• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره ی وب سایت پیمنت تولز(ویزا کارت,پی پال,مستر کارت,پیزا,مانی بوکرز,حواله های بانکی و مانی گرم

paymentools

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه ی دوستان و اعضای انجمن

اینجانب همراه با تیم پشتیبانی سایت پیمنت تولز با خدمات سایت جدید در خدمت عزیزان هستیم
هدف از ایجاد این تاپیک اطلاع رسانی در مورد خدمات جدید و تخفیف های سایت میباشد
به منظور افتتاح جدید این وب سایت خدماتی رو به قیمت مناسب به دوستان انجمن ارائه خواهیم داد و این خدمات موارد زیر هستند

1.صدور ویزا کارت مجازی از کشورهای اروپایی با قابلیت ها خاص:
این ویزا کارت دارای شماره ی حساب و سوئیفت کد میباشد و به راحتی در تمام حساب های الکترونیکی از قبیل پی پال و مانی بوکرز و پی زا متصل میشه و این حساب ها رو وریفای میکند
مدت اعتبار این کارت ها دو سال میباشد و توسط کد سوئیفت از تمام صرافی ها قابل شارژ میباشد
سقف تراکنش اینکارت 3000 دلار میباشد
نکته ی قابل توجه این ویزا کارت مجازی این میباشد که شما اگر حساب پی پال لیمیت شده دارید و نمیتونید موجودی حساب رو برداشت کنید کافیست این ویزا کارت رو به حسابتون متصل نمایید و مبلغ موجودی رو به کارت انتقال دهید
قیمت این کارت در حال حاضر 25 دلار میباشد

2. صدور مستر کارت فیزیکی از امریکا به نام پایونیر(فروش به مدت محدود)
این مستر کارت به صورت فیزیکی میباشد و 3 سال نیز اعتبار دارد
این مستر کارت تمامی قابلیت های یک مستر کارت فیزیکی از جمله اتصال به حساب های الکترونیکی و خرید اینترنتی و برداشت با عابر بانک و خرید از دستگاه های پوز رو دارا میباشد
این کارت دارای پشتیبانی انلاین در سایت پایونیر میباشد
سقف تراکنش این کارت 10 هزار دلار میباشد
نکته قابل توجه این کارت نحوه ی شارژ مجدد کارت میباشد بدین صورت که شما با هر ویزا یا مستر کارت دیگه ای میتونید به راحتی موجودی دلار به حساب این کارت واریز نمایید و یا اینکه به راحتی موجودی دلارهای پی پال و مانی بوکرز و وب مانی خودتون رو به این حساب واریز نمایید
قیمت این ویزا کارت مبلغ 40 دلار امریکا میباشد و 30 دلار هم در اولین تراکنش از طرف خود بانک کسر خواهد شد

3. صدور ویزا کارت فیزیکی از اروپا
این ویزا کارت نیز به صورت فیزیکی میباشد و تمامی قابلیت های ویزا کارت های فیزیکی رو دارا میباشدو 3 سال نیز اعتبار دارد
شارژ مجدد این کارت از طریق همه ی صرافی ها قابل انجام میباشد به دلیل اینکه این کارت ها نیز دارای کد سوئیفت میباشد(خود ما هم شارژ مجدد این کارت ها رو انجام میدیم که در قسمت بعدی توضیحات داده خواهد شد)
سقف تراکنش این کارت 2500 یورو میباشد
قیمت این کارت ها 65 دلار امریکا میباشد

4.شارژ کارت ها و انجام کلیه ی حواله های سوئیفت
به اطلاع دوستان انجمن میرسانیم که کلیه ی حواله های سوئیفت ما با قیمت دلار حواله ی روز بازار انجام خواهد شد و کارمزد دریافتی از مشتری فقط مبلغ 10 دلار میباشد

5. انجام کلیه ی حواله های وسترن یونیون و مانی گرم با نازل ترین کارمزد و سریع ترین زمان ممکن (برای اطلاع از قیمت و کارمزد لطفا با ما در تماس باشید)

6.خرید و فروش دلار های الکترونیکی از قبیل پی پال و پی زا و مانی بوکرز
به استحضار دوستان عزیز میرسانیم که کلیه پرداخت های شما با حساب های الکترونیکی رو اعم از پرداخت فاکتور و یا ارسال وجه به حساب های شما رو با دلار های معتبر و بانکی انجام خواهیم داد و نیز دلارهایی که برای ما معتبر به حساب ایند رو نیز خریداری خواهیم کرد

7. ساخت حساب پی زا تایید شده همراه با یک ماه وی پی اس امریکا فقط 100 هزار تومان

8. ساخت حساب مانی بوکرز تایید شده با ادرس و یک ماه وی پی اس امریکا فقط 130 هزار تومان

برای اطلاع از قیمت های روز دلار و اطلاعات بیشتر لطفا به سایت ما مراجعه نمایید

www.paymentools.com

اطلاعات تماس:

[email protected]
[email protected]

شماره های مالزی:
00601114309020
00601114309030
00601114309040
شماره ی ایران:
09192101657

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
این وب سایت متعلق به همکاران ما در مالزی میباشد و کاملا مورد تایید میباشد
سوالات شما رو در این تاپیک همراه با همکارانمون پاسخگو هستیم
موفق باشید

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
کارت های فیزیکی آمریکا با اروپا چه فرقی دارن ؟

محدودیت دفعات شارژ داره ؟
محدودیت موجودی تو کارت ؟

زمان تحویل ؟ اعتماد سازی ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با سلام
این وب سایت متعلق به همکاران ما در مالزی میباشد و کاملا مورد تایید میباشد
سوالات شما رو در این تاپیک همراه با همکارانمون پاسخگو هستیم
موفق باشید

دوست عزیز این کارت ها که دچار سرنوشت کارت های مالزی نمیشن ؟

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز این کارت ها که دچار سرنوشت کارت های مالزی نمیشن ؟

خیر در این کارت ها نشانی از ایرانی بودن شما به بانک وجود ندارد
ولی با این حال باید این رو بدونید که ما رابط بانک با مشتری هستیم و هیچ تضمینی 100 درصد به مشتری نمیتونیم بدیم
دلیلش هم قوانین مربوط به بانک هست که نظارت بر هر حساب به صورت مجزا از عهده ی ما خارج میباشد
تنها تضمین ما به شما رفتار و منش ما در کارمون میباشد که دوستان زیادی باهامون کار کردن و این رو میدونن
موفق باشید
موفق باشید

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
کارت های فیزیکی آمریکا با اروپا چه فرقی دارن ؟

محدودیت دفعات شارژ داره ؟
محدودیت موجودی تو کارت ؟

زمان تحویل ؟ اعتماد سازی ؟

کارت های فیزیکی امریکا و اروپا در سقف شارژ این کارت ها میباشد که در تاپیک کاملا توضیح داده شده است
محدودیت دفعات شارژ وجود ندارد و فقط سقف شارژ وجود دارد
کارت مجازی کمتر از 48 ساعت تحویل داده میشه و فیزیکی هم در بازه ی 20 تا 1 ماه تحویل خواهد شد
در مورد اعتماد سازی هم که دیگه شما به صورت کامل ما رو میشناسید چون قبلا هم مشتریمون بودید دوست عزیز
موفق باشید

samenblog

Registered User
لایک‌ها
0
سلام کار ایشون عالی من که ازشون به شدت راضیم و خوشحالم با ایشون اشنا شدم به دوستان هم سفارش میکنم ازشون خرید کنند

hadi7002

Registered User
لایک‌ها
50
paymentools من همیشه باهاشون کار میکنم و رضایت کامل دارم از خدماتشون و تایید میشن.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5

با سلام
دوست عزیز اقای شهیدیان رو هم میشناسیم و وب سایت پیمنت 24 متعلق به ایشون هستند
مهم رفع نیاز دوستان انجمن هست و با ایشون هم میتونید همکاری کنید
امیدواریم که نیاز شما نیز رفع بشه
موفق باشید

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
شما این کارت هارو که می دید ( کارت های امریکا ) برای خرید از بعضی سایت ها که حتما باید ویرفای کرد حساب رو و از پرداخت کننده فیش برق یا ... پاسپورت و.... میخوان چه کاری انجام میدید ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ببخشید کارت های آمریکا رو میشه مثل کارت های اروپا با صرافی ها شارژ کرد ؟

paymentools

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید کارت های آمریکا رو میشه مثل کارت های اروپا با صرافی ها شارژ کرد ؟

سلام خدمت شما
بله کارت های اروپا نیز شماره حساب امریکا و سوئیفت کد نیز دارند که مثل کارت های اروپا قابل شارژ میباشد تنها تفاوت در حساب میباشد که کارت اروپا حساب مجزا دارد ولی حساب امریکا دارای یک حساب بانکی مجازی مباشد

paymentools

Registered User
لایک‌ها
0
شما این کارت هارو که می دید ( کارت های امریکا ) برای خرید از بعضی سایت ها که حتما باید ویرفای کرد حساب رو و از پرداخت کننده فیش برق یا ... پاسپورت و.... میخوان چه کاری انجام میدید ؟

با سلام خدمت شما کاربر محترم
این کارت ها در مرحله ی صدر نیاز به تایید ادرس و پاسپورت دارند که در مرحله ی اولیه از سوی ما انجام خواهد شد و بعد از ان برای خرید از طف بانک مدارکی از شما درخواست نمیشود
مگر اینکه از طرف وب سایتی که شما خرید میکنید درخواست مدارک شود که دیگه مسئولیتش با شماست

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
جناب اسکندری بشدت تایید میشن
ایشون انسان بسیار شریف و متعهدی هستند
شک نکنید استفاده از خدماتی بی نظری ایشون هرطوری ک باشه و با پشتیبانی که دارن به جرات میگم کسی رو ناراضی نمیکنه

visaandmaster

Registered User
لایک‌ها
5
جناب اسکندری بشدت تایید میشن
ایشون انسان بسیار شریف و متعهدی هستند
شک نکنید استفاده از خدماتی بی نظری ایشون هرطوری ک باشه و با پشتیبانی که دارن به جرات میگم کسی رو ناراضی نمیکنه

با سلام
دوست عزیز خوبی از خود شماست
ما کاری غیر از وظیفمون رو انجام ندادیم
از این همه لطف شما نسبت به خودمون بینهایت سپاس گذار هستیم
امری داشتید در خدمتتون هستیم

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
یه سوال
شما اسکنی از مدارک ای دی و ادرس که ویزا رو باهاش ثبت میکنین به ما میدین که بتونیم باهاش مثلا حساب پی پال وریفی کنیم؟؟

Sent from my Galaxy Note 2

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
البته من با آقای اسکندری یک مدتی کار کردم و از برخوردشون راضی هستم. امیدوارم تو کارشون که مجددا شروع کردند موفق باشند. احتمالا من خودم از خدمات مورد ۴ ایشون در آینده استفاده کنم.
موفق باشید

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
چتد تا سوال دارم که به ترتیب از خدمتتون میپرسم:
1-اگر به فرض شما یه حساب پیپال برای من با ایپی کانادا و یا مالزی بسازین و من با ایپی امریکا وارد حسابم بشم مشکلی برای حسابم پیش نمیاد؟ (البته من این سوالو کلی پرسیدم .منظورم بیشتر به خاطر تغییر کشوره)
2-حساب پیپال فوق اگه با مسترکارت امریکا وریفای بشه مشکلی پیش نمیاد؟
3-سوالات بالا رو در مورد پیزا هم دارم.
4-برای افتتاح حساب باید ایمیل خودمون رو به شما اعلام کنیم؟
5-هزینه افتتاح حساب پیپال رو هم بفرمایید.تو سایتتون ندیدم.
ممنون

بالا