• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نامردا ، ویندوز سی ای روش گذاشتن
585498698.jpg

ولی ببینید عجب امکاناتی داره واقعاً حرف نداره

وزن 100گرمی ش البته از همه بیشتر دل آدم رو یه جوری می کنه

سایت زیمنس

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
ظاهر متین و سنگینی داره و همین طور 2 گیگ رام!!رام بالاش به خاطر نوع ویندوزشه؟ببخشید من اخرش نفهمیدم فرق ویندوز سی ای با ویندوز موبایل چیه؟!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از kasra03 :
ظاهر متین و سنگینی داره و همین طور 2 گیگ رام!!رام بالاش به خاطر نوع ویندوزشه؟ببخشید من اخرش نفهمیدم فرق ویندوز سی ای با ویندوز موبایل چیه؟!
خیر قربان ، بیشتر به خاطر اینه که باید یک چیزیشو خیلی گنده می کردن
ببینید ، من تا اونجا که خوندم ، ویندوز موبایل هم مشکلی در مدیریت حافظه ها تا 2 گیگ نداره.حالا شاید کسی بیشتر بدونه
در مورد تفاوت این دو سیستم عامل هم، شاید بهتر باشه که یک پست در ترد کامپلیت بزنم ، ولی خلاصه اش اینه که علی رغم اینکه برنامه هایش برای خودشه و به ویندوز 32بیت نمی خوره ، ولی ظاهر ویندوز سی ای خیلی شبیه به سیستم عامل ویندوز پی سی ست.
اما خوب تفاوت هاشون فراوانه ، البته این رو هم بگم که پلت فورم ویندوز موبایل روی ویندوز سی ای سوار شده و از اون اقتباس شده

اگر کسی اطلاع کامل تری داره ، در پستی در ترد کامپلیت توضیح بده
ممنون

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
با درود
امروز یک دستگاهی معرفی می کنم که خودم تا چند ساعت دیدمش کف کرده بودم:D
این دستگاه یک GPS می باشد که به صورت مجزا و فقط GPS می باشد حالا چرا کف کرده ام به خاطر اینکه این دستگاه مخصوص ایران ساخته شده و تمامی نقاط تهران کرج و حومه رو داره.حتی کوچه های بن بست و جا هایی که اصلا فکرش رو نمی کنید.این دستگاه دارای یک رسیور قوی به طوری که وقتی روشنش کردم بعد از 10 ثانیه 4 ماهواره رو پیدا کرد.همچنین این دستگاه سخن گو به زبان فارسی داره و نقشه ها رو به صورت سه بعدی نیز نشون می ده.در ضمن این دستگاه به طور دائم با ماهواره upgrade میشه یعنی اگر جایی تو شهر تغییر کنه به صورت اتوماتیک رو حافظه دستگاه اعمال میشه.همچنین این دستگاه به مرکز ترافیک رادیو پیام وصل هستش و شما رو می تونه در هر لحظه از سریعترین مسیر راهنمایی کنه(من که کف کردم).این هم عکسایی که ازش گرفتم.

این دستگاه 1 میلیون تومان قیمتش و ساخت کمپانی megaforce هستش.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
با gps معمولی کار نمیکنه

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز يكي از دوستام يه گوشي اورده بود كه برام جالب اومد خواستم اينجا يه توضيحي داده باشم
مدل گوشي Motorola A1010
از نوع صفحه لمسي touchscreen
از لحاظ اندازه خيلي بزرگتر از ايميت جم بود هم از لحاظ طول و عرض وضخامت
كيفيت صداي خروجي (باسه زنگ)كمتر از ايميت بود ولي بد هم نبود
نوك مدادش خيلي جالب بود چون مثل يه پاك كن نرم بود در ضمن حساسيت صفحه اش خيلي علي بود طوري كه كار كردن باهاش خيلي نرم و راحت بود
يه مورد جالب در مورد صفحه 208*320 اين بود كه سطح صفحه حدود نيم سانت از بدنه تورفته بود
رنگ صفحه هم واقعا عالي بود 256K colors

ولي موردي كه تو ذوقم ادم ميزنه سيستم عاملشه در نگاه اول به نظر يه پاكت پي سي مياد ولي متاسفانه سيمبين بود
طرف ميگفت حدود يه تومن واسش اب خورده دروغ و راستش به گردن خودشه!!!

اينم مشخصات كاملش:

General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 1Q
Status Cancelled
Size Dimensions 117 x 59 x 19 mm, 115 cc
Weight 160 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 208 x 320 pixels, 40 x 62 mm
- Downloadable wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (24 channels)
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes
Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card slot microSD (TransFlash)
- 48 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes
Infrared port No
USB Yes
Features OS Symbian OS v7.0, UIQ v2.1 UI
Messaging SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
Browser HTML
Games Yes + downloadable
Colors
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video; secondary video call VGA camera
- A-GPS support
- *** support
- Java MIDP 2.0
- MP3/MPEG4 player
- T9
- SyncML
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 3 h

اين هم عكس ها:

moa1010_00.jpg

motorela1.JPG

motorela1%20(1).JPG

motorela1%20(2).JPG

motorela1%20(3).JPG

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب این مثنوی اندکی تاخیر شد:blush:
تا اینجا ما از ظاهر دستگاه ها گفتیم ، و از مقایسه و امتیازدهی شون گذشتیم ، حالا سعی خواهم کرد ، کمی خود دستگاه ها و کارکرد های کلی شون براتون بگم.قسمت بعدی اختصاص خواهد داشت به نرم افزار های اختصاصی هر دستگاه ، تا با کمک این این دو قسمت ، شما سر از داخل این دو تا در بیارید:

4.نرم افزاری کلاً

اتم :
خوب اتم ، در ابتدا که شش ماه پیش به دست من رسید ، یک فاجعه رو رقم زد،چون برای کسی من سفارش اش داده بودم ، و مشکل این جا بود که مهم ترین کار رو انجام نمی داد : تلفن بودن!
بعد تر ، با ساپورت کم نظیری که اتم می داد ، خیلی سریع به مشکل پی بردن ، و با دادن یک پچ این مشکل مرتفع شد ، البته اون پچ ، باعث می شد که دوربین دستگاه تون از کار بیافته ! و باز ، پشتیبانی عالی شون ، اول یک پچ داد برای حل اون مشکل و بعدتر ، یعنی یک ماه قبل ، رام جدیدی که آمد ، همه مسایل رو با هم حل کرد! خوب گذشته ها گذشته ، شما با خرید اتم ، همون اول کار رام رو آپگرید کنید و حالشو ببرید.:p
فقط یک نکته : بخش تله فونی دستگاه ، ظاهراً هنوز یک ایراد جزیی دارد ، طوری که هر بار که طرف دیگر ، حرف می زنه ، و ساکت می شه ، یک زمان کوتاه قطع شدن صدا دارید (که در مکالمه با خارجه خیلی هم طولانیه!) ، که در مکالمه اخلال ایجاد نمی کنه ، ولی خوب یه کم طول می کشه که گوشتون بهش عادت کنه. این مشکل از اتم نیست ، از مخابرات شاهکار ماست!! ولی خوب ، فقط گفتم که بعداً نگید نگفتی ها

در مورد آنتن دهی ، باید بگم متوسط هست ، یعنی انتظار اون گوشی های پاره آجری نوکیا که تو زیر زمین آنتن می دن نداشته باشید ، به طور کلی ، احساس من اینه که شاید 10درصد بهتر از اورکس ام عمل میکنه

در مورد اتم ، یک مشکل که من هنوز فرصت نکردم فروم های اتم رو برای حلش زیر و رو کنم ، این هست که بعد هر سافت ریست ، یک اخطار می آد که ایا دوست دارید دستگاه رو اتوماتیک تنظیم کنه ، چون بخشی از این تنظیم ، مربوط به موبایل دستگاه هست و کشور شریف ایران درش جایی نداره ، برای همین نمی شه این رو تمام کرد ، و بنابرین در سافت ریست بعدی هم دیده می شه ، البته این مشکل رو حتی در رام جدید حل نکردن ،ولی خوب ، باید بگم ، سیستم عامل اتم به قدری با ثباته (بعداً بیشتر می گم) که من یک دهم دستگاه دیگه ، یعنی اورکس نیاز به سافت ریست پیدا کردم! باز هم مشکل بزرگی نیست ،ولی باید گفته می شد

اتم ، دارای نرم افزار برای کنترل وای فای دستگاه و دیگر خدمات بیسیم در قالب یک برنامه جامع هست، که در ویندوز موبایل 5 گنجانده شده و خاموش و روشن کردن مثلاً بلوتوث به مراتب ساده شده
قفل دیوایس نیز که باز مربوط به ویندوز موبایل 5 هست هم یک نکته مناسب هست
اتم دارای نرم افزار پیش فرض ، برای ارتباط برقرار کردن با دستگاه جی پی اس هم هست.اینم یه نکته خوب دیگه
نرم افزار جاوای اتم ، نقطه برتری محسوس اش بر همه دیگر جاوا ماشین هاست، این نرم افزار که محصول Esmertecهست ، به خوبی با اکثر جاوا میدلت ها از جمله این نقشه نسبتاً مناسب از تهران ، مثل آب خوردن کار می کنه ؛ فقط مثل اینکه همه این ها رو روی مموری داخلی دستگاه نصب می کنه ، که البته خیلی مشکلی ایجاد نمی کنه.

نرم افزار رادیو اف ام دستگاه ، عالیه ، شما علاوه بر گوش دادن می تونین ، به ضبط برنامه مورد علاقه تون به فرم ام پی تری بپردازید ، که البته باید بگم عالی سمپل میکنه. تنظیم رادیو عالی و راحته ، شما هم می تونید دستی و هم خودکار موج ها رو پیدا کنید. در مجموع ، اگر جایی باشید که غیر از رادیو قرآن و رادیو معارف چیز دیگری هم پخش بشه ، می فهمید رادیو داشتن پی دی ای یعنی چی
123a96t.jpg

خوب دوربین و نرم افزار دوربین اتم، احتیاج به کمی توضیح داره ، بار اول که من دوربین اتم رو استفاده کردم ، واقعاً مایوس شدم ، با خودم گفتم که این کوانتا گدا بازی در آورده و دوربین ارزون خودش زده ، و این قضیه به دلیلی که در بالا گفتم ، تا همین اواخر ادامه پیدا کرد، تا وقتی رام جدید ریختم ، یهو انقلاب شد: نرم افزار دوربین ، باعث شده که اصلاً بفهمم اتم دوربین هم داره ، نمی دونید که چقدر واضح عکس می گیره و یک نکته عالی دیگه رکورد سرعت ذخیره سازی ست ؛ فراموش کنید بقیه پی دی ای ها رو که باید یک ربع فریز بشید بلکه عکس برفکی و یا کش دار نیافته ، اتم تقریباً از این حیث شبیه به دوربین های دیجیتاله و این رو اغراق نمی کنم. در ضمن نرم افزار اولیه دوربین ، اصلاً قابلیت کار نداشت ( ازش اسکرین شات ندارم بذارم بفهمید من چی می گم) : برای خاموش کردن فلاش ، باید بیست تا منو رو می رفتید ، ولی در نرم افزار جدید ، باید بگم همه چیز خلاصه شده در همون صفحه اول ، عالیه . محیط های پیش فرض اش معدود ان ، و با همون ها عالی عکس می گیره. در ضمن ، فلش اش هم دو برابر اورکس کارایی داره.
خوب اینم نمونه ری سایز نشده عکس بالا که می تونید دانلود هم بکنین ، خودتون قضاوت کنید ، در نور هم گرفته نشده ، هوا ابری بود ها
ویدیو گرفته شده هم مناسبه ، انتظار معجزه رو نداشته باشید ،ولی به نظرم چیزی در حد سونی اریکسون کا 750آی هست.در ضمن ، خوبیش اینه که به فرمت ام پی 4 فیلم می گیره

اینجا ببینید ، و اینجا
کمی هم در مورد سیستم عامل اتم ، ( مشروط به آپدیت شدن به اخرین نسخه رام اش) : باید بگم دستگاهی به versatility(کسی می دونه باید برای این چه معادل فارسی بذارم؟) ندیدم، حتی جس جار هم این قدر راحت و روون کار نمی کنه.
قبل از آپگرید ،علاوه برا ینکه خیلی نیاز به سافت ریست می شد، هر سافت ریست تا شروع ، حداقل 1 دقیقه طول می کشید ، الان ، با توجه به اینکه ویندوزموبایل 5 خیلی خودش طول می ده ، رسیده به 25ثانیه ، که به نظرم رکورده
دستگاه ندرتاً هنگ می کنه ، اونم به شرط اینکه هر چی برنامه ناسازگار هست رواجرا کنید :cool: در مجموع ، باید بگم که سیستم عاملی کم نقصه ، به همین خاطر شاید لازم نباشه که رام آپگریدی به این زودی ها بدن
امکان فارسی یا عربی در مدل استرالیایی وجود نداره ، و من خبر نصفه نیمه دارم که در مدل دوبی اش هم همین طوره. خوب ، خیلی ها فارسی می خوان ،ولی تلاش من برای ریختن اربایزر به سنگ خورد، همین طور پرشین انیبلر و اکتاکو . خلاصه اگر مثل دوستمون ، امورات تون بدون فارسی نمی گذره ، باید کمی صبر کنید.

در مجموع ، همون طور که متوجه شدید ، پشتیبانی اتم رو هم می خوام نمره بدم ، چون باز کردن اش زیر یک مبحث ، اطاله کلام خواهد بود: من به اتم در پشتیبانی نمره 9.5 ، در سیستم عامل نمره 9 و در برنامه های کلی سیستم نمره 8 می دم

باند :
خوب بگذارید از جای خوبش شروع کنیم ، سیستم عامل اولی که روی باند بود ، به بی ثباتی همپای خودش در اتم نبود ، ولی متاسفانه ، به دلیل اینکه ای تک ، جر زده و جلو جلو دستگاه رو آورده در بازار ( نسخه جی اسمارت دستگاه هنوز داره مراحل آزمایشی رو طی می کنه) در رام آپگرید ها ، شما تغییری در مشکلات نخواهید دید.
خوب حالا بد هاش
در ضمن ، همین وسط یک نکته هم بگم ، یک عکسی در همین ترد آمد که یک باند بود که قاب فلزی رویش ، نقره ای بود، اون عکس ، در واقع از یک دارنده ء ناراضی بود که می گفت ، انگار موبایل شو فرستاده پیلینگ ، یک لایه از رنگ رویش برداشته شده. برادر م هم تایید می کنه که چنین اتفاق ناگواری در حال وقوع هست. پس خودتون از ظاهر اتم ، یک نمره بعداً کم کنید:(

مشکل در تلفن : در آخرین رام ، مشکلاتی همچون هنگ کردن حین زنگ خوردن ، زنگ نخوردن و ویبره نشدن، ظاهراً حل شده ولی مشکل زنگ نخوردن ناگهانی دستگاه و از خواب در نیامدنش با زنگ تلفن ، هنوز وجود داره ، که ظاهرا ً خیلی هم کلافه کننده است.

مشکل در منشی تلفنی : ظاهراً این مشکل دیگه وجود نداره ، البته من که اصلاً ازش استفاده نکردم.

بی ثباتی در سیستم عامل دستگاه ، مشهود ترین نکته در این قسمت هست ، دقت کنید که همون طور که گفتم ، فکر می کنم تا زمانی که جی اسمارت ، همتای گیگای این بیرون نیاد همین آشه و همین کاسه ، فقط مواظب باشید تا اون وقت ، آی تک جمع نکنه و مثل اورکس در بره و بزنه زیر همه چیز:f34r: : دستگاه مرتب در هنگام نصب برنامه های ثالثیه ، ارور می ده و مشکل می سازه.سیستم عامل دستگاه ، کنده و پاسخ دهی مناسبی نداره ( کمی شبیه به اتم ،قبل از آپگرید) در نهایت ، بخش تله فون دستگاه هم مناسب عمل نمی کنه

رادیو دستگاه ، کیفیتی قابل قیاس با اتم داره ، با همون قابلیت ها

تله ویزیون: بگذارید روی این قسمت کمی بیشتر دقیق شویم ، چون فکر می کنم بعضی خوانندگان ، حسابی در این مورد گمراه شدن
اول حقیقت : اگر دنبال دیدن بازی های جام جهانی هستید ، برید یک تلویزیون بخرید ، یا اقلاً برید بشینید با بقیه توی هال نگاه کنید ، این موبایله ، نه تله ویزیون:hmm:
خیلی ها تصوری عجیب از این قسمت باند دارن ، اورلود ، همون اوایل که خریده بود بهترین توصیف رو ازش کرد:« متوسط ، چیزی که از یک پی دی ای - تله ویزیون انتظار می ره» ولی مثل اینکه بعضی ها دوست دارن باور کنن ، که فیلم های تخیلی ، زودتر از موقع به حقیقت پیوستن.
123bn8j.jpg

مثل تله ویزیون معمولی ، جاهایی هست که آنتن دهی افتضاحه ، پس باید برای آنتن کلی بگردید ، و گاهی هم به قدری تصویر خوبه که آدم هوس می کنه یه ذره از سریال های یخ تله ویزیون رو تماشا کنه از توی این صفحه کوچولو
باطری خور این تله ویزیون هم که حرف نداره

در کل ، سعی کنید که فرض کنید دستگاه تون تله ویزیون نداره ، و هر وقت که دیدیدش ، خوشحال باشید که بعضی اوقات اضطراری به کار خواهد آمد(کاری که در مواقع متعدد دیگه ، از پی دی ای بر می آد)

اگرچه ذکر شده که جاوا روی دستگاه حمایت شده ، ولی این خواب رو کنار بگذارید ، مثل جس جار ، تطابق این جاوا ماشین که اصلاً اسم و رسم هم نداره ، متوسط هست ، و به پای مشابه اش در اتم نمی رسه
نرم افزار های متعدد دیگه ام در دستگاه هست ، که من ترجیح می دم اونها رو به عنوان یک اضافه بروی دستگاه ، در بخش بعد توضیح بدم.
در مجموع من به پشتیبانی باند ، نمره 6 ، به سیستم عامل نمره 8.5 و در برنامه های کلی سیستم ، من بهش نمره 8 میدم

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
جناب دكتر سلام عليكم
ضمن تشكر از نوشته بسيار زيباتون كه براي من واقعا خواندش جالب هست و لذت بخش.
ارزو ميكنم اي كاش فرصتي براي شما ايجاد بشه كه بتونيد اتم رو با ايتن ام 600 هم مقايسه كنيد , با همين دقت وظرافت.
اما نكته اي كه از اون مطمئن هستم ولازم ديدم با توجه به اشاره اي كه داشتيد و در حاشيه فرمايشات شما بگم اينه كه هم اكنون اتم در بازارهاي خليج از جمله امارات به همراه عربي ساز فروخته ميشه كه به صورت يك سي دي ضميمه است. نام اين برنامه هم Infor mobility هست .
بعلاوه من از كساني كه برنامه عربي ساز " في جيبي عين " رو نصب كردن هم مطمئن شدم و ديدم كه روي اتم نصب كردن و كاملا كار ميكنه در نتيجه و بعد از نصب اين برنامه ها فكر كنم مشكل فارسي سازهاي شما هم حل شده باشه و به راحتي قابل نصب باشن.
باز هم از مقالات شما متشكرم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از s_m_alhakim :
جناب دكتر سلام عليكم
ضمن تشكر از نوشته بسيار زيباتون كه براي من واقعا خواندش جالب هست و لذت بخش.
ارزو ميكنم اي كاش فرصتي براي شما ايجاد بشه كه بتونيد اتم رو با ايتن ام 600 هم مقايسه كنيد , با همين دقت وظرافت.
اما نكته اي كه از اون مطمئن هستم ولازم ديدم با توجه به اشاره اي كه داشتيد و در حاشيه فرمايشات شما بگم اينه كه هم اكنون اتم در بازارهاي خليج از جمله امارات به همراه عربي ساز فروخته ميشه كه به صورت يك سي دي ضميمه است. نام اين برنامه هم Infor mobility هست .
بعلاوه من از كساني كه برنامه عربي ساز " في جيبي عين " رو نصب كردن هم مطمئن شدم و ديدم كه روي اتم نصب كردن و كاملا كار ميكنه در نتيجه و بعد از نصب اين برنامه ها فكر كنم مشكل فارسي سازهاي شما هم حل شده باشه و به راحتي قابل نصب باشن.
باز هم از مقالات شما متشكرم.
ممنون از تذکرشما ، بنده به نظرم تا یک فارسی ساز واقعی برای دستگاه ها ارائه نشه ، امتیاز دهی بر مبنای سازگاری با فارسی ، بی نتیجه است
همین برنامه اینفورمیبیلیتی که فرمودید ، روی باند هم هست ، و همونطور که اورلود هم گفت ، فقط به این درد می خوره که فارسی و عربی رو روزانه بخواهید استفاده کنید. اقلاً من که اینفورمیبیلیتی رو از روی باند پاک کردم.
در مورد برنامه فیجیبی عین ، باید بگم متاسفانه حتی فونت های نوتپد رو هم عوض می کنه.
به نظرم این برنامه ها به درد این می خورنکه با بخش انگلیسی دستگاه تون خداحافظی کنید.
در ضمن ، نمی دونم که آیا تداخلی هم با برنامه های دیگه دارن یا نه

در مورد فرمایش تون هم ، در مورد ای تم ام 600 ؛ فقط دو نکته رو عرض کنم : اول اینکه این مدل دیگه کهنه شد ، و ام 600پلاس اومده با دوربین 2 و 256مگ رام ، که اگر قرار به مقایسه باشه باید بین این ها باشه.
دوم اینکه قربان بنده بدم نمی آد مقایسه شون کنم ، ولی مشکل اینجاست که من ام 600 از کجا بیارم برای تست؟ نمی شه کسی دو هفته یک فقره ام 600 قرض بده به من؟:lol:
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ASUS_MyPal_A639.jpg

عجب دستگاهی ست این ، یک مشکلی که داره البته اینه که کیو وی جی ای هست.
ببینید ، این دستگاه و تمام جی پی اس دار ها ، در حال حاضر دارن رو به کیو وی جی ای می آرن ، معنی ش اینه که شاید دوران پی دی ای وی جی ای به سر رسیده باشه
مموری داخلی دستگاه رو یک گیگ گرفته اند(من که می گم ، با کمی تامل ، همه شرکت های سازنده همچین کاری خواهند کرد ، مموری بسیار نسبت به دوسال پیش ارزون تر شده) و البته جی پی اس و بلوتوث 2 (بله 2 ، نسل آینده)

خوب اینجا می تونید چند مدل اسمارت فونی که قراره ایسوس همراه این بیرون بده رو هم زیارت کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
3754.jpg

هنوز هیچی از جزییات اش بیرون نیامده ؛ فقط می دونم ویندوز موبایل 5 داره ، در ضمن ، به درد کسایی می خوره که میخوان با دستگاه شون کشتی بگیرن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060607-DVBHSDIO.jpg

خوب البته من نمی دونم که این کارت ها در جاهایی از دنیا قابل استفاده است یا اینکه همه جا ممکنه بشه استفاده کرد ، در ضمن ، نمی دونم که سرویس ماهواره ای مجانی ست یا پولی
ولی خوب اگر فهمیدم ، اینجا می نویسم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060608-gSmarti300.jpg

وای این یکی دیگه آس پیک کامیوتکس بوده ها

مشخصات مثل آی تک باند هست ، فقط دو تا کار عالی کردن»
اول اینکه قطرشو به 19میلی متر رسوندن (یعنی 5میلیمتر کمتر)
دوم اینکه تله ویزیون آنالوگ رسیور رو از روش برداشتن و به جاش ، یک جی پی اس خفن گذاشتن

اوه ، از همه مهم تر ، مموری داخلی شو کردن 256 مگ ( نگفتم؟) که واقعاً برای باند باز ها معنی می داره .بلوتوث 2 و البته خیلی چیز های دیگه

البته صفحه اش ، یک دهم اینچ آب رفته!

در مجموع ، من پیش بینی می کنم که وقتی که گیگا با این دستگاهها ، وارد بازار بشه ، یقیناً تعریف همه رو از پی دی ای عوض می کنه
منبع

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060607-OKWAPK728.jpg

اولین اسمارت فونی که از طریق او ای ام اش ، صاحب امکان تاچ اسکرین شد
3786.jpg

ابعاد دستگاه شگفت انگیزه ، دوربین 2 ، سی پی یو 400 و حتی وزن 107گرمی ش ، آدم رو وسوسه می کنه
بابا مایکروسافت ، چرا به ندای دل مردم گوش نمی کنی؟
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060607-SamsungDisp.jpg

سامسونگ ، با دو مدل 4.5 . 3.5 اینچی از ال سی دی ها اومد
این ها ، که به گفته سامسونگ ، بالاترین وضوح ال سی دی در دنیا را دارند ، برای موبایل ها ایده آل هستن
اصل خبر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
wey-20060607-WS004SH.jpg

براتون قبلاً از این گفته بودم ، همین طور نوشته بودم که غیر از ژاپن جای دیگه کار نمی کنه
ولی خوب این دفعه ، با پک تکمیلی ویندوز موبایل فرستاده شده و البته با 256مگ رم(بابا من پیش گو هستم):D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این یکی دیگه محشره

خوب دقت کنید ، که علاوه بر رام و رم ، 20 گیگ هم هارد داره
3956.jpg

جی پی اس هم رو شاخه شه
البته میو همیشه دستگاه هاش گرون بوده ،این یکی رو نمی دونم
3957.jpg

تیونر کانال های ماهواره داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
3814.jpg

خوب باز هم یه مدل دیگه از ای تن آمد و آخرین جایی که ازش خبرش بیرون می آد ، خود سایت شونه

تفاوت اش ، در مموری 256 و البته دوربین 2مگ هست

بالا