیچ عنوان.

پ. ن. از شما آقا بهمن و دوستِ بسیار مهربانم، آقا احسان، ک در هر چه بهتر شدنِ بازارچه، در تلاش هستید، سپاسگذارم.

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
احتمالاً این پیشنهاد رو بارها دوستان دادن،من دوباره میگم شاید ...
توی قسمت امتیاز بازارچه قیمت مبادلات ثبت بشه اون هم به تفکیک ارزش فروش و ارزش خرید و مجموع آن ها
اینجوری یکی که 2 تا شارژ فروخته با یکی که 2 تا لپ تاپ فروخته یکسان ارزیابی نمیشن
قیمت فروش هم باید به تایید هم خریدار و هم فروشنده برسه تا ثبت بشه اینجوری قیمت کاذب ثبت نمیشه یا کمتر ...
خوش باشین و موفق

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
لطفا یه فکری به حال این New user ها بشه مثل worm دارند تکثیر میشند.
یا سرکار میذارند یا آپ میکنند یا... و جالبه که پستهاشونم یه فرمه مثلا شماره میدند و...
اینم نمونش که کلاهبردارم توشه: http://forum.persiantools.com/t353572.html
همکار انجمن هم که تو اون تاپیک...

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
من یه پیشنهاد برای هیئت بررسی تاپیک شکایات داشتم ولی اون تاپیک قفل شد. حالا چی شد اون طرح کنسل شد یا انجام میشه ؟

اگر در حال انجام هست من پیشنهادم رو بدم

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
من یه پیشنهاد برای هیئت بررسی تاپیک شکایات داشتم ولی اون تاپیک قفل شد. حالا چی شد اون طرح کنسل شد یا انجام میشه ؟

اگر در حال انجام هست من پیشنهادم رو بدم

داریم بررسی میکنیم.
شما هم پیشنهادتون رو بدین. اگه امکانش باشه، استفاده میکنیم.

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
مدیران عزیز بهتره عنوان فروشنده معتبر رو هر کاربر تازه واردی ندید حداقل بزارید مدتی از فعالیتش بگذره و یه حداقل امتیاز هم براش در نظر بگیرید
این پیشنهاد رو بررسی میکنید عزیزان
حتما باید با این فروشنده معتبر هم کلاهبرداری بشه تا فکری به حالش بکنید شما در صورتی میتونید به یه کاربر تازه وارد عنوان فروشده معتبر رو بدید که حتما خودتون هم تضمینش کنید
نظر من اینه حداقل باید یه یوزر 5 امتیاز به بالا داشته باشه بعد این عنوان رو دریافت کنه
شایدم خیلی خیلی به این سیستم مطمئن هستید که اینجوری اجرا شده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
داریم بررسی میکنیم.
شما هم پیشنهادتون رو بدین. اگه امکانش باشه، استفاده میکنیم.

یکی از بندهای هیئت بررسی شکایات این بود که تعداد اعضا 5 نفر باشه و رای صادره بصورت 3/5 باشه. حالا اینجا نکته داره. اگر 5 نفر ثابت باشه احتمال داره که رابطه ها در رای ها دخیل بشه.

به هر حال اینجا همه با هم معامله کردند و خیلی ها با هم ارتباط دوستی دارند. هرچند که قرار هست هویت این اعضا مخفی باشه ولی به هر حال به مرور زمان آشکار میشه. ضمن اینکه ما آدم ها همیشه بعضی مسائل

رو با اطرافیانمون در میون میذاریم.

برای جلوگیری از این مورد که 100% اتفاق میوفته پیشنهاد من اینه که اون بند به شکل زیر تغییر کنه

- تعداد رای صادره برای هر تاپیک شکایت 5 رای و تایید رای نهایی بصورت 3/5 باشه (میتونه بیشتر از 5 رای هم باشه)

- تعداد اعضای هیئت بررسی شکایات 20 یا 30 یا 40 یا n نفر باشه

- اعضای این هیئت به هیچ عنوان حق اظهار نظر در تاپیکی رو که در حال بررسی هستند رو ندارند

حالا اینجا به چه صورت عمل میشه و چرا تعداد اعضا اینقدر زیاد هست. نحوه عملکرد این روش به این صورت هست که بر فرض 30 نفر برای این هیئت ثبت نام میکنند و تایید میشن.

اونوقت وقتی که یک تاپیک شکایت ایجاد میشه مدیر انجمن بصورت کاملا تصادفی و راندم 5 نفر از اعضا رو برای بررسی و رای گیری دعوت میکنه.

این افراد بعد از بررسی تاپیک باز هم رای خودشون رو به مدیر اعلام میکنند و مدیر هم رای صادره رو در تاپیک اعلام میکنه. البته مدیر هم نباید به هیچ عنوان رای هر کدوم از اعضا رو اعلام کنه و اعلام رای فقط باید بصورت کلی انجام بشه

یعنی فقط عنوان بشه مثلا " طبق بررسی اعضا هیئت بررسی حق با خریدار هست "

خوب الان بازم ما 25 نفر دیگه داریم. اصلا موردی نداره و اعضای دیگه برای تاپیک های دیگه دعوت میشن.

دلیل اینکار برای این هست که همیشه افرادی که تاپیک ها رو بررسی میکنند یکی و ثابت نیستند و در هر مرحله و در تاپیک شکایت تغییر میکنند.

تغییر این افراد در هر مرحله باعث میشه که کسی ندونه که تاپیک شکایت رو چه کسی بررسی میکنه و تا حدودی جلوی رفیق بازی و قضاوت جانب دارانه رو میگیره

ضمن اینکه باعث میشه اعضای بررسی کننده فقط روی یک تاپیک متمرکز بشن تا بتونند بهترین رای رو صادر کنند.

نکته بعدی سن اعضا هست. از اونجا که مورد تصمیم گیری در مورد افراد هست پیشنهاد میشه که 100% سن اعضا لحاظ بشه و هرچه افراد سن بالا و پخته تر باشند بهتر میشه

چون درک بهتری از مسائل میتونند داشته باشند. اینکه فقط تاریخ عضویت 2011 به قبل باشه ملاک نمیشه که بتونه تصمیم گیری درستی انجام بده چون یه فرد 16 ساله هم میتونه از 2010 عضو شده باشه

ولی از نظر سنی فرد 16 ساله نمیتونه درک خوبی از مسائل این چنینی داشته باشه

و نکته آخر اینکه نحوه اعلام امادگی برای این گروه هست که اون هم نباید بصورت تاپیک و علنی باشه چون هویت اعضا رو مشخص میکنه. درسته که اعلام امادگی به منزله تایید 100% نیست ولی به هر حال مشخص میکنه

اعلام امادگی افراد برای عضویت باید بصورت پ.خ با مدیران انجام بشه تا کسی اطلاعی نداشته باشه

امیدوارم مفید بوده باشه

Last edited:

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
متاسفانه امتیاز بازارچه شده آلت دست بعضی ها. لطفا بررسی بشه: http://forum.persiantools.com/t359827-page2.html#post6626758
باید با این نوع کاربرها برخورد جدی صورت بگیره!

امتیاز ها صرفا برای معاملات باید ثبت بشن.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
میانگین سن یوزرهای پی تی خیلی اومده پایین ، باید فرهنگ سازی انجام بشه در غیر اینصورت در آینده وضعیت بدتر میشه.

بالا