• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

==((=دومین پیشنهاد ساده و خوشمزه " گراتن سیب زمینی" =))==

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
یه مقدار در مورد ساده بودنش اغراق کردم . ولی اون جورا هم سخت نیست .
در کنار اینکه ارزون تموم میشه مجلسی و شیک هست و خوب هم سیر می کنه .
مایحتاج اولیه اش هم چیز عجیب و غریبی نیست و معمولا توی کابینت هر خونه ای پیدا میشه . من با خوراک هایی که ادویه و مواد عجیب لازم دارن مشکل دارم . مثلا " جوز قره غضروف بادمجون کوهی " یا "سس بنفش خرزهره ژاپنی دم کرده "دویست گرم ؟؟؟؟؟
این خوراک از چیزا نداره .

مواد لازم :

سیب زمینی
فیله مرغ 400 گرم
سیر سه تا حبه
آویشن
پودر سیر
فلفل
نمک
گالینابلانکا یک فروند
کره پنجاه گرم
آرد پنجاه گرم
خامه یه بسته از این صورتی ها
ذرت کنسروی
قارچ 200 گرم
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
شیر سه لیوان
پودر سوخاری یک قاشق پر
سبزی خشک معطر به مقدار کافی

اول سیب زمینی :

سیب زمینی ها رو حلقه ای و به قطر حدودی نیم سانت برش بزنید . سعی کنید اندازه برش ها نزدیک به هم باشه تا یه جور سرخ بشه .
یه قابلمه عظیم الجثه بردارید . آب رو به خیک اش ببندید و بزارید جوش بیاد .
نمک تو آب بریزید و سیب زمینی ها رو بریزید داخلش . فقط دقت کنید سیب زمینی ها نباید کامل بپزه . قبل از اینکه نرم بشه برش دارید و توی آبکش خالی کنید تا آبش بره .
بعد روغن رو تو تابه گرم کنید و سیب زمینی ها رو سرخ کنید . موقع سرخ کردن کمی فلفل قرمز و نمک هم اضافه کنید . نکته اینه که سیب زمینی ها رو رو هم نریزید . تک تک سرخ کنید و توی توری بزارید تا روغنش بره .

دوم فیله مرغ :
فیله هارو قشنگ ریز کنید . توی یک کاسه به اون پودر سیر و روغن زیتون و گالینابلانکا پودر شده و سبزی خشک و پودر سوخاری و زعفران آب کرده و یک قاشق ماست رو اضافه کنید و خوسگل مخلط کنید . از من مالش و از فیله مرغه خارش .
روغن که داغ شد همه اش رو ییهو بریزید تو روغن و سریعا پناه بگیرید .
من جزغاله شدم بسکه سر ماهیتابه روغن روم ریخت .
فیله مرغ برای اینکه حالت چیپس پیدا نکنه و زیر دندون نرم و لطیف باشه باید مرتب هم بخوره . باز هم زدم .. هی هم زدم .
وقتی پخته شد و هنوز کمی نرم بود سه قاشق پر خامه بهش اضافه کنید و زیرش رو کم کنید تا خامه به خوردش بره و جا بیوفته .

سوم سس بشامل :

این سس سفید ، سس پایه خیلی از خوراک ها هست .

کره و آرد رو بریزید توی یه قابلمه کوچیک و با هم تفت بدید . خوب که مخلوط شد و یه مایع غلیظ زرد رنگ بدست آوردید شیر رو که قبلا گرم کردید بهش اضافه کنید . دقت کنید شیر گرم باشه که سس اتون گوله گوله نشه . بعد خامه رو اضافه کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا سفت شدنش رو احساس کنید .

چهارم چیدمان :

سیب زمینی ها رو کف پیرکسی که با کمی روغن چرب شده بچینید . فیله ها رو روش بریزید و قارچ رو که تفت دادید بهش اضافه کنید . همونطور که توی عکسها مشخصه من دو تا پیرکس از این گراتن درست کردم که یکی با گوشت چزخ کرده و اون یکی با فیله مرغ هست . با گوشت چزخ کرده فک کنید که دارید مایه اسپاگتی درست می کنید یا آماده اش رو از سوپر سر کوچه تهیه کنید .
حدود پنجاه گرم پنیر روش بریزید و سس بشامل رو اضافه کنید بشکلی که تمام روی خوراک رو بگیره .
به مقدار سلیقه پنیر پیتزا روش اضافه کنید ( هر چی بیشتر خوشمزه تر ) و هلش بدین تو فر .

وقتی پنیر ها خوب طلایی شد از فر در بیارید و نوش جان !

rozmad

Registered User
لایک‌ها
308
دیگه وقتشه شوهرت بدیما
bb4.gif

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
دیگه وقتشه شوهرت بدیما
bb4.gif

زیر قیمت پایه بیا ببر
وقتی کارت یه جوریه که وقت آزادت زیاده و تنها هم زندگی کنی باید غیر از اینترنت یه سرگرمی داشته باشی برادر

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
این همه قرتی بازی برای چیه :دی برای سیب زمینی !

attachment.php

tumblr_llk7q4voXN1qdut4io1_400.gif

بالا