• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
خوب این شیوه مثال آوردن اصلا صحیح نیست
نمیشه که شما یه مثال از دهه 2000 بیارید بعد من در تقابل با مثال شما یه مثال از دهه 80 بیارم. اگر بخواد این روند ادامه پیدا کنه که باید کار و زندگی رو رها کنیم تا اینجا رو مثال بارون کنیم!
خوب معلومه که هزاره قبل آثار به یاد ماندنی بیشتری داره. چون یکی نزدیک یک قرن قدمت داره و اون یکی 13 سال.
دهه ها رو به راحتی نمیشه مقایسه کرد و نمیشه برای دوره ها مرزبندی دقیق مشخص کرد، و بحث ما هم اصلا این نبود و من دهه 90 رو برای این مثال زدم تا یک دهه مقابل بقیه سینما قرار نگیره بلکه با یک دهه دیگه بررسی بشه. تقریبا همه چیز رو با همه چیز میشه مقایسه کرد منتها این که بتونیم معیار و مبنایی درست از مقایسه داشته باشیم مهمه.
عرض بنده اینه که از نظر من سینما داره پسرفت میکنه؛ با اینکه از نظر تجهیزات و تکنولوژی در حال پیشرفت هست، که دوستان لطف کردن دلایل متقنی رو براش آوردن که من خیلی هاش رو قبول دارم. دلیل بوجود اودن این بحث هم این بود که خیلی ها از جمله شما این تغییر رو پسرفت نمیدونن اما من چرا.
من مثال زدم که شما پی به اشتباه خودتون من باب تفکیک سینما به این صورت دهه ، دهه ببرید چون واقعا از هر لحاظ جایز نیست . و قبول ندارم که سینما پسرفت کرده ! شاید نسبت تعداد فیلم های بد به دلیل بالا بودن شمار ساخت فیلم نسبت به فیلم های خوب بیشتر شده باشه ، ولی هنوز هم فیلم های خوب به دست کارگردان های چه به نام و چه گم نام ساخته می شه و در معرض عموم قرار می گیره، صرفا چون تعداد فیلم هایی که تنها هدفشون فروش هست بیشتر شده دلیل بر این نیست که فیلم خوب ساخته نمی شه یا سینما پسرفت کرده

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
من مثال زدم که شما پی به اشتباه خودتون من باب تفکیک سینما به این صورت دهه ، دهه ببرید چون واقعا از هر لحاظ جایز نیست . و قبول ندارم که سینما پسرفت کرده ! شاید نسبت تعداد فیلم های بد به دلیل بالا بودن شمار ساخت فیلم نسبت به فیلم های خوب بیشتر شده باشه ، ولی هنوز هم فیلم های خوب به دست کارگردان های چه به نام و چه گم نام ساخته می شه و در معرض عموم قرار می گیره، صرفا چون تعداد فیلم هایی که تنها هدفشون فروش هست بیشتر شده دلیل بر این نیست که فیلم خوب ساخته نمی شه یا سینما پسرفت کرده
مثالتون اصلا همچین کاربردی نداشت؛ چون عاقلانه نیست که شما بگین این دهه فلان فیلم رو داره، منم بگم اون دهه فلان فیلم مطرح رو داره؛ پس فیلم من بهتره! اصلا مگه سند سینما رو در فلان دهه به نام من و شما زدن که بخوایم سر فیلمهاش با هم کل کل کنیم؟! ضمن اینکه بنده قبل تر هم گفتم که سینما هیچ وقت از فیلمهای بزرگ خالی نمیشه.

چرا فکر میکنین مقایسه کار اشتباهیه؟ فقط کافیه بتونیم مبنای صحیح و منطقی ای ارائه کنیم؛ اونوقت هر مقایسه ای ممکن میشه.

یادم نمیاد جایی گفته باشم چون سینمای الان تعداد آثار بیشتری داره پس داره پسرفت میکنه. اتفاقا فیلمسازی در کنار هنر بودنش یک صنعته و این خیلی خوبه که فیلم تولید بشه و مردم به عنوان یک فعالیت فرهنگی رو به سالن های سینما بیارن.

متاسفانه باید بگم تابحال تمام برداشت های شما از عرایض بنده در این باره اشتباه بوده. من دارم از یک تغییر صحبت میکنم، تغییری که بشر به اون دچار شده و این روی همه جنبه های فرهنگی و هنری و ... تاثیر گذاشته و نه تنها سینما. جالبه که خیلی از متفکرین دهه ها و سده های پیشین این تغییر رو پیش بینی کرده بودند.

اون دوستمون که زحمت کشیدند و نزدیک یک صفحه در موردش توضیح دادند، عرایض بنده رو کاملا درک کردند. شاید قصور از من بوده که تا به حال نتونستم به شما منتقلش کنم.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
مثالتون اصلا همچین کاربردی نداشت؛ چون عاقلانه نیست که شما بگین این دهه فلان فیلم رو داره، منم بگم اون دهه فلان فیلم مطرح رو داره؛ پس فیلم من بهتره! اصلا مگه سند سینما رو در فلان دهه به نام من و شما زدن که بخوایم سر فیلمهاش با هم کل کل کنیم؟! ضمن اینکه بنده قبل تر هم گفتم که سینما هیچ وقت از فیلمهای بزرگ خالی نمیشه.

چرا فکر میکنین مقایسه کار اشتباهیه؟ فقط کافیه بتونیم مبنای صحیح و منطقی ای ارائه کنیم؛ اونوقت هر مقایسه ای ممکن میشه.

یادم نمیاد جایی گفته باشم چون سینمای الان تعداد آثار بیشتری داره پس داره پسرفت میکنه. اتفاقا فیلمسازی در کنار هنر بودنش یک صنعته و این خیلی خوبه که فیلم تولید بشه و مردم به عنوان یک فعالیت فرهنگی رو به سالن های سینما بیارن.

متاسفانه باید بگم تابحال تمام برداشت های شما از عرایض بنده در این باره اشتباه بوده. من دارم از یک تغییر صحبت میکنم، تغییری که بشر به اون دچار شده و این روی همه جنبه های فرهنگی و هنری و ... تاثیر گذاشته و نه تنها سینما. جالبه که خیلی از متفکرین دهه ها و سده های پیشین این تغییر رو پیش بینی کرده بودند.

اون دوستمون که زحمت کشیدند و نزدیک یک صفحه در موردش توضیح دادند، عرایض بنده رو کاملا درک کردند. شاید قصور از من بوده که تا به حال نتونستم به شما منتقلش کنم.
شما فرمودید سینمای ده های قبل بهتر بوده و تعداد آثار به نام اون دوره ها بیشتر و سینما در حال پسرفت ! این خلاصه ای که از پست های شما برداشت می شه
من مثالی که زدم به این منظور بود که فیلم life of pi در کل فیلم از جلوه های ویژه ای سود برده که در سال های قبل همچین فضا سازی هایی امکان پذیر نبوده ! من هیچ وقت نگفتم این فیلم بهتره یا اون فیلم بدتره ، من خودم اگه بخوام لیستی از فیلم های مورد علاقه ام بنویسم ۹۰ در صدش فیلم های قبل از ۰۲۰۰، بطن کلام من اینه سینما پسرفت نکرده ، و مقایسه ی دو دهه و یا تقسیم به سینما به قبل و بعد از ۲۰۰۰ کاملا اشتباه ِ، بله مقایسه وقتی معنی پیدا می کنه که یک سری المنت با وجه مشترک و همسو رو در شرایط عادلانه و عاقلانه مورد بحث قرار بدیم برای رسیدن به نتیجه مشخصی و یا صرف مقایسه ،

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
شما فرمودید سینمای ده های قبل بهتر بوده و تعداد آثار به نام اون دوره ها بیشتر و سینما در حال پسرفت ! این خلاصه ای که از پست های شما برداشت می شه
من مثالی که زدم به این منظور بود که فیلم life of pi در کل فیلم از جلوه های ویژه ای سود برده که در سال های قبل همچین فضا سازی هایی امکان پذیر نبوده ! من هیچ وقت نگفتم این فیلم بهتره یا اون فیلم بدتره ، من خودم اگه بخوام لیستی از فیلم های مورد علاقه ام بنویسم ۹۰ در صدش فیلم های قبل از ۰۲۰۰، بطن کلام من اینه سینما پسرفت نکرده ، و مقایسه ی دو دهه و یا تقسیم به سینما به قبل و بعد از ۲۰۰۰ کاملا اشتباه ِ، بله مقایسه وقتی معنی پیدا می کنه که یک سری المنت با وجه مشترک و همسو رو در شرایط عادلانه و عاقلانه مورد بحث قرار بدیم برای رسیدن به نتیجه مشخصی و یا صرف مقایسه ،
عرض کردم که شما این "تغییر" رو بد نمیدونید و این هیچ اشکالی نداره.
منتها من باهاش شدیدا مشکل دارم؛ دلیل اینکه دارم از تاثیرش روی سینما گله میکنم اینه که این تاپیک به سینما مربوط میشه؛ به خاطر همین هم هست که دهه نود و دوهزار و این موضوعات مطرح شد. وگرنه در همه عرصه های زندگی هم میشه سرش بحث کرد.

مطمئن نیستم اما اگر شما با فاصله گرفتن سینما از خط مشی کنونی یا گذشته اش موافقید باید بگم که من به شدت باهاش مخالف هستم و معتقدم که باعث پسرفت سینما و کاهش کیفیت آثارش میشه.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
عرض کردم که شما این "تغییر" رو بد نمیدونید و این هیچ اشکالی نداره.
منتها من باهاش شدیدا مشکل دارم؛ دلیل اینکه دارم از تاثیرش روی سینما گله میکنم اینه که این تاپیک به سینما مربوط میشه؛ به خاطر همین هم هست که دهه نود و دوهزار و این موضوعات مطرح شد. وگرنه در همه عرصه های زندگی هم میشه سرش بحث کرد.
مطمئن نیستم اما اگر شما با فاصله گرفتن سینما از خط مشی کنونی یا گذشته اش موافقید باید بگم که من به شدت باهاش مخالف هستم و معتقدم که باعث پسرفت سینما و کاهش کیفیت آثارش میشه.
هرکسی نقطه نظر متفاوتی داره ، من یکی از آرزوهام اینه که در دوران غرب وحشی تو تگزاس به دنیا می اومدم !! ولی چیزی که قابل توجه هست اینه که همیشه آدم باید طرز فکر باز و روشنی نسبت به مسائل داشته باشه، تا لذت های احتمالی رو از دست نده، چون طرز برخورد با یه قضیه می تونه نظر فرد رو تغییر بده، مثلا اگه من بیام بگم سال ۲۰۱۰ آشغال ترین سال از لحاظ انتشار آلبوم های موسیقی بود، شاید خیلی از آهنگ های قشنگ اون سال هم به نظرم بدرد نخور بیاد چون این ایده توی ذهن من فرم گرفته بزرگ شده و الان قسمتی از وجود و شخصیت من شده ! ولی خوب در نهایت هممون آزادیم که چیزی! رو ازش متنفر باشیم یا عاشقش باشیم.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
هرکسی نقطه نظر متفاوتی داره ، من یکی از آرزوهام اینه که در دوران غرب وحشی تو تگزاس به دنیا می اومدم !! ولی چیزی که قابل توجه هست اینه که همیشه آدم باید طرز فکر باز و روشنی نسبت به مسائل داشته باشه، تا لذت های احتمالی رو از دست نده، چون طرز برخورد با یه قضیه می تونه نظر فرد رو تغییر بده، مثلا اگه من بیام بگم سال ۲۰۱۰ آشغال ترین سال از لحاظ انتشار آلبوم های موسیقی بود، شاید خیلی از آهنگ های قشنگ اون سال هم به نظرم بدرد نخور بیاد چون این ایده توی ذهن من فرم گرفته بزرگ شده و الان قسمتی از وجود و شخصیت من شده ! ولی خوب در نهایت هممون آزادیم که چیزی! رو ازش متنفر باشیم یا عاشقش باشیم.
خوب خوشحالم که بحث به خوبی به پایان رسید و هر دو در یک نقطه یعنی آزادی فکر و انتخاب به اشتراک رسیدیم.

پ.ن : من دوست دارم در دهه 30 در آمریکا به دنیا می اومدم:D

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
لطفا خارج از موضوع ننویسیددددد

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
به جای این بحثا چند تا فیلم حادثه یی باهال معرفی کنید .مثلا حمله حیوانات به شهر یا هر چیزه دیگه .! طنز اصلا اسم تاپیک بهترین فیلمی هست که دیدید ولی هیچ کی نمیگه بهترین فیلم که دیدم چی بوده .
ساعت 2 دانلود رایگان شروع میشه هیچ چی ندارم برای دانلود حیفه به خدا ....

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
به جای این بحثا چند تا فیلم حادثه یی باهال معرفی کنید .مثلا حمله حیوانات به شهر یا هر چیزه دیگه .! طنز اصلا اسم تاپیک بهترین فیلمی هست که دیدید ولی هیچ کی نمیگه بهترین فیلم که دیدم چی بوده .
ساعت 2 دانلود رایگان شروع میشه هیچ چی ندارم برای دانلود حیفه به خدا ....
بله همون طور که فرمودید اسم این تاپیک "بهترین فیلمیه که دیدین" هست نه معرفی فیلم حادثه ای باحال
با احترام
....................................................
در مورد این جور تاپیکها هم بهتره یه توضیح مختصر بدم
همیشه وقتی استارتر تاپیک میزنه نمیدونه بعدا چی قراره پیش بیاد
مثلا مینویسه بهترین فیلمی که تا حالا دیدین اما بر اثر زمان و حمایت کاربران اون تاپیک میتونه صرفا تبدیل بشه به تاپیک فیلم. مدیران هم ضرورتی نمیبینن که برای هر چیز جزئی ای که با فیلم و سینما در ارتباطه یک تاپیک جدید زده بشه.

Last edited:

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
بسیار خب
بهترین فیلم(ها):
جنایی: پدرخوانده ها
درام: یک شنبه غم انگیز
اکشن: رامبو 2
تخیلی: هوش مصنوعی (artificial intelligence)
وسترن: خوب، بد، زشت
پیچیده ترین فیلم از نظر داستان: جزیره شاتر
فیلم (های) تأثیرگذار: فیلمهای سیدنی پویتیه :)
فیلمی که به حق خودش نرسید(underrated): ماه تلخ
بهترین انیمشین(ها):
انیمیشن های studio ghibli
بهترین کارگردان: فرقی نداره، هر کی فیلم خوب بسازه
بهترین بازیگر: همه خوبن (همه خوبا خوبن)
بهترین کارگردان و بازیگر توأمان: کلینت ایستوود
بهترین نویسنده و بازیگر توأمان: چارلی چاپلین
بازیگر مورد علاقه: رابرت دنیرو

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
---------------
خب، بعد از کلی چرخ زدن تو این تاپیک واسم جالبه که هنوز بهترین فیلم تاریخ از دیدگاه منتقدین رو ندیدم تو لیست فیلمهای برتر دوستان

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
بسیار خب
بهترین فیلم(ها):
درام: یک شنبه غم انگیز
اکشن: رامبو 2
تخیلی: هوش مصنوعی (artificial intelligence)
وسترن: خوب، بد، زشت
پیچیده ترین فیلم از نظر داستان: جزیره شاتر
فیلم (های) تأثیرگذار: فیلمهای سیدنی پویتیه :)
فیلمی که به حق خودش نرسید(underrated): ماه تلخ
بهترین انیمشین(ها):
انیمیشن های studio ghibli
بهترین کارگردان: فرقی نداره، هر کی فیلم خوب بسازه
بهترین بازیگر: همه خوبن (همه خوبا خوبن)
بهترین کارگردان و بازیگر توأمان: کلینت ایستوود
بهترین نویسنده و بازیگر توأمان: چارلی چاپلین
بازیگر مورد علاقه: رابرت دنیرو
بهترین بازیگر و کارگردان همزمان به نظر من Orson Welles هست

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین بازیگر و کارگردان همزمان به نظر من Orson Welles هست

منظورتون رو فک کنم متوجه شدم، منظورم بهترین بازیگری که هم کارگردان بوده باشه و هم اون فیلمی که کارگردانی کرده به بهترین وجه بازی کرده نیس، منظورم میزان موفقیت یه نفر در هر دو حیطه هست

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
از ادوارد نورتون هم خیلی خوشم میاد :)

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
بله همون طور که فرمودید اسم این تاپیک "بهترین فیلمیه که دیدین" هست نه معرفی فیلم حادثه ای باحال
با احترام
....................................................
در مورد این جور تاپیکها هم بهتره یه توضیح مختصر بدم
همیشه وقتی استارتر تاپیک میزنه نمیدونه بعدا چی قراره پیش بیاد
مثلا مینویسه بهترین فیلمی که تا حالا دیدین اما بر اثر زمان و حمایت کاربران اون تاپیک میتونه صرفا تبدیل بشه به تاپیک فیلم. مدیران هم ضرورتی نمیبینن که برای هر چیز جزئی ای که با فیلم و سینما در ارتباطه یک تاپیک جدید زده بشه.
به این تاپیک احتیاج داریم. اما باید کار خودش رو کنه .
من با روجع به صفحات قبل در میان انبوه اسپم ها کاربرایی بودن که امدن فیلم خودشون رو با توضیحی مختصر معرفی کردن و من هم استفاده کردم خیلی هم مفید .

باید یه تاپیک دیگه زده بشه تا بچه ها بتونن فیلم ها معرفی و بررسی کنند و این تاپیک هم پاکسازی بشه .

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
به این تاپیک احتیاج داریم. اما باید کار خودش رو کنه .
من با روجع به صفحات قبل در میان انبوه اسپم ها کاربرایی بودن که امدن فیلم خودشون رو با توضیحی مختصر معرفی کردن و من هم استفاده کردم خیلی هم مفید .

باید یه تاپیک دیگه زده بشه تا بچه ها بتونن فیلم ها معرفی و بررسی کنند و این تاپیک هم پاکسازی بشه .
پس بسم الله
یه تاپیک جدید بزنین که کاربرا بتونن توش درخواست معرفی فیلم بدن که سوای این تاپیک هست و نیازی به پاک کردن نیست

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
منظورتون رو فک کنم متوجه شدم، منظورم بهترین بازیگری که هم کارگردان بوده باشه و هم اون فیلمی که کارگردانی کرده به بهترین وجه بازی کرده نیس، منظورم میزان موفقیت یه نفر در هر دو حیطه هست
متوجه منظورتون شدم

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
این یکی رو یادم رفت:
بهترین فیلم موزیکال: the legend of 1900
:)

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
77
این یکی رو یادم رفت:
بهترین فیلم موزیکال: the legend of 1900
:)

داداش فیلمای خوبی میگیاااااااااااااااا
هوش مصنوعی و افسانه ی 1900 رو اصن یادم نبود...
نظرت در مورد کلینت ایستوود هم به شدت تائید میشه.(قبلا هم گفته بودم)
--------------------------------------------------------------------------------------------
an unfinished life , out of sight و american gangster رو دوباره دیدم. به مذاق این روزام می خوردن.

---------------
خب، بعد از کلی چرخ زدن تو این تاپیک واسم جالبه که هنوز بهترین فیلم تاریخ از دیدگاه منتقدین رو ندیدم تو لیست فیلمهای برتر دوستان

به نظرم این کار اشتباهه.نمیشه همه ی فیلمای شاهکار با هم بررسی شن و یکی انتخاب شه.
باید هر فیلم در شرایط خودش و از همه مهمتر در سبک خودش بررسی بشه ... دقیقا همین کاری که خودتون کردید:
درام: یک شنبه غم انگی
.
.
.

بالا