• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکنیک های کسب درآمد میلیونی از سایتهای کلیکی ایرانی فاش شد !!!

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
ضمن سلام و تبریک عید
با نوشته هایی که دیگر عزیزان نوشتند کاری ندارم اما...
صرفا جهت اطلاع استارتر: نزدیک 2 سال در همین سایت های PTC یا به اصطلاح Paid To Click مشغول فعالیت بودیم ( مدیر 4 فروم بودم ) متاسفانه هیچ کدوم از این سایت ها برنامه ای برای آینده ندارن از بیرون خوب جلوه میکنن ولی از درون تهی .... وجه رو از کاربری گرفته و به کاربر دیگه میدن فقط همین.
توی این مدت تعداد کثیری کلاه برداری از طریق این سایت ها صورت گرفت و بازم مطمئنا خواهد شد....اونایی که در جریانند میدونند سایت های PXX --EXX---XX98 و خیلیای دیگه، چه بلایی سر کاربران آورد میتونم با اطمینان بگم همین الان هم مدیران کلاه بردار سایت های اسکم شده با هم دستی یه عده و عناوین جعلی دوباره باکس زدن و به همه میخندن.
دوستی داشتم که نزدیک 5 میلیون بخاطراعتماد بیجا به این چنین سایت های بی اساس از دست داد واخیرا از این سایت ها دست کشید بنده خدا عشقش سایت های کلیکی بود...همین الان خودم 200 تومن از این سایت ها طلب دارم....نزدیک 4 ماهه واریز نکرده اند.
نظر میرسه خیلی واسه اینکار مصمم هستید صرفا خواستم اینارو بگم تا راهی رو که ما رفتیم و تهش فقط تلخی برامون موند واسه کسه دیگه اتفاق نیفته امیدوارم که موفق باشید

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
ضمن سلام و تبریک عید
صرفا جهت اطلاع استارتر: نزدیک 2 سال در همین سایت های PTC یا به اصطلاح Paid To Click مشغول فعالیت بودیم ( مدیر 4 فروم بودم ) متاسفانه هیچ کدوم از این سایت ها برنامه ای برای آینده ندارن از بیرون خوب جلوه میکنن ولی از درون تهی .... وجه رو از کاربری گرفته و به کاربر دیگه میدن فقط همین.
توی این مدت تعداد کثیری کلاه برداری از طریق این سایت ها صورت گرفت و بازم مطمئنا خواهد شد....اونایی که در جریانند میدونند سایت های PXX --EXX---XX98 و خیلیای دیگه، چه بلایی سر کاربران آورد میتونم با اطمینان بگم همین الان هم مدیران کلاه بردار سایت های اسکم شده با هم دستی یه عده و عناوین جعلی دوباره باکس زدن و به همه میخندن.
دوستی داشتم که نزدیک 5 میلیون بخاطراعتماد بیجا به این چنین سایت های بی اساس از دست داد واخیرا از این سایت ها دست کشید بنده خدا عشقش سایت های کلیکی بود...همین الان خودم 200 تومن از این سایت ها طلب دارم....نزدیک 4 ماهه واریز نکرده اند.
نظر میرسه خیلی واسه اینکار مصمم هستید صرفا خواستم اینارو بگم تا راهی رو که ما رفتیم و تهش فقط تلخی برامون موند واسه کسه دیگه اتفاق نیفته امیدوارم که موفق باشید

به به چطوری خوبی شناختی؟؟؟:D:D:D:D
ناظر نیکــــــــــــــــی هسم
از این ورا :rolleyes::rolleyes::D

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
ضمن سلام و تبریک عید

سلام
خوب قبل از فعالیت تو هر سایتی باید خوب بررسیش کنی و به هر سایتی اعتماد نکنی
مثلا الان باکس 24 و مجموعه باکس های شرکت آسمان کارشون خوبه و پرداختی هاشون هم به خوبی انجام میشه
میتونید پرداختی های باکس 24 را اینجا ببینید: باکس 24 :: کسب درآمد آنلاین :: مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی :: بزرگترین و پربازدیدترین سایت تبلیغات کلیکی ایران - انجمن

شرکت آسمان هم که نیازی به تعریف نداره

هر کس خواست میتونه لیست سایتهای معتبر را اینجا ببینه
معتبرترین سایتهای کلیکی ایرانی با درآمد خیلی خوب - راه های کسب درآمد از اینترنت

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
بقیه رو نمی دونم،اما من چه در نگاه اول چه در نگاه آخر،کلمه های "وقت تلف کردن"،"فیک" و "اسکم" در تک تک سلول های مغزم نقش بست!:wacko:
"اسکم" افرين من اين اسم و ميبينم سريع ياد سايت كليكي ايراني مي يوفتم.
ديگه بگن اين ميليون پول اول دستي بگير بعد كار كن عمرا اگه سمتشم برم
با كلي زحمت 1 سال خورده اي پيش يه طرح زدم اكثر بچه هاي رشته برق دانشگاه مون عضو خودم كردم اون سايت با اون عظمت ييهو فيتيل شد ما مونديم و جواب بچه ها مجبور شديم ترم اخر مهمان يه دانشگاه ديگه برداريم

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
دوستانی که از طریق وبلاگ بنده عضو شدن یعنی زیرمجموعه بنده شدن، نام کاربریشون را پ.خ کنن تا روشهای دیدن سریع آگهی ها را براشون بفرستم
با این روشها میتونید زمان دیدن آگهی ها را به نصف کاهش دهید

پرکلیک باشید

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
دوست من يك نصيحت از يك سرباز
اين سايتهاي كليكي ايراني بي خيال شو من 2. 3 سال عمرم الكي سرش به هدر دادم
اگه به جاي اون كار روي سايت وقت ميزاشتم شايد 100 برابرش در ميوردم
ولي الانم پشيمون نيستم چون با اين كه سربازم و كلا شايد 1 يا 2 ساعت روز گاهي وقت ها اصلا حتي 2. 3 روزم شايد سايتم اپ نكنم ولي درامد خوبي دارم
از تجربيات بچه ها استفاده كن
كسي اين حرف بهت مي زنه كه تو هر سايت كليكي كمتر از 700 800 تا زير مجموعه مستقيم كمتر نداشته
دورشو خط بكش.تنها سايتهايي كه از اون موقع من كار ميكردم موندن توباكس بوده وبس يعني هيچ كدوم عمر درست حسابي ندارن وسط كار به يه بهونه فلنگو مي بندن.چه سايت هايي كه نيومده رفتن.تو ساماندهي ثبت كرديم و فلان جا ثبت كرديم ازين حرفاشون يعني كشك خونه خاله

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
دوست من يك نصيحت از يك سرباز
اين سايتهاي كليكي ايراني بي خيال شو من 2. 3 سال عمرم الكي سرش به هدر دادم
اگه به جاي اون كار روي سايت وقت ميزاشتم شايد 100 برابرش در ميوردم
ولي الانم پشيمون نيستم چون با اين كه سربازم و كلا شايد 1 يا 2 ساعت روز گاهي وقت ها اصلا حتي 2. 3 روزم شايد سايتم اپ نكنم ولي درامد خوبي دارم
از تجربيات بچه ها استفاده كن
كسي اين حرف بهت مي زنه كه تو هر سايت كليكي كمتر از 700 800 تا زير مجموعه مستقيم كمتر نداشته
دورشو خط بكش.تنها سايتهايي كه از اون موقع من كار ميكردم موندن توباكس بوده وبس يعني هيچ كدوم عمر درست حسابي ندارن وسط كار به يه بهونه فلنگو مي بندن.چه سايت هايي كه نيومده رفتن.تو ساماندهي ثبت كرديم و فلان جا ثبت كرديم ازين حرفاشون يعني كشك خونه خاله

سلام
همونطور که قبلا هم گفتم نباید با هر سایتی کار کرد
الان سایتهای گروه آسمان که بهترینش توباکس هست و سایتهای زیر جوابشون را خوب پس دادن و پرداخت خوبی هم داشتن
باکس 24-مهرباکس-نیک باکس
مطمئن باش با کارکردن با سایت های بالا ضرر نمیکنی
البته در صورتی که طبق تکنیک هایی که من گفتم پیش برید

هر کس خواست کارش را شروع کنه لیست سایتها تو لینک زیر هست
http://newbux.blogsky.com/category/cat-5/

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
بابا مگه این سایت ها نئوباکس ان که میاین استراتژیه میلیونرشدن میدید ؟ فک کردی این سایت های زیقی چقد پتانسیل دارن که این همه کاربر رو میلیونر کنن ؟ بهترینشون که همون باکس 24 هست

الان تو سودی که به کاربراش میده مونده و برای پرداختش ماکسیموم گذاشته !!! (ماهی 600 تومن ) بعد شما میای میگه درآمد میلیونی ؟ دوستانی که این تاپیکو تازه میبینن جوگیر نشن که

دیگه آره ما میلیونر میشیم از این خبرا نیس . ما هم یه زمان میرفتیم استراتژی کار با نئوباکس میخوندیم که به در آمد 30 دلار در روز برسیم .

لول :D

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75
بابا مگه این سایت ها نئوباکس ان که میاین استراتژیه میلیونرشدن میدید ؟ فک کردی این سایت های زیقی چقد پتانسیل دارن که این همه کاربر رو میلیونر کنن ؟ بهترینشون که همون باکس 24 هست

الان تو سودی که به کاربراش میده مونده و برای پرداختش ماکسیموم گذاشته !!! (ماهی 600 تومن ) بعد شما میای میگه درآمد میلیونی ؟ دوستانی که این تاپیکو تازه میبینن جوگیر نشن که

دیگه آره ما میلیونر میشیم از این خبرا نیس . ما هم یه زمان میرفتیم استراتژی کار با نئوباکس میخوندیم که به در آمد 30 دلار در روز برسیم .

لول :D

خوب من که نگفتم با یه سایت میلیونر میشید
همونطور که اولش هم گفتم اگه میخواید درآمد میلیونی داشته باشید
اولا باید صبر و حوصله داشته باشید و اگه این سایتها را قبول ندارید بیخیالش بشید و صفحه را ببندید
ثانیا آخرش گفتم باید با چندتا سایت کار کنید تا درامد میلیونی داشته باشید
همچنین اگه صبرو حوصله ندارید و میخواید زود به درآمد برسید باید سرمایه گذاری کنید

خواهشا کسانی که این کار را قبول ندارن پارازیت ول نکنن

kala110manager

Registered User
لایک‌ها
75

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
خوبه این شغل مالیات نداره!
میگن سال جدید میخوان مالیاتا رو زیاد کنن!

بالا