• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﻋﻠﯽ ﺿﯿﺎ ﻣﺠﺮﯼ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺙﺷﺒﮑﻪ 3 ﮔﻔﺖ:

ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺎﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﯿﺪﯼ ﻣﺎ ﯾﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﮐﺸﯿﺪﯾﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﻮﺑﺎﺯﯾﻬﺎﯼ ﺩﺭﺑﯽ ﺗﺎ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﺗﻮ ﺯﻣﯿﻦﺑﻮﺩ ﻧﻔﺴﻢ ﺑﻪ ﺳﺨﺘﯽ ﺩﺭﻣﯽ ﺍﻣﺪ.

اینایی که اومدن اراجیف بافتن خالی شدن کینه ها و عقده های درونیشون بود که طی سالیان متوالی توی دربی از دقیقه 1 نفسشون بند میومد تا 90

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
رفیق گفتم که شنبه چاپ میشه....

میدونم گفتی شنبه چاپ میشه...ولی همچین گفتی از ما گفتن
منم با خودم گفتم یا این علم غیب داره یا خودش نوشته روزنامه رو که از همه چی خبر داره....برا همون پرسیدم:دی

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
میدونم گفتی شنبه چاپ میشه...ولی همچین گفتی از ما گفتن
منم با خودم گفتم یا این علم غیب داره یا خودش نوشته روزنامه رو که از همه چی خبر داره....برا همون پرسیدم:دی

نه بابا این حرفها چیه :دی
دیروز روزنامه اس جوان گرفتم بالاش کوچیک نوشته شنبه ویژه فرهاد مجیدی در 12 صفحه...گفتم اینجا هم بگم عشاق فرهاد روزنامه رو از دست ندن.;)

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
نه بابا این حرفها چیه :دی
دیروز روزنامه اس جوان گرفتم بالاش کوچیک نوشته شنبه ویژه فرهاد مجیدی در 12 صفحه...گفتم اینجا هم بگم عشاق فرهاد روزنامه رو از دست ندن.;)

اوکی داداش.....

در ضمن آواتارت تو حلقم:دی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
باز یه عده حسود اینجا پیداشون شد!

علي موسوي: مجيدي تصميم درستي گرفت

سيدعلي موسوي درباره خداحافظي فرهاد مجيدي از فوتبال گفت: من هم شنيده بودم که مجيدي شايد خداحافظي کند اما واقعا غافلگير شدم. او سال گذشته هم از فوتبال خداحافظي کرد اما چون تصميمش احساسي بود به فوتبال بازگشت. الان هم نمي‌دانم به چه دليل از فوتبال رفته است. معمولا وقتي بازيکن خوب کار مي‌کند و روي او حساب ويژه‌اي مي‌شود از فوتبال نمي‌رود. مجيدي بازيکني بود که در استقلال خوب جواب مي‌داد و شايد خواسته در اوج و قبل از اينکه خراب شود از فوتبال خارج شود. به هرحال يکي از نگراني‌هاي يک فوتباليست اين است که نکند آنچه را که بدست آورده براحتي از دست بدهد. او مي‌توانست ادامه دهد و در اوج باشد اما خواست تا در اوج خداحافظي کند.

به گزارش ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که به نظرش بهتر نبود در يک بازي مشخص و با برنامه ريزي قبلي اين بازيکن از فوتبال مي‌رفت، اظهار کرد: در اين چندساله، يکي از کساني که با برنامه‌ريزي خداحافظي کرد مهدوي‌کيا بود. اما ديديد که خداحافظي با برنامه ريزي او چه شد و در نهايت با تلخي به پايان رسيد. از طرفي ديگر نمي‌توان روي حرف مسئولان باشگاه‌ها هم حساب کرد. يکي مي‌گويد فلان تيم خارجي را مي‌آورم و يکي ديگر مي‌گويد فعلا صبر کن و همه اينها در حاليست که ما پول براي برگزاري يک ديدار دوستانه براي تيم ملي کشورمان را هم نداريم. بنظرم تنها کسي که مي‌تواند براي خداحافظي برنامه ريزي کند خود بازيکن است. مجيدي خودش خواسته اينگونه از فوتبال برود و بايد به تصميمش احترام گذاشت.

موسوي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا استقلال از نبود مجيدي ضرر مي‌کند يا خير، بيان کرد: بطور کلي خوب نيست که يک تيم به يک نفر تکيه کند و شايد الان که مجيدي نيست مسئولان استقلال و کادرفني اين تيم مجبور شود تا برنامه ريزي‌هاي جديدي بکند و شايد نبود مجيدي براي استقلالي‌ها سنگين تمام شود و شايد هم اتفاق خاصي رخ ندهد. به هرحال من فکر مي‌کنم مجيدي بهترين تصميم ممکن را گرفت که خداحافظي کرد.

او در پاسخ به اين سوال که بنظرش مجيدي در مربيگري موفق خواهد شد، گفت: سيستم مربي‌گري و بازيکن در فوتبال ايران بسيار متفاوت است. مربي‌گري در ايران يک استارت خوب مي‌خواهد و مربي‌گري در ايران اخلاق و شگرد خاصي هم دارد. برخي‌ها اين اخلاقيات را بلد هستند و مي‌دانند که چه تيمي بروند که موفق باشند و عده‌اي هم بلد نيستند و به جايي نمي‌رسند. مجيدي شخصيتي دوست داشتني و آرام دارد و در ايران اين شخصيت‌ها موفق نمي‌شوند. در ايران مهم‌تر از دانش، مسائل حاشيه اي در موفق بودن يک مربي نقش بازي مي‌کند.

مهاجم سابق استقلال که سالها با مجيدي زوج خط حمله آبي‌پوشان را تشکيل مي‌داد در پايان با اشاره به خاطره‌اي از اين بازيکن تصريح کرد: در ليگ 78 بود که من سه گل با آقاي گلي فاصله داشتم. با چوکا تالش بازي داشتيم و مجيدي قبل از بازي به من گفت که علي من پشت سر تو بازي مي‌کنم و اين بازي آقاي گلت مي‌کنم. خلاصه ما به ميدان رفتيم و در نهايت شش گل زديم که يک گل را من زدم و پنج گل ديگر را من پاس گل دادم که سه گلش را مجيدي زد. خلاصه قرار بود ما آقاي گل شويم ولي مجيدي را به سمت آقاي گلي در آن ديدار هل داديم. من و مجيدي چشم بسته همديگر را پيدا مي‌کرديم و او يکي از بهترين فورواردهاي ايران بود.

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای کاش خیلی ها معنی اسطوره داشتن رو میدونستن تا وضع اون هوادار رو درک میکردن

حق میدم بهتون تا حالا اسطوره نداشتید دیگه ...

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
مدیر ورزشی عزیز ARMF شما که سر این موضوع خیلی حساسین الان وقتشه که خودتون رو نشون بدین....

یادتونه برای دفاع از کاپیتانمون که بهش توهین کردن جواب دادم بعدشم شما سریع یه اخطار بهم دادین....
منتظر رسیدگی کنید چند بار بچه های ما گفتن توی این تاپیک نیان و مزخرف نگن ولی بازم گوش ندادن حقشون نیست یه اخطار.....

یا بازم مث قبل پست های پرسپولیسی ها حذف در عوض اخطار ها برای استقلالی ها ثبت شه

چند تا پست صفحه قبل ...

دو تا هم اینجا البته :
http://forum.persiantools.com/t65604-page3372.html#post8487476
http://forum.persiantools.com/t65604-page3372.html#post8487562

Last edited:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فابیو جانواريو:

"خداحافظی فرهاد را شنيدم اشک در چشمانم حلقه زد"

دلم ميخواست در بازیِ خداحافظی كاپيتان حضور داشته باشم امّا قسمت نشد
تنها برايش آرزوی موفقيت ميكنم و ميگويم "بای بای" هفت رؤيايی استقلال
1385913_659495474082335_1758426295_n.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یادتونه برای دفاع از کاپیتانمون که بهش توهین کردن جواب دادم بعدشم شما سریع یه اخطار بهم دادین....
منتظر رسیدگی کنید چند بار بچه های ما گفتن توی این تاپیک نیان و مزخرف نگن ولی بازم گوش ندادن حقشون نیست یه اخطار.....

چند تا پست صفحه قبل ...

دو تا هم اینجا البته :

خودتو ناراحت نکن!

کل پیشکسوت ها و اسطوره های باشگاه رقیب تعریف و تمجید و ابراز ناراحتی کردن و یاداشت نوشتن و پیام دادن...هواداری که برخلاف حرف بازیکنای محبوب و پیشکسوت های خودش رفتاری بکنه هوادار اون باشگاه نیست!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مدیر ورزشی عزیز ARMF شما که سر این موضوع خیلی حساسین الان وقتشه که خودتون رو نشون بدین....

چند تا پست صفحه قبل ...

دو تا هم اینجا البته :

سلام

تمام پست های تحریک آمیز پاک شدند و اکشن های لازم نیز گرفته خواهد شد.

پ.ن: این را هم اضافه کنم که دوستان استقلالی لطف کنند و فقط پست های مورد دار را گزارش بدهند و از جر و بحث کلامی و این گفتن این که شما اسطوره نداشته اید و ... خودداری کنند.

موفق باشید.

Last edited:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سم او «عشق» بود

998538a5198e3e0f1.jpg

1)
نه، اين سكانس پاياني، «قهرمانانه» نبود. هرچه كه بود «قهرمانانه» نبود. درخور و سزاوار 7 ابدي استقلال نبود. سوپراستاري كه در فيلم درخشانش آن همه زيبا و حسي و باورپذير نقش بازي كرده بود، مي‌‌بايست جايي ديگر، جوري ديگر و وقتي ديگر به نقطه پايان مي‌‌رسيد. جايي ديگر كه به وسع «حرمتش» باشد، جوري ديگر كه به قدر «شكوهش باشد» و وقتي ديگر كه به اندازه «قدمتش» باشد. اندازه فرهاد استقلال اين نبود. اين وداع سرد، ساكت، محقر و بي‌‌شكوه. بود؟
2)
زخم به اندك بزرگان فوتبال ايران، از اين عميق‌تر؟ جفا به ته مانده‌هاي اين فوتبال دون پرور، از اين بزرگتر؟ اينكه فرهاد، اين اسطوره آبي در روز وداعش با تهمت و طعن و وصله‌ناجور بدرقه شود آيين كدام مكتب و مسلك است؟ مگر مي‌‌شود به جرم آن‌كه فرهاد، آبي بود و سرخ نبود خبر وداعش را آلوده دوپينگ و وصله‌هايي از اين دست كرد؟ نامردي تا كجا؟ آن‌كه امروز به زبان تهمت و دروغ و بهتان براي فرهاد «وداع‌نامه» مي‌‌خواند و «والسلام» مي‌‌سازد نمي‌ داند كه اين، بومرنگي است كه به خويش بازمي‌گردد؟ به خود و اسطوره خودي؟ نمي‌‌داند كه اين «چرخه گردون پست» اگر امروز به لعن و نفرين دروغين براي فرهاد آبي بچرخد فردا روزي اسطوره سرخ را هدف مي‌‌گيرد؟
نمي‌‌داند كه اگر امروز فرهاد را به «تيغ كين رنگي» زخم زنند فردا نوبت يكي مثل كريمي است و ديگري و ديگري. نمي‌‌داني دوست روزنامه نگار من؟ اگر رهگذر خيابان اين بازي كثيف را دوست مي‌‌دارد براي تو چه مي‌‌بايد نوشت كه روي پيشخوان روزنامه ات به اين آتش، هيزم مي‌‌ريزي؟
نمي‌‌داني اين «دومينوي» تخريب و تحقير و تخفيف تا به كجا مي‌‌رسد؟ نه، نمي‌‌داني!
3)
خون فرهاد اگر هزار بار تست شود جز عصاره تعصب چيزي در آن يافت مي‌‌نشود. گشته‌اند هزاران بار!
خون او از فوتبال بود. او را با دارو و دوپينگ و قرص و آمپول كاري نبود. فرهاد با فوتبال زاده شد و با فوتبال زندگي كرد. خون او اگر آبي بود «مسموم» نبود. دوپينگ فرهاد عشق بود و نيروزايش، فوتبال. همين بود كه در دهه چهارم زندگي هم «جوان» بود و برنا. اين عصاره عشق است جان من! عشق است كه در پيرانه سري جوانت مي‌‌كند، زيبايت مي‌‌كند، بزرگت مي‌‌كند، عزيزت مي‌‌كند.
خون فرهاد، سم نداشت. سم او عشق بود.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
دوستان میشه چند تا از افتخارات و حماسه های ملی فرهاد مجیدی رو که شاخصه های اسطوره بودن میشه نام ببرید؟
آخه من هر چی نگاه می کنم افتخارات خاصی نمی بینم و از این نظر در حد یک بازیکن کاملا معمولی ایرانی هستند.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به رایان گیگز هم میگن اسطوره در حالی که 10 - 12 تا بازی ملی داره !
استقلالی ها که در مورد اسطوره ملی بودن آقای مجیدی ادعایی ندارن نمیفهمم این چیزا از کجا نشات میگیره البته از نظر من اگر تو بازی های ملی بهش میدان داده میشد خیلی به تیم کمک میکرد

بالا