ToxCity
کاربر تازه وارد
آقا اصن ایران اول....
اینکه تعصب الکی داشتن بدون هیچ گونه اطلاعاتی پروستات آدم رو به سوزش وادار میکنه
اینکه تعصب الکی داشتن بدون هیچ گونه اطلاعاتی پروستات آدم رو به سوزش وادار میکنه
فقط یه سرچ ساده در مورد زیر مجموع های GM بزن...
اینکه فولکس واگن(مورچه خوار) شرکت های اینگیلیسی -چکی-ایتالیایی و....رو خریده(اونم تا همین 10-15سال ) پیش نمیشه آلمانی گذاشت اسمشو
خیر اولین خودرو توسط فورد تولید شده
از نظر کیفیت هم ژاپن سرتر هست و هم آمریکا - و همیشه هم جز ایمن تریین و پرفروشترین شناخته میشن تو دنیا
ازلحاظ نو آوری یه سرچ ساده در مورد تاریخچه هوندا بزن فقط(نمیگم بیوک و کادیلاک و....) درمورد هوندا سرچ کن فقط..ببین اون موقع که آلمان تازه اومده بوده سمت دیزل هوندا چی کارا میکرده
درسته آلمان واقعا تو صنعت خودروسازی یه غول محسوب میشه
اما در حال حاضر فورد آمریکا از تمام شرکت های سازنده ی خودرو در جهان سر تره
برادر بسیجم من که میگم فورد آمریکا اولهولی خداییش آلمان هم یه غول محسوب میشه
آلمان هیچ وقت غول نبوده و نخواهد بود.......
فکر نمی کردم کسی وجود داشته باشه خودروسازی آلمان رو قبول نداشته باشه!
ایشونو باید بذارن تو موزه
بله حرف حقو باید پذیرفت.آلمان به هرحال تو خودروسازی یه قدرته. کسی هم نمیتونه کتمانش کنه![]()
فورد کسی بود که ایده تولید ارزان قیمت خودرو رو داد نه مخترع خودرو
کولن نظر شخصی ت رو بروز میدی
حتی منبع و مدرک از حرفات نمیذاری....
فقط به لیست خودروساز های آلمانی قناعت کردی..من اگه بخوام لیست خودروسازهای آمریکایی رو بذارم که باید تاپیک بزنم...تازه همشونم اصیل ن و چند ملیتی و چند رگه نیستن..بخوام سوپر اسپرتهاشو نام ببرم که بوگاتی و لامبورگینی که باید جلوش لنگ برافراشته کنن
آمریکا با این که دهه 70 تو بحران نفتی بود حاظر نشد با آلمان ها همکاری کنه چون اون هارو خائن و ایده دزد میدونستن یه سری از آپشن های موجود در ماشین هایی آلمانی دهه 70 نتیجه دزدی ایده از کَدیلاک و لینکلن بوده این وسط ژاپن بود که کاری ب کار کسی نداشت و خودش رو پای خودش پیشرفت کرد
از لحاظ تکنولوژی آلمان در حد VOLVO هم نی
همونطور که المانی ها از دهه 50-60-70-80-90 حرفی بره گفتن نداشتن جلو آمریکایی ها مطمئنن این دهه هم نخواهند داشت..یه نیگاه به تاریخ بندا
![]()
یعنی رسما با پست هات آفتابه گرفتی رو تاریخ صنعت خودروسازی
کولن نظر شخصی ت رو بروز میدی
حتی منبع و مدرک از حرفات نمیذاری....
فقط به لیست خودروساز های آلمانی قناعت کردی..من اگه بخوام لیست خودروسازهای آمریکایی رو بذارم که باید تاپیک بزنم...تازه همشونم اصیل ن و چند ملیتی و چند رگه نیستن..بخوام سوپر اسپرتهاشو نام ببرم که بوگاتی و لامبورگینی که باید جلوش لنگ برافراشته کنن
آمریکا با این که دهه 70 تو بحران نفتی بود حاظر نشد با آلمان ها همکاری کنه چون اون هارو خائن و ایده دزد میدونستن یه سری از آپشن های موجود در ماشین هایی آلمانی دهه 70 نتیجه دزدی ایده از کَدیلاک و لینکلن بوده این وسط ژاپن بود که کاری ب کار کسی نداشت و خودش رو پای خودش پیشرفت کرد
از لحاظ تکنولوژی آلمان در حد VOLVO هم نی
همونطور که المانی ها از دهه 50-60-70-80-90 حرفی بره گفتن نداشتن جلو آمریکایی ها مطمئنن این دهه هم نخواهند داشت..یه نیگاه به تاریخ بندا
![]()
یعنی رسما با پست هات آفتابه گرفتی رو تاریخ صنعت خودروسازی
اتفاقا من اصلا از خودرو های آلمانی خوشم نمیاد. ولی رو فورد آمریکا تعصب دارم چون هر چی میسازه خداست
.
.
پ.ن: عشق است پرایت کوفتی خودمون. مخصوصا حاج بک![]()
پرشیا نقره ای دارم دوست دارم bmwx6 بخرم فقط یخورده گرونه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
پرشیا نقره ای دارم دوست دارم bmwx6 بخرم فقط یخورده گرونه
Sent from my iPad using Tapatalk HD