aria tel
Registered User
این جناب دزد هم عجب اواتاری داره
ایشون اول که شروع کرده بود اواترشون 180 درصد بر عکس این چیزی که الان گذاشتن بود ،،، ولی 2..3 روز قبل از مفقود الاثر شدن بطور خودجوش اواتارشون را تغییر دادن
این جناب دزد هم عجب اواتاری داره
یعنی برادرا گرفتنش ؟!
ایشون اول که شروع کرده بود اواترشون 180 درصد بر عکس این چیزی که الان گذاشتن بود ،،، ولی 2..3 روز قبل از مفقود الاثر شدن بطور خودجوش اواتارشون را تغییر دادنفکر میکنم خبــــری بوده
وقتی همه میان بخاطر 10 هزار تومن گوشی ارزونتر خریدن یک نفر رو میکنن بت قیمت این اتفاقا میوفته ... همینا که الان شاکین میخاستن گوشی بخرن همه قیمتای عمو جواد ملاک خریدشون بود ... عمو جواد با آواتارهای فریبنده !! شده بود بت فروشنده های با ایمان !! چی شد پس ؟؟ این سزای کسانیه که به کسی که قیمتای دروغین میده اعتماد میکنن و ازش طرفداری بیخود میکنن . یادمه این آقا جواد اولین گوشی که تو این سایت فروختن هم ایراد داشت اما اون بنده خدا صداش در نیومد و فرداش گوشی رو گذاشت برای فروش ... عمو جواد ارزون فروش با امتیاز 3 اومد قیمتای سایتو خراب کرد کلاهبرداری کرد 57 تا امتیاز هم جمع کرد رفت شاد و خوشحال ... موفق باشی جواد جون !!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++اقا اینجا دکمه لایک نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی like!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اصلا یه عده تو سر مال زن ها از قیمتای ایشون استفاده میکردن
ببین شما برخورد نداشتی و نمیفهمی حرف منو
من با ۷-۸ نفر تو بندر کار کردم غریب به اتفاقشون دهن منو سرویس داشتن
کد رهگیری اشتباه میدادن و دروغ میگفتن گوشیو فرستادن
قرار بود ۳۲ گیگ بفرستن ولی ۱۶ میفرستادن
قرار بود سفید بفرستن مشکی میفرستادن
تلفن جواب نمیدادن
بسته بندیاشون ناجور بود
بازم بگم؟
من با تهرانیا هم کار کردم ولی هیچ فروشنده ای رو عین فروشنده های بندر بی مسئولیت و بیخیال ندیدم
شما برخورد نداشتی نفست از جای گرمی میاد بیرون
عمو حواد کنج لبات
واقعا همین بچه ها بزرگش کردندوست عزیز متاسفانه بعضی ادما تا میبینه که مردم بش اعتماد میکنن و (به قول همین دوستمون بتشون میکنن)دیگه تمومه تو فکر کلاه برداری میرن..از کم شروع میشه به بالا...اولش خوبه ولی وای به حال اخرش!!!!!!!مثل 3هزار میلیارد!!!....حالا جالبه که همین بت رو همین بچه های پرشین تولز غولش کردن ولی حالا همه رو زیر پاش گذاشته و له کرده و رفته....یعنی اعتماد و راستگویی پشم!!!!!!!!!!
یادمه دوتا از بچه ها بودن ک تایپیکشو بالا نگه میداشتن و بجای جواد قیمتم میدادن ب بچه ها
رفیق فابش بودن
از طریق اونا نمیشه گیرش آورد؟بالاخره باهم کارمیکردن دیگ
من از بیشتر بچه های بندر خاطره خوبی ندارم
واقعا فروشنده هاش بی تعهدن
ای کاش چیزی بعنوان وجدان وجود داشت
خیلی شاد شدم خدا خیرت بدهدوستان چیشد ب پولتون یا گوشیتون رسیدین؟
مملکت اینطوریم ک بیقانون نیست ک هرکی بخواد 2در کنه بره!
داداش تر و خشک رو با هم نسوزون. شما با شخص خاصی مشکل داری دلیل نمیشه بیای جار بزنی بندریا کلاهبردارن .
خوبه منم بگم تهرانیا یا جای دیگه همشون کلاهبردارن ؟ یکم رعایت کن داداش
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوست عزیز تو هر شغل و هر شهری بد و خوب وجود داره اما قرار نیست همه مثل هم باشند.
من نمیدونم چرا برداشت اشتباه خودتونو دارین نسبت میدین به حرف من
ببینید دوستان من گفتم با چند نفر برخورد داشتم تو بندر و اکثرا آدمای بی مسئولیتی بودن
من نمیدونم کجا گفتم همه بندریا بی مسئولیتن؟
میخواین اسمم ببرم ۵-۶ تا ازون غولای بندر به عناوین مختلف پدر منو دراوردن با کاراشون
حالا من نمیدونم کجای حرفام گفتم همه بندریا که شما اینو با تخیلات مخلوط میکنین و آخر سرم میگی رعایت کن
شما عزیزمن نفست ازجای گرمی بیرون میاد بیخودی از دهن من حرف نساز
رفیق من shadow.pro بچه بندره عین چشامم دوسش دارم تموم مشکلاتمم اون اونجا حل میکرد باهاشم هیچ مشکلی ندارم و از جونمم عزیزتره
پس نگو تر و خشک رو باهم سوزوندم
واسه هزارمین باز میگم من با ۷-۸ نفر که کار کردم اونجا از اکثرشون خیری ندیدم و دوستانی که در جریان کارم بودن مثل جابر افضلی یا حمید احمدی که کامل منو میشناسن تو موبایلستان و خودشون اینکارن کاملا یادشونه که سر یدونه اس۳ دروغین ما چه بدبختیایی که نکشیدیم
حالا باز شما بی اطلاع از همه چی بیاین و آسمون و ریسمون بهم ببافین که رعایت کن و فلان کن
کامل توضیح دادم
اگه باعث شدم که بعضی عزیزان بد فکر کنن من عذر میخوام از همگی
ولی منظورمو واضح گفتم
سلام شما اگه از چند نفر هم بدی دیدی نباید از یک کلمه جمعی استفاده کنی وقتی شما میگی بندریا معلومه به منم برمیخوره بندر یه شهر مهاجرپذیره کلی ادم توش زندگی میکنند دلیل نمیشه که شما اینجوری حرف بزنی
مثلا من امروز رفتم اداره پست یه گوشی رو بفرستم کلی کلنجار که نمیشه وقتی هم فرستاد گفت به احتمال زیاد برگشت بدن یا اذیتت کنند حالا اگه ایجوری بشه من میشم بد قول اما مقصر نیستم پس سعی کنید در مورد افراد به صورت خاص صخبت کنید نه کلی......
اینقدر از این تعصبات خشک و شدید بدم میاد ! :devil:سلام شما اگه از چند نفر هم بدی دیدی نباید از یک کلمه جمعی استفاده کنی وقتی شما میگی بندریا معلومه به منم برمیخوره بندر یه شهر مهاجرپذیره کلی ادم توش زندگی میکنند دلیل نمیشه که شما اینجوری حرف بزنی
مثلا من امروز رفتم اداره پست یه گوشی رو بفرستم کلی کلنجار که نمیشه وقتی هم فرستاد گفت به احتمال زیاد برگشت بدن یا اذیتت کنند حالا اگه ایجوری بشه من میشم بد قول اما مقصر نیستم پس سعی کنید در مورد افراد به صورت خاص صخبت کنید نه کلی......
اینقدر از این تعصبات خشک و شدید بدم میاد ! :devil:
عزیز من تهرانی هستم شما اگر از کلمه جمع استفاده کنید و بگید تهرانیها دزد هستن به من یکی بر نمیخوره میدونی چرا ؟
چون به حرف که من دزد نمیشم اگر تو عمل کاره ای باشم درست اما وقتی تو حرف باشه که نباید بهت بربخوره چون من از خودم شک ندارم و هر کسی هم که باشه خودش وجدان داره و عذابی که دهنشو پرچ میکنه
سر یه چیزایی بحث میکنید که اصلا ارزش بحث نداره به اصل موضوع بپردازید