• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

+++++ روشی مطمئن و بدون عوارض برای رفع مشکل عرق بیش از حد کف دست و پا +++++

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان این بیماری هایپرهیدروزیس هستش. میتونید همین کلمه رو توی گوگل سرچ کنید و اطلاعات کامل راجع به بیماری کسب کنید. در نهایت برای کسانی که به درمانهای دارویی پاسخ نمیدن عمل جراحی سمپاتکتومی انجام میشه. از استارتر محترم تشکر میکنم که چنین تاپیک کاربردی رو ایجاد کردن و از مطلبشون استفاده کردم. برای تعریق ناحیه آگزیلاری ( زیربغل ) فکر میکنم بشه از پد استفاده کرد البته اگه کسی میدونه ممنون میشم واسه اون ناحیه هم توضیح بده که یاد بگیریم. راستی این نکته رو هم بگم که هایپرهیدروزیس شدید جزو موارد معافیت دایم پزشکی از سربازی هستش.

بله داداش من حتی فرم جراحی رو هم پر کردم ولی خانواده اجازه ندادن....
زیر بغل که طوری نیست من از خدا میخام زیر بغلم عرق کنه و لی دستم عرق نکنه

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
عرفان خان شما جلسه چندمی؟
من یه بار نحوه کار مو بگم ببینم درست انجام میدم یا نه:
قطب منفی رو میزنم به یه سینی و قطب مثبت رو میزنم به اون یکی سینی؛دستا رو میزام تو اب ،بعدش به یکی میگم ولتاژ رو ببره روی 9 و 10 دقیقه صبر میکنم،بعدش ولتاژ رو میاره پایین روی 1.5 و من دستامو در میارم و جای سیمارو عوض میکنم،باز دستامو میکنم توآب و میگم ولتاژ رو ببرن روی 9 ولت و 10 دقیقه صبر میکنم بعد 10 دقیقه میگم بیارنش رو 1.5 ولت و دستامودر میارم بیرون از تو آب.همین.درسته؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بله از پد استفاده نمیکنم.همچنین من دستام سوزن سوزن نمیشه خراب نباشه حالا:دی؟(فقط یه شوک در حین افزایش ولتاژ داده میشه شوک ضعیف.من تا ولتاژ 7.5 الی 9 کار میکنم و 10 دقیقه)
دستات مور مور نمیشه واسه اینه که ولتاژت کمه یکم دیگه ببربالا

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بله توی ولتاژ 12 ولت مور مور میشه.فکرمیکنم 9 کافی باشه!من دیدم طرف از 7.5 استفاده میکنه حتی!!!
اگه از 12 استفاده بشه فکر میکنم دست مقاوم بشن

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
عرفان خان شما جلسه چندمی؟
من یه بار نحوه کار مو بگم ببینم درست انجام میدم یا نه:
قطب منفی رو میزنم به یه سینی و قطب مثبت رو میزنم به اون یکی سینی؛دستا رو میزام تو اب ،بعدش به یکی میگم ولتاژ رو ببره روی 9 و 10 دقیقه صبر میکنم،بعدش ولتاژ رو میاره پایین روی 1.5 و من دستامو در میارم و جای سیمارو عوض میکنم،باز دستامو میکنم توآب و میگم ولتاژ رو ببرن روی 9 ولت و 10 دقیقه صبر میکنم بعد 10 دقیقه میگم بیارنش رو 1.5 ولت و دستامودر میارم بیرون از تو آب.همین.درسته؟
بنده دوران رو کامل کردم و الان هفته ای یا 10 روز یک بار این عمل را انجام می دهم . مراحل انجام شما کاملا درست است . منتها برای اطمینان بیشتر از یک ولتمتر استفاده کنید و دو سر سیم خارج از ولتمتر را به ظروف فلزی بزنید ، یعنی یک سیم به یک ظرف و سیم دیگر به ظرف دیگر و سپس ولتاژ را بخوانید تا مطمئن باشید ولتاژ وارد شده به آب همان هست که شما می خواهید . در ضمن سعی کنید بعد از گذشت دو روز یک پله ولتاژ آستانه تحمل را بالا ببرید البته این فقط و فقط یک پیشنهاد است چون همانطور که گفتم ، ولتاژ آستانه تحمل افراد با هم فرق می کند . بنابراین مثلا شما که تا 9 ولت پیش رفتید دفعه بعد تا 11 پیش بروید اگر دیدید می توانید تحمل کنید روز بعد هم روی همین ولتاژ تکرار کنید یعنی نهایتا تا 11 بالا ببرید و صبر کنید و به همین ترتیب ادامه روش ( شما صحیح عمل کردید ، منتها همانطور که گفتم برای اطمینان از درست بستن آداپتورها و گرفتن ولتاژ خروجی از ولتمتر استفاده کنید )

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
بله داداش من حتی فرم جراحی رو هم پر کردم ولی خانواده اجازه ندادن....
زیر بغل که طوری نیست من از خدا میخام زیر بغلم عرق کنه و لی دستم عرق نکنه

سلام
داداش من این مشکل را با زیر بقل دارم
خیلی اذیت میکنه
چون هر چی بپوشم خیس آب میشه
راهیم براش پیدا نکردم

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
خیلی اذیت میکنه
راهیم براش پیدا نکردم
تا اونجا که تحقیق کردم ، این مشکل با اسپری یا با پدها ، آن هم به صورت موقتی و کوتاه میشه از تعرق ناحیه زیر بغل جلوگیری کرد . امیدوارم روش های بهتر و کارسازتر دیگری هم وجود داشته باشه .

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
خیلی اذیت میکنه
راهیم براش پیدا نکردم
داداش شما یه دکتر پوست مراجعه کن احتمال داره براتون الومینیوم کلرید تجویز کنن!

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
مراحل درمان چطور پیش میره دوست عزیز؟
تا الان تا حدی بهبودی احساس کردی؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
جلسه پنجم انجام شد
ولتاژ :12 ولت
زمان:2تا 15 دقیقه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یکی از موثرترین روشها برای کاهش تعریق ناحیه آگزیلاری ( زیر بغل ) تزریق محلول بوتاکس هستش. البته این کار هزینه داره و تاثیر موقتی یعنی 6 ماهه هستش و بعد از 6 ماه مجددا باید تجدید بشه. در رابطه با محلول کلرید آلومینیوم 20% که بصورت ترکیبی با الکل تقریبا خالص یعنی بالای 97% هم باید بگم این هم یک روش درمان هم برای تعریق کف دست و هم برای زیر بغل هستش که در همه موارد 100% موثر نیست ولی قابل امتحان هستش. اگه در محصولات ضد تعریق موجود در بازار بهداشتی هم دقت کنید میبینید که آلومینیوم کلرید یکی از مواد سازنده مامها و ژلهای ضدتعریق هستش.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یکی از موثرترین روشها برای کاهش تعریق ناحیه آگزیلاری ( زیر بغل ) تزریق محلول بوتاکس هستش. البته این کار هزینه داره و تاثیر موقتی یعنی 6 ماهه هستش و بعد از 6 ماه مجددا باید تجدید بشه. در رابطه با محلول کلرید آلومینیوم 20% که بصورت ترکیبی با الکل تقریبا خالص یعنی بالای 97% هم باید بگم این هم یک روش درمان هم برای تعریق کف دست و هم برای زیر بغل هستش که در همه موارد 100% موثر نیست ولی قابل امتحان هستش. اگه در محصولات ضد تعریق موجود در بازار بهداشتی هم دقت کنید میبینید که آلومینیوم کلرید یکی از مواد سازنده مامها و ژلهای ضدتعریق هستش.

بله تزریق بوتاکس که هر امپولش دوروبر450 هست(من شنیدم خودم نرفتم دنبالش یا که قیمت بگیرم!!!) هم برای زیر بغل کار سازه ولی حتما حتما باید توسط پزشک معتبر و باسابقه انجام شده باشه وگرنه عوارض واقعا بدی داره.برای 6 ماه هم تقریبا جواب گو هست که اگر تقریبا 3 الی 5 بار تزریق بشه فکر میکنم که اون قسمت دیگه هر گز تزریق نخواهد کرد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز روش درمانی شما روشی است بسیار خطرناک

دقت کنید چریان DC برخلاف خواهر دوقلوش AC برای بدن اسنان خیلی خطرناکتره. به طوریکه کسانی که در معرض عبور طولانی مدت جریان DC قرار می گیرند و یا جریان DC با آمپراژ بالا از بدنشون عبور می کنه به سرعت فوت میشن اما دلیلش

1- اولا بر خلاف چریان AC در صورتیکه جریان از قلب عبور کنه باعث پلاریزه شدن گره سینوسی دهلیزی شده و قبل رو از حرکت باز میداره. در صورتیکه چریان AC به دلیل فاز تناوب این مورد رو نداره
2- عبور جریان DC از بدن باعث تچزیه سریع خون و تشکیل لخته خونی میشه که در طول 12 تا 24 ساعت باعث مرگ میشه.
متاسفانه مورد دوم رو خودم به چشم دیدم.
کارآموزی در مهندسی پزشکی 6 واحد 306 ساعته است من برای فرار یکی از 3 واحد رو در نیروگاه گذروندم. متاسفانه در نیروگاه برق کرج کارگری رو دیدم که به دلیل اشتباه فردی با موتور DC زیمنس تماس پیدا کرده بود و جریان DC با آمپراژ خیلی بالا برای مدت کوتاه 2ثانیه از بدنش گذشته بود. متاسفانه روز بعد ایشون فوت کردند به دلیل گرفتگی یکی از رگ های مغر .
لطفا در استفاده از جریان DC ; کمی بیشتر دقت کنید

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوست عزیز روش درمانی شما روشی است بسیار خطرناک

دقت کنید چریان DC برخلاف خواهر دوقلوش AC برای بدن اسنان خیلی خطرناکتره. به طوریکه کسانی که در معرض عبور طولانی مدت جریان DC قرار می گیرند و یا جریان DC با آمپراژ بالا از بدنشون عبور می کنه به سرعت فوت میشن اما دلیلش

1- اولا بر خلاف چریان AC در صورتیکه جریان از قلب عبور کنه باعث پلاریزه شدن گره سینوسی دهلیزی شده و قبل رو از حرکت باز میداره. در صورتیکه چریان AC به دلیل فاز تناوب این مورد رو نداره
2- عبور جریان DC از بدن باعث تچزیه سریع خون و تشکیل لخته خونی میشه که در طول 12 تا 24 ساعت باعث مرگ میشه.
متاسفانه مورد دوم رو خودم به چشم دیدم.
کارآموزی در مهندسی پزشکی 6 واحد 306 ساعته است من برای فرار یکی از 3 واحد رو در نیروگاه گذروندم. متاسفانه در نیروگاه برق کرج کارگری رو دیدم که به دلیل اشتباه فردی با موتور DC زیمنس تماس پیدا کرده بود و جریان DC با آمپراژ خیلی بالا برای مدت کوتاه 2ثانیه از بدنش گذشته بود. متاسفانه روز بعد ایشون فوت کردند به دلیل گرفتگی یکی از رگ های مغر .
لطفا در استفاده از جریان DC ; کمی بیشتر دقت کنید

داداش یعنی 9 ولت هم در طی زمان 10 الی 15 دقیقه همین عوارض رو داره؟
اقا نمیریم یه وقت :دی

بالا