Errick
Registered User
1000.000 تمان هستم فوری
مرتضی جون ضرر میکنی داداش.... من راضی به ضررت نیستم.... اینقدر نمیتونم بدم
1000.000 تمان هستم فوری
بنده که اینطری فکر نمیکنمخوب شاید اون موقع پول نداشته بنده خدا.... حالا پولش جور شده
بنده که اینطری فکر نمیکنم
پست هاشو ببینید !!!
تو تاپیکهای بالای 1200 هم اومده نظر داده
جالبه
کلا بعد دو سه روز ثبت نام حسابی پست داده
اینطوری پست دادن و خودشونو مطرح کردن فایده نداره
دادا من برای گوشی شما توی پ.خ گفتم : شرمنده زیر پایه قیمت میدم/من نمی تونم بیشتر 600 هزینه کنم براش
اولا به کلمه براش دقت کن
دوما من اصلا دلیلی نمی بینم بخوام برای شما یا هیچ کسی دیگه درمورد وضعیت مالیم توضیح بدم اما سعی می کنم از این به بعد از شما اجازه بگیرم کجا شرکت کنم چه قیمت گوشی بخرم و....
سوما شما بهتره جای اینکه بیای توی تاپیک فروش در مورد وضعیت مالی من صحبت کنی در مورد جنس مزایده گذاشته شده فروشنده صحبت کنی
آخرشم منظورتو در مورد مطرح کردن نفهمیدم ؟ فروشنده مهترم با من معامله داشتن و شناخت لازم پیدا کردن قبلا (در مورد خودتون هم که من پ.خ داده بودم بهتون و با توجه به حرف خودتون من قیمت مورد نظرمو گفته بودم)
از استارتر عزیز عذر می خوام
همشهری تاریخ مزایده رو کم کن این و امشب ماله خودم بشه دیگه ماشالله دستم خوبه![]()
دادا من برای گوشی شما توی پ.خ گفتم : شرمنده زیر پایه قیمت میدم/من نمی تونم بیشتر 600 هزینه کنم براش
اولا به کلمه براش دقت کن
دوما من اصلا دلیلی نمی بینم بخوام برای شما یا هیچ کسی دیگه درمورد وضعیت مالیم توضیح بدم اما سعی می کنم از این به بعد از شما اجازه بگیرم کجا شرکت کنم چه قیمت گوشی بخرم و....
سوما شما بهتره جای اینکه بیای توی تاپیک فروش در مورد وضعیت مالی من صحبت کنی در مورد جنس مزایده گذاشته شده فروشنده صحبت کنی
آخرشم منظورتو در مورد مطرح کردن نفهمیدم ؟ فروشنده مهترم با من معامله داشتن و شناخت لازم پیدا کردن قبلا (در مورد خودتون هم که من پ.خ داده بودم بهتون و با توجه به حرف خودتون من قیمت مورد نظرمو گفته بودم)
از استارتر عزیز عذر می خوام
همشهری تاریخ مزایده رو کم کن این و امشب ماله خودم بشه دیگه ماشالله دستم خوبه![]()
در اخر کار هم اصلا درخواست قیمت آخر نفرمایید
چون اسپم میشه
قیمتها رو تو تاپیک بدین
زیر پایه قیمت ندین اسپم میشه
هرکی خواست زودتر بخره میتونه تو تاپیک بگه و قیمت مد نظرشو از پایینتر نباید بگه
هر کی قیمت پایینتر داره بره بخره
همه خوشحال میشن شما ارزونتر بخرید
اونجا هم اسپم !!؟؟شما قیمت اخرت چقدره ؟
رفیق جون سلام
میگم این لپ تاپه هنوز موجوده.... آخرین قیمتت چند هست.... با بلک بری 9900 که تاپیکشو زدم تعویض داری.... یه نگاه بنداز خبرشو بده : http://forum.persiantools.com/t371667-page2.html
ماشاله شما وقتی میای تو تاپیک بنده و درست نمیخونی من نمیدونم چی بگم !!!!!
شما ماشاله خوب اسپمری هستی
طی چند روز کاره 10 روزه بچه های دیگه رو انجام دادی
از 100 تا پستی که دادی کلیش قیمت آخر بوده :hmm:
اینم تو پ.خ دادی .
اونجا هم اسپم !!؟؟
شرمنده از دوست گرامی که تاپیکشون رو خراب کردیم
دادا شرمنده
مال خودم نیست این
فعلا خودم هم پول لازمم
دارم جفت گوشیارو میفروشم
تعویض با تبلت امضام؟
جای ناخن نیستمیدونید که این قسمت فلزی هستش و لعاب رنگ کروماتیک داره وقتی خش میافته در واقع رنگش میپره.... شما خاطرت جمع باشه که ضربه نخورده جای ناخنه واسه فشردن دکمه پاور اینطوری شده
جای ناخن نیست
ضربه خورده
همشهری 9900 مال ما ؟
خوب قیمت آخر رو بفرست
همشهری راستی سفیدشم مثل مشکیش پشتش خط و خش می افته ؟
آقا این و حتما می خوام بالاترین پیشنهادت چقدر بوده ؟ برای پ.خ کن
انصافا این اولین 9900 که من می بینم انقدر تمیز