• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک فقره Xperia V آک باز شده !

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
شرمنده
باید پ خ میدادم اما صندوقتون پره
مجبورم اینجا بگم

والا چه عرض کنم
یه مقدار باید روش فکر کنم
هم صفحش کوچیکتر میشه
هم حافظش کمتر میشه
هم باتریش ضعیف تر میشه
فقط ضد اب میشه
نمیدونم والا
ارزش داره به نظر شما تعویض کنم سونی تی رو!؟

Sent from my LT30p using Tapatalk 2

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
کلا به نظر من بین 3 تا گوشی این رنج سونی ترتیب بهتر بودن به نسبت قیمت اینا هستن
1 - T
2 - V
3 - TX

T با توجه به قیمتی که الان تو بازار داره و مشخصات دیگه از همه بهتره !
V هم با توجه به خوش دستی - ضد آب بودن و سخت افزار بهتر به نسبت T
ولی TX واقعا با توجه به قیمتش حرفی برای گفتن نداره ! باتریش که از T ضعیف تره ! آپدیت که براش خیلی دیر تز میاد ! قیمت هم که الان تو بازار از اون 2 تا گرون تر ه!

bonbast

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت آخر رو بفرست
پ.خ شد ...
دادا واسه خرید حضوری ک بیام ور دارم گوشیو قیمت آخر ر وبفرست
ممنون
پ.خ شد ...
شرمنده
باید پ خ میدادم اما صندوقتون پره
مجبورم اینجا بگم

والا چه عرض کنم
یه مقدار باید روش فکر کنم
هم صفحش کوچیکتر میشه
هم حافظش کمتر میشه
هم باتریش ضعیف تر میشه
فقط ضد اب میشه
نمیدونم والا
ارزش داره به نظر شما تعویض کنم سونی تی رو!؟

Sent from my LT30p using Tapatalk 2

داداش جوری میگی انگار میخوای اکسپریا Z خودت رو با J100 سونی اریکسون عوض کنی ! :D
حالا جالبه V از T گرون تره ...

البته الان با سه چهار تا از دوستان درحال مذاکرات هستیم ولی باز اگر نظری راجع به تعویض داشتید پ.خ بدید. ممنون

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
درود.
دوستان خدمتتون عرض کنم گوشی همین دیشب خریداری شده یعنی 24 ساعت از خریدش نگشذشته که فاکتورش هم موجوده !
قضیه هم از این قراره که من رو طلب یه دوستمون حساب کرده بودم تا بزارم رو پول خودم xperia z بگیرم ولی پریروز بهم گفت روراست نمیتونم تا بعد عید بدم . منم بیخیال شدم دیروز رفتم این "پری دریایی" رو گرفتم :)
حالا از شانس نمیدونم بگم خوب یا گند ما این رفیقمون امروز اومد پول مارو داد . :hmm:
ولی انصافا این پری دریایی تو یک کلام فوق العادس! همه چی تموم ! یعنی بعد از z شاخ ترین گوشی سونی بود که من بدون شک میگرفتم !ضد آب ! 4g . موتور براویا 2 . رزولوشن تصویر بی نظیر 342 پیکسل در هر اینچ یعنی از رتینای اپل هم بالاتر ! حالا من زیاد رو مشخصاتش مانور نمیدم شما خودتون میتونید مشخصات کامل این گوشی رو ببینید:
Sony Xperia V - گوشی موبایل سونی اکسپریا وی
دوستان گوشی از هرلحاظ سالم و تکمیل . بدون گارانتی (نه v نه z . بدون گارانتی هستن اینا) من این گوشی رو دیروز از یکی از آشناها توعلائدین با قیمت 1460ت + یه محافظ صفحه فابریک توپ 25 ت. و یک قاب ژله ای که 10 تومن شد یعنی کلا 1500 ! در صورتی که خیلی از مغازه ها تنها خود گوشی رو سفیدش رو 1600 هم قیمت میدادن !(سفیدش کمتره) حالا من قیمت پایه این گوشی رو که هنوز برچسب پشتش کنده نشده با قاب و محافظ میگذارم 1380 ! (فروش به بهترین و زودترین پیشنهاد! )
دوستان خداوکیلی هنوز وارد منوهاش نشدم ببینم چی به چیه یعنی از دیشب تا الان فقط 1ساعت روشن بوده و بعد هم که رفته تو شارژ اولیه ! همین که تموم شد هم خاموش کردم و سیم رو درآوردم تا ایشالله خریدار محترم خودش استارت گوشی رو بزنه :)
یعنی الان بالای 100 ت زیر قیمت گذاشتم فقط پای 1ساعت تست !! اونم قیمتی که برای من کمتر دراومده .. در ضمن فقط فروش ! (تعویض هم فقط با Xperia Z آک! )

داداش خوب بفروشی، z بگیر حرف نداره !

ارسال شده به وسیله گوشی xperia z

bonbast

Registered User
لایک‌ها
9
دقیقامن هم همینه مشکلم
گرونتره امکانات کمتره
ولی ضد اب بودنش وسوسه میکنه:D
داداش من آخه کجا V امکانات کمتری نسبت به T داره ؟؟؟ خوبه تو پست های قبلی برتری های V رو هم گفتیم ! شما اگر باطری T رو قوی تر میدونی این رو هم در نظر بگیر که باطری V قابل تعویضه ولی T خیر !!!!
اگه این تصویرش بزرگتره اون با کیفیت تره + براویا 2 ! بدنه قوی تر و ضد آب بودنش رو هم بزار روش ! بالاخره گرون تر بودنش با وجود صفحه کوچیکتر که الکی رو هوا نیست برادر من !

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
داداش من آخه کجا V امکانات کمتری نسبت به T داره ؟؟؟ خوبه تو پست های قبلی برتری های V رو هم گفتیم ! شما اگر باطری T رو قوی تر میدونی این رو هم در نظر بگیر که باطری V قابل تعویضه ولی T خیر !!!!
اگه این تصویرش بزرگتره اون با کیفیت تره + براویا 2 ! بدنه قوی تر و ضد آب بودنش رو هم بزار روش ! بالاخره گرون تر بودنش با وجود صفحه کوچیکتر که الکی رو هوا نیست برادر من !

ولی حافظش کمتره
صفحش کوچیکتر
باتریش ضعیفتر

ضداب بودنش خیلی خوبه که وسوسم میکنه!!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

من هیچ کدومو ندارم که بخوام تعصبی نظر بدم
گرون بودنش فقط به خاطر ضد آب بودنش هست که برای خیلی ها کاربردی نداره ! و اینکه چیپ سخت افزاریش یه خورده جدید تره !
ولی برای کسی که که باتری قوی تر ( اتفاقا من با گوشی هایی که باتریشون بیرون نمیاد بیشتر حال میکنم مثل نکسوس 4 و ... ) صفحه بزرگتر و از همه مهتر نسبت کارایی به قیمت بهتر میخواد 100 درصد T بهتره

bonbast

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان تنها با حرف نميشه گفت كدوم گوشي بهتره ! اين قضيه كلا سليقه ايه . بايد بريد بازار موبايل صفحه روشن دوگوشي رو كنار هم بزاريد اون موقع ميتونيد مقايسه كنيد .
خواهشا بحث مقايسه اين دو گوشي رو ديگه ادامه نديم ...
به احتمال زياد گوشي فروخته شده به حساب مياد ولي فعلا up باش . ;)

بالا