• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش توله 5 ماهه اشپیتز ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

frozenrose

Registered User
لایک‌ها
16
چقدر با مزه اس این :xxx
نژادش ناخالصی داره ولی باتوجه به قیمتتون کاملا مناسبه
پیشنهادم برای خرید به دوستانی هست که یک حیاط کوچولو یا نورگیر داشته باشند
امیدوارم صاحبه مهربونی براش پیدا بشه
از شما هم خواهش می کنم به هرکسی نفروشید من خیلی از این حیونها رو دیدم که به خاطر انتخاب اشتباه خریداری شده اند بعد توانایی نگهداری نداشته اند و یا موافقت خانواده و کلی داستای برای خودشون و حیون درست کرده اند
اگر شما هم تا فروش حیون به صاحب مناسب مشکل نگهداری داشتید بگید موقتی نگه می دارم براتون تا بفروشید ولی به هرکسی ندید
ممنون

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اقا من پرسیدم از چند نفر الان من مشکل دارم
1-واقعا این سروصدا نمیکنه؟
2-تا چند کیلو رشد میکنه؟
چون به من گفتن سروصداش بالاس خیلی شیطونه(ک واسه من بد نیست) و وزنشم میره رو 5 6 کیلو

vrp_vahid

Registered User
لایک‌ها
24
faghat zamani ke tanhash bezarin vagh vagh mikone dar gheir in soorat aslan seda nadare !!

nemidunam valla vali sage jibi nist !!

man k saro sedai nadidam faghat sheytanat didam ... hala doostan nadide goftan injoorie dg khodetoon midunin :)

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
دادا جان من به اون قیمتی ک گفتم میخوام + تعهد نگهداری هروقتم بخواید میارم ببینیدش و اینکه هرماه عکسشو واستون میفرستم
فقط بگید کجا بیام تحویل بگیرم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اقا امروز 23 بگید به کی میخواید بفروشید دیگه چون من فکر میکردم ک توافق کردیم الان این دوستمونم میگه کی بیام واسش لطفا اعام کنید به کی میخواید بفروشیدش

HZ2500

Registered User
لایک‌ها
2
چند ماه پیش که شیراز بودید ازتون خواستم که به من بفروشید حتی قیمت بالاتر از الان پایه هم پیشنهاد کردم. خیلی طلبه بودم.
الان ورامین هستید و نمیشه اومد. آخرین پیشنهادتون چنده با وسایل کامل؟

vrp_vahid

Registered User
لایک‌ها
24
بامزس !!!
خوب بفروشی همشهری !

چند ماه پیش که شیراز بودید ازتون خواستم که به من بفروشید حتی قیمت بالاتر از الان پایه هم پیشنهاد کردم. خیلی طلبه بودم.
الان ورامین هستید و نمیشه اومد. آخرین پیشنهادتون چنده با وسایل کامل؟

اقا امروز 23 بگید به کی میخواید بفروشید دیگه چون من فکر میکردم ک توافق کردیم الان این دوستمونم میگه کی بیام واسش لطفا اعام کنید به کی میخواید بفروشیدش

دادا من کی بیام ورامین؟

2 نفر از دوستان که هر دو از کرج هم هستن کیتی رو میخوان و طبق قرار یکی به قیمت 210.000 و دیگری 300.000 تومن...

طبق حرفی که روز اول گفتم به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشه :) تا روز 23 فروردین..

این 2 عزیز " استارتر " و "iranshoping" آخرین پیشنهادشونو برام پ.خ کنن .. کسی که بیشتر پیشنهاد داده بود کیتی رو به خونش میبره :)

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
من با کاربر استارتر به توافق اولیه رسیدیم..وبرای 3شنبه قرار گذاشتیم..اگه ایشون به هر شرایطی نخواستن با نفر بعدی صحبت میکنم..
داداش خب شما قیمت پایه گذاشتی و اینکه کسی بالاتر بخواد میتونه بگیره من بالاتر میخوام

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
من با کاربر استارتر به توافق اولیه رسیدیم..وبرای 3شنبه قرار گذاشتیم..اگه ایشون به هر شرایطی نخواستن با نفر بعدی صحبت میکنم..
تشکر دوست عزیز
وسایل نگفتید چی داره دادا ممنون میشم بگید و به نظرتون با اتوبوس میذارن بیارمش؟
و اینکه من کرجم کجا سوار شم بیام ورامین؟

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
2 نفر از دوستان که هر دو از کرج هم هستن کیتی رو میخوان و طبق قرار یکی به قیمت 210.000 و دیگری 300.000 تومن...

طبق حرفی که روز اول گفتم به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشه :) تا روز 23 فروردین..

این 2 عزیز " استارتر " و "iranshoping" آخرین پیشنهادشونو برام پ.خ کنن .. کسی که بیشتر پیشنهاد داده بود کیتی رو به خونش میبره :)
داداش من 220 خوبه
تازه دمیام اونجا میگیرم در ضمن من دو سال سگ داشتم نگهداریشو بلدم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
داداش من 220 خوبه
تازه دمیام اونجا میگیرم در ضمن من دو سال سگ داشتم نگهداریشو بلدم

شما هر لحظه یه قیمت میدید
اقا وحید فکر میکنم ما به توافق رسیده بودیم و دیروزم قرار شد ک سه شنبه من بیام واسش توی تاپیکم گفتید ک برای منه
من قیمتم 210 تومن هست و قصد ندارم اینجا با کسی جنگ قیمت راه بندازم ولی بهتون قول میدم تا حدی ک میتونم ازش نگه داری کنم
اگر مشکل شما قیمته من به قیمت همین دوستمون میگیرم

vrp_vahid

Registered User
لایک‌ها
24
تا ساعت 24 امشب آخرین پیشنهاداتونو بفرمائین..من 24:00 میام کسی که بالاتر گفته بود بهش آدرس میدم که بیاد برای خرید

وسایل کیتی هم کامله به صورتی که احتیاج به خرید هیچ وسیله ای نداره دیگه از ریز و درشت همه چی داره

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
شما هر لحظه یه قیمت میدید
اقا وحید فکر میکنم ما به توافق رسیده بودیم و دیروزم قرار شد ک سه شنبه من بیام واسش توی تاپیکم گفتید ک برای منه
من قیمتم 210 تومن هست و قصد ندارم اینجا با کسی جنگ قیمت راه بندازم ولی بهتون قول میدم تا حدی ک میتونم ازش نگه داری کنم
اگر مشکل شما قیمته من به قیمت همین دوستمون میگیرم
داداش 225 ماله من
در ضمن داداش اقا وحید گفتن تا 23 هرکی قیمت بالاتر داد که من بالاتر دادم در ضمن من سه روز پیش به تفاهم رسیدیم
ولی بیمارستان بودم دسترسی به نت نداشتم
تازه داداش منم کرج اصلا هر وقت خواستی بیا ببین در ضمن من همش پای کوهم شماهم که کرجی شما نخری من بخرم بهتر هست

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
داداش 225 ماله من
در ضمن داداش اقا وحید گفتن تا 23 هرکی قیمت بالاتر داد که من بالاتر دادم در ضمن من سه روز پیش به تفاهم رسیدیم
ولی بیمارستان بودم دسترسی به نت نداشتم
تازه داداش منم کرج اصلا هر وقت خواستی بیا ببین در ضمن من همش پای کوهم شماهم که کرجی شما نخری من بخرم بهتر هست

ببینید من قصد ندارم جنگ قیمت راه بندازم وگرنه تا چندبرابر پایه ای ک خودشون گذاشتنم میام
در ضمن مطمئنن من بخرم بیشتر امنیت داره چون من متاهلم و هر وقت خودم خونه نباشم خانمم هست ک بهش برسه و هیچ کس هم مثل خانما نمیتونه به حیوانات برسه و بهشون عشق بورزه
الان ایشون مشکل امنیت سگشون هست یا قیمت من نمیدونم ولی من هم اگر بخرم برای اقا وحید هر ماه عکسشو میفرستم هروقتم بخواد میبرم ببینه سگو شما هم هروقت خواستید تشریف بیارید ببینیدش...
من از روز اول تاپیک پیگیر بودم و خواستم بخرمش همیشم توی پ خ باهاشون در تماس بودم و قبل اینکه شما پستی بذارید مما توافق کرده بودیم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا