• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری - کسب درآمد اینترنتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
باسـلام.
تـبریک بـرای ایـجاد چـنین سـایت و ایـده جـالبتون
, بـنده هـم بـا ایمـیل prince.persia126[At]gmail.com تـوی سـایتتون ثـبت نـام کـردم.
فقـط هـنوز مـدارک شنـاسایی رو بـرای درگـاه
پـارس پـال ارسـال نکـردم, از ایـن بـابت مشکـلی پیـش نمیـاد ؟؟!.
:happy:
مـوفق باشـید.

maryam ph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این کارو شروع کردم
تا کی باید منتظر تایید پست باشم؟
در حال بررسی هستن. الان پست بزارم؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
باسـلام.
تـبریک بـرای ایـجاد چـنین سـایت و ایـده جـالبتون
, بـنده هـم بـا ایمـیل prince.persia126[At]gmail.com تـوی سـایتتون ثـبت نـام کـردم.
فقـط هـنوز مـدارک شنـاسایی رو بـرای درگـاه
پـارس پـال ارسـال نکـردم, از ایـن بـابت مشکـلی پیـش نمیـاد ؟؟!.
:happy:
مـوفق باشـید.

سلام دوست عزیز، امروز حسابتون راه اندازی میشه. میتونید کارتون رو شروع کنید ولی مسیر افتتاح حساب رو هم ادامه بدید. مرسی

یه جورایی دایرکتوری هست
خدایی ایران یه همچین سایتی لازم داشت
موفق باشید

درسته، مرسی لطف دارید

من این کارو شروع کردم
تا کی باید منتظر تایید پست باشم؟
در حال بررسی هستن. الان پست بزارم؟

سلام دوست عزیز
پست ها در خال بررسی و تایید هستن. شما میتونید کارتون رو ادامه بدید.
توی بخش حساب کاربری تعداد پست های در حال بررسی شما ثبت میشه.

Last edited:

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
داداش این حساب پارس پال خودت رو بده تا ثبت نام کنم ، بعد برام کارت به کارت کن
ولی این پارس پال هم عجب چیز مسخره ای

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
داداش این حساب پارس پال خودت رو بده تا ثبت نام کنم ، بعد برام کارت به کارت کن
ولی این پارس پال هم عجب چیز مسخره ای

یه عددی بزن دیگه پسر. 12345678 بزن بعدا زمان برداشت دوباره شماره حساب میگیریم ازت

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
میگم خوبه که این لینک رو هم برای آشنایی بیشتر دوستان بزاری
http://namasite.com/راهنمای-ثبت-وبسایت/
بله ثبت سایت 14 مرحله داره که در مرحله 4 باید 100 کلمه توضیح درباره سایت و در مرحله 9 آدرس وارد کنید و در آخر هم شانس بیاورید که اون سایت قبلا ثبت نشده باشه و شما مبلغ 200 تومان دریافت کنید .
پیام اخلاقی : خوبه که آدم راستگو باشه

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
آقا من 4 تا سایت ثبت کرده بودم که دو تاش رو تایید کردید و دو تای دیگه هنوز در حال بررسی هستش. اون دو تا که مونده چی میشه؟
البته من اگه زیاد فعالیت نمی کنم به خاطر اینه که ببینم چه سایت هایی رو تایید می کنید.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
فک کنم از هر 2 تا یکی رو تایید میکنن

Roozbeh0019

Registered User
لایک‌ها
42
ببخشید شما سایتتون رو اصلا نگاه میکنید؟

4سایت الان زده 24 ساعته در حال بررسیه

maryam ph

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا انقد طول میکشه تا بررسی بشه؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان
اولا نزدیک عیده و شاید سرشون شلوغ باشه
دوما یه سری سایت هایی که ثبت کردید رو اگه تا آخر عمرتون هم منتظر باشید ، در حالت "در حال بررسی" باقی میمونن ، چون ویرایشگران و یا مسولان نماسایت ، اون ها رو رد کردند !!!
فقط امیدوارم مثل سایت هایی که من ثبت کردم ، رد کردنشون سلیقه ای و عشقی نباشه و برای کارشون دلیل داشته باشن و حدقل طبق قانونی که خودشون وضع کردن رفتار کنن !
به خاطر همین فقط 3 تا از 11 تا سایت منو تایید کردند !!!
به خاطر همین من دیگه ادامه ندادم و نمیدم .
فقط امیدوارم کارشون رو توجیه نکنند ، چون ایمیلی که برام فرستادن مبنی بر دلیل "رد کردن " یکی از سایت ها رو هنوز دارم و اگه لازم باشه همین جا به نمایش میذارم تا همه ببینن که داستان چیه!
اینی که گفتم یه تهدید نبود و فقط یه هشدار بود (دم عیدی نمیخوام کسی از من ناراحت بشه )
شاد باشید
عیدتون مبارک
یا علی

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
میگم خوبه که این لینک رو هم برای آشنایی بیشتر دوستان بزاری
http://namasite.com/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/
بله ثبت سایت 14 مرحله داره که در مرحله 4 باید 100 کلمه توضیح درباره سایت و در مرحله 9 آدرس وارد کنید و در آخر هم شانس بیاورید که اون سایت قبلا ثبت نشده باشه و شما مبلغ 200 تومان دریافت کنید .
پیام اخلاقی : خوبه که آدم راستگو باشه

اگر دقت کنی دوست عزیز خیلی بزرگ و قبل از لینک درخواست همکاری گذاشتیم! اگر همون بخشی که لینکش رو گذاشتی کامل مطالعه میکردی مشخص میشد که لازم نیست تایپ کنی واسمون، 90 درصد سایتها بخش درباره ما دارن. بالاخره این مبلغی که پرداخت میشه بابت یه فعالیتیه، میخوای فقط لینک سایت رو بهمون بدید؟
بازم تو همون صفحه گفتیم که توی مرحله اول که آدرس سایت رو میزنید خودش چک میکنه و به شما میگه که قبلا ثبت شده یا نه! پس لازم نیست شانس بیارید...
پیام اخلاقی: بهتر بود اول نگاه میکردی

آقا من 4 تا سایت ثبت کرده بودم که دو تاش رو تایید کردید و دو تای دیگه هنوز در حال بررسی هستش. اون دو تا که مونده چی میشه؟
البته من اگه زیاد فعالیت نمی کنم به خاطر اینه که ببینم چه سایت هایی رو تایید می کنید.

راستش ثبت سایت مرحله اول کاره و بعد ما اونارو ویرایش، آماده سازی و رتبه بندی میکنیم که تاحدی زمانبره...
در خال حاضر 37 تا همکار داریم و روزی 100 تا سایت ثبت میشه تقریبا، مال شما هم تو توبت تایید هستش حتما. اگر تایید نشه از حساب کاربریتون معلوم میشه.
با توجه به شب عید و جهارشنبه سوری و تعطیلات انسانی نیست که به بخش ویرایش فشار زیادی بیاریم به همین دلیل تا 5 فروردین سرعت تایید فرم ها پایینه و یه مقدار از شما تقاضای صبر داریم، بعد از 5 فروردین جبران میکنیم

فک کنم از هر 2 تا یکی رو تایید میکنن

سایتها به ترتیب ثبت تایید میشن
بالاخره ما میخوایم همه سایتها ثبت بشه، پس تایید نکردنشون فقط کار خودمون رو عقب میندازه!

تعطیلات مریم خانوم، نمیشه مردمو شب عید کشوند سر کار که!

چرا انقد طول میکشه تا بررسی بشه؟

دلیلش فقط تعطیلاته کسی نیست که تایید کنه!

دوستان
اولا نزدیک عیده و شاید سرشون شلوغ باشه
دوما یه سری سایت هایی که ثبت کردید رو اگه تا آخر عمرتون هم منتظر باشید ، در حالت "در حال بررسی" باقی میمونن ، چون ویرایشگران و یا مسولان نماسایت ، اون ها رو رد کردند !!!
فقط امیدوارم مثل سایت هایی که من ثبت کردم ، رد کردنشون سلیقه ای و عشقی نباشه و برای کارشون دلیل داشته باشن و حدقل طبق قانونی که خودشون وضع کردن رفتار کنن !
به خاطر همین فقط 3 تا از 11 تا سایت منو تایید کردند !!!
به خاطر همین من دیگه ادامه ندادم و نمیدم .
فقط امیدوارم کارشون رو توجیه نکنند ، چون ایمیلی که برام فرستادن مبنی بر دلیل "رد کردن " یکی از سایت ها رو هنوز دارم و اگه لازم باشه همین جا به نمایش میذارم تا همه ببینن که داستان چیه!
اینی که گفتم یه تهدید نبود و فقط یه هشدار بود (دم عیدی نمیخوام کسی از من ناراحت بشه )
شاد باشید
عیدتون مبارک
یا علی

دوست عزیز بعید میدونم که این تعداد رد شده داشته باشید، اگر سایتی تایید نشه از حساب کاربری شما و بخش در خال بررسی کم میشه و اون تعداد قبلی نمیمونه. اون ایمیل رو هم لطفا بزارید که کسی فکر بدی نکنه، بعید میدونم چیز بدی توش نوشته شده باشه..
مرسی

Last edited:

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
من که تو این سایت مسخره عضو نشدم ، به شما هم پیشنهاد میکنم عضو نشید چون میخوان از شما بیگاری بکشن

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
من که تو این سایت مسخره عضو نشدم ، به شما هم پیشنهاد میکنم عضو نشید چون میخوان از شما بیگاری بکشن

شنیده بودیم یکی یه چیزیو تجربه کنه بعد بگه خوبه یا نه! شما از اونایی که یه غذایی رو دوست ندارن بعد که میپرسی چرا میگن تا حالا نخوردم!

راستی رفتم چک کردم مثل اینکه یکی با اسم شما ثبت نام کرده! دقیقا با ایمیلی شبیه اسمتون توی فروم، احتمالا میخواد از اسم شما سواستفاده کنه میخواید حسابشو غیرفعال کنم؟

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
زمان تقریبی واسه ثبت هر سایت چقدر هست ؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
نمیشه گفت دقیق. چون به کامل بودن اطلاعات و روان شدن دستتون بستگی داره. دیروز که نگاه میکردم یکی از همکارا که روز دوم همکاریش بود هر 6 دقیقه یکی ثبت میکرد...

hamed0937

Registered User
لایک‌ها
1
هرمی جدید

مفتی کار میکشن

مفتی پول در میارن

والا اینش خیلی خوبه

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
شنیده بودیم یکی یه چیزیو تجربه کنه بعد بگه خوبه یا نه! شما از اونایی که یه غذایی رو دوست ندارن بعد که میپرسی چرا میگن تا حالا نخوردم!

راستی رفتم چک کردم مثل اینکه یکی با اسم شما ثبت نام کرده! دقیقا با ایمیلی شبیه اسمتون توی فروم، احتمالا میخواد از اسم شما سواستفاده کنه میخواید حسابشو غیرفعال کنم؟
حسابش کار کرده یا نه ؟بله من برای امتحان ثبت نام کردم ولی 1 ریال هم کار نکردم .
اونی ام که می خواد از اسم و اعتبار من سو استفاده کنه شما هستید .
درضمن این رو هم بگم که من برای پول هرکاری نمی کنم .

Last edited:

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
هرمی جدید

مفتی کار میکشن

مفتی پول در میارن

والا اینش خیلی خوبه

شما مثل اینکه کلا در جریان نیستی میخوای یه بار بخون بعد نظرتو بگو...

حسابش کار کرده یا نه ؟بله من برای امتحان ثبت نام کردم ولی 1 ریال هم کار نکردم .
اونی ام که می خواد از اسم و اعتبار من سو استفاده کنه شما هستید .
درضمن این رو هم بگم که من برای پول هرکاری نمی کنم .
این حساب امروز عصر فعال شده جالبه که اول ثبت میکنید بعد میاید اینجوری میگید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا