برگزیده های پرشین تولز

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

رسول.م

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2011
نوشته‌ها
1,797
لایک‌ها
236
محل سکونت
mazandaran/sari-malaysia
من ك فقط يه بار تونستم ماست درست كنم باهاش:دي
دفه بعدي حواسم نبود ٢ هفته بود تو ماست قارچم مرد:دي

اميرحسين دفه بعدي باس بهم ٧٠-٦٠ گرم بدي با ٢٠ تومنا

جزو مشترياي اولت بودم ك ٣٥-٤٠ ت بود حواست هست يا نه؟:دي
تازه پك آيفونم گرفته بودم ازت
حواستو جم كن كلك مرغابي نزني:D

پك آيپدم داري نه؟

بازي هاي يه سال گذشته تا الان چن دي وي ديه؟
 

رسول.م

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2011
نوشته‌ها
1,797
لایک‌ها
236
محل سکونت
mazandaran/sari-malaysia
سلام بروبکس این قارچ کفیر که میگن زنده هست جریان چیه یکم ساده توضیح میدین چون پست وال خیلی طولانی و پیچیده بود من چیز زیادی نفهمیدم

بنظرت درخت مردست؟:دي
اينم همونجوريه:دي
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
با تشکر از استارتر محترم. بسته من رسید و در صحت کامل بود. ممنونم
 

masnavi1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
یکی از بچه ها در مرود شرعی بودن الکلی که بر اثر تخمیر این قارچ سوال کرده بودند این هم استفتاء *****

س 306: ماده‏اى است به نام «کفير» که در صنايع غذايى و داروسازى کاربرد دارد. هنگام تخمير 5? يا 8? الکل در ماده بدست آمده بوجود مى‏آيد. اين مقدار الکل سبب هيچ نوع مستى در مصرف کننده نمى‏شود. آيا از نظر شرعى استفاده از اين ماده مانعى دارد يا خير؟
ج: اگر الکل موجود در ماده به‌دست آمده فى‌نفسه مست‌کننده باشد، بنا بر احتياط نجس و حرام است، هرچند به علت کمى آن و مخلوط شدن با ماده به دست آمده، نسبت به مصرف کننده مسکر نباشد، ولى اگر شک داشته باشيم که فى‌نفسه مست‌کننده و يا در اصل مايع است، حکم متفاوت مى‏شود.

استفتاء از آقای مکارم

 
Last edited:

mooka

Registered User
تاریخ عضویت
14 جولای 2012
نوشته‌ها
172
لایک‌ها
10
محل سکونت
VPS
بسته رسید
با تشکر
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
اره دیگه هر بار رشدش
بعد شیرش باید چی باشه؟
تو آب تکثیر نمیشن؟

دوست گرامی، باید توجه بفرمایید که قارچها باید در محیط مغذی (شیر) قرار داده بشن تا بتونن زنده مونده و رشد کنن. ماحصل فعالیت های متابولیکی قارچها همون محصولی است که به اسم کفیر می شناسیم.
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
بستگی به میزان شیر و مقدار قارچ داره ولی فکر کنم تا دو روز رو جواب بده. بعدش باید شیر رو عوض کنید.
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
نخیر بسته به مدت زمان تخمیر ربط داره.کم تر بردارید ترش و گاز دار نمیشه.

گاز دار که خوبه مشکللش چیه؟یکی از نشانه های کفیر خیلی مرغوبه و با کیفیته....
 

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
1,083
لایک‌ها
271
محل سکونت
بندرگناوه
سلام..
کنجکاو شدم بدونم چیه...
من هیچ اطلاعاتی ندارم..
میشه بفرماییداین چیه ؟وطرزتهیش چه جوره؟وچه وقت بایدخوردش؟
وبقیه توضیحات لطفا...
یکی گفته بودرشدمیکنه..
این جریان رشدکردنش چیه؟
بعدقیمت40گرمش20هزارتومانه؟
ببخشید
 
Last edited:

skate

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2007
نوشته‌ها
393
لایک‌ها
143
محل سکونت
اصفهان
من از ایشون خریداری کردم، تایید می شن.
در زمینه پیگیری سفارشات هم واقعا پیگیر و دلسوز هستند.
قارچ هم بیشتر از مقداری که گفته بودن فرستادن.




 

mastermind

Registered User
تاریخ عضویت
20 آگوست 2005
نوشته‌ها
291
لایک‌ها
70
منم تایدشون میکنم قارچها خیلی خوبن من تا الان ۵ لیتر درست کردم اگه ۲ روز بذارین بمونه ترشو گازدار میشه
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
اگر با دقت روند تهیه رو دنبال کنید میتونید مقدار زیادی فرآورده کفیر رو تولید کنید. در صورت استفاده از شیر پر چرب فرآورده نهایی هم چربتر و مطلوبتر خواهد بود.
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
سلام ..
ببخشيد يه سوال داشتم ...
الان قارچهاي من مثل سابق حالت كلم مانند نداره و مثل اينكه دون دون و له شده باشه پيدا كرده ..، بعضي اوقات هم ماستي كه دوست ميشه ٨٠٪ آبه و ٢٠٪ ماست غليظ !!!
علت چي ميتونه باشه ! يعني قارچهام مردن ؟!!!



Sent from my 

یه نکته ای رو توضیح بدم:

قارچ اگه خراب بشه دیگه بوی مطبوع لبنیات رو نداره.(وقتی قارچ هارو از شیر آبکش کردین چندین بار بشورید و بوکنید )

در مورد له شدن و ریز شدن به عوامل مختلفی بستگی داره مثل املاح آب.البته نکته ی دیگه اینه که بعضی از دوستان قارچ هارو توی صافی یا بطری خیلی تکون میدن بافت کلم مانند قارچ ریز تر میشه.

البته مورد دیگه ای نداره و سعی کنید فشار نیاد که له بشه.
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
من ك فقط يه بار تونستم ماست درست كنم باهاش:دي
دفه بعدي حواسم نبود ٢ هفته بود تو ماست قارچم مرد:دي

اميرحسين دفه بعدي باس بهم ٧٠-٦٠ گرم بدي با ٢٠ تومنا

جزو مشترياي اولت بودم ك ٣٥-٤٠ ت بود حواست هست يا نه؟:دي
تازه پك آيفونم گرفته بودم ازت
حواستو جم كن كلك مرغابي نزني:D

پك آيپدم داري نه؟

بازي هاي يه سال گذشته تا الان چن دي وي ديه؟

مخلص داش رسول گل.
اره نگه داری ازشون واجبه در کل یکم مراقبت نیازه مثل گل و گیاه.
رسول از اسفند سر پکیج آیفون بودم امروز فرستادم رو سایتم پکیج بی نظیری شده به زودی هم تو انجمن تاپیک میزنم فعلاتو سایت ببین:xlion.ir

اگر با دقت روند تهیه رو دنبال کنید میتونید مقدار زیادی فرآورده کفیر رو تولید کنید. در صورت استفاده از شیر پر چرب فرآورده نهایی هم چربتر و مطلوبتر خواهد بود.

کاملا درسته..

منم تایدشون میکنم قارچها خیلی خوبن من تا الان ۵ لیتر درست کردم اگه ۲ روز بذارین بمونه ترشو گازدار میشه

ممنونم.

من از ایشون خریداری کردم، تایید می شن.
در زمینه پیگیری سفارشات هم واقعا پیگیر و دلسوز هستند.
قارچ هم بیشتر از مقداری که گفته بودن فرستادن.





وظیفست جناب.سپاسگذارم.

سلام..
کنجکاو شدم بدونم چیه...
من هیچ اطلاعاتی ندارم..
میشه بفرماییداین چیه ؟وطرزتهیش چه جوره؟وچه وقت بایدخوردش؟
وبقیه توضیحات لطفا...
یکی گفته بودرشدمیکنه..
این جریان رشدکردنش چیه؟
بعدقیمت40گرمش20هزارتومانه؟
ببخشید

سلام.
والا این تاپیک تبدیل به مرجع خیلی خوبی برای سوالات شده مطالعه بفرمایید سوالی بود درخدمتم.
 

ahmadi68

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2011
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
101
من به شیر تازه (شیری که تازه از گاو دوشیده شده و هنوز گرمه) دسترسی دارم
فکر کنم هرچقدر شیر پرچرب تر باشه محصول نهایی بهتر از اب در میاد
با توجه به اینکه جوشوندن شیر باعث میشه بخشی از چربیش جدا بشه، بهتره که کفیر رو با همون شیر تازه درست کنم یا شیر رو بجوشونم؟

--

صرف نظر از قضیه ی کفیر، از نظر بهداشتی جوشوندن شیر تازه لازمه یا خیر؟
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
من به شیر تازه (شیری که تازه از گاو دوشیده شده و هنوز گرمه) دسترسی دارم
فکر کنم هرچقدر شیر پرچرب تر باشه محصول نهایی بهتر از اب در میاد
با توجه به اینکه جوشوندن شیر باعث میشه بخشی از چربیش جدا بشه، بهتره که کفیر رو با همون شیر تازه درست کنم یا شیر رو بجوشونم؟

--

صرف نظر از قضیه ی کفیر، از نظر بهداشتی جوشوندن شیر تازه لازمه یا خیر؟

بله.اکیداً به دلیل احتمال انتقال بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان باید از مصرف شیر خام پرهیز شود.
 
بالا