• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد mypopup.ir

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
من درخواست داده بودم دیروز واریز کردن برام برای بار دوم!
فک کنم 4 روز طول کشید مثل سری اول ولی خوب تسویه شد ادامه میدیم!

ایشون یک کلاهبردار بیش نیستند

مبالغ کم رو شاید پرداخت کرده باشند اما مبالغ بالا رو پرداخت نمی کنند و حساب کاربر مربوطه رو بدون دلیل می بندن

ما پاپ ایشون رو در یکی از معتبرترین سایتها قرار دادیم ظرف یک روز به 18 هزار تومن رسید درخواست دادیم پرداخت نکردن

ظرف 2 روز به 35 هزار تومن رسید باز درخواست دادیم پرداخت نکردن بعد یک دفعه پنل ما رو بستن بدون هیچ دلیل یا اخطار یا توضیحی

ایمیل زدیم گفتن چون الان کد مارو حذف کردید پولی پرداخت نمی کنیم کد رو بزارید تو پول پرداخت بشه و پنل رو باز کردن

کد رو 2 روز دیگه گذاشتیم و 2 بار دیگه هم درخواست پرداخت دادیم

مبلغش شد بیش تر از 50 تومن هم پول رو ندادن هم حساب رو بستن و هم جواب ایمیل رو نمیدن

دوستانی که ایشون سرشون رو کلاه گذاشتن بهتر هست از بخش امتیاز بازارچه هم یک امتیاز منفی به این آقا بدن از این لینک : http://forum.persiantools.com/itrade...k.php?u=188413

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37

مبالغ کم رو شاید پرداخت کرده باشند اما مبالغ بالا رو پرداخت نمی کنند و حساب کاربر مربوطه رو بدون دلیل می بندن

ما پاپ ایشون رو در یکی از معتبرترین سایتها قرار دادیم ظرف یک روز به 18 هزار تومن رسید درخواست دادیم پرداخت نکردن

ظرف 2 روز به 35 هزار تومن رسید باز درخواست دادیم پرداخت نکردن بعد یک دفعه پنل ما رو بستن بدون هیچ دلیل یا اخطار یا توضیحی

ایمیل زدیم گفتن چون الان کد مارو حذف کردید پولی پرداخت نمی کنیم کد رو بزارید تو پول پرداخت بشه و پنل رو باز کردن

مبلغش شد بیش تر از 50 تومن هم پول رو ندادن هم حساب رو بستن و هم جواب ایمیل رو نمیدن

دوستانی که ایشون سرشون رو کلاه گذاشتن بهتر هست از بخش امتیاز بازارچه هم یک امتیاز منفی به این آقا بدن از این لینک : http://forum.persiantools.com/itrade...k.php?u=188413

دوست عزیز امیدوارم بدونی تحمت زدن چه گناه و پیامدهایی برای شما خواهد داشت

من حتی کاربری دارم که بیش از 1 میلیون تومان درآمد براش واریز شده.
این هم آدرس سایت های ایشون که اگر درآمدش رو واریز نمیکردم طبیعتا الان پاپ آپ ما رو نمایش نمیداد:
سایت نرخ | قیمت طلا | قیمت سکه | قیمت ارز | قیمت خودرو
طلا لاین / قیمت طلا و سکه
مثقال فا - قیمت ارز - قیمت طلا - قیمت سکه
مظنه فا دات کام / قیمت طلا / قیمت سکه / قیمت دلار / قیمت لحظه ای طلا و سکه
مظنه فا / قیمت طلا - قیمت سکه
مظنه فا / قیمت طلا / قیمت سکه / قیمت دلار / خبرهای ایران و جهان
تلکس فا - TelexFa.ir
نرخ فا . قیمت آنلاین طلا ، سکه و دلار

اینهم شناسه ایشون در پ.ت:
نمایش مشخصات: site59 - PersianTools Forums

در ضمن, از اونجایی که کسب درآمد از پاپ آپ روش های زیادی برای ارسال بازدید غیر واقعی داره ما مجبوریم تک تک سایت ها رو چک کنیم.
ممکنه کاربری اصلا سایت نداشته باشه و با vps و از این جور چیزا بازدید ارسال کنه و بگه سایت من تهران موزیکه و روزی 10000000 بازدید داره و من بعد از 24 ساعت کد رو از سایت برداشتم. بنده هم بگم بله درسته بفرمایید اینم حق و حقوق شما

یه سوال مثل خوره افتاده به جونم اونم اینه که آدمی مثل شما چطور میتونه مدیر یه سایت حرفه ای باشه.

مطمئن باشید دنیای دیگه ای هم هست که باید جوابگوی تحمتی که به ما زدید و اعتبار سایت ما رو خدشه دار کردید باشید :D

شناسه کاربریتون در مای پاپ آپ رو ارسال کنید تا درآمد شما به طور کامل واریز بشه.

بهتون پیشنهاد میکنم با سیستم های جدید اصلا کار نکنید چون ممکنه مدیر بیچاره ی اون سایت به دزد, قاتل و قاچاقچی تبدیل بشه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
گزارش کلاهبرداری و بی احترامی شما برای مدیر فروم ارسال شد .
بزودی مشخص میشه حق با کی هست .

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
گزارش کلاهبرداری و بی احترامی شما برای مدیر فروم ارسال شد .
بزودی مشخص میشه حق با کی هست .

مدیر فروم اگر کامل 3 صفحه تاپیک رو مطالعه کنه و 11 تا لایک رو هم ببینه خودش متوجه میشه حق با کیه

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408

منم از مدیر این سایت حمایت کامل دارم تا حالا که حقی رو نا حق نکرده دمشم گرم منم تا حالا از ایشون 325 تومن واریز کردن که از سایر سیستمها شمارشش عالیه ولی یه موردی هست اونم دیر واریز شدن موجودی هست اگه 1-2 روز بشه دیگه خیلی عالی میشه.
موفق باشی

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
مدیر فروم اگر کامل 3 صفحه تاپیک رو مطالعه کنه و 11 تا لایک رو هم ببینه خودش متوجه میشه حق با کیه

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
منم از مدیر این سایت حمایت کامل دارم تا حالا که حقی رو نا حق نکرده دمشم گرم منم تا حالا از ایشون 325 تومن واریز کردن که از سایر سیستمها شمارشش عالیه ولی یه موردی هست اونم دیر واریز شدن موجودی هست اگه 1-2 روز بشه دیگه خیلی عالی میشه.
موفق باشی

ممنون دوست من :)

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
کد را برداریم پرداخت نمیکنن؟

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
کد را برداریم پرداخت نمیکنن؟

دلیل اینکه میخواهیم جهت واریز کد رو از سایتتون حذف نکنید فقط برای این هست که فعالیت سایت شما بررسی بشه و بعد درآمد واریز بشه.

دلیل این کار هم این هست که سیستم کسب درآمد از پاپ آپ هنوز اونقدر پیشرفت نکرده که بشه به راحتی بازدید های ارسالی رو بررسی کرد.

وقتی شما کد رو حذف نمیکنید و ما سایت شما رو بررسی میکنیم. آمار بازدید سایت شما رو به صورت میانگین و حدودی میسنجیم و معلوم میشه که این سایت میتونسته اینقدر درآمد داشته باشه یا خیر.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
دلیل اینکه میخواهیم جهت واریز کد رو از سایتتون حذف نکنید فقط برای این هست که فعالیت سایت شما بررسی بشه و بعد درآمد واریز بشه.

دلیل این کار هم این هست که سیستم کسب درآمد از پاپ آپ هنوز اونقدر پیشرفت نکرده که بشه به راحتی بازدید های ارسالی رو بررسی کرد.

وقتی شما کد رو حذف نمیکنید و ما سایت شما رو بررسی میکنیم. آمار بازدید سایت شما رو به صورت میانگین و حدودی میسنجیم و معلوم میشه که این سایت میتونسته اینقدر درآمد داشته باشه یا خیر.

:blink:

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
من با جفت سايت هاي شما عزيزان دارم كار مي كنم . تا اينجا خدايي هيچ كدومتون پول من يكي رو نخوردين.
ehsandalir احسان جان فكر كنم با صحبت طرفين همه چي حل بشه.
سايت mypop درست دير واريز ميكنه ولي اخرش پول رو واريز مي كنه.
بازم فكر كنم اگه دو تايي بشينين صحبت كنيد مي تونيد به تفاهم برسيد

hossein7genius

Registered User
لایک‌ها
37
من با جفت سايت هاي شما عزيزان دارم كار مي كنم . تا اينجا خدايي هيچ كدومتون پول من يكي رو نخوردين.
ehsandalir احسان جان فكر كنم با صحبت طرفين همه چي حل بشه.
سايت mypop درست دير واريز ميكنه ولي اخرش پول رو واريز مي كنه.
بازم فكر كنم اگه دو تايي بشينين صحبت كنيد مي تونيد به تفاهم برسيد

حق با شماست دوست عزیز.

ولی مسئله ای که هست اینه که ایشون ندونسته کل سایت, اعتبار و آبروی ما رو زیر سوال میبره. در ضمن فقط همینا نیست ما برای جذب وبمسترها هزینه میکنیم و ایشون میاد با فونت h1 تو تاپیک ذکر میکنه "ایشون یک کلاهبردار بیش نیستند".

به نظر شما جواب این کار چی میتونه باشه؟ :D

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
کلا mypopup رو تائید می کنم

hamiiid1234

Registered User
لایک‌ها
16
بابا کم واسه این بنده خدا حرف دربیارین. یکی هم که داره درست کار میکنه شما با این کاراتون کاری میکنید دمشو بذاره رو کولش و بره.
کاملا تایید میشن. درسته دیر پرداخت میکنن ولی تو همون مدت که درخواست میدید میتونید درآمدتون رو آپدیت کنین دیگه.

procecor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نظر من این طور تاپیکا جنبه های دیگه ای داره .
تا حالا که این سایت واریزی داشته و چندین بار که اخرش 2/8 بود من برداشت کردم و واریز کردن .
خیلی راحت میشه کد رو گذاشت و دید که آیا واریز میکنن یا نه . اگر تمایلی بود ادامه داد نبود ی سایت دیگه . از دست خدا هم کسی تا حالا نتونسته فرار کنه جواب بدی ها با بدی و خوبی ها با خوبی .
بهتره که ی نظمی از سوی مسئولین به اینترنت داده بشه ولی اونا هم که زمان ندارن هر چی هس همون قدم باید قرض کنن سایتا رو ببندن .
biggrinsmiley.gif

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دستشون درد نکنه ما که راضی هستیم
ایمیل پرداخت الان برام اومد

mohammad061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان
اول از آقای hossein7genius سوال داشتم
شما چرا حرف حق نمیزنید کد رو ورداشتیم چه ربطی به تخلف و از اینجور چیزا داره شما سیستمتون نیمه هوشمند هست یعنی ورودی لینک ها و همه چیز رو ثبت میکنه پس این یه بهونه بیش نیست و میخوای کاربر رو نگه داری با اینکارت !!!!
و درمورد اینکه میگن کلاه برداره
ولله اگر کلاه بردار بود که سایتشون رو میبستند و این آقا داشت چایی میخورد تو زندون من با سیستمش کار کردم شده 12 روز طول بشکه تا پرداخت کنه اما پرداخت میکنه کارش درسته مثل خیلی از سایت های تازه به دوران رسیده نیستند که صدتا قانون بزاره مثلا بگه باید صفحه ی باز شونده 10 ثانیه باز باشه کمتر از این باشه در آمد حساب نمیشود !!!!
ولله شده من با بیشتر سیستم ها کار کردم
و درمورد دیر پرداخت کردن هم بگم این پست لامصب پدرمون رو ر اورده یه بار فروشگاه داشتم اینقدر ناز کردن که درجا بستمش ! و بهشون حق میدم دیرپرداخت کنند ولی سیاستشون داغونه میتونند بازدید بفروشن که سود بیشتری واسشون داره
و درکل سایت خوبیه واسه کسانی که خرج سروراشون کمه و میتونند با این سرعت عمل پرداخت ایشون بگزرونند ;)

بالا