• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی teh run2 با جایزه! حتما پاسخ دهید و امتیاز ها رو بگید حتما یه نگاه بندازید!

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
سلام دوستان این بازی رو که دیگه هر سایتی برید تبلیغش رو زده همین پی تی خودمون بالاش رو نگاه کنید معلومه این بازی رو اگه میخواهید ببینید بالا ترین امتیاز چنده باید 100 تومن خرج کنید
پس من میخواهم یه چیزی بگم و هر کی که هر امتیازی میگیره همینجا بگه
و کسی که 100تومن خرج میکنه ببینه بالا ترین امتیاز چنده رو اونم اینجا بگه که ممنون بشیم
اگه میخواهید دقیقه به دقیقه 100 خرج کنید اینجا هم بگید بچه استفاده کنن
و بعد اینجا هم خودمون یه مسابقه راه میندازیم و ببینیم کی توی پی تی بالاترین امتیاز رو میگیره حتما توجه شود لطفا

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.من از عيد تا حدود يك ماه پيش بازي كردم.اوش هي ركورد ميزدم.روزي 30 يا 40 تا هرروز بهتر ميشد تا تصميم گرفتم برسم به رتبه اول.اومدم 990 تا قاليچي خريدم و بيشتر از 700 تا اهنربا خريدم.خاستم ركوردي بزنم كه هيچكس نتونه بزنه.رتبه اي قبلي كه داشتم 27 بود.گوشي رو فول شارژ كردم و شروع كردم به بازي كردن از ساعت 9 تا ساعت يك هم گذشته بود كه داشتم بازي ميكردم كه مجبور شدم گوشيو دوباره بزنم شارژ در حين بازي تموم كه شد امتيازم شده بود 14 و خورده اي ميليون كه فقط محاسبه سكه هاي اخر بازي بيشتر از نيم ساعت طول كشيد .بعد كه درخاست رتبه زدم رتبه من رو زد سوم!!!!كه اصلا قابل قبول نبود.رفتم نوي سايتش كه 10 رتبه اول رو زده بود و در كمال تعجب ديدم كه شماره موبايل من اصلا اونجا نيست!!!!قبض موبايلم هم كه اومد ديگه ...خب من ديگه هيچوقت سمت نصب همچين برنامه ها يا بازي هايي نميرم. يه تجربه خيلي بد بود برا من.

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
سلام.من از عيد تا حدود يك ماه پيش بازي كردم.اوش هي ركورد ميزدم.روزي 30 يا 40 تا هرروز بهتر ميشد تا تصميم گرفتم برسم به رتبه اول.اومدم 990 تا قاليچي خريدم و بيشتر از 700 تا اهنربا خريدم.خاستم ركوردي بزنم كه هيچكس نتونه بزنه.رتبه اي قبلي كه داشتم 27 بود.گوشي رو فول شارژ كردم و شروع كردم به بازي كردن از ساعت 9 تا ساعت يك هم گذشته بود كه داشتم بازي ميكردم كه مجبور شدم گوشيو دوباره بزنم شارژ در حين بازي تموم كه شد امتيازم شده بود 14 و خورده اي ميليون كه فقط محاسبه سكه هاي اخر بازي بيشتر از نيم ساعت طول كشيد .بعد كه درخاست رتبه زدم رتبه من رو زد سوم!!!!كه اصلا قابل قبول نبود.رفتم نوي سايتش كه 10 رتبه اول رو زده بود و در كمال تعجب ديدم كه شماره موبايل من اصلا اونجا نيست!!!!قبض موبايلم هم كه اومد ديگه ...خب من ديگه هيچوقت سمت نصب همچين برنامه ها يا بازي هايي نميرم. يه تجربه خيلي بد بود برا من.

همین دیگه؟؟
چرا من میرم سایتش کسی رو نمینویسه امتیازش رو؟؟؟؟
کجاش میشه امتیازات رو دید تا تلاش کنیم؟؟؟؟
داداش بازی برای شما هم لگ داشت؟؟با چه گوشی ای

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
جالبه.الان رفتم سايتشو چك كردم ديگه اون ده نفر اول كه يه قسمت از شماره مبايلشون رو مينوشت رو نداره!بعضي وقت ها توي نسخه هاي اولش لگ داشت.روي سنسيشن اكس اي بازي كردم بازي روون اجرا ميشد.بازي حجم كمي داره اما فضاي زيادي از رم رو اشغال ميكنه به همين خاطر احتمال لگ زدنش روي خيلي از گوشيها وجود داره.كلي وقت و چشم واسه اين بازي گذاشتم.فقط برا يه سرگرمي بازي كنيد در حد 20 ديقه(اين بازي ارزشش رو نداره.نظر شخصي)

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
جالبه.الان رفتم سايتشو چك كردم ديگه اون ده نفر اول كه يه قسمت از شماره مبايلشون رو مينوشت رو نداره!بعضي وقت ها توي نسخه هاي اولش لگ داشت.روي سنسيشن اكس اي بازي كردم بازي روون اجرا ميشد.بازي حجم كمي داره اما فضاي زيادي از رم رو اشغال ميكنه به همين خاطر احتمال لگ زدنش روي خيلي از گوشيها وجود داره.كلي وقت و چشم واسه اين بازي گذاشتم.فقط برا يه سرگرمي بازي كنيد در حد 20 ديقه(اين بازي ارزشش رو نداره.نظر شخصي)

من این جدید رو دانلود کردم لگ داره داداش چقدر پول خرج کردی؟

mehrdad1090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من این جدید رو دانلود کردم لگ داره داداش چقدر پول خرج کردی؟
براي ركورد اخرم سه روز روزي 8 ساعت و 55 تومن هم اس ام اس خريد و ديدن امتياز شد.من ديگه بازي نميكنم .اما زماني كه ميخاستم رتبم رو چك كنم به جا يه اس سه بار ميفرستاد.خيلي وقت ها تو خريد قاليچه هم بيشتر از يك بار اس ميداد .اگر خط ايرنسل داريد متوجه ميشيد كه چطوري شارژ مي...ه .من با خط دائمي ميزدم قبض كه امومد دوزاريم افتاد.نسخه جديد رو نميدونم

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
اجازه ی ما هم دست شما

اقای hamid_khapid
تبریک میگم خوش اومدید به جمع اسکول ها شوخی کردما ناراحت نشی الان دی

اقا ناراحت چرا
ولی بازیش رو الان تست کردم
اصلا فوق العاده مزخرفه
با مشت باید رو گوشی بکوبی تا تکون بخوره
شدیدا هم لگ داره

Sent from my GT-I9100

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
اقا ناراحت چرا
ولی بازیش رو الان تست کردم
اصلا فوق العاده مزخرفه
با مشت باید رو گوشی بکوبی تا تکون بخوره
شدیدا هم لگ داره

Sent from my GT-I9100

بازم شرمنده ها فقط یه شوخی بود میگم واقعا لگ داره ولی به اینترنت که وصل میشی بهتر میشه و دوباره خراب ولی جدیدا بهتر شده
سایت کلاه قرمزی هم رنکش توی ایران 10هزار بود و الان تا تبلیغ کرده شده 2هزار !!!!کمی بگزره پرشین تولز رو هم میزاره پشت سرش!!!!

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

تنهای خسته بیکار خال خالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
دوستان من روی هم 5 تا اس ام اس خرج افتاده واسم
خودش که میگه 100ت هست ولی دوبله سوبله اش چند میشه؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان من روی هم 5 تا اس ام اس خرج افتاده واسم
خودش که میگه 100ت هست ولی دوبله سوبله اش چند میشه؟

هر کدوم 3 تا که قیمتش حالا اگه 200 نباشه و 100 باشه میشه 3 الی 6تومن خوب برای یه نفر خیلی خوبه ساعتی 3میلیون ادم این کار رو بکنن حساب کنید چند تا گلگسی اس4 در میاد؟

reza_ahmadi6767

Registered User
لایک‌ها
39
خدمت اون دوست گلم عرض کنم میشه بگید شما چطوری اون همه قالیچه خریدی ؟ وقتی بازی 5 تا قالیچه برای خرید بیشتر نمیده ؟

در ضمن خیالتون رو از این بازی راحت کنم تو تعدادی سایت دیدم که این بازی رو با نرم افزار هک کردن و امتیاز های بالا رو دستی میفرستن و به شما ها چیزی نمیرسه و همه این جور کارا کلاه برداریه . هیچ برنده ای هم اعلام نشده از سایت بازی . وقتی بازی به این راحتی هک میشه چرا زحمت بکشیم و بریم و یه عده سودجو امتیاز الکی بالا بفرستن و برنده بشن . هروقت ایراد این بازی رو گرفتن اونوقت وقت بذارید روش .

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
خدمت اون دوست گلم عرض کنم میشه بگید شما چطوری اون همه قالیچه خریدی ؟ وقتی بازی 5 تا قالیچه برای خرید بیشتر نمیده ؟

در ضمن خیالتون رو از این بازی راحت کنم تو تعدادی سایت دیدم که این بازی رو با نرم افزار هک کردن و امتیاز های بالا رو دستی میفرستن و به شما ها چیزی نمیرسه و همه این جور کارا کلاه برداریه . هیچ برنده ای هم اعلام نشده از سایت بازی . وقتی بازی به این راحتی هک میشه چرا زحمت بکشیم و بریم و یه عده سودجو امتیاز الکی بالا بفرستن و برنده بشن . هروقت ایراد این بازی رو گرفتن اونوقت وقت بذارید روش .

داداش اون تونسته از هر قالیچه چند تا بخره اوکی؟
نه اینکه هر کدوم فقط یه بار این از این

خالی بندیش رو که اصلا میدونی از کجا معلوم میشه؟ از جایی که نه شماره ایی نه ایمیلی نه مشخصاتی از یارو نذاشته تا بپرسیم واقعایه یا نه البته خوب میدونم حق رو هم به برنده میدم که نزارن
خوب میگیم دست به یکی میکنن 100تومن میدن به فامیلشون و بهش میگن مثلا میگم
همشون اومدن مارو اسکول کنن
شرمنده اون لینک رو هم میزاری حکش رو من میخواهم صدای ببیی رو بشنم مرسی منتظرم

بالا