• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2013-2014

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ای آنهایی که به امتیاز های امشبتون مینازید، بدانید من 32 امتیازم رو فقط از 6 بازیکن گرفتم، باقیش فردا میترکونن :دی (خداییش قعرنشینی با این روحیه دیده بودید؟ :D)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کاپیتان ویدیچ
0 ضرب در 2 = 0
بابا اورا رو هم بازی نداد. اونم صفرگرفت. دو تا دیگه از دفاع هامن بازی نکردن در حالی که مصدوم نبودن و تو بازی های قبل 90 دقیقه بازی می کردن!!!!!!!! شانس نداریم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب... این هفته امیدوارم دیوار به دیوار سردبیر جان بشم... :rolleyes:

من دو تا اشتباه بد داشتم این هفته !
یکی اینکه میخواستم اسوالدو رو کاپیتان کنم که بعد گفتم ولش کن گل نمیزنه باز، فونته رو کاپیتان کردم که خب اسوالدو 12 پوینت آورد و فونته 7 تا ! (این 10 امتیاز)
بردی رو میخواستم بذار تو زمین و پائولینیو رو بذارم نیمکت که این هی روی بردی علامت تعجب زرد بود که مصدومه ما هم گذاشتیمش رو نیمکت که ولی 11 پوینت آورد و پائولینیو فقط 2 تا (این 9 امتیاز)

یعنی الان باید 19 تا بیشتر داشتم ! سه تا بازیکن هم امشب دارم ببینم چی میشه !
من الان آریان رو میبینم که داره کم کم خودش رو کمی نزدیک میکنه ! :دی

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
سرمایه گذاری ما هم رو مویس جواب معکوس داده اینقدر به این پارکر بازی میدم بشه مسی:D کلا فقط یحیی رو داریم ماشالا یحیی :D یعنی اخر اسمه حال میکنم کاش مثلا فامیلشم رودریگز یا هرناندز یا مارتینز یه همچین چیزایی بود دیگه عالی بود:D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حیف شد پولمون به سوارز نرسید و به رونی بسنده کردیم! ولی هدف اول ما سوارز بود اما قیمتش بالا بود دیگه! مذاکرات به نتیجه نرسید!
البته ما هنوز وضعیت سوارز را مونیتور می کنیم! هنوز تو لیست ماست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نه چیه حاج امیر ؟!
تازه واردیم ... رمز تقلبه ؟:p
نمی دونم به شوخی گفتی یا جدی ولی موقع ترانسفر کردن بازیکنات می تونی گزینه wildcard که بالای تیمت هست رو بزنی تا تمام امتیاز منفی هات حذف بشه و می تونی بدون کسر امتیاز کل تیمت را زا دوباره بسازی! تنها یکبار در نیم فصل اول می تونی این کارو بکنی!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
2 تا مصدومم رو رد کردم رفته هنوز 5 تا مصدوم دیگهدارم مهاجم ندارم بالکل فکر کنم دارن تمارض میکنن به جان خودمادامه بدن همشونو میفروشم چهار تا بازیکن مثل پایان رافت میخرم :D ایا میدانستید تنهخا بازیکنی که در دوران فوتبالش هیچگاه مصدوم نشد پاایان رافت است:D خب امروز هم یچیزی یاد گرفتین و دیروزتون با امروزتون فرق کرد نیازی هم به تشکر نیست:cool:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب دوستان خوبی بدی از ما دیدین حلال کنید ما داریم میریم زیر گروه استان ایشالا بازم برا فصل اینده برمیگردیم. راستی دیروز به شباهت هایی بین مربیگری خودم و سر الکس فرگوسن پی بردم اون بنده خدا هرچی به وز براون بازی داد هیچی نشد من به اسکات پارکر

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
جریان چیه این ترانسفر ما همیشه -0- هست!!
الان دو سه هفته هست من بازیکنی جابجا نکردم چرا صفره پس!؟:blink:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جریان چیه این ترانسفر ما همیشه -0- هست!!
الان دو سه هفته هست من بازیکنی جابجا نکردم چرا صفره پس!؟:blink:
Gameweek transfers منظورته؟ امکان نداره!!!
/

خیلی جالبه!!!
گل آگرو که از روی نقطه پنالتی زد رو قبول نکردن!!! چون خورد به تیرک و در برگشت خورد به سر هاوارد و رفت تو گل زدن Penalty Miss و 2 امتیاز منفی برای آگرو نوشتن!!! همین عمل FA باعث شده که بازی هد تو هد بازنده بشم! ما فردا با FA مکاتبه خواهیم داشت تا حقمان را پس بگیریم!

بالا