• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد قهوه

stay green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان

اینها که تو سوپری های میفروشن مثل نستله

NAS_027513083785934dfc45e16f03f.jpg

اینها واقعا قهوه هستن؟/ همین هایی هستن که تو کافی شاپ ها میدن به خورد ملت؟ اگر نه پس قهوه ای که تو کافی شاپ ها می فروشن چیه؟

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
این نسکافه هست ، از قهوه کمی ملایم تره ... این رو یه قاشق چایخوری میریزن داخل آب جوش و هم میزنن البته میشه بهش یه پودر سفید دیگه به اسم "کافی میت " اضافه کرد تا طعمش خوشمزه تر شه...
اونی که به قول شما تو کافی شاپ ها میدن به خورد ملت :دی با استفاده از دستگاه درست میشه و از آسیاب کردن دانه های درشت قهوه به دست میاد مثل قهوه فرانسه و اسپرسو
:)

stay green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این نسکافه هست ، از قهوه کمی ملایم تره ... این رو یه قاشق چایخوری میریزن داخل آب جوش و هم میزنن البته میشه بهش یه پودر سفید دیگه به اسم "کافی میت " اضافه کرد تا طعمش خوشمزه تر شه...
اونی که به قول شما تو کافی شاپ ها میدن به خورد ملت :دی با استفاده از دستگاه درست میشه و از آسیاب کردن دانه های درشت قهوه به دست میاد مثل قهوه فرانسه و اسپرسو
:)

ممنون داداش .. پس این نسکافه ها روش درست کردنش مثل قهوه اشتباست

این قهوه که می گین از کجا گیرم میاد؟؟؟ خودم می تونم آسیاب کنم درست کنم دیگه

Last edited:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
جهت تسهیل خوردن قهوه این پودر های قهوه فوری وارد بازار شدند که چون اولین برند اون نستله بود به نسکافه (=نستله کافی) معروف شد !
-2-37-.gif

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
قهوه کیلویی میتونید از فروشگاه های قهوه تهیه بفرمایید ... 4 راه استانبول -قهوه Rio از بقیه بهتر و قیمتش هم مناسبتره ... همخون موقع آسیاب میکنه بهتون میده

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
هرجور قهوه میخواین بیاین پیش ما
البته ما قهوه میفروشیم،نه ازین آشغالا که به اسم قهوه فوری و مارک نستله تو امارات و بحرین تولید میشه و کلی افزودنی داره
ادعا میکنم که بهترین های جهان رو برای فروش داریم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

stay green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قهوه کیلویی میتونید از فروشگاه های قهوه تهیه بفرمایید ... 4 راه استانبول -قهوه Rio از بقیه بهتر و قیمتش هم مناسبتره ... همخون موقع آسیاب میکنه بهتون میده

ممنون داداش ولی متاسفانه تهران نیستم .. بابا ما بچه دهاتیم

هرجور قهوه میخواین بیاین پیش ما
البته ما قهوه میفروشیم،نه ازین آشغالا که به اسم قهوه فوری و مارک نستله تو امارات و بحرین تولید میشه و کلی افزودنی داره
ادعا میکنم که بهترین های جهان رو برای فروش داریم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

داداش کیلویی چنده؟ با پست هم می تونی بفرستی

بالا