• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

+++++ روشی مطمئن و بدون عوارض برای رفع مشکل عرق بیش از حد کف دست و پا +++++

ahmadi68

Registered User
لایک‌ها
101
کاملا در اشتباهی دوست عزیز ، ما در این روش نمیام دوتا سیم بگیریم دستمون اون سرش هم وصل کنیم به یک منبع DC !
biggrinsmiley.gif

حالا شما صبر کن ، تعداد دوستانی که این مشکل رو دارند بیان تو تاپیک نظر بدند تا براشون توضیح بدم این روش چگونه عمل می کنه ! البته توجیح علمی هنوز تو دنیا نداره در این حد که با واکنش یه سری یون ها در آب و کف دست و غدد تعرق عمل می کنه اما کاملا توسط دکترها و اساتید تایید شده و تست شده (حتی توسط بنده تست شده و پاسخ گرفتم) . در این روش از آب استفاده می شود . چیزی که در همه جا یافت میشه .
اونجور که من فهمیدم دقیقا دو سیم میگیرین دستتون و وصل میکنین به دی سی با این تفاوت که برای اطمینان از اتصال صحیح و خوب سیم ها به دست، از آب کمک میگیرین!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام

من رشته م برق و اینا نیست اما فکر کنم اگر خروجی ترانس ها ایزوله نباشه انجام دادن این کار میتونه باعث برق گرفتگی شدید بشه
بنابراین قبل از انجام دادن این کار با 3 نفر مرد، دانشجو (یا ترجیحا فارغ التحصیل) رشته برق، عاقل و عادل مشورت کنید که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

--

دلیل علمی استفاده از دو اداپتور چیه ؟ به عبارت دیگه تفاوت استفاده از دو اداپتور متغیر در ولتاژ 12 ولت با استفاده از یه اداپتور متغیر در ولتاژ 24 ولت چی هست که ترجیح دادین از دوتا استفاده کنین؟ حتما یه دلیل علمی داره. لطفا دلیلش رو بگین

ارادتمند

1-استفاده از آداپتور برای همین هست دیگه.
2- فکر میکنم بدن انسان توانایی تحمل بیشتر از 12 ولت رو نداره.و یا اینکه شاید اداپتور 24 ولت شاید نباشه!!!

پینوشت مهم: من به هیچکس استفاده نکردن و یا استفاده کردن از دستگاه رو توصیه نمیکنم حتی به نزدیک ترین فرد توی خانواده ام. اینو گفتم که اگر کسی دستگاه رو درست کرد و در حین استفاده دچار مشکل شد فردا شاکی نشه!من و هیچکس مسئولیتی نداریم فقط جنبه اموزشی دارد هر چند خودم دارم استفاده میکنم و سرعت نت بیاد بالا حتماد عکس ها رو هم میزارم از دستگاه خودم

i30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استارتر چرا بن شده؟
من با بن شدن ایشون به شدت مخالف هستم.
استارتر ایمیل من:
alisia[@]sabamail.com
یه ایمیل به من بزن
thanks
متاسفانه دوستان زحمت کشیدند و بی دلیل آی دی بنده رو بن کردم که من ازشون ممنونم ! مثل اینکه خوبی نیومده به ما !!!
در جواب اون دوستمون باید بگم شما یه کم مطالعتو بیشتر کن ، آب رسانا هست اما رسانای ضعیفی هست که در ولتاژهای بسیار بالا مثل 220 ولت ! رسانایی قوی خود رو نشون می ده نه در ولتاژ ضعیفی مثل 20 ولت !
برای اون دوستمون هم آرزوی موفقیت می کنم و هر سوالی داشتند پاسخگو هستم ، حتی اگر باز این آی دیمو هم بن کنند ! واقعا که متاسفم واسه مدیرانه سایت که بی دلیل افراد رو بدون دادن حتی اخطار ، بن می کنند .

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
واقعا که متاسفم واسه مدیرانه سایت که بی دلیل افراد رو بدون دادن حتی اخطار ، بن می کنند .
بنده هم برای مدیرا متاسفم.

i30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنده هم برای مدیرا متاسفم.
البته فکر کنم بدونم کار کیه ، اگه آدم فهمیده و منطقی و ... باشه آی دیمو باز می کنه چون بهش پیام دادم ، متاسفانه این بار دوم هست که بنده رو بی دلیل بن می کنند !

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
1-استفاده از آداپتور برای همین هست دیگه.
2- فکر میکنم بدن انسان توانایی تحمل بیشتر از 12 ولت رو نداره.و یا اینکه شاید اداپتور 24 ولت شاید نباشه!!!

پینوشت مهم: من به هیچکس استفاده نکردن و یا استفاده کردن از دستگاه رو توصیه نمیکنم حتی به نزدیک ترین فرد توی خانواده ام. اینو گفتم که اگر کسی دستگاه رو درست کرد و در حین استفاده دچار مشکل شد فردا شاکی نشه!من و هیچکس مسئولیتی نداریم فقط جنبه اموزشی دارد هر چند خودم دارم استفاده میکنم و سرعت نت بیاد بالا حتماد عکس ها رو هم میزارم از دستگاه خودم

نه داداش بدن انسان تا 40 ولت رو به راحتی تحمل میکنه یعنی خطرناک نیست
دلیلشونم واسه استفتده از 2 تا ادابتور به صورت سری احتمالا کمیاب بودن ادابتور 24 بوده چون عملا در جریان تاثیری نداره چون سری اند

i30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه داداش بدن انسان تا 40 ولت رو به راحتی تحمل میکنه یعنی خطرناک نیست
دلیلشونم واسه استفتده از 2 تا ادابتور به صورت سری احتمالا کمیاب بودن ادابتور 24 بوده چون عملا در جریان تاثیری نداره چون سری اند

تایید میشه یک دلیل دیگرش هم اینه که بازه های افزایش ولتاژ از این طریق یعنی استفاده از دو آداپتور کوتاه تر و درنتیجه تحمل آن راحتر می شود .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عجب روشی . رفیق منم همین مکل رو داره . ولی دیگه نمی بینمش . رفته یه کشور دیگه . اگه لببینمش حتما یکی میسازم میدم بهش . بنده خدا خیلی مشکل داشت . من دلم میسوخت واسش .

i30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عجب روشی . رفیق منم همین مکل رو داره . ولی دیگه نمی بینمش . رفته یه کشور دیگه . اگه لببینمش حتما یکی میسازم میدم بهش . بنده خدا خیلی مشکل داشت . من دلم میسوخت واسش .
متاسفانه این عارضه به صورت موروثی هست که 5% جمعیت دنیا بهش مبتلا هستند و یک نوع اختلال در شبکه عصبی محسوب می شود .

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
البته یه موضوع هست که میتونه تاثیر منفی توی این روش دوستومن بزاره البته بنده عملی و علمی بودن این روش دوستمون رو نمیدونم ولی یه مورد رو در نظر داشته باشد
در زمان استفاده سعی کنید که از دمپایی یا یه چیز عایق استفاده کنید زیر پاتون یعنی بدنتون با زمین یا چیز دیگه ای تماس نداشته باشه
چون جریان از اون طریق هم عبور میکنه به سمت زمین....
در ضمن دوستانی که استفاده کردن لطف کنن یه امپر متر سری کنن با یکی از سیم ها برام جالبه میخوام بدونم چند امپر جریان عبور میکنه از بدن
(دانشجوی مهندسی برق)

i30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته یه موضوع هست که میتونه تاثیر منفی توی این روش دوستومن بزاره البته بنده عملی و علمی بودن این روش دوستمون رو نمیدونم ولی یه مورد رو در نظر داشته باشد
در زمان استفاده سعی کنید که از دمپایی یا یه چیز عایق استفاده کنید زیر پاتون یعنی بدنتون با زمین یا چیز دیگه ای تماس نداشته باشه
چون جریان از اون طریق هم عبور میکنه به سمت زمین....
در ضمن دوستانی که استفاده کردن لطف کنن یه امپر متر سری کنن با یکی از سیم ها برام جالبه میخوام بدونم چند امپر جریان عبور میکنه از بدن
(دانشجوی مهندسی برق)
ممنونم بابت نکته ای که اشاره فرمودید که کاملا صحیح است و باید از عایق استفاده کرد . بنده در استفاده بعدی این مورد درخواستی شما رو بهتون اعلام خواهم کرد . درضمن برای افرادی که می خوان در مورد این موضوع اطلاعات بیشتری تحقیق کنند ، عبارت Iontophoresis را در گوگل جستجو کنند .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دمت گرم حاج عرفان تاپیک به جایی بود
دوستانی هم میگن مشکل داره واینا باید بگم هیچ مشگلی نداره فقط کسایی که ناراحتی قلبی دارن استفاده نکنن
این روش برمبنای علم هستش والان توجهان داره استفاده میشه وتوایران به نام یون درمانی معروف هستش
سوالی بود بپرسید شاید بتونم کمکتون کنم

Last edited:

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
یه سوال
من کف دستام خیلی عرق میکنه
یعنی گوشیم که تو دستمه همیشه کثیفه یا مثلا دست میزنم به شیشه ویترین یا ماشین زودی جای دستم میمونه
ولی اونقدری نیست که کاغذ بچسبه بهش
بنظر شما این روش جواب میده؟

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
جلسه دوم امروز انجام شد./

بسیارعالی ، ادامه بده تا نتیجه رو ببینی

یه سوال
یعنی گوشیم که تو دستمه همیشه کثیفه یا مثلا دست میزنم به شیشه ویترین یا ماشین زودی جای دستم میمونه
شما 2 تا 3 بار انجام بده ، اگر نتیجه گرفتی ، تا بهبودیه کامل ادامه بده . روش مطمئنی است .

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یه سوال

به به آقا وحید گل.نبینمت با این بیماری خدایی نکرده
sweatypalm.blogfa.com رو برو قسمت نظرات رو بخون فقط یه چیز سفیدی مثل پرده جلوی سایت رو گرفته که باید از گوشه سمت چپ پایین بگیریش بکشیش بالا تا سایت برات کامل نشون داده بشه.من درکت میکنم وحید جان وقتی دست عرق میکنه کار کردن با گوشی مخصوصا لمسی بسیار سخت میشه.

third time done!

از آقا عرفان هم بسیار ممنون هستم.مثل این که توی جلسه دوم عرق دستم کمی کمتر شده.

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
خداروشکر , به نظرم مدت هر مرحله اگر 15 دقیقه باشد بهتر است , اگر صبر و حوصله شما زیاد نیست , می توانید در هنگام استفاده به مطالعه کتاب یا تماشای تلویزیون بپردازید
در ضمن استفاده از پد , چندان توصیه نمی شود , اگر کف دست در تماس مستقیم با آب باشد , بهتر است
موفق باشید

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان این بیماری هایپرهیدروزیس هستش. میتونید همین کلمه رو توی گوگل سرچ کنید و اطلاعات کامل راجع به بیماری کسب کنید. در نهایت برای کسانی که به درمانهای دارویی پاسخ نمیدن عمل جراحی سمپاتکتومی انجام میشه. از استارتر محترم تشکر میکنم که چنین تاپیک کاربردی رو ایجاد کردن و از مطلبشون استفاده کردم. برای تعریق ناحیه آگزیلاری ( زیربغل ) فکر میکنم بشه از پد استفاده کرد البته اگه کسی میدونه ممنون میشم واسه اون ناحیه هم توضیح بده که یاد بگیریم. راستی این نکته رو هم بگم که هایپرهیدروزیس شدید جزو موارد معافیت دایم پزشکی از سربازی هستش.

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان این بیماری هایپرهیدروزیس هستش. میتونید همین کلمه رو توی گوگل سرچ کنید و اطلاعات کامل راجع به بیماری کسب کنید. در نهایت برای کسانی که به درمانهای دارویی پاسخ نمیدن عمل جراحی سمپاتکتومی انجام میشه. از استارتر محترم تشکر میکنم که چنین تاپیک کاربردی رو ایجاد کردن و از مطلبشون استفاده کردم. برای تعریق ناحیه آگزیلاری ( زیربغل ) فکر میکنم بشه از پد استفاده کرد البته اگه کسی میدونه ممنون میشم واسه اون ناحیه هم توضیح بده که یاد بگیریم. راستی این نکته رو هم بگم که هایپرهیدروزیس شدید جزو موارد معافیت دایم پزشکی از سربازی هستش.
بنده هم از نظرشما متشکرم . عمل جراحی سمپاتکتومی ، از جمله جراحی هایی است که درصد خطر بالایی دارد و به نتیجه رسیدن آن ممکن است همراه با خسارت های جبران ناپذیری باشد . بنابراین توصیه ی زیادی نمی شود . در مورد زیر بغل هم تا آنجایی که اطلاع دارم در داروخانه ها ، پدهایی برای کاهش موقتی تعرق زیر بغل موجود است که با تهیه آنها می توانید موقتا برای چند ساعت این تعرق را کمتر کنید . در مورد معافیت هم تایید می شود افرادی که دچار این عارضه هستند می توانند معافیت پزشکی بگیرند .

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
خداروشکر , به نظرم مدت هر مرحله اگر 15 دقیقه باشد بهتر است , اگر صبر و حوصله شما زیاد نیست , می توانید در هنگام استفاده به مطالعه کتاب یا تماشای تلویزیون بپردازید
در ضمن استفاده از پد , چندان توصیه نمی شود , اگر کف دست در تماس مستقیم با آب باشد , بهتر است
موفق باشید

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

بله از پد استفاده نمیکنم.همچنین من دستام سوزن سوزن نمیشه خراب نباشه حالا:دی؟(فقط یه شوک در حین افزایش ولتاژ داده میشه شوک ضعیف.من تا ولتاژ 7.5 الی 9 کار میکنم و 10 دقیقه)

بالا