miladkalantar
Registered User
فعلا که با ایشون به توافق رسیدیم بزرگوار.چشم...سلام اگه ایسر دوستمون نخواستن من درخدمتم نقد
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
لپ تاپ aser aspire 5315 توسط بنده به صورت زیر خریداری شد از ایشون :
تعویض با گوشی آرک اس که گوشی بنده
شرایط گوشی:
از اونجایی که عادت ندارم اصلا گوشی رو تو کیف و یا گارد بزارم خط و خش و رنگ رفتگی داره ولی خیلی کم یعنی در حد معمولی هست که همه گوشی ها دارن
مدت کارکرد گوشی کمه فقط به خاطر اینکه تو کیف و گارد نگذاشتم خط و خش برداشته
که اونم همه گوشی ها این رنگ رفتگی ها و خط و خش ها رو دارن چون هم خط و خش ها در حد معمولی هستن
کارتن و شارژر و هندزفری هم همراهش هست که تقدیم میشه
مشکلات قاب گوشی :
1- هر چهار طرف گوشی ساییدگی یا همون رنگ رفتگی داره
2- ترک های مخصوص آرک اس رو داره
3- یه تیکه پریدگی هست که کنار ال سی دی هست و داخل ال سی دی نیست ولی تو قسمت شیشه ای هست یعنی دور قاب ال سی دی که کلا نیم میلیمتر هم نمیشه و اصلا شاید اگه نمیگفتم متوجه نمیشدید فقط خواستم بگم که مدیون نباشم
به علاوه گوشی آرک اس که تقدیم ایشون میشه مبلغ 50 هزار تومان هم به ایشون به صورت نقدی داده میشود
شرایط لپ تاپ:
لپ تاپ در وضعیت خیلی خوب قرار داره از هر نظر
و اینکه به گفته ایشون بین 1.5 تا 2 ساعت شارژ نگه میداره
و هیچگونه خط و خشی ( روی لپ تاپ ، ال سی دی و همه جای اون ) وجود نداره
شرایط معامله :
اول من گوشی رو ارسال میکنم خدمتشون و بعد ایشون لب تاب رو برای بنده میفرستن
نحوه معامله :
چون کارتن گوشی من شهرستان هست و بنا به درخواست ایشون که گفتند کارتن و گوشی رو با هم بفرستم
فردا کارتن گوشی برای من ارسال میشه و بعد از ارسال شدن کارتن گوشی و رسیدن اون به بنده ، گوشی و کارتن برای ایشون به وسیله باربری فرستاده میشه
و بعد از رسیدن گوشی به دست ایشون ، گوشی رو در همان روز برای من ارسال میکنند
در همه مراحل خرید از این به بعد در همین تاپیک مطرح میشه توسط من (خریدار) و توسط فروشنده (miladkalantar) تایید میشه
تمامی صحبت های بنده مورد تایید شما هست ؟؟؟
اگر مورد تایید هست فقط بفرمایید مورد تایید هست کفایت میکنه
یا ابلفرض.:blink:...
تاییده داداش.تاییده
همه شرایطی که گفتین تاییده وبنده هم تاکید میکنم لپ تاب همونجوری که داخل عکسها مشخصه خط و خشی نداره و دقیقا با عکسها مطابقت داره