سلام
یه لپ تاپ dell vostro 1510 دارم که قبلا چیپ گرافیکش تعمیر شده بود و دوباره خراب شد و این بار باید مادربوردش عوض بشه.عکساشو پایین میذارم مشکلش رو ببینین.تو انجمن بگردین هست اما الآن بدلیل اینکه بودجه تعمیرشو صرف خرید لپ تاپ جدید کردم بابات تعمیرش پول کافی ندارم که تعمیرش کنم واسه همینم میخوام بفروشمش.مشخصاتش
ram :4 gig orginal
cpu:core 2 due 2.5g 6mb cash
hdd:250
vga:nvidia geforce 8400 with 256mb ram
wireless
بلوتوث داخلی نداره اما یه اکسترنال واسش خریدم که میذارم روش
کیفش رو 48 تومن خریدم.اینم میذارم روش
کلیه درایورها و سی دی هاش+ویندوز اورجینالش(ویستا،هرچند ویستاست ولی خب اورجیناله) موجوده
باتریش خرابه.شارژرش سالمه فقط بند بستنش از وسطش پاره شده که مهم نیست
لپ تاپ تمیزه و توی عکس معلومه و اگه خطی روی ال سی دیش و پشت ال سی دیش باشه با پارچه کلینر پاکش کردم.باید خیلی ریز شی تا ببینی خطاشو
سمت راست ال سی دی هم یه خط زرد میفته گهگاهی که زیاد معلوم نیست
لپ تاپ اصل لهستانه و سال 87 خریدم
قیمت پایه 400. راه میام چون واقعا میخوام بفروشم بشرط هزینه ارسال به پای خریدار
طبیعتا چون خرابه مهلت تست نداره.چون وقتی ویندوزش بالا میاد و صدا داره پس بغیر از مادربورد بقیه قطعاتش سالمه
اینم عکساش
یه لپ تاپ dell vostro 1510 دارم که قبلا چیپ گرافیکش تعمیر شده بود و دوباره خراب شد و این بار باید مادربوردش عوض بشه.عکساشو پایین میذارم مشکلش رو ببینین.تو انجمن بگردین هست اما الآن بدلیل اینکه بودجه تعمیرشو صرف خرید لپ تاپ جدید کردم بابات تعمیرش پول کافی ندارم که تعمیرش کنم واسه همینم میخوام بفروشمش.مشخصاتش
ram :4 gig orginal
cpu:core 2 due 2.5g 6mb cash
hdd:250
vga:nvidia geforce 8400 with 256mb ram
wireless
بلوتوث داخلی نداره اما یه اکسترنال واسش خریدم که میذارم روش
کیفش رو 48 تومن خریدم.اینم میذارم روش
کلیه درایورها و سی دی هاش+ویندوز اورجینالش(ویستا،هرچند ویستاست ولی خب اورجیناله) موجوده
باتریش خرابه.شارژرش سالمه فقط بند بستنش از وسطش پاره شده که مهم نیست
لپ تاپ تمیزه و توی عکس معلومه و اگه خطی روی ال سی دیش و پشت ال سی دیش باشه با پارچه کلینر پاکش کردم.باید خیلی ریز شی تا ببینی خطاشو
سمت راست ال سی دی هم یه خط زرد میفته گهگاهی که زیاد معلوم نیست
لپ تاپ اصل لهستانه و سال 87 خریدم
قیمت پایه 400. راه میام چون واقعا میخوام بفروشم بشرط هزینه ارسال به پای خریدار
طبیعتا چون خرابه مهلت تست نداره.چون وقتی ویندوزش بالا میاد و صدا داره پس بغیر از مادربورد بقیه قطعاتش سالمه
اینم عکساش