• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ سبک 11.6 اینچی core i5 فروش فوری زیر قیمت

m_mahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

sibesorkh2

Registered User
لایک‌ها
16
قیمت؟کدوم شهر تشریف دارید؟

st4rk

Registered User
لایک‌ها
8
برای بنده هم پ خ کنید ///

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
قیمت نهایی?
با گوشی تعویض دارید?
درایو نوری داره?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

m_mahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت نهایی من بالاترین پیشنهادیه که میگیرم. اما اگه فاصله قیمت زیاد بشه فکر کنم نگهش دارم بهتر باشه.
تعویض شرمنده چون پولش رو لازم دارم.
درایو نوری نداره. اکسترنال براش گرفتم که به آگهی اضافه میکنم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر Core i5-470UM که پردازنده لپ تاپ شماست گرافیکش میشه HD1000 که مال عهد فتلی شاهه و این کجا و HD3000 کجا! میان ماه من و ماه گردون تفاوت از زمین تا اسمان است!

m_mahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله قربون hd3000 اشتباه بود و تصحیح شد. البته search کردم hd1000 و فتحعلی شاه رو جایی ندیدم. شاید شما بهتر search کردی.
کلا این دستگاه برای کار gaming و کار سنگین نیست. cpu تو رده ultra low power است و ظاهرا مصرف پایین و وزن سبک و بیصدا بودن و طول عمر باطری و این چیزا مد نظر بوده.
اما در کل من هیچ وقت باهاش مشکل گرافیک نداشتم. البته اهل game هم نیستم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بله قربون hd3000 اشتباه بود و تصحیح شد. البته search کردم hd1000 و فتحعلی شاه رو جایی ندیدم. شاید شما بهتر search کردی.
کلا این دستگاه برای کار gaming و کار سنگین نیست. cpu تو رده ultra low power است و ظاهرا مصرف پایین و وزن سبک و بیصدا بودن و طول عمر باطری و این چیزا مد نظر بوده.
اما در کل من هیچ وقت باهاش مشکل گرافیک نداشتم. البته اهل game هم نیستم.

کلا اون نسل U فقط روشون HD خالی (همون HD1000) بوده و از GMA4500 که مال عهد فتلیشاه هم ضعیفتره! کاری نداره که پرفورمنس GPU اش رو تو نوتبوکچک سرج کن ببین در چه حدیه!

m_mahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما که به فتحعلی شاه هم راضی نیستی. فکر کنم دو سه تا پست دیگه به صدر اسلام برسیم.
اما حق با شماست گرافیک بالایی نداره. من فوتوشاپ و فلش آخرین نسخه ها رو روش ریختم از لحاظ cpu و ram کم نمیاره fifa2012 هم ریختم بی هیچ مشکلی اجرا میکنه حالا شاید همه detail رو نداشته باشه فیلم 1080 هم هیچ مشکلی نداره تست دیگه ای نکردم benchmark ها رو هم بررسی نکردم اما احتمالا با بازیهای سنگین مشکل داشته باشه. در کل برای کار گرافیکی سنگین نیست.

Last edited:

neo167

Registered User
لایک‌ها
16
من عاشق این برندم. .خیلی تکه و خر کاره..خوب بفرووشی

m_mahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.
موافقم. یکی از دوستای ما یه مدل 15 اینچشو 3 ساله داره. این بنده خدا 2 تا بچه کوچیک داره که شما هر بلایی که فکر کنی سر این لپ تاپشون اوردن. چه جوری صدای این لپ تاپ در نیومده من نمیدونم.;)
کلا gateway ایران کم دیدم. مردم زیاد نمی شناسن.

این هم عکس dvd-writer اکسترنال
کابل usb برق جدا هم داره که فقط برای دستگاه هاییه که مشکل برق دارن.
من همون کابل data رو میزنم همه چی ok میشه.
$T2eC16h,!)cE9s4PvnmQBRzbWgi-dQ~~60_1.JPG

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون.
موافقم. یکی از دوستای ما یه مدل 15 اینچشو 3 ساله داره. این بنده خدا 2 تا بچه کوچیک داره که شما هر بلایی که فکر کنی سر این لپ تاپشون اوردن. چه جوری صدای این لپ تاپ در نیومده من نمیدونم.;)
کلا gateway ایران کم دیدم. مردم زیاد نمی شناسن.

لول.. مثه اینکه هی من باید اینجا یه چیری اضافه کنم:دی برادر GateWay همون ایسره! در واقع تو امریکای شمالی به اسم Gateway محصولاتشو میفروشه! تو اروپا شبیه همین کارو با 1-2 برند دیگه میکنه و برای گلوبال همون اسم ایسر رو حفظ میکنه! دستگاه شما تقریبا اینه:
Acer Aspire 1830T-6651 - Notebookcheck.net External Reviews

m_mahdavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربری مثل شما که از 2004 عضو تالاره و اطلاعات فنی خوبی داره هر جا پست بزنه باعث خوشحالیه.
بله ظاهرا Acer سال 2007 میاد Gateway رو میخره. اما برند رو نگه میداره. کلا اینها تند تند همدیگرو میخرند. maxtor میاد quantum رو میخره adobe میاد macromedia رو میخره. dell میاد compaq رو میخره. یه مشکلی دارن اینها باهم:cool:
اگه ممکنه بگید acer توی اروپا با چه اسمی کار میکنه.
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تو اروپا برند Packard Bell رو دارن! البتنه بیشتر تو انگلیس ازش استفاده میکنن! تو اسیا مرکزی و جنوب شرقی هم اکثرا از برند eMachines استفاده میکنن! ولی خوب در واقع همشون یکی هستن دیگه و فقط اسمه که عوض شده!

بالا