• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما نتیجه بازی با کره جنوبی چه خواهد بود ؟

به نظر شما نتیجه بازی با کره جنوبی چه خواهد بود ؟

• Total voters
    74
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
قطریا ملخ نمی خورن ایرانیها می خورن
اونا بهترین زندگی و خورد و خوراک رو دارن
میزبانی جام جهانی رو هم گرفتن
واقعا دمشون گرم

فردوسی می فرماید :
ز شیر شتر خوردن و سوسمار********عرب را به جایی رسیدست کار
که تاج کیانی کند آرزو********** توفو بر تو ای چرخ گردون توفو

دوست عزیز از زمان های قدیم اعراب به سوسمار خوار و... نزد ایرانیان شهرت دارند البته گفته شما هم الان تقریبا صدق می کنه ولی نه در مورد همشون

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
از دوستان کسی میدونه بازی ساعت چند برگزار میشه ؟!؟

قول میدم برنده میشیم از همه نظر لازمه که بریم جام جهانی :)

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
می بازیم ولی میریم جام جهانی. قطر دو بر 1 ازبک رو می بره.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
فردوسی می فرماید :
ز شیر شتر خوردن و سوسمار********عرب را به جایی رسیدست کار
که تاج کیانی کند آرزو********** توفو بر تو ای چرخ گردون توفو

دوست عزیز از زمان های قدیم اعراب به سوسمار خوار و... نزد ایرانیان شهرت دارند البته گفته شما هم الان تقریبا صدق می کنه ولی نه در مورد همشون

مگه نمی گین زمان قدیم اینجوری بوده خوب زمان جدید ایرانیا ملخ خورن
یعنی چندصدسال دیگه یه شاعر عرب میاد درباره ی ملخ خوریه ایرانیا شعر میگه :D:D:
حالا به نظرت کدوم بهتره الان ملخ خور باشی یا چندصدسال پیش؟
ملخ خور اصطلاحه یعنی از گرسنگی هرچیزی دستت می رسه بخوری
ولش کن جاش اینجا نیست

vayne solidor

Registered User
لایک‌ها
384
به نظر من صفر صفر یا یک یک میشه
حالا اینکه بریم جام جهانی یا نه بستگی به اون یکی بازی داره

farbodfarzad59

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من با نتیجه ی 2 بر 1 پیروز میشیم

کاش روحانی هم رفته بود و کلید و داده بود دستشون

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
در نبردنمون که شکی ندارم ولی شانس دوم شدن داریم چون حسم میگه قطریها ختی اگرم ببازن جنگنده امروز بازی میکنن وفکر میکنم لااقل یه گل به ازبک بزنن

پ.ن: پیش بینی رو حال کن :دی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
راستی امشب خواب دیدم :D

نتیجه تا دقیقه 32

کره 0 - 1 ایران
ازبکستان 2 - 0 قطر

البته فقط خواب بود :D !!!

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
دوستان منم مثل شما دل تو دلم نیست ولی خودتونو برای هر اتفاقی آماده کنید کره ای ها بدجوری .. شدن و فکر کنم از دقیقه یک تا دقیقه نود برای گل بیشتر زدن روی دروازمون حمله میکنن اینجوری بعید میدونم دفاعمون دووم بیاره و فکر میکنم بالای دو گل ازشون بخوریم از طرفی وقتی گل میخوریم بی محابا برای جبران حمله میکنیم در نتیجه دفاعمون باز میشه و گلای بیشتری میخوریم بعید نیست یه شکست تاریخی بهمون بدن تا یادمون باشه وقتی میگن(میگم) کره بدتر از ژاپونه هی تو باد اون بازی 6 تایی که تازه اونجا هم 2 گل بهمون زدن! نباشیم.

چقدر وقتی قرعه کشی کردن گفتم عراق و ژاپون بهتر از این کره و ازبکه هیچکسی به خرجش نرفت بفرما اینم عاقبت کارمون من همیشه عاقلانه و متفاوت با قشر عام فکر میکنم و تلخیهارو پنهان نمیکنم ولی اینو هیچکس نمیفهمه

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
در نبردنمون که شکی ندارم ولی شانس دوم شدن داریم چون حسم میگه قطریها ختی اگرم ببازن جنگنده امروز بازی میکنن وفکر میکنم لااقل یه گل به ازبک بزنن

پ.ن: پیش بینی رو حال کن :دی

این حقارت و اعتماد به نفس پایین نسل جدید ایران منو کشته
بابا کره کدوم خریه؟ به خاطر اعتماد به نفس و خودباوری بالاتر به اینجا رسیدن وگرنه از لحاظ استعداد فوتبالی با ایران قابل مقایسه نیستن

پ.ن
10سال بعد مردم ایران: وای با افغانستان بازی داریم عجب تیمی
4 تا گل بخوریم خوبه

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
این حقارت و اعتماد به نفس پایین نسل جدید ایران منو کشته
بابا کره کدوم خریه؟ از لحاظ امکانات بهترن ولی به خاطر اعتماد به نفس و خودباوری بالاتر به اینجا رسیدن وگرنه از لحاظ استعداد فوتبالی با ایران قابل مقایسه نیستن

پ.ن
10سال بعد: وای با افغانستان بازی داریم عجب تیمی
4 تا گل بخوریم خوبه

داداش انگار حالت خوب نیستا ! مگه من میخوام برم گل بزنم که میگی حقارت من ! من اومدم پیش بینیمو گفتم از کسای دیگه چه ربطب به من داره د اگه میفهمیدی تو پست بعدمم گفتم کلاً پیش بینی هام واقع بینانس تعارفم باهات نمدارم دوست عزیز !

در ضمن من بچه جنگم نه نسل عمو رپوهای مسخره امروزیو تتلو و متلو این جلف بازیا

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
داداش انگار حالت خوب نیستا ! مگه من میخوام برم گل بزنم که میگی حقارت من ! من اومدم پیش بینیمو گفتم از کسای دیگه چه ربطب به من داره د اگه میفهمیدی تو پست بعدمم گفتم کلاً پیش بینی هام واقع بینانس تعارفم باهات نمدارم دوست عزیز !

ببین اون غرور ملی آدمهای یه جامعه موتور محرکه ی تیم ملی شونه
چرا تیم ایران توی این سه دهه ی اخیر حتی یه افتخار درست و حسابی کسب نکرده؟ بزرگترین افتخارشون مساوی با استرالیا و صعود زوری به جام جهانیه
مردم اون شخصیت تیم ملی رو میسازن
این بحث خیلی مفصله و جاش اینجا نیست

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
ببین اون غرور ملی آدمهای یه جامعه موتور محرکه ی تیم ملی شونه
چرا تیم ایران توی این سه دهه ی اخیر حتی یه افتخار درست و حسابی کسب نکرده؟ بزرگترین افتخارشون مساوی با استرالیا و صعود زوری به جام جهانیه
مردم اون شخصیت تیم ملی رو میسازن
این بحث خیلی مفصله و جاش اینجا نیست
نه دیگه مطرح میکنی جوابشم بگیر
اینکه به بازیکنها اعتماد به نفس بدیم و بهشون بگیم حتماً میبرید کار درستیه ولی اینجا که اونها این چیزارو نمیخونن و ضمناً پیش بینی باید حساب شده باشه
حالا اینو قبول دارم تو تاپیک تیم ملی یه کم زیاده روی کردم و هی گفتم زیاد امیدوار نباشید ولی به خاطر رعایت حال خودشون و خودم بود چون انتظارا که بالا رفت و باختیم بدتر ضدحال میشه
حالا ما که آرزومونه تیم ملی ببره و اگر برد پس پیش بینیمون اشتباه بوده اون وقت اینجا بیایید به ریش ما بخندید ما هم خودمون میخندیمو شاد میشیم ولی اگر باختیم خواهش میکنم یادتون باشه از پارسال که قرعه کشی شد من همین وضعو پیش بینی کرده بودم و عصبانیتم از اینه که تک تک پیش بینیام خیلی بی رحمانه به واقعیت پیوست !!

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
نه دیگه مطرح میکنی جوابشم بگیر
اینکه به بازیکنها اعتماد به نفس بدیم و بهشون بگیم حتماً میبرید کار درستیه ولی اینجا که اونها این چیزارو نمیخونن و ضمناً پیش بینی باید حساب شده باشه
حالا اینو قبول دارم تو تاپیک تیم ملی یه کم زیاده روی کردم و هی گفتم زیاد امیدوار نباشید ولی به خاطر رعایت حال خودشون و خودم بود چون انتظارا که بالا رفت و باختیم بدتر ضدحال میشه
حالا ما که آرزومونه تیم ملی ببره و اگر برد پس پیش بینیمون اشتباه بوده اون وقت اینجا بیایید به ریش ما بخندید ما هم خودمون میخندیمو شاد میشیم ولی اگر باختیم خواهش میکنم یادتون باشه از پارسال که قرعه کشی شد من همین وضعو پیش بینی کرده بودم و عصبانیتم از اینه که تک تک پیش بینیام خیلی بی رحمانه به واقعیت پیوست !!

یک درصد از منظورم رو هم نگرفتی
اصلا بحث یه بازی نیست
من خودم بازیهای تیم ملی رو دنبال نمی کنم
ولش کن

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
چیز پیچیده ای نگفتی میگی مردم ایران حقیرن من با مدرک بهت ثابت میکنم تو همین دنیای مجازی هم میتونیم اشک یه خارجی رو دربیاریم هم زبونی هم مسابقه ای هم ورزشی
اونمکه بعضی احساس حقارت میکنن به خاطر بیسوادی و از همه جا بیخبریشونه و تبلیغات و انتقادات براشسون همه چیزو سیاه کرده ولی با اینکه منکر عقب موندگیامون تو اقتصاد و فرهنگ نیستم ولی تو حس رقابتو به قولی انگشت به دهن کردن خارجی جماعت حرف نداریم هنوز :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا