• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد mypopup.ir

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
سایت پاپ آپ با پست چیکار داره بلا!:د

**سیستم تایید میشه!+بیشتر از موجودی(رند کرد!):)

دوست من ما داریم محصولات فروشگاهمون رو تو سیستم مای پاپ آپ تبلیغ میکنیم و حدود 1 ماه بود که نرم افزار جدید شرکت پست مثل اینکه مشکل داشته و سفارشا رو به حالت سالم تایید نمیکرد و بنابراین پول سفارشایی که ارسال شده بود رو به ما نمیدادن

شکر خدا فعلا که حل شده

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
دوست من ما داریم محصولات فروشگاهمون رو تو سیستم مای پاپ آپ تبلیغ میکنیم و حدود 1 ماه بود که نرم افزار جدید شرکت پست مثل اینکه مشکل داشته و سفارشا رو به حالت سالم تایید نمیکرد و بنابراین پول سفارشایی که ارسال شده بود رو به ما نمیدادن

شکر خدا فعلا که حل شده

خدارو شکر مشکل حل شده . اما پرداخت به موقع باعث رضایت وب مستر ها میشه و فروش خودتون بالاتر میره .

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
فقط اومدم بگم که پرداختی منم انجام شد . با دلگرمی بیشتری به فعالیت ادامه میدم

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
واسه ما هم واريز شد.
به نظر من ديرو زود مشكل نداره پرداختي داشته باشيد .تشكر بابت پرداختي ها.
فقط به قول اون پير زن تركه تو تلوزيون شما جيب ما رو نزن.
پول ديرو زودم دادي مشكلي نيست

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
واسه ما هم واريز شد.
به نظر من ديرو زود مشكل نداره پرداختي داشته باشيد .تشكر بابت پرداختي ها.
فقط به قول اون پير زن تركه تو تلوزيون شما جيب ما رو نزن.
پول ديرو زودم دادي مشكلي نيست

بله حتما. بنده تمام تلاشم این هست که هرچه سریعتر درآمد ها رو واریز کنم تا همه دوستان از ما راضی باشند

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
میخواستم بدونم شمارش بهیت های ارسالی چقدر درست هست اگر 90 % هم نشون بده قابل قبول هست

دوستانی که قرار دادن ممنون میشم بگن من 10هزار ای پی دارن ...این سیستم چند هیت رو نمایش میده و قبول میکنه

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سلام
میخواستم بدونم شمارش بهیت های ارسالی چقدر درست هست اگر 90 % هم نشون بده قابل قبول هست

دوستانی که قرار دادن ممنون میشم بگن من 10هزار ای پی دارن ...این سیستم چند هیت رو نمایش میده و قبول میکنه

سلام
یه روز تستی بزار خودت ببین حداقل پرداخت 10 هزار تومان هست زود میرسی

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
سلام

سلام. بازدیدی که محاسبه میشه تنها به سیستم ما مربوط نیست. تعداد پاپ آپی که باز میشه بیشتر به مرورگر بازدیدکنندگان سایت شما ( از نظر بلاک شدن پاپ آپ ) و همچنین نحوه لود شدن سایت شما بستگی داره. و حتی میتونه به خود کاربر هم مربوط باشه که با سرعت عمل بالای خودش قبل از اینکه بذاره آدرس اینترنتی پاپ آپ لود بشه و درآمد برای شما محاسبه بشه صفحه رو ببنده.

ولی صادقانه میگم که از خیلیا که تجربه همکاری با سیستم های مشابه رو داشتن شنیدم سیستم ما بازدید بیشتری رو محاسبه میکنه. حتی مدیر یکی از سیستم های مشابه هم همین حرف رو به بنده زد.
در ضمن در این سیستم چیزی تحت عنوان "بازدید تایید شده" و "بازدید تایید نشده" نداریم که باعث کاهش درآمد کاربران بشه.

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام. بازدیدی که محاسبه میشه تنها به سیستم ما مربوط نیست. تعداد پاپ آپی که باز میشه بیشتر به مرورگر بازدیدکنندگان سایت شما ( از نظر بلاک شدن پاپ آپ ) و همچنین نحوه لود شدن سایت شما بستگی داره. و حتی میتونه به خود کاربر هم مربوط باشه که با سرعت عمل بالای خودش قبل از اینکه بذاره آدرس اینترنتی پاپ آپ لود بشه و درآمد برای شما محاسبه بشه صفحه رو ببنده.

ولی صادقانه میگم که از خیلیا که تجربه همکاری با سیستم های مشابه رو داشتن شنیدم سیستم ما بازدید بیشتری رو محاسبه میکنه. حتی مدیر یکی از سیستم های مشابه هم همین حرف رو به بنده زد.
در ضمن در این سیستم چیزی تحت عنوان "بازدید تایید شده" و "بازدید تایید نشده" نداریم که باعث کاهش درآمد کاربران بشه.

سلام خیلی ممنون از توضیحات شما ....میخواستم بدونم یعنی اگر من پاپ اپ ی که قرار میدم مثلا دوهزار هیت میده طبق وبگذر برا شما بیشتر از این مقدار هیت نشون میده ؟

و یک سوال دیگه اینکه هر چند ساعت پاپ اپ ها باز میشه برای هر ای پی

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
من در یک سایتی که روزانه6000 ای پی داره طبق گوگل انلتیکس گذاشتم . میانگین روزی 3200 تومان میده .

سایر دوستان هم بگن اینجا جمع بندی کنیم .

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
من در یک سایتی که روزانه6000 ای پی داره طبق گوگل انلتیکس گذاشتم . میانگین روزی 3200 تومان میده .

سایر دوستان هم بگن اینجا جمع بندی کنیم .

ممنون دوست عزیز
اونوقت پاپ اپ ها هر بار کلیک کنند بازمیشه یا نه هر ای پی فقط یکدونه ؟ این خیلی مهم هست

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
سلام خیلی ممنون از توضیحات شما ....میخواستم بدونم یعنی اگر من پاپ اپ ی که قرار میدم مثلا دوهزار هیت میده طبق وبگذر برا شما بیشتر از این مقدار هیت نشون میده ؟

و یک سوال دیگه اینکه هر چند ساعت پاپ اپ ها باز میشه برای هر ای پی

1- راستش منظور شما رو به درستی متوجه نشدم اما سیستم بر اساس هر آی پی که ورودی دریافت میکنه (تمام آی پی ها در سیستم ذخیره میشه) برای شما درآمد محاسبه میکنه. فرآیند شمارش بازدید طوری هست که تک تک آی پی ها در دیتابیس سیستم ذخیره میشن و بنده فکر نمیکنم حتی 1 ورودی هم بتونه این وسط جون سالم در ببره :D

2- در حال حاظر برای هر آی پی در هر 1 ساعت 1 بازدید محاسبه میشه.

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
ممنون دوست عزیز
اونوقت پاپ اپ ها هر بار کلیک کنند بازمیشه یا نه هر ای پی فقط یکدونه ؟ این خیلی مهم هست

بله خیلی مهمه.
کد پاپ آپ طوری تنظیم شده که برای هر آی پی فقط 1 بار اجرا بشه تا مشکلی برای بازدید کنندگان سایت های شما عزیزان بوجود نیاد و از بازدید سایت شما هم سو استفاده نشه :)

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
بله خیلی مهمه.
کد پاپ آپ طوری تنظیم شده که برای هر آی پی فقط 1 بار اجرا بشه تا مشکلی برای بازدید کنندگان سایت های شما عزیزان بوجود نیاد و از بازدید سایت شما هم سو استفاده نشه :)

بنظر میاد سیستم خوبی باشه دارم مجاب میشم استفاده کنم :دی

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
منم در حال تست سیستم شما هستم

امیدوارم همکاری مناسبی باشه .

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
بنده دیروز پاپ آپ رو قرار دادم .
آیا پنل مدیریت گزینه ای داره که بتونیم ببینیم در روز چقد آی پی ارسال کرده .
الان فقط به صورت کلی در آمد رو نشون میده .
میخوام به صورت روزانه هم باشه و بشه گزارش گیری کرد .

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
این پرداخت هاش به چه شکلیه
یک هفته هستش درخواست کشیدم ... خبری نشده

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
بنده هم درخواست واریز دادم , اگر واریز شد همین جا میگم

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
من درخواست داده بودم دیروز واریز کردن برام برای بار دوم!
فک کنم 4 روز طول کشید مثل سری اول ولی خوب تسویه شد ادامه میدیم!

بالا