منتظر کسر امتیاز به دلیل فحاشی تماشاگران نیز هستیم.
امیدواریم عدالت رعایت بشه و علاوه بر محرومیت سنگین قلعه نویی به دلیل شعارهای تماشاگران امتیاز هم از تیم خاطی کسر بشه.
اشتباه می کنیددادا شما هم جو میدی ها!
کجا 6 امتیاز کم شد در آخر؟؟؟؟
یادت نیست که نصف امتیاز ها رو بخشیدن؟؟ یه سرچ بزن! دو یا 3 امتیازش رو برگردوندن! کاملا یادمه!
تازه از سپاهان هم امتیاز کم شد
نمیشه ، باید جو بدم :دیشما لازم نکرده جو بدی....چیه فکر کردی خاله بازیه هر بازی امتیاز کسر بشه؟؟؟
البته این شش امتیاز رو فیفا کم کرد
همون سال هم رقیب جدیه شما سپاهان بود که سه ماه از میزبانی محروم شد
اشتباه می کنید
هیچ تخفیفی داده نشد:
این خبر کسر 6 امتیاز:
جهان نيوز - محکومیت پرسپولیس به كسر 6 امتياز
خدا وکیلی شما به عنوان هوادار استقلال خجالت نکشی به خاطر رفتار قلعه نویی؟شما لازم نکرده جو بدی....چیه فکر کردی خاله بازیه هر بازی امتیاز کسر بشه؟؟؟
محرومیت سنگین :lol:
من زیباتر یادمه که پرسپولیس حدود 4 امتیاز جلو بود !اصلا هم اشتباه نمیکنم....
قشنگ خاطرم هست...5 امتیاز از سپاهان کم شده بود که 2 یا سه امتیازش رو بخشیدن...و سه امتیاز هم از پرسپولیس بخشیدن...
خدا وکیلی شما به عنوان هوادار استقلال خجالت نکشی به خاطر رفتار قلعه نویی؟
منتظر کسر امتیاز به دلیل فحاشی تماشاگران نیز هستیم.
امیدواریم عدالت رعایت بشه و علاوه بر محرومیت سنگین قلعه نویی به دلیل شعارهای تماشاگران امتیاز هم از تیم خاطی کسر بشه.
الان بحث این تاپیک داوری هست که امروز تیم داوری بسیار ضعیف کار کرد و علی رغم برد ذوب آهن به نظرم باید شکایت کنند تا این داور محروم بشه
فکر کنم شما منظورت داستان نابینا شدن اون سرباز باشهدادا شما هم جو میدی ها!
کجا 6 امتیاز کم شد در آخر؟؟؟؟
یادت نیست که نصف امتیاز ها رو بخشیدن؟؟ یه سرچ بزن! دو یا 3 امتیازش رو برگردوندن! کاملا یادمه!
تازه از سپاهان هم امتیاز کم شد
چه فرقی میکنه داداش ... کم شد دیگه ...
اتفاقا تو ایران و این لیگ بخاطر فحاشی فقط باید کسر امتیاز کرد ! کاری به استقلال ندارم کلی دارم میگم ...
خدا وکیلی شما به عنوان هوادار استقلال خجالت نکشی به خاطر رفتار قلعه نویی؟
فیفا 6 امتیاز کم نکرد...از این 6 امتیاز نصفش مربوط به همون بازی سپاهان بود که بخشیده شد.چون این 2 اتفاق دقیقا در یک فصل بود
پرسپولیس با 3 امتیاز کسر شده قهرمان شد
من دقیق یادمه...3 امتیاز هم از سپاهان بخشیده شد.
حالا اگه اینجوری بوده بدتر!!!
پ.ن :در مورد قلعه نویی هم بگم چنین اعتراضاتی انصافا در اروپا محرومیت داره اما اگه قرار باشه سر این چنین موردی قلعه نویی 3 هفته محروم بشه برای علی دایی هم حداقلش همینه
به نظر من یکی از اون پنالتی هایی که امیر قلعه نویی در موردشون صحبت کرد درست بود. اون صحنه خطا روی نظری توی محوطه بود و مدافع ذوب بی احتیاطی و خامی کرد و پنالتی داد که داور نگرفت.
اما یکی 2 تا صحنه دیگه به نظر شبیه سازی بود.
اون صحنه درگیری نظری و مدافع ذوب هم فکر میکنم بخاطر توپی بود که نظری میگفت گل شده در حالیکه تصاویر نشون میددا که مدافع ذوب 1 متر جلوتر از خط دروازه توپ رو زده و سر همین مساله درگیری پیش اومد.
در کل استقلال روز خوبی نداشت . خط دفاعش تقریبا اتوبان بود. اگه مهاجمای ذوب خود خواه نبودند براحتی میتونستن 2 3 گل دیگه هم بزنن.
نبود خسرو حیدی واقعا تاثیر داشت. نبود جباری در مرکز زمین و افت ارش برهانی هم واقعا موثر هست . به نظر من استقلال زیادی متکی به بازیکن های خاصش هست.
امیدوارم تو بازی با بوریرام استقلال متفاوتی رو ببینیم چون با این بازی امروز واقعا روز پر استرسی جلو بوریرام رو برای هوادارن این تیم و همه ایرانیهای مشتاق صعود انتظار میره.