• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ارزون ترین گوشی های آکبند در کل پرشین تولز از جمله اس3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کاری کند بماند نه اینکه بمانیم....نمیخاستم تو این تاپیک حرفی بزنم ولی........

دوستان مواظب باشین حرفی نزینید که بعدا پشیمون بشین......زود قضاوت نکین....72 ساعت مهلت تست دادند صبر کنین.....

به شخصه معتقدم وایمان دارم از روزی که کارشو شروع کرد تو این پی تی (سایت) حالا به هر نوع که بوده شما اسمشو دلال یا هر چی میخاین بزارین.....کار خیلی از به اصطلاح با سابقه های اینجارو خراب کرد ....

که حالا که یه اتفاق افتاده همه صاحب نظر شدن اعم ازون به اصطلاح باسابقه ها تا این نیو یوزر مثلا خودم ........

پ.ن:خطاب به آقای
jaCsaf

همه حرفا درست دادا ضرر به شما وارد شده همه میدونن سخته این مبلغو بدی ومنتظر بمونی تازه یه گوشی خراب بدن بهت درست اون دوستمون اشتباه کردن درست همه چی در ست ولی شما یکم صبر کن...اگه جوابگو نبودن خودم میام تو تاپیک شکایت حمایت میکنم ازت.....یکم صبر کن....اون طرف که شما شاکی هستی ازش نیستش صبر کن یکم...طبق حرفای شما حق باشماست صد در صد باید هزینه پست +هزینه گوشی به شما بدن شما گوشیا برگشت بدین تموم شدا رفت....فقط یکم صبر کن.....بخاطر خدا خودت شما من همه....
بعضیا حالا اومدن واقعا از اب گل آلود ماهی میگیرن....نکنین همچین...شاید برای شما هم اتفاق بیافتد....

به روی چشم عزیز
من همون دیروز باهاشون تماس گرفتم برای حل مشکل وقتی پاسخ ندادند اومدم اینجا مطرح کردم باز هم پاسخ ندادند , یعنی فقط پاسخ من رو نمیدادند !!!
تا دیشب که اومدن تو اس ام اس با تهدید صحبت کردند منم به همون دلالیل که گوشی خراب دادند و زیر حرفاشون زدند و .... خواستم 100% صبح کلا این تاپیک رو بیخیال شم برم برای شکایت از طریق قانونی اما باز یکی از دوستانشون دیشب به من اس ام اس دادند تا 3 صبح در تماس بودیم و در اخر گفتند شکایت نکنید و فردا باهاتون تماس میگیرم برای برطرف کردن مشکل منم گفتم به روی چشم البته تا به این لحظه پیام و تماسی ازشون نداشتم
باز امروز گفتم فردا حتما از طریق قضایی پیش برم اما واقعا برای منم سخته به خاطر 2 ت پول برای کسی پرونده درست کنم عذاب وجدان میگیرم شاید همین پرونده تو زندگی ایندشون خیلی اختلال ایجاد کنه... ولی خودشون انگار براشون مهم نیست ... خیلی عجیبه برام این موضوع
الان باز از طریق یکی از دوستان بهشون این پیشنهاد ها رو دادم :
1-یه گوشی اک برام بفرستند اختلافش رو پرداخت کنم و این گوشی خراب رو هم پس بفرستم
2- وجه من رو برگردونند من گوشی رو برگردونم البته فقط تا 48 ساعت اینده
3-گوشی رو به ناچار ببرم برای تعمیر و ایشون علاوه بر هزینه ی تعمیر , افت قیمت گوشی که گوشی باز شده رو به جای گوشی 2 روز کار کرد دادند به من برگردونند و البته 10 روز هم برای برگشت این مبلغ فرصت میدم بهشون
4- گوشی رو پس نگیرند مبلغ رو هم برنگردوندد و از طریق قانونی به من اجازه ی ورود به موضوع بدن
به خدا منم دیگه مغزم نمیکشه
ایشون وقتی خودشون نیستند که پاسخ بدن هرچی هم من و دوستان صحبت کنیم یه جای کار میلنگه !!!
منتظرم به این پیشنهاد های من پاسخ بدن

A MI R

Registered User
لایک‌ها
32
کاری کند بماند نه اینکه بمانیم....نمیخاستم تو این تاپیک حرفی بزنم ولی........

دوستان مواظب باشین حرفی نزینید که بعدا پشیمون بشین......زود قضاوت نکین....72 ساعت مهلت تست دادند صبر کنین.....

به شخصه معتقدم وایمان دارم از روزی که کارشو شروع کرد تو این پی تی (سایت) حالا به هر نوع که بوده شما اسمشو دلال یا هر چی میخاین بزارین.....کار خیلی از به اصطلاح با سابقه های اینجارو خراب کرد ....

که حالا که یه اتفاق افتاده همه صاحب نظر شدن اعم ازون به اصطلاح باسابقه ها تا این نیو یوزر مثلا خودم ........

پ.ن:خطاب به آقای
jaCsaf

همه حرفا درست دادا ضرر به شما وارد شده همه میدونن سخته این مبلغو بدی ومنتظر بمونی تازه یه گوشی خراب بدن بهت درست اون دوستمون اشتباه کردن درست همه چی در ست ولی شما یکم صبر کن...اگه جوابگو نبودن خودم میام تو تاپیک شکایت حمایت میکنم ازت.....یکم صبر کن....اون طرف که شما شاکی هستی ازش نیستش صبر کن یکم...طبق حرفای شما حق باشماست صد در صد باید هزینه پست +هزینه گوشی به شما بدن شما گوشیا برگشت بدین تموم شدا رفت....فقط یکم صبر کن.....بخاطر خدا خودت شما من همه....
بعضیا حالا اومدن واقعا از اب گل آلود ماهی میگیرن....نکنین همچین...شاید برای شما هم اتفاق بیافتد....

دقیقا
منم از این ناراحت میشم که بعضی از این به اصطلاح با سابقه ها ناراحت این هستند که چرا کار و کاسبی شون کساد شده و میان تز میدن

البته در این مورد حق با خریدار هست و اقا جواد باید بیان گوشیو پس بگیرن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کسی بخواد یه زمان بیاد،قضاوت کنه(مثل مدیر بخش رسیدگی به شکایات)10 تا صفحه رو باید بخونه پر از چرندیات که شاید بازم نتونه قضاوت کنه.
آقای شاکی :
به مدیر بخش شکایات پیغام بزنید.در اولین فرصت هم رسیدگی میکنند ایشون.
بهتره این تاپیک هم،واسه اینکه بیشتر از این کوبیده نشه و خرابکاری نشه تا روشن شدن مسائل دوطرف قفل بشه.

گوشی دست دوم،خرید و فروش کردن همین چیزارو هم داره.(هم خریدار،هم فروشنده باید از عواقبش آگاه باشند.حالا ایشونم شرط کردند و فرصت تست دادند پس باید بهش جامع عمل بپوشند)
مهم اینه که مصالمت آمیز و به دور از لشکر کشی،خط و نشون کشیدن واسه هم دیگه تموم بشه.

یبار گفتم بازم میگم.
عجولانه حرفی رو نزنید که بعد شرمنده بشید.

عزیزم من دیروز اولین کاری که کردم تاپیک شکایت زدم
از دیرزو تا به الان 3 بار برای دکتر و 2-3 بار هم به سایر مدیر ها پیام دادم که اون تاپیک رو تایید کنند تا اونجا بتونیم پیگیر باشیم اما وقتی تایید نشده و کسی هم پاسخ پیام های من رو نداد و اس ام اس و تماس های من رو هم اقا جواد پاسخ ندادند من جز این تاپیک دستم به کجا بند بوده اخه ؟
بعد از تایید تاپیک شکایت انشاالله مدیر ها تموم این پست های اخیر رو انتقال میدن به اون تاپیک تا این بنده خدا هم تاپیکش از موضوع اصلی خارج نشه هرچند دوستان و خریداران اینده باید از این محتوی در جریان باشند به نظرم
و این که گوشی دست دوم خریدم درست ولی به چه عنوان !!! به عنوان در حد اک و 2 روز کار کرده نه به عنوان گوشی تعمیری و خراب که سیمکارت نمیخونه و ....
به هر حال ممنون از توجهتون

saman_gh

Registered User
لایک‌ها
22
متاسفانه بد فصلی هم هست و یکم بدشانسید.
همه مسافرت هستند.
و کلا،فصل
فصله مسافرته.

انشالا که هیچکس این وسط متضرر نشه.
و شما به حقتون برسید.
و سورس ایشونم پس بگیرند گوشی رو.

بدرود

asman.as

Registered User
لایک‌ها
2
داداش دوستامون هم راست میگن یکم انصاف داشته باشید ...
من خودم گفتم حق با مشتریه و از آقا جواد خرید هم نکردم و چیزای دیگه ولی نباید تاپیکش رو هم خراب کرد چون بدرد خیلیا خورد و براشون گوشیای خوب فرستاد
بالاخره انسان جایزالخطاست ضمن اینکه آقا جواد یا یکی از طرفش واسطه بشه و زود قضیه رو حل کنه که هر کس نیاد یه چیز الکی بپرونه و تهمت بزنه

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
عزیزم من دیروز اولین کاری که کردم تاپیک شکایت زدم
از دیرزو تا به الان 3 بار برای دکتر و 2-3 بار هم به سایر مدیر ها پیام دادم که اون تاپیک رو تایید کنند تا اونجا بتونیم پیگیر باشیم اما وقتی تایید نشده و کسی هم پاسخ پیام های من رو نداد و اس ام اس و تماس های من رو هم اقا جواد پاسخ ندادند من جز این تاپیک دستم به کجا بند بوده اخه ؟
بعد از تایید تاپیک شکایت انشاالله مدیر ها تموم این پست های اخیر رو انتقال میدن به اون تاپیک تا این بنده خدا هم تاپیکش از موضوع اصلی خارج نشه هرچند دوستان و خریداران اینده باید از این محتوی در جریان باشند به نظرم
و این که گوشی دست دوم خریدم درست ولی به چه عنوان !!! به عنوان در حد اک و 2 روز کار کرده نه به عنوان گوشی تعمیری و خراب که سیمکارت نمیخونه و ....
به هر حال ممنون از توجهتون

سلام دوست عزیز
دیشب که بهتون قول دادم واسه پاسخگویی جواد جان اما صبح چون تو راه بود نشد باهاش در ارتباط باشم و خواسته هاتونو تمام و کمال به عرضشون برسونم...
الان هم وسط راه هستن جواد جان ایشالله وقتی یه جای درست حسابی مستقر شدن اگر نت ایرانسل یاری کرد میان اینجا ..
همونطور هم که من دیشب خدمتتون عرض کردم ایشون نمیدونستن که گوشی چه بلایی سرش اومده بوده و وقتی شما اعلام مشکل کردی از دوستش(صاحب اصلی گوشی) خیلی ناراحت شده که چرا نگفته بوده که مشکل سیم کارت داشته و...
شما یه گوشی که خیلی تمیز باشه رو اسمشو میزاری در حد آشغال و تعمیری یا درحد آک؟!
ایشون که نمیدونسته که این تعمیری هست! الان هم اعلام آمادگی کرده برای پس گرفتن اما هر کی میاد اینجا نظر میده شما میگی من نمیدونستم گوشی خراب میخواستن بهم بندازن!! عزیزم فقط شما نبودی که نمیدونستی! جواد هم نمیدونسته! و دوستش از اعتمادی که جواد بهش داشته سواستفاده کرده و گفته این گوشی 2روز کارکرده بدون مشکل هست! مشتری داری؟! اینم آگهی زده و شما خریدی و پولو ریختی برای دوستشونو و...
من شخصا هر دفعه قیمت پایین واسه یه گوشی میبینم با جواد که مشورت میکنم میگه نخری که رف و تعمیری هست و... خودش هم هر 3 معامله ای که باهاش داشتم گفته جنسای من تعمیری نیستن و اصلا اهل این بنداز بندازا نیست..خود جواد از من و شما حساسه سر این مسائل!
یه بحثه دیگه هم این مسافرت بود که من از چند روز قبل اطلاع داشتم و این S4 هم جزو آخرین گوشی های کارکرده فروشی بود و... جواد چند روز قبل گفته بود این مدت فشار زیادی روش بوده و میخواد بره مسافرت و ...
که مشکل گوشی شما با تایم مسافرت ایشون یکی در اومد !! اما جواد گفت نمیخوام لعن و نفرین پشت سرم باشه و میخوام ختم به خیر شه مسئله و اون مسائل که دیشب SMS دادم و گفتم بهتون درباره واسطه و ... که راضی نشدید و..

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
سلام دوست عزیز
دیشب که بهتون قول دادم واسه پاسخگویی جواد جان اما صبح چون تو راه بود نشد باهاش در ارتباط باشم و خواسته هاتونو تمام و کمال به عرضشون برسونم...
الان هم وسط راه هستن جواد جان ایشالله وقتی یه جای درست حسابی مستقر شدن اگر نت ایرانسل یاری کرد میان اینجا ..
همونطور هم که من دیشب خدمتتون عرض کردم ایشون نمیدونستن که گوشی چه بلایی سرش اومده بوده و وقتی شما اعلام مشکل کردی از دوستش(صاحب اصلی گوشی) خیلی ناراحت شده که چرا نگفته بوده که مشکل سیم کارت داشته و...
شما یه گوشی که خیلی تمیز باشه رو اسمشو میزاری در حد آشغال و تعمیری یا درحد آک؟!
ایشون که نمیدونسته که این تعمیری هست! الان هم اعلام آمادگی کرده برای پس گرفتن اما هر کی میاد اینجا نظر میده شما میگی من نمیدونستم گوشی خراب میخواستن بهم بندازن!! عزیزم فقط شما نبودی که نمیدونستی! جواد هم نمیدونسته! و دوستش از اعتمادی که جواد بهش داشته سواستفاده کرده و گفته این گوشی 2روز کارکرده بدون مشکل هست! مشتری داری؟! اینم آگهی زده و شما خریدی و پولو ریختی برای دوستشونو و...
من شخصا هر دفعه قیمت پایین واسه یه گوشی میبینم با جواد که مشورت میکنم میگه نخری که رف و تعمیری هست و... خودش هم هر 3 معامله ای که باهاش داشتم گفته جنسای من تعمیری نیستن و اصلا اهل این بنداز بندازا نیست..خود جواد از من و شما حساسه سر این مسائل!
یه بحثه دیگه هم این مسافرت بود که من از چند روز قبل اطلاع داشتم و این S4 هم جزو آخرین گوشی های کارکرده فروشی بود و... جواد چند روز قبل گفته بود این مدت فشار زیادی روش بوده و میخواد بره مسافرت و ...
که مشکل گوشی شما با تایم مسافرت ایشون یکی در اومد !! اما جواد گفت نمیخوام لعن و نفرین پشت سرم باشه و میخوام ختم به خیر شه مسئله و اون مسائل که دیشب SMS دادم و گفتم بهتون درباره واسطه و ... که راضی نشدید و..

دوست عزیز من کاری ای نیستم ولی مثل اینکه شاکی میگه که ایشون زنگ زدن و گفتن الان دارم با s4 حرف میزنم. :blink:

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز من کاری ای نیستم ولی مثل اینکه شاکی میگه که ایشون زنگ زدن و گفتن الان دارم با s4 حرف میزنم. :blink:

آهان خوب شد گقتی داداش ..یادم رفت..

جواد جلوی دوستش گوشیو تست کرده بوده و با گوشی به دوست عزیزمون زنگ زده بوده و مشکل اصلی بعد از این تماس و زمانی که سیمکارت توسط دوست جواد(صاحب گوشی) در اوارده شده بوجود اومده !! و هیچی هم به جواد نگفته بوده!!!.
بحث الان این نیست که کی خراب شده!

جواد میگه مشکلی نداره دوستش پس میگیره!! بحث سر نحوه پس گرفتن هست سامان جان..
دوستان من فقط سعی دارم مشکله این دو رو حل کنم .. منم مثله بقیه کاره ای نیستم|:

Last edited:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آهان خوب شد گقتی داداش ..یادم رفت..

جواد جلوی دوستش گوشیو تست کرده بوده و با گوشی به دوست عزیزمون زنگ زده بوده و مشکل اصلی بعد از این تماس و زمانی که سیمکارت توسط دوست جواد(صاحب گوشی) در اوارده شده بوجود اومده !! و هیچی هم به جواد نگفته بوده!!!.
بحث الان این نیست که کی خراب شده!

جواد میگه مشکلی نداره دوستش پس میگیره!! بحث سر نحوه پس گرفتن هست سامان جان..

انصافا جای سیم این گوشی خیلی بدجوره من سیم کارتمو کات کردم همونجا طرف جا زد اومدم خونه هر کاری کردم درنمیومد تا بالاخره با کلی دردسر با سوزن سیم رو کشیدم بیرون و با سوهان سیم رو صیقل دادم تا درست جا بره، احتمالا اون طرف هم قبل ارسال خواسته سیمو دربیاره زده سوکتشو خراب کرده برده سریع لحیم کرده و فرستادش و چیزی نگفته از این قضیه.
امیدوارم این قضیه هرچه زودتر حل بشه.

PERSIA 84

Registered User
لایک‌ها
13
انصافا جای سیم این گوشی خیلی بدجوره من سیم کارتمو کات کردم همونجا طرف جا زد اومدم خونه هر کاری کردم درنمیومد تا بالاخره با کلی دردسر با سوزن سیم رو کشیدم بیرون و با سوهان سیم رو صیقل دادم تا درست جا بره، احتمالا اون طرف هم قبل ارسال خواسته سیمو دربیاره زده سوکتشو خراب کرده برده سریع لحیم کرده و فرستادش و چیزی نگفته از این قضیه.
امیدوارم این قضیه هرچه زودتر حل بشه.

درود بر شما!!

دقیقا همین بحث بوده!
سیم کارت طرف مشکل دار بوده درش آوارده بوده دیده گند زده به سوکت درستش کرده به جوادم چیزی نگفته ! جوادم بعدا اومده گوشیو گرفته برده برای ارسال و..

منم همینطور..

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
استارتر حق هیچ گونه فعالیت تجاری تا مشخص شدن وضعیت تاپیک شکایتتون ندارید .

amir_sh20008

Registered User
لایک‌ها
8
من یکبار باهاشون معامله داشتم.بسیار انسان شریفی و خوش برخورد بودن.نمیدونم داستان چیه.فکر کنم زود دارین قضاوت میکنید

milijon

Registered User
لایک‌ها
6
گوشي من امروز رسيد ولي وقتي باز كردم ديدم تاچش كار نميكنه زنگ هم زدم جواب ندادن

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
گوشي من امروز رسيد ولي وقتي باز كردم ديدم تاچش كار نميكنه زنگ هم زدم جواب ندادن
اوههه من عاشق لومیا 920 ام .. ولی ان 9 گرفتم :( ... نمیفروشی :D //

راستی ان9 رو هفته پیش از آقا جواد گرفتم .. هیچ ایرادی نداره .. :|

داداش یکم دقت کن ببین شاید ایراد نرم افزاریی چیزی باشه .. الان مثل این دوست قبلیمون .. هزارتا ایراد از جواد میگیری ..

آخرش میگی اشتباه شد :| کار میکنه :|

adelarak21

Registered User
لایک‌ها
4
شاید یه مشکل برای این بنده خدا پیش اومده

در صداقت و درستی آقا جواد هیچ شکی نیست

من چند ماه پیش یه گوشی از ایشون خریدم که سالم سالمه و تا حالا مشکلی نداشته

باز هم اگه بخوام گوشی بخرم از ایشون میخرم

ایشون بالای 200 تا گوشی تو این فروم فروختن حالا برای یکی مشکل پیش اومده دلیل نمیشه بهش هزار جور انگ زد

milijon

Registered User
لایک‌ها
6
اوههه من عاشق لومیا 920 ام .. ولی ان 9 گرفتم :( ... نمیفروشی :D //

راستی ان9 رو هفته پیش از آقا جواد گرفتم .. هیچ ایرادی نداره .. :|

داداش یکم دقت کن ببین شاید ایراد نرم افزاریی چیزی باشه .. الان مثل این دوست قبلیمون .. هزارتا ایراد از جواد میگیری ..

آخرش میگی اشتباه شد :| کار میکنه :|

هارد ريستم كردن جواب نداد

saate3

Registered User
لایک‌ها
87
هارد ريستم كردن جواب نداد

احتمالا باید شما هم برگشت بزنید گوشیتون رو ..

ولی چرا این مشکلات یدفه برای همه اتفاق افتاد ؟؟ o_O

ولی خواستی بیا عوض کنیم :D

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا