• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***فروش وام های بدون ضامن در هر قیمتی***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
شرایط صد و پنجاه میلیونی رو ارسال بفرمایید

moh_sae

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان عزیز و استارتر محترم
من خودم تا حالا از خیلی از بانکها مستقیم یا غیر مستقیم وام گرفتم از 500 هزار تومن تا 100 میلیون. و تقریباً یه کم از حساب کتاب بانک تو وام دادن سر در میارم.
1- تا جایی که من میدونم بانکها و موسسات اعتباری یکجا و بدون سند ملکی بیشتر از 20 تا 25 میلیون وام نمیدن و با سه تا 5 ضامن کاسب و کارمند و رسمی در صورتی که بیشتر از این میزان بدون سند ملکی بخواهید وام بگیرید باید به نام افراد مختلف و کمتر از این میزان وام بگیرید. در ین حالت پیشنهاد استارتر برا دادن وام بیش از این میزان (30 تومن)بدون سند ملکی و فقط با سفته یا چک بسیار جالب و وسوسه کننده است و البته جای تعجب
2- در رابطه با محاسبه میزان سود این وام اگر فرض کنیم که وام 30 تومنی بعد از پرداخت مبلغ 10 میلیون تومان و بلوکه شدن این مبلغ به مدت 7 سال (84) ماه با بازپرداخت ماهیانه 400 تومن به وام گیرنده تعلق می گیره نحوه محاسبه سود به صورت زیر است.
1- سود 10 میلیون پولی که دست استارتر یا موسسه هست بعد از 7 سال و با توجه به سودی که موسسه مهر میده (سود مرکب که شما به مدت 7 سال به خود پول و سودش دسترسی ندارین)برای دوره 7 ساله تقریباً حدود 2.5 برابر اصل پول هست یعنی حدود 25 میلیون تومان که یک فرد اگر مبلغ 10 میلیون را امسال به بانک بده بعد از 7 سال بانک 2.5 برابر پول را به همراه پول اولیه تحویلش میده.
2- با فرض 84 قسط 400 تومنی یه کم بیشتر یا کمتر حدود 2 تا 3 تومن اینجا سود پرداخت میکنین.
مجموعاً سود وام با احتساب بند یک و دو میشه حدود 28 میلیون تومان برا وام 30 تومنی در 7 سال که طبق فرمول محاسبه سود وام میشه
سود حدود 26 درصد که کاملاً منطقی و درست هست
.

یعنی در صورتیکه واقعاً اعتماد سازی خوبی تو این زمینه میتونست انجام بشه به دلایل زیادی این شرایط با توجه به اینکه نیاز به ضامن و همچنین وثیقه ملکی نداره و مدت انتظار هم تقریباً کوتاه و حدود 2 ماه است شرایط بسیار خوب و اکازیونی هست. ولی قطعاً اعتماد سازی مهمترین شرط تو این زمینه هست.

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
من دقت کردم تمام کسانی که سوالی در مورد ضمانت و ... پول کردن بهشون پاسخ نمیدن ایشون بنده 3 بار پ خ کردم و تو تاپیک هم عنوان کردم جواب ندادن منطق الان چی میگه ! خودت بفهم دیگه !

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
کاش وام یک ملیونی هم داشتید :دی
ما بیچاره ها نداریم از این پولا بعدا برگردونیم .. :دی
هیچ رقمه امکانش نیست این مبلغا وام بدید ؟

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من از تعاونی ثامن الئمه 30 تومن وام گرفتم 10 تومن خوابوندم 1 ماه بعد 30 تومن دادن ماهی 700
5 ساله
یعنی باید 42 تومن برگردونم !
+ اون 10 تومن هم پیششون موند !

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
من دقت کردم تمام کسانی که سوالی در مورد ضمانت و ... پول کردن بهشون پاسخ نمیدن ایشون بنده 3 بار پ خ کردم و تو تاپیک هم عنوان کردم جواب ندادن منطق الان چی میگه ! خودت بفهم دیگه !

دوست عزیز ذهن کسی را منحرف نکن لطفا به تمامی پ خ ها پاسخ داده شده میتونید از بچه ها بپرسید...در مورد ضمانت هم اگه تاپیک را خوب خونده بودید هم شرایط وام توش هست هم ضمانت که گفته شده ضمانت از شما سفته گرفته میشه و ما هم به عنوان ضمانت به شما رسید میدیم

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
عزیز من مسئله 100 تومن 200 تومن نیست که بنده الان بخوام 100 میلیون وام بگیرم حدود 30 تومن بهتون بدم اخه یه رسید میتونه 100 میلیون سفته و پولی که به شما بدم جبران کنه ؟!
شما لطفا به این سوال جواب بده من همین فردا کار رو باهاتون شروع میکنم !
در ضمن من به 3 نفر از دوستانی که بابت ضمانت و ... پست دادن پ خ دادم 1 نفر گفته به من جواب نداد 2 نفر هنوز پاسخ ندادن !

علاوه بر صحبتهای دوستان : چه تضمینی برای گرفتن وام هست ؟ چه تضمینی برای اینکه قبل از تصفیه وام سفته و چکها رو اجرا نذارین ؟ (حداقل بانک یا موسسات که میرین یه حسابی برای شما باز میکنن - یه دفترچه ای - شماره ای - سندی - مدرکی ارائه میدن !)

یک برگه رسید در مقابل چند میلیون پول + سفته و چک که طرف مثابل به شما میده هیچ ارزشی نداره !

واقعا اعتمادسازی قسمت مهم این حرکت خوب دوستمون هست که اگه راهکاری دارن خودشون باید اعلام کنن !

Last edited:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
عزیز من مسئله 100 تومن 200 تومن نیست که بنده الان بخوام 100 میلیون وام بگیرم حدود 30 تومن بهتون بدم اخه یه رسید میتونه 100 میلیون سفته و پولی که به شما بدم جبران کنه ؟!

علاوه بر صحبتهای دوستان : چه تضمینی برای گرفتن وام هست ؟ چه تضمینی برای اینکه قبل از تصفیه وام سفته و چکها رو اجرا نذارین ؟ (حداقل بانک یا موسسات که میرین یه حسابی برای شما باز میکنن - یه دفترچه ای - شماره ای - سندی - مدرکی ارائه میدن !)

یک برگه رسید در مقابل چند میلیون پول + سفته و چک که طرف مثابل به شما میده هیچ ارزشی نداره !

واقعا اعتمادسازی قسمت مهم این حرکت خوب دوستمون هست که اگه راهکاری دارن خودشون باید اعلام کنن !

حرفای شمارو باید با طلا بدیم حکاکی کنن، حرف دل منو زدید واقعا ...

I Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82
شرایطش رو برای بنده پ خ کن ممنون

bitohargez

Registered User
لایک‌ها
5
لظفا اطلاعات مورد نظر رو برای من هم بفرستین
با تشکر

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
وام 50 میلیونی با بازپرداخت 4 ساله چند درمیاد؟با بهره چند؟چقدر کارمزد میگیری؟وام بانکیه؟

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا سوالات زیر فراموش نشه !!!!!

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
لطفا سوالات زیر فراموش نشه !!!!!

در جواب دوست گلمون ما که تازه دو روز نیست این کار را شروع کردیم هر ساله این حرکت را داریم پارسال هم 2 میلیارد تومن پرداختی داشتیم پ نماییم اون دو میلیارد ول کنیم و بیایم 30 میلیون شما را بخوریم بیشتر از این حرفا پول تو دست و بارمون هست عزیز شما اگر نمیخوای میتونی استفاده نکنی..

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
در جواب دوست گلمون ما که تازه دو روز نیست این کار را شروع کردیم هر ساله این حرکت را داریم پارسال هم 2 میلیارد تومن پرداختی داشتیم پ نماییم اون دو میلیارد ول کنیم و بیایم 30 میلیون شما را بخوریم بیشتر از این حرفا پول تو دست و بارمون هست عزیز شما اگر نمیخوای میتونی استفاده نکنی..
دوست عزیز هیچکس قصد بی احترامی به شما رو نداره و هیچکس هم نمیگه که خدایی نکرده شما محتاج 30 میلیون تومان پول هستید .

بحث اینجاست که در یک معامله، 2 طرف باید اعتمادسازی انجام بدند. خیلی از همین موسسه های اعتباری که از بانک مرکزی هم مجوز داشتند بارها شده پول های مردم رو خوردند و فرار کردند، اون وقت شما چطور انتظار دارید که در ازای دریافت چند کاغذ ( به قول شما رسید ! ) اعتمادسازی صورت بگیره ؟؟؟

من به شخصه دوست دارم از تسهیلاتی که شما ارائه می دید استفاده کنم ولی واقعا نمی دونم با کی طرف هستم و قراره چه اتفاقی بیفته ...

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
اقا جان من قصد بی احترامی ندارم اینجا خیلی ها اومدن گفتن منم منم ! شما تازه 5 ماه عضو شدی شما رئیس بانک مرکزی که نیستی ( برا مثال گفتم ) که بگیم همه بشناسن شما رو و اینکه قبلا چقدر وام دادید و....
من 2 ماه پیش به 10 نفر 1000 میلیار وام دادم هر کی میخواد باور کنه نخواست هم نکنه !!!

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
به درخواست فروشنده بسته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا