فروش msi R5850 twin frozrII - خرید و فروش کارت گرافیک VGA - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
23 دی این کارت که بالاتر از کارت شما هست 350 فروش فوری زده
من فکر میکردم فقط من هستم که با قیمت مشکل دارم
دوست عزیز امیدوارم که قیمته مد نظرت رو بتونی بفروشی
ولی مشکلی که هست مثلن قیمت 4890 الان حدوده 250 هست ولی چند روز قبل یکی ایسوسش رو 290 فروخت بعد یه بنده خدایی با کارت داغون 4890 powercolour میگه 280 فوری میدم
الانم که قیمته دلار ثابت هست -من دیگه نمیدونم چرا 100 تومن میره رو قیمت ؟ 5850
من کلی میگم- میخوام بگم یه نفر که یک کارت رو با قیمت بالاتر از قیمت واقعیش به کسی میفروشه -بقیه هم به اون استناد میکنن میخوان همین قیمت بفروشن
چند روز قبل هم سعید حسینی یه کارت 5870 رو میخواست 500 بفروشه!!!!
نمیدونم واللاه من گیج شدم
آخر هم از دوستان سوال کردم کارت شماواسه گیم عالی هست up حساب کن
اینم نظر farjam1990 که توی زمینه گرافیک و اوور اکثر دوستان قبولش دارن در مورد مقایسه سری 5 با 6 amd:
بتدا نظر کلی در مورد 5970 رو میگم خدمتتون
خیلی از دوستان میگن که فریم دهیه 5970 از 580 هم بیشتره و این حرفا و این کاملا درسته در بیشتر موارد اما نکاتی هستند که بهشون توجه نمیشه
در قدرت گرافیکها فقط فریم مهم نیست. کیفیت فریمها هم مسئله مهمی هستش و تاثیر پیکسل فیلریت و تکسل فیلریت
نکته 1 :سری 5000 amd اولین سری amd بود که Directx11 رو بطور کامل ساپورت میکرد و به طبع مشکلاتی از لحاظ کیفیت فریمها وقتی اولین باری باشه که کارتی این ورژن رو ساپورت میکنه پیش میاد بحثش و میشه نتیجه گرفت که در Directx 11 سری 6000 amd و سری 500 انویدیا از لحاظ کیفی و ساپورت دایرکت ایکس 11 بسیار پخته تر و بی عیب و نقص تر باشند
نکته 2: کارت 5970 نسبت به کارتهای جدیدتر مصرف بسیار بالا تری داره
نکته 3: همین مصرف بالاتر و دو هسته ای بودن نوید دمای بالاتر رو میده
نکته 4: کارت 5970 نسبت به سری 500 انویدیا و سری 6000amd حدود 1 سال الی 1.5 زودتر وارد بازار شده و با توجه به نکته ی 2 و 3 مدل زمان خیلی بیشتری نسبت به یک کارت 580 کار کرده اون هم در دمای بالاتر که این هم میتونه بالارفتن استهلاک برد گرافیک و GPU های 5970 رو ثابت کنه نسبت به کارت 580
نکته 5: با توجه به 3 نکته ی بالا نتیجه میگیریم هرچقدر کارت در دمای بالاتری کار کرده باشه و به مدت طولانی تر استهلاکش بالاتره و به طبع هم عمر مفیدش کمتر میشه
امیدوارم دوستانی که 5970 برای فروش گذاشتن از دست ما ناراحت نشن :دی
درسته 5970 با اورکلاک حتی میتونه بیشتر از 7970 هم گاها" فریم بده اما این کجا و آن کجا
برند کلاب هم شاید برند درجه یکی نباشه اما حداقل همیشه در سطح خودش بوده
ودر مورد رفرنس بودن سافایار
.سافایر رفرنس معمولی رو ترجیح میدم یا رفرنس گیگابایت و فقط در برند MSI و ایسوس هستش که غیر رفرنسششون یعنی twin frozer و DCU بهتره از رفرنسشون
اینها در زمینه کار من هستن البته برای کسی که گیم میخواد بزنه هیچ تفاوتی وجود نداره. 5850 ها کارتهای خوبی هستن معمولا خوبهاشون بدون ولتاژ فرکانس هسته 920 و یا 930 میزنن
البته مدل شما فرکانس GPU بالاتر از 900 هست که خیلی خوبه