• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی در مورد پیتزا!

babalak

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,127
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
سلام دوستان گل
میخواستم کسی تجربه ی تهیه یک پیتزای خوشمزه و نه چندان گرون رو داره به ما یه کمکی بکنه؟
حقیقتش خیلی هوس پیتزا کردم این روزا! منتها دوس دارم خودم درست کنم هم یاد بگیرم و هم بدونم چی دارم میخورم!
یه چیزی باشه که نفری 6 هزار تومن بیشتر نشه دیگه :D
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی بکنن
 

mo|-|sen

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2005
نوشته‌ها
1,368
لایک‌ها
50
محل سکونت
KASHAN
تو نت سرچ کن پیدا میکنی. چیز خواستی نداره و راحته.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
 

babalak

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,127
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
تو نت سرچ کن پیدا میکنی. چیز خواستی نداره و راحته.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

راستش محسن جان تو نت گشتم و خیلی مطالب پیدا کردم
منتها من دنبال یه تجربه ی عملی هستم که کم خرج باشه و در عین حال خوشمزه باشه!
مثلا توی دستورهای اینترنتی همه جور چیز داخل پیتزا میریزن که شاید من امکان تهیش رو ندارم!
چیزایی که من دارم اینه :
قارچ، پنیر پیتزا، خمیر پیتزا، فلفل دلمه ای، تقریبا همه نوع سبزیجات، گوجه فرنگی، حالا سوسیس و کالباس (هر چند دوست ندارم استفاده کنم!)
در کل میخوام بدونم میشه یه پیتزای بدون گوشت درست و حسابی تهیه کرد یا نه حتما باید گوشت بریزیم توش! البته گوشت هم قابل تهیه هست منتها نمیخوام باشه تو پیتزا :D
 

lilolil

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2012
نوشته‌ها
3,600
لایک‌ها
391
محل سکونت
تـهـــــران
راستش محسن جان تو نت گشتم و خیلی مطالب پیدا کردم
منتها من دنبال یه تجربه ی عملی هستم که کم خرج باشه و در عین حال خوشمزه باشه!
مثلا توی دستورهای اینترنتی همه جور چیز داخل پیتزا میریزن که شاید من امکان تهیش رو ندارم!
چیزایی که من دارم اینه :
قارچ، پنیر پیتزا، خمیر پیتزا، فلفل دلمه ای، تقریبا همه نوع سبزیجات، گوجه فرنگی، حالا سوسیس و کالباس (هر چند دوست ندارم استفاده کنم!)
در کل میخوام بدونم میشه یه پیتزای بدون گوشت درست و حسابی تهیه کرد یا نه حتما باید گوشت بریزیم توش! البته گوشت هم قابل تهیه هست منتها نمیخوام باشه تو پیتزا :D
پیدا کردی به منم بگو
ممنون میشم
من پیتزا زیاد میخورم.
اگه بتونم خودم درست کنم خیلی خوبه.
 

Takesh-2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2013
نوشته‌ها
1,092
لایک‌ها
590
محل سکونت
ф لای جرز دیفالت ф
:blink:
رفیق علت اصلی جهانی شدن پیتزا راحت درست شدن و و ساده بودن و احتیاجی هم به آموزش و..نداره
شما خمیر رو که روش هر موادی که دوست داری رو خرد میکنی میریزی و روی اون پنیر میریزی میتونی زیادتر بریزی چون من دوست دارم :دی
دیگه زائقت هرچی هست مثلا سس گوجه دوست داری ؛ روغن زیتون و...
 

babalak

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,127
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
پیدا کردی به منم بگو
ممنون میشم
من پیتزا زیاد میخورم.
اگه بتونم خودم درست کنم خیلی خوبه.
رو چشم عزیز
پیگیر همین تاپیک باشید لطفا :دی
:blink:
رفیق علت اصلی جهانی شدن پیتزا راحت درست شدن و و ساده بودن و احتیاجی هم به آموزش و..نداره
شما خمیر رو که روش هر موادی که دوست داری رو خرد میکنی میریزی و روی اون پنیر میریزی میتونی زیادتر بریزی چون من دوست دارم :دی
دیگه زائقت هرچی هست مثلا سس گوجه دوست داری ؛ روغن زیتون و...

بله قبول دارم برادر
منتها همونطوری که عرض کردم دنبال تجربه ی دیگرانم! مثلا من الان ترکیبی از مواد اولیه ای که گفتم رو روی خمیر بریزم و یه سسی هم بهش بمالم خلاصه یه چیزی در میاد آخرش :D میخوام ببینم کسی با این مواد تجربه تهیه پیتزا رو داشته که نتیجش عالی بوده باشه؟
از شما هم ممنونم، بنده هم از پنیر کلا از هر نوعی خوشم میاد :دی
 

lilolil

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2012
نوشته‌ها
3,600
لایک‌ها
391
محل سکونت
تـهـــــران
:blink:
رفیق علت اصلی جهانی شدن پیتزا راحت درست شدن و و ساده بودن و احتیاجی هم به آموزش و..نداره
شما خمیر رو که روش هر موادی که دوست داری رو خرد میکنی میریزی و روی اون پنیر میریزی میتونی زیادتر بریزی چون من دوست دارم :دی
دیگه زائقت هرچی هست مثلا سس گوجه دوست داری ؛ روغن زیتون و...
به نظرم
مواد اولیه و طرز پخت رو بگید بهتر هست.
مثلا برای پخت پیترا مخلوط یا پپرونی یا.....
چیا نیاز هست .
 

A.T.E

Registered User
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,173
لایک‌ها
68
محل سکونت
اصفـــهـ_ـ-ـ_ـان
اتفاقا من همین ظهر تنها بودم توی خونه
نگاه کردم توی یخچال دیدم نون پیتزا با پنیر داریم
برداشتم گوجه رو سرخ کردم
پیاز خرد کردم و سرخ کردم
قارچ خرد و سرخ کردم
فلفل دلمه ای هم سرخ کردم
بعد همش رو قاطی کردم 2تا تخم مرغ هم باهاشون سرخ کردم و ریختم روی نون و به همراه پنیر گذاشتمش توی فر
سس فلفل هم بعدش زدم بهش
به نظر خودم که خیلی خیلی محشر شده بود
شما هم امتحانش کنید ، هم سالمه و هم خوشمزه
 

lilolil

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2012
نوشته‌ها
3,600
لایک‌ها
391
محل سکونت
تـهـــــران
این طوری به صرفه تره خودمون درست کنیم یا از این آماده ها بگیریم
فرتی بزاریم تو فر درست شه؟
 

A.T.E

Registered User
تاریخ عضویت
4 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1,173
لایک‌ها
68
محل سکونت
اصفـــهـ_ـ-ـ_ـان
این طوری به صرفه تره خودمون درست کنیم یا از این آماده ها بگیریم
فرتی بزاریم تو فر درست شه؟
100 درصد خودتون درست کنید به صرفه تره
البته من به 2 دلیل اینطوری درست کردم
1) حالشو نداشتم برم بیرون سوسیس بخرم :D
2) اینطوری آدم میدونه چی داخل پیتزاشه
 

Takesh-2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2013
نوشته‌ها
1,092
لایک‌ها
590
محل سکونت
ф لای جرز دیفالت ф
ما یه بار بسیار بدموقع برامون نصفه شب مهمون گشنه اومد نمیدونستیم چی بدیم اینا بخورن !!!:(
مواد پیتزا رو از قبل داشتیم ولی سوسیس و..نبود اومدیم سریع گوشت چرخ کرده رو تفت دادیم با ادویه و رب و .....پیاز وفلفل دلمه ای وخلاصه هرچی فکرشو بکنید :D
ریختیم رو خمیر پیتزا و روش پنیر ریختیم و گزاشتیم تو حرارت زیر و بردیم واسه مهمونا :p
کف بر شده بودن تو نیم 40 دقیقه یه همچین چیزی خورده بودن:lol:
خلاصه پیتزا خوبیش به اینه:lol:
 

babalak

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,127
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
ها... کم کم داریم به یه نتایجی میرسیم :دی
 

iranescence

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2011
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
2,865
سن
31
محل سکونت
tehran
سال پیش همین موقع بود ....

ساعت 3 یا 4 شب بود من هوس پیتزا کرده بودم تنها چیزی که داشتیم پنیرش بود:D

دیدم داخل یخچال نون بربری داریم همون بهش پنیر زدم یکذره هم سبیزجات و ادویه یک کم هم سویا و گوشت چرخ کرده .... گذاشتم تو فر بد نشد:rolleyes:
 

lilolil

Registered User
تاریخ عضویت
29 نوامبر 2012
نوشته‌ها
3,600
لایک‌ها
391
محل سکونت
تـهـــــران

babalak

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,127
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
سال پیش همین موقع بود ....

ساعت 3 یا 4 شب بود من هوس پیتزا کرده بودم تنها چیزی که داشتیم پنیرش بود:D

دیدم داخل یخچال نون بربری داریم همون بهش پنیر زدم یکذره هم سبیزجات و ادویه یک کم هم سویا و گوشت چرخ کرده .... گذاشتم تو فر بد نشد:rolleyes:
:D
عجب... ماشالا اینجا همه کوه خلاقیتن بابا! :happy:
ولی خدائیش این جور غذاها یه حال خاصی میده اصلا! همین که از هیچی بتونی یه غذای درست درمون در بیاری واقعا لذت داره


آره این سایت واقعا خوبه هر چند مطالبش رو از جای دیگه میگیره :دی
منم مطالبش رو خوندم و اینقدر پیتزاهای مختلف یاد داد که گفتم بیام از بچه های خودمون کسب تجربه کنم! من دنبال چیزای ساده هستم این پیتزاهایی که آموزش میده اکثرا مواد اولیه ی زیادی لازم داره و حوصله!
ولی بعضی غذاهاش مثل املت قارچ آلمانی رو خیلی خوشم اومد و قصد دارم هر چه زودتر درست کنم! چون اکثر مواد اولیش رو در حال حاضر دارم
 

danial13

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2013
نوشته‌ها
284
لایک‌ها
92
محل سکونت
mashhad
سلام خمیرشو اگه خودت درست کنی بیشتر از هزار تومن نمیشه:Dاینقدری میشه که کل سینی فر رو پیتزا درست کنی
بقیه موادم هرچی بود میریزی سسم میزنی میزاری تو فر
 

babalak

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,127
لایک‌ها
122
محل سکونت
تهران
سلام خمیرشو اگه خودت درست کنی بیشتر از هزار تومن نمیشه:Dاینقدری میشه که کل سینی فر رو پیتزا درست کنی
بقیه موادم هرچی بود میریزی سسم میزنی میزاری تو فر
ممنون دانیال جان
میگم این سس پیتزا رو جدا میفروشن؟ منظورم اون سسی هست که اول روی خمیر میمالن، منظورم اینه که سس خاصی هست یا نه همون سس گوجه فرنگیه؟!
بعد یه چیزی! تا حالا کسی پیتزا رو خارج از فر درست کرده؟ مثلا توی ذغال، یجورایی تنوری :دی
 

modj.ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2009
نوشته‌ها
182
لایک‌ها
136
سن
45
یک پودر آماده خمیر پیتزا هست که اسمش یادم نیست، اما نازک و خوشمزه در میاد برام و چون از جای ثابتی می خرم، اسمش یادم نیست. اون هم نبود، می تونین خمیر بربری بگیرین برای نون
محتویات هم معمولا 2 دسته میشن، اونهایی که جالتی خشک دارن و اونهایی که کمی مرطوب ترن. مثلا من خلال سیب زمینی و کنجد و اینها پای ثابت پیتزامه ! اینه که خشک ترشو دوست دارم، اما گوجه و اینها معمولا کمی مرطوی می کنه نون رو
قارچ رو حتما تفت بدین آب نندازه
ذرت هم می زنم من، که اول توو آبکش آبش رو می گیرم. بقیه چیز ها سلیقه ای هستو من همیشه ژامبون رو به فروشنده می گم برای پیتزا می خوام و تا می تونی نازک ببر.
پیتزا رو توو مایکروفر می گذارم. کیک هم 100 البته . به نظرم با وحودی که می گن مایکروفر سرطان زاست اما مغز پخت می کنه و خوشمزه !
 

danial13

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2013
نوشته‌ها
284
لایک‌ها
92
محل سکونت
mashhad
ممنون دانیال جان
میگم این سس پیتزا رو جدا میفروشن؟ منظورم اون سسی هست که اول روی خمیر میمالن، منظورم اینه که سس خاصی هست یا نه همون سس گوجه فرنگیه؟!
بعد یه چیزی! تا حالا کسی پیتزا رو خارج از فر درست کرده؟ مثلا توی ذغال، یجورایی تنوری :دی

همون سس گوجه فرنگیه.ولی خب فست فود ها اکثرن خودشون درست میکنن.طرز تهیه اش توی نت هست
 
بالا