• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای یک آکواریوم سایز 70*50*120 چه حداقل هایی لازم هست و حدودا چقدری برای هر وسیله باید کنار گذاشت؟ (راه اندازی آب شیرین)
هر چند وقت باید آبش رو عوض کرد؟

اگر الان سامپ و همه کارهایی که لازم هست برای یک آکواریوم آب شور رو بگم انجام بشه و فعلا آب شیرین راه بندازم ، از سامپ آب شور به عنوان تصفیه کننده اش میتونم استفاده کنم؟
حدود چقدر هزینه و چه حداقل وسایلی برای راه اندازی آب شور لازم هست (وسایلش رو تا حدی میدونم ولی میخواهم با حداقل شروع کنم اگر نسبت به آب شیرین خیلی اختلاف نداشته باشه)؟ کیفیت وسایل در یک حد مناسبی باشه که درسر درست نکنه
اگر بخواهم آب شیرین راه بندازم چه وسایلی بگیرم که بعدا برای آب شور هم قابل استفاده باشه؟
راستی روزانه چقدر باید برای نگهداری وقت بزارم؟ هر چند وقت یکبار باید آبش رو عوض کنم (دیدیم یک جا نوشته بود هر دوماه 10% آب)؟
اگر بخواهم میتونم الان برای ماهی آب شیرین کف سازی رو با شن دریایی انجام بدهم که بعدن برای آب شور بتونم ازش استفاده کنم؟

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام خدمت شما.اولش باید بگم اولین باره میخوای آکوایوم راه اندازی کنی باید بدونی که لازمه عشق و علاقه داشته باشی وگرنه اذت میشی.
اگه تا حالا آکواریوم نداشتی بهتره که با آب شیرین شروع کنی.
اگه جا داری و امکانش هست طوی آکواریومتو 150 بگیر خیلی قشنگتر میشه.
اگه بتونی برای آب شیرین سامپ بندازی خیال خودتو راحت کردی و واقعا عالی میشه.اگه سیستم سامپ رو راه بندازی وسایل خاصی نمیخوای فقط شن و سنگ برای کف و بخاری لوازم ضروری مورد نیاز هستش و مهتابی و سامپ هم مدیای خودشو داره.شن کف بستگی به نوع کاربری که آکواریومت میخواد داشته باشه داره(آکواریوم پلنت یه جور بستر میخواد و آکواریوم با ماهیهای گوشتخوار و یا گیاهخوار هم یه جور بستر دیگه)
غیر از اینا بقیه وسایل جنبه زینتی داره و سلیقه ای هستش.
از همه مهمتر اینکه قبل از راه اندازی نوع کاربریت رو مشخص کن.(آکواریوم پلنت-ماهی گیاهخوار-ماهی گوشتخوار)سوالی بود در خدمتم.

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
بله برای اولین بار هست
ولی این آب شور عجیب چشم گیره برای همین گفتم میخواهم بدهم آکواریوم بسازن بگم برای آب شور میخواهم که اگر زمانی هوس کردم شور کنم دردسری نداشته باشم
برای همین هم می خواهم برای آب شیرین از وسایلی استفاده کنم که تاجایی که میشه برای آب شور هم قابل استفاده باشه (اون سامپ رو هم از همین جهت گفتم)
به احتمال زیاد بخواهم از خانواده سیچلایدها بندازم

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
خوب به سلامتی انشاالله موفق باشی.آب شور که حرف نداره اما شما الان اگر راه اندازی کنید ضرر خواهید کرد و هیچ وقت لذتشو نمی چشید.انشاالله آب شیرین رو راه بنداز با سیستم کارکرد آکواریوم و فیلتر که آشنا شدی بعد آب شور رو استاد کن.شما میخوای آکواریوم بدی بسازن نگو واسه آب شور میخوام.چون خیلی از این آکواریومیها همین که میشنون میخوای آب شور راه بندازی همه چی رو با شما دوبله سوبله حساب میکنن.هیچ فرقی هم با آب شیرین نمیکنه از نظر ساخت آکواریوم و سامپ.شما فقط برای آّب شیرین مدیای داخل سامپ رو یه مقدار ارزونتر و ضعیفتر در نظر بگیر.البته اگر از نظر مالی مشکل نداری میتونی مدیای خوب هم استفاده کنی.و اما چون میخوای خانواده سیچیلاید نگهداری کنی سعی کن توی آکواریومت از صخره زیاد استفاده کنی تا ماهیها هر کدوم واسه خودشون بتونن قلمرو داشته باشن و زیاد با هم کاری نداشته باشن.چند تا دونه گیاه مصنوعی هم برای کاهش استرس و طبیعی تر شدن آکواریوم بد نیست.

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اختلافش زیاد نبود طرف میگفت 120 میگیرم اونم به خاطر اینکه باید بدم پایه فلزی بسازم برات و چندتا تغییر در آکواریوم بدم و چون سامپ لازم داره ستونهای وسط کمد رو حذف کنن

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود

اب تو اکواریوم به چند روش میشه عوض کرد ؟ میشه توضیح بدین

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اختلافش زیاد نبود طرف میگفت 120 میگیرم اونم به خاطر اینکه باید بدم پایه فلزی بسازم برات و چندتا تغییر در آکواریوم بدم و چون سامپ لازم داره ستونهای وسط کمد رو حذف کنن

120 واسه ساخت آکواریوم و یا پایش؟

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
120 واسه ساخت آکواریوم و یا پایش؟

اگر بخواهم پایه فلزی اضافه بشه
داره اندازه 70*30*120 شیشه خم رو با پایه و تاج mdf میده 500 تومان بخواهم برای شور استفاده کنم 120 برای پایه فلزی و یکسری تغییرات میگیره اضافه می کنه

Last edited:

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شما پایش رو فلزی بساز نماشو ام دی اف کار کن محکم میشه.عرض 30 خیلی کمه ها.حداقل 40 بگیر.

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
داداش برو تو انجمن نیک صالحی جواب همش هست

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
نه دادا شما میگی ولی وضع بازار افتضاحه.منم مثل این کاسبای الان اهل دروغ و دغل و جنس آشغالو گرون به مردم انداختن نیستم.واسه همین من به درد اینکار نمیخورم.من خودم تکثیر میکردم ماهیهای درست و حسابی به مردم میدادم یارو میرفت دیگه نمیومد،ولی کاسبای دیگه ماهیای آشغال و مریض به ملت میندازن یارو که ماهیاش میمیره میاد پیشش یارو میگه بلد نیستی و علاه بر ماهی جدید مثل قبلیا یه سری دارو و وسایل آشغال چینی هم بهش میندازه.من اینطوری نمیتونم نون بخورم.
شما کارت درسته داش.این پولا خوردن نداره.البته واسه ماها.ولی بعضیا خیلی خوب از گلوشون پایین میره داش.

Santana777

Registered User
لایک‌ها
62
ابعاد این اکواریومی که دارید واسش رای میگیرید چی هست؟تو پست اول که چیزی ذکر نشده

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
برای یه اکواریوم 150*60*80 شیشه چند میل استفاده کنم؟؟؟؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون
قیمت دارید برای 150*60*80 حدودا فقط خود شیشه چقدر خرج بر میداره؟؟؟برا آب شیرین میخام

حدودا برای بقیه وسایلی که میخاد بجز ماهی چقدر باید کنار بزارم؟؟
میشه بگید چه وسایلی نیاز داره؟

raha31

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نگهداري ماهي با سليقه و خلق و خوي آدما متفاوته....عده اي از دوستان بدنبال ماهي هاي گوشتخوارن عده اي هم به دنبال ماهي هاي زينتي و زنده زا اما اونطور كه توي نظرات ميخوندم دوستاني كه بدنبال پرورش ماهي و راه انداختن كسب و كار درين زمينه هستند طبق تجربيات چند ساله اي كه داشتم بايد بگم چندان حسابي رو اين زمينه در مقايس خونگي نميشه باز كرد اونم براي ماهي هاي گياه خوار.....براي اينكار داشتن فضاي مناسب و تانك هاي زياد و ماهي هاي داراي نژاد اصيل و غالبا هم روي ماهي هايي مثل سيچلايد و فلاور و .... تو ايران حواب ميده.....
در رابطه به اين نظر سنجي ابتداي سايتم فكر ميكنم همه چيز به ضخامت شيشه ختم نميشه.... در درجه اول نوع چسب كاري و آب بندي شيشه و بعد جنس چسب هم خيلي مهمه.چه بسا شيشه 10 ميلي كه بدليل آب بندي غلط تو مدت زمان كوتاهي تركيده و ......موفق باشيد.

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
الان قیمت شیشه رو نمیدونم.بستگی به وسایلی که میخوای داشته باشی داره و مارکشون که خیلی فرق میکنه.
شن یا سنگ برای کف آکواریوم(بستگی به نوع کاربری داره)
بخاری حداقل 300 وات (بستگی به مکان قرارگیری آکواریوم داره)
مهتابی برای روشنایی.
پمپ هوا (در صورت استفاده از سامپ لازم نیست)
(در صورت استفاده از سامپ:ابر-نخودی-سرامیک-واتر پمپ نیاز است.)
اینها لوازم اصلی بود غیر از این لوازم فرعی و سلیقه ای است.مثل نوع دکوراسیون داخل آکواریوم(صخره ای یا گیاهی ویا هردو)

lovingyas

Registered User
لایک‌ها
229
سلام دوستان عزیز
بنده آکواریوم آب شور خودم بنا به دلایلی دارم جمع میکنم
یکجا و خورده هم میفروشم....
لایو راک کیلویی 6 تومان (حدود 12 کیلو)
اسکیمرماکرو و پمپش 2000 لیتر در ساعت 400 هزار تومان
کمد mdf+شیشه خم 10 میل+لامپ متال 14000 همراه ترانس و قاب و تایمر+سیم کشی و محافظ قوی+بیوبال و ساپ و نخودی ها و ابر و سرامیک همگی 1 میلیون تومان
شقایق بابل اندازه کف دست 130 تومان
بلنی فایر 40 تومان غذا خور و سالم
تماس: 09354374399

IMG_6173.JPGIMG_5603.JPGIMG_4386.JPG

Last edited:

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان میشه یه براوردی از برق مصرفی اکواریوم داشته باشن؟

برای مثال یه آکواریوم با ابعاد 120*80*50 در نظر بگیرید

در یک روز (24 ساعت) تمام لوازم برقی که کاربرد داره چقدر برق مصرف میکنه؟؟؟
با توجه به اینکه قیمت برق پله کانی میره بالا
من حساب کردم ماهی حداقل 20 30 تومن فقط پول برق میشه

بالا