• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی جهت راه اندازی Lync Server

sara.NET

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
میخواستم یه راهنمایی کنید که در سروری که Active directory نصب میکنیم چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم؟
آخه من تو سروری که توش باید Lync Server نصب بشه ، مدام با این خطا مواجه میشم:

zojm6mvpzbbkbob41f7.png

اگه ممکنه عملیات لازم برای certificate ها در سرور ِ Active Directory رو هم توضیح بدین
با تشکر
54.gif

reza_0101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برا نصب lync باید تو شبکت CA داشته باشی و جزئیات زیادی داره
بگردی step by step مراحل نصبو میتونی پیدا کنی

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
اول اینکه حتما باید سرور 2008 داشته باشی بعد اینکه قبل از کانفیگ LYNC باید schema مربوط به اون رو از طریق ویزارد خوده برنامه توی اکتیوت بسازی تا برنامه بتونه با اون ارتباط برقرار کنه.... البته من نمیدونم مورده استفادت از این برنامه چیه ... اما این برنامه هم مثله exchange برای شبکه های large scale طراحی شده برای 1500 یوزر به بالا اگر تعداد یوزر کمی داری و دنباله نرم افزار voip خوب میگردی بهتره از نرم افزارهای open source استفاده کنی که دردسر کانفیگ کردنشون خیلی کمتر از lync هستش

saeed-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه حتما باید سرور 2008 داشته باشی بعد اینکه قبل از کانفیگ LYNC باید schema مربوط به اون رو از طریق ویزارد خوده برنامه توی اکتیوت بسازی تا برنامه بتونه با اون ارتباط برقرار کنه.... البته من نمیدونم مورده استفادت از این برنامه چیه ... اما این برنامه هم مثله exchange برای شبکه های large scale طراحی شده برای 1500 یوزر به بالا اگر تعداد یوزر کمی داری و دنباله نرم افزار voip خوب میگردی بهتره از نرم افزارهای open source استفاده کنی که دردسر کانفیگ کردنشون خیلی کمتر از lync هستش

دوست عزیز میشه چند تا از نرم افزارایی که میگی رو بگی؟ رو ویندوز

بالا