• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
به رایان گیگز هم میگن اسطوره در حالی که 10 - 12 تا بازی ملی داره !
استقلالی ها که در مورد اسطوره ملی بودن آقای مجیدی ادعایی ندارن نمیفهمم این چیزا از کجا نشات میگیره البته از نظر من اگر تو بازی های ملی بهش میدان داده میشد خیلی به تیم کمک میکرد

اشتباه می کنید رایان گیگز 64 بازی ملی برای ولز داره از این گذشته رایان گیگز ولزی هست که یک تیم درجه چندم در اروپاست و رایان گیگز با فاصله بسیار قطعا بهترین بازیکن ولزی چند دهه اخیر هست و هیچ بازیکن دیگری وجود نداره که بخواد باهاش رقابت کنه و اسطوره بودن گیگز هم به خاطر افتخاراتش در منچستریونایتد هست نه در ولز چون ولز پتانسیلی برای افتخار کسب کردن نداره
و فرق می کنه با ایران که یکی از قطب های فوتبال آسیاست و برای مثال یک علی دایی داره که رکورد دار گل ملی در جهان هست و بسیاری بازیکنان بزرگ دیگر در سطح آسیا.
اگر بخوان بازیکنان برتر تیم ملی ایران در بیست سال اخیر رو نام ببرن آیا فرهاد مجیدی جزو 10 بازیکن برتر قرار می گیره یا حتی جزو 20 یازیکن برتر قرار می گیره؟
اینکه میگید استقلالی ها در اسطوره ملی بودن مجیدی ادعایی ندارند حتما شوخی می کنید چون اکثر استقلالی ها فرهاد مجیدی رو با علی کریمی که یک اسطوره ملی هست مقایسه می کنن و این خودش یکی از نشانه های این باور به اسطوره ملی بودن مجیدی هست که مقایسه این دو کاملا اشتباه هست.
و اگر به درستی معتقدید که مجیدی یک اسطوره باشگاهی بوده پس نباید با اسطوره ملی مقایسه بشه چون اسطوره باشگاهی در سطحی نازل تر از اسطوره ملی قرار داره

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
رکورد خاص فرهاد مجیدی در لیک امسال

قانون آنلاین-فرهاد مجیدی در مسابقات این فصل لیگ برتر هم جزو بازیکنان خاص در جمع مهاجمان است. فرهاد در حال حاضر تعویض طلایی لیگ محسوب می شود او حسابی امیر قلعه نویی را رو سفید کرده. مجیدی توسط سرمربی تیم سه بار به عنوان بازیکن ذخیره و جایگزین وارد زمین شده که توانسته با زدن سه گل بازی را به سود استقلال بازگرداند. در حال حاضر در کل لیگ فقط امین متوسل زاده است که در داماش هر سه بار که وارد زمین شده توانسته گل بزند. بازیکنانی از این دست برای مربیان خود هم آبرو داری می کنند چراکه آنها ادعا خواهند کرد با تعویضشان ورق بازی را برگرداندند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
چند خاطره از شاه‌ماهي آبي‌‌‌ها

محمد سررشته‌داري
تماشاگر شوکه شد. واقعيت اين است که بخشي از هواداران استقلال تنها به خاطر مجيدي به استاديوم مي‌آمدند که شايد از اين به بعد نيايند و استقلال با شوک ريزش تماشاچي مواجه شود. او آخرين بازمانده از مکتب حجازي بود و اين براي استقلالي‌هاي عاشق حجازي بهانه‌اي بود براي به ورزشگاه رفتن و حالا شايد تماشاگران آبي کمتر هم بشوند.
روي سکوها غوغايي برپا بود. پسرک جوان فحش مي‌داد! به فرهاد، نه از سر عصبانيت که از سر دلتنگي! آقافرهاد چرا؟ نرو! بهت ميگم نرو!
صدايش را فرهاد اما نمي‌شنيد در ميان رفتارهاي متناقض و فريادها صداي هيچ‌کس شنيده نمي‌شد. اما پسرک جوان ادامه مي‌داد و مثل ابر بهاري اشک مي‌ريخت: «نرو، نرو، نرو، بمان لعنتي، بمان لعنتي! نبايد بروي!» بوق از دستش افتاده بود و پرچم را دور شانه‌هايش پيچيده بود اما فرهاد نمي‌شنيد!
کنار دستي‌اش عصباني بود: «باز هم وسط فصل؟ پيراهن آبي‌ بابا غيرت داره!»
نگاه‌ها به هم دوخته شد. بوي درگيري مي‌آمد. هر دو مخالف رفتن آقاي هفت بودند اما اين کجا و آن کجا؟
اما تماشاگراني که مجيدي را به خاطر مجيدي دوست داشتند بيشتر بودند. پس آنها که شعار «پيراهن آبي بابا غيرت داره» رها کردند و رفتند و عاشقان فرهاد ماندند!
او نماد تعصب آبي‌ها بود؛ با آن 4 انگشتي که به 96 هزار تماشاچي پرسپوليس نشان داده بود و با آن 4 گلي که زده بود و با آن چهار پيروزي پشت‌سر همي که رقم زده بود.
گريه امان همه را بريده بود. التماس مي‌کردند نرو! بغض به پشت بيني و چشم‌هاي آنهايي که مغرورتر بودند رسيده بود و معلوم بود تعداد چشمه‌هاي جوشان هر لحظه بيشتر خواهد شد! هواداران به پوسترهاي مجيدي که توي اتاقشان چسبانده بودند فکر مي‌کردند اما فرهاد مثل همه نابغه‌هاي ديگر اندکي ديوانه بود.
همه مي‌کوشند در بهترين زمان از نظر جمعيت و تماشاگر و در يک بازي بزرگ خداحافظي کنند اما فرهاد اينجا هم متفاوت بود. او حتي مکث هم نکرد. تابلوي تعويض که بالا رفت دويد، پيراهنش را درآورد و خداحافظي را از همان وسط زمين شروع کرد.
عجب تصميم گستاخانه‌اي بود؛ عجب تصميم عجيبي بود. خداحافظي بدون رسانه‌اي کردن، در بازي با مس و در يک روز سرد پاييزي! در ميان بغض و مخالفت مردم و مسئولان!
مادر برايم دعا کن
فرهاد و علي کريمي را بايد آخرين ستاره‌ها معرفي کرد، آخرين ستاره‌ها از نسل فوتبال خياباني، از نسل دريبلينگ منهاي بازي فيزيکي و بلکه فانتزي! نسلي که ستاره بودن و ستاره شدن را بلد بود. فرهاد هم قيافه داشت، هم صداي خاصي داشت، هم منش خاصي داشت و هم فوتبالش معرکه بود.
او نماد کامل يک «سوپر استار» در زمين فوتبال بود. شاه‌ماهي آبي‌‌‌ها اما مثل يک کودک خالص هم بود. يادم هست که رابطه خوبي با هم نداشتيم. بد هم نبوديم اما او به من کاري نداشت (اصولا رسانه‌اي نبود) و من هم کاري به وي نداشتم اما در بازي با داماش فصل قبل همان روز که او جام قهرماني ليگ‌برتر را بالا برد درست کنار من در اتوبوس نشست. آن روز توجهم را جلب کرد چون حرکاتش اصلا شبيه به آن آقاي مغرور که از دور به نظر مي‌رسيد نبود!
فرزند اميرحسين صادقي و سياوش اکبرپور را سر کار گذاشته بود. دست محبت بر سر آنها مي‌کشيد و با آنها مي‌خنديد، بچه‌ها هم کيف مي‌کردند.
آن روز در اتوبوسي که به سوي بالا بردن جام مي‌رفت هلهله خاصي برپا بود، همه مي‌خنديدند، حتي راننده اتوبوس آهنگ‌هاي شادي را هم پخش مي‌کرد.
انگار فرهاد به ياد نکته‌اي افتاد.
تلفنش را برداشت و شماره گرفت آن سوي خط صداي ضعيفي مي‌آمد: «جانم مادر!»
مجيدي شروع کرد به قربان صدقه مادر رفتن: «من نمي‌خواستم گوش کنم اما شنيدن در آن فاصله کم اجباري بود. مادر برايم دعا کن، مادر به دعاي تو احتياج دارم!»
سرم را بالا نياوردم و به مردماني که دور اتوبوس تيم قهرمان جمع شده بودند نگاه کردم و از خودم پرسيدم: «اين سوپراستار مردم در اين بازي که قهرمان هم شده‌ايم چرا تلفن مي‌زند و اين همه جدي به دعاي مادر متوسل مي‌شود؟ مگر در اين بازي چه اتفاقي قرار است رخ دهد؟»
... و بلافاصله جوابم را يافتم. پاسخ بلا ترديد اين بود: «قهرمان شدن سخت است اما قهرمان ماندن بسيار سخت‌تر.»
فرهاد 25 سال براي مجيدي شدن زحمت کشيد و حالا در 37 سالگي نگران آن است که نکند اشتباهي انجام دهد و آبروي ذره ذره جمع شده‌اش را در عرض يک لحظه از دست بدهد.
قطعا فرهاد به فکر آبرويش بود نه به فکر گلزني يا دريبل زدن!
به ياد روزهايي افتادم که با فرهاد به شهرستان‌ها و حتي خارج از کشور مي‌رفتيم.
جمعيت استقبال‌کننده فرهاد را به اندازه (همه ديگران روي هم) تشويق مي‌کردند. در اهواز چنان به او هجوم آوردند (از روي علاقه) که زخمي شد. در اراک و در ورزشگاه 15 هزار نفري اين شهر ليدرها و پليس و حتي خود ما فرهاد را استتار کرديم و او مجبور شد به حالت نشسته در ميان 20 نفر ديگر طوري که ديده نشود خودش را به اتوبوس برساند!
چون اگر ديده مي‌شد معلوم نبود زير دست و پاي محبت آن 4 هزار نفري که دنبالش مي‌گشتند زنده بماند!
بله، او براي آبرويش تلفن زد به مادر: «مادر برايم دعا کن!»
هميشه پاي يک پرويز مظلومي در ميان است!
تصميم‌هاي فرهاد منطقي نيستند! اين «سوپراستار» مطمئنا خوب تصميم نمي‌گيرد. اين جور رفتن و خداحافظي کردن براي تيمش سم است. يک بار در زمان پرويز مظلومي وسط فصل رفت. اگر اشتباه نکنم بازي با نفت بود که مردم با موبايل‌ها و پيامک‌ها فهميدند که فرهاد دارد مي‌رود قطر! به همين دليل وسط نيمه شروع کردند به شعار دادن و از فرهاد خواستند بماند!
آن روز به من که رسيد گفت: «مردم از کجا مي‌دانند؟» من هم پاسخ را داشتم اما نگفتم! چون شايد موجب درگيري فرهاد با منبع خبر مي‌شد.
خبر جدايي فرهاد اما خبر کوچکي نبود که بتوان آن را به راحتي مخفي کرد، خود مجيدي مي‌خواست مخفي باشد اما امکان نداشت، کافي بود فلان معاون به فلان خبرگزاري بگويد تا همان وسط بازي خبر جدايي مجيدي به گوش مردم برسد ... و رسيد!
آن روز رفت و بعدها خيلي‌ها گفتند که اين رفتن دليل عدم قهرماني در ليگ بوده است.
آن روز به هر دليلي (چشم‌هاي تيام يا دلخوري از فلان معاون) که بود فرهاد رفت. مظلومي از دستن خيلي ناراحت شد. او هم خيلي کوشيد تا مجيدي را نگه دارد وجالب اينجاست که باز هم وقت رفتن مظلومي بود، به عنوان سرمربي تيم مس!
هميشه پاي يک پرويز مظلومي انگار در ميان است! (شوخي) البته پرويزخان هم وقتي خداحافظي فرهاد را ديد بغض کرد و رفت روي صندلي نشست (وقتي خيلي ناراحت مي‌شود مي‌نشيند).
انفجار در شبکه‌هاي زيرپوستي مجازي!
بلافاصله پس از خداحافظي فرهاد دنياي مجازي و زيرپوستي شبکه‌هاي مخفي اينترنتي به هم ريخت. طي دو روز گذشته شايد 10 برابر همه دوران بازي کردن فرهاد عکس، خبر، مقاله و جمله در مورد فرهاد نوشته شد. انگار بمب منفجر کرده بودند در شبکه‌هاي غيررسمي!
برخي پرسپوليسي‌ها هم حتي با احترام در موردش نوشتند و به او اداي احترام کردند. هرچند بودند کساني که عليه وي نوشتند اما به هر حال نوشتند!
روزي استادمان مي‌گفت: «وقتي از تو نوشتند (خوب يا بدش فرقي ندارد) بدان بزرگ شده‌اي!»
و فرهاد ديگر خيلي بزرگ شده بود.
حجم مطالبي که در موردش نوشته شد از فاجعه يازده سپتامبر هم بيشتر بود!
در ميان آن همه نامه فدايت شوم و گريه و احترام اما يک انتقاد هم از مجيدي ديده مي‌شد: «چرا به قراردادهايت پايبند نيستي؟ آن از دو فصل پيش و اين از امسال! تو قرارداد داري و بايد به قراردادت متعهد باشي!»
بيراه هم نيست. بالاخره استقلال روي او حساب کرده بود و حالا آچمز شده است.
بازگشت فرهاد با قيافه متسو!
مطمئنا مهم‌ترين دليل جدايي فرهاد در اين مقطع رفتن به لندن و شرکت در دوره‌هاي بسيار معتبر مربيگري است. او به زودي بازمي‌گردد، شايد با موهايي بلند مثل برونو متسو! فرهاد متسو را خيلي دوست داشت و حتي پس از مرگ وي او به شدت ناراحت شده بود و با کسي حرف نمي‌زد. او با برونو قهرمان آسيا هم شد. شايد او با همان قيافه و با موهاي بلندش به عرصه مربيگري برگردد، شايد مربي خوبي هم بشود اما براي مربي خوبي شدن بايد به لندن مي‌رفت، اين فرصت دوباره در خانه او را نمي‌زد!
به هر حال پسرک ترکه‌اي که از بهمن به استقلال آمد حالا چهارگوشه را بوسيد و رفت. به همين راحتي... خداحافظي‌اش خاص بود درست مثل خودش.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان میشه چند تا از افتخارات و حماسه های ملی فرهاد مجیدی رو که شاخصه های اسطوره بودن میشه نام ببرید؟
آخه من هر چی نگاه می کنم افتخارات خاصی نمی بینم و از این نظر در حد یک بازیکن کاملا معمولی ایرانی هستند.

به رایان گیگز هم میگن اسطوره در حالی که 10 - 12 تا بازی ملی داره !
استقلالی ها که در مورد اسطوره ملی بودن آقای مجیدی ادعایی ندارن نمیفهمم این چیزا از کجا نشات میگیره البته از نظر من اگر تو بازی های ملی بهش میدان داده میشد خیلی به تیم کمک میکرد

اشتباه می کنید رایان گیگز 64 بازی ملی برای ولز داره از این گذشته رایان گیگز ولزی هست که یک تیم درجه چندم در اروپاست و رایان گیگز با فاصله بسیار قطعا بهترین بازیکن ولزی چند دهه اخیر هست و هیچ بازیکن دیگری وجود نداره که بخواد باهاش رقابت کنه و اسطوره بودن گیگز هم به خاطر افتخاراتش در منچستریونایتد هست نه در ولز چون ولز پتانسیلی برای افتخار کسب کردن نداره
و فرق می کنه با ایران که یکی از قطب های فوتبال آسیاست و برای مثال یک علی دایی داره که رکورد دار گل ملی در جهان هست و بسیاری بازیکنان بزرگ دیگر در سطح آسیا.
اگر بخوان بازیکنان برتر تیم ملی ایران در بیست سال اخیر رو نام ببرن آیا فرهاد مجیدی جزو 10 بازیکن برتر قرار می گیره یا حتی جزو 20 یازیکن برتر قرار می گیره؟
اینکه میگید استقلالی ها در اسطوره ملی بودن مجیدی ادعایی ندارند حتما شوخی می کنید چون اکثر استقلالی ها فرهاد مجیدی رو با علی کریمی که یک اسطوره ملی هست مقایسه می کنن و این خودش یکی از نشانه های این باور به اسطوره ملی بودن مجیدی هست که مقایسه این دو کاملا اشتباه هست.
و اگر به درستی معتقدید که مجیدی یک اسطوره باشگاهی بوده پس نباید با اسطوره ملی مقایسه بشه چون اسطوره باشگاهی در سطحی نازل تر از اسطوره ملی قرار داره

1 بشما ربطی نداره که هی میاین اینجااا پست میزنین
2 بازم بشما ربطی نداره برید تو تاپیک خودون چقدر شماها......
3 لطفا جنبه تاپیک داشتنو حفظ کنید اینجا تاپیک بحثو گفتگو نیست
4 الان 63صفحه راجبه مجیدی مطلب نوشته /میتونید برید بخوونید کلشو
5 درکل تاحالا مثل مجیدی نداشتین بهتون حق میدم که انقدر ناراحت باشید

سلام

تمام پست های تحریک آمیز پاک شدند و اکشن های لازم نیز گرفته خواهد شد.

پ.ن: این را هم اضافه کنم که دوستان استقلالی لطف کنند و فقط پست های مورد دار را گزارش بدهند و از جر و بحث کلامی و این گفتن این که شما اسطوره نداشته اید و ... خودداری کنند.

موفق باشید.

بابا اقا مرتضی خاهشا یه اختار بدید انصافا تاپیک بحثو گفتگوو که نیست
اینجور ادما تاپیک کل کل رو هم همینطوری خراب کردن/
فقط تذکر دادن کارساز بود که انقدر تاپیکمون خراب نیود

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان اگه جوابی به پست های نامربوط ندید و بعدش چند تا پست خبری بذارید از 100 تا جواب برای شخص مقابل بدتره....فقط بی محلی کنید و ریپورت بدید. اینا اکثرا یوزر دوم برخی دوستان هستند و برای عصبانی کردن شما اینجا پست میدن.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
1 بشما ربطی نداره که هی میاین اینجااا پست میزنین
2 بازم بشما ربطی نداره برید تو تاپیک خودون چقدر شماها......
3 لطفا جنبه تاپیک داشتنو حفظ کنید اینجا تاپیک بحثو گفتگو نیست
4 الان 63صفحه راجبه مجیدی مطلب نوشته /میتونید برید بخوونید کلشو
5 درکل تاحالا مثل مجیدی نداشتین بهتون حق میدم که انقدر ناراحت باشید

خواستم جواب ندم ولی هیچ جوره نتونستم !
اولا تاپیک عمومی هست و خصوصی نیست که دور برداشتی
ثانیا چشمات رو باز کن ببین من در مورد پست بالایی پست زدم به نوعی هم با مثال رایان گیگز خواستم اینو بگم که اسطوره بودن یا نبودن ربطی به بازی ملی نداره
عجبا

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
سلام

تمام پست های تحریک آمیز پاک شدند و اکشن های لازم نیز گرفته خواهد شد.

پ.ن: این را هم اضافه کنم که دوستان استقلالی لطف کنند و فقط پست های مورد دار را گزارش بدهند و از جر و بحث کلامی و این گفتن این که شما اسطوره نداشته اید و ... خودداری کنند.

موفق باشید.

دوست عزیز گرامی ...من شما رو خیلی قبول دارم خیلی از یکی از مدیرای این بخش خیلی دلخورم خودشون بهتر میدونند....

دوستان پرس پولیسی دقیقا همون روزی که فرهاد خداحافظی کرده بود که اعصاب ما خیلی خیلی خورد بود اومدن اینجا پست های بسیار نامربوطی زدن...تهمت های که خودتون بهتر میدونید چی بود...

منم توی اون وضعیت با حالم نشد جلوی خودمو بگیرم و جواب پست اون رو دادم ایشون با پرروی کامل باز هم جواب میداد و کل کل میکرد خیلی ها اینکا رو کردن ها فقط همون نبود ولی من فقط یه پست زدم اون طرف دهنشو ببند بیشر روی اعصاب ما نره...
این مدیر عزیز هم نه برداشت و نه گذاشت راست بهم اخطار داد....اصا درک نکردن ما توی چه وضعیتی هستیم

ولی به بقیه دوستان پرسپولیسی هیچ فقط پست حذف شد(همیشه همینطور بود)
من که تا حالا پست زنند علیه کسی نزده بودم سریع اخطار گرفتم ولی اونای که کارشون اینه که رو مخ باشن راس راس راه برن فقط....

بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دوستان اگه جوابی به پست های نامربوط ندید و بعدش چند تا پست خبری بذارید از 100 تا جواب برای شخص مقابل بدتره....فقط بی محلی کنید و ریپورت بدید. اینا اکثرا یوزر دوم برخی دوستان هستند و برای عصبانی کردن شما اینجا پست میدن.

سعی میکنم همینطور باشیم ینی همین بودیم ولی واقعا بعضی موقع به کسای توهین میکنند که نمیتونم جلوم رو بگیرم

دلم واسه اون تیمی میسوزه که همچین هوادارای داره به قران.......

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دوست عزیز گرامی ...من شما رو خیلی قبول دارم خیلی از یکی از مدیرای این بخش خیلی دلخورم خودشون بهتر میدونند....

دوستان پرس پولیسی دقیقا همون روزی که فرهاد خداحافظی کرده بود که اعصاب ما خیلی خیلی خورد بود اومدن اینجا پست های بسیار نامربوطی زدن...تهمت های که خودتون بهتر میدونید چی بود...

منم توی اون وضعیت با حالم نشد جلوی خودمو بگیرم و جواب پست اون رو دادم ایشون با پرروی کامل باز هم جواب میداد و کل کل میکرد خیلی ها اینکا رو کردن ها فقط همون نبود ولی من فقط یه پست زدم اون طرف دهنشو ببند بیشر روی اعصاب ما نره...
این مدیر عزیز هم نه برداشت و نه گذاشت راست بهم اخطار داد....اصا درک نکردن ما توی چه وضعیتی هستیم

ولی به بقیه دوستان پرسپولیسی هیچ فقط پست حذف شد(همیشه همینطور بود)
من که تا حالا پست زنند علیه کسی نزده بودم سریع اخطار گرفتم ولی اونای که کارشون اینه که رو مخ باشن راس راس راه برن فقط....

بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم

توهین و بددهنی، به هر دلیل و از طرف هرکس که باشه مستوجب اخطاره استاد. اگر نظارت بر رعایت قانون برای شما سنگینه و اسباب دلخوری رو فراهم میکنه مشکل شماست. مراقب کلماتی که تایپ میکنید باشید و بجای مظلوم نمایی، ادب رو رعایت کنید. لطفا درباره مسایلی که اطلاع ندارید هم اظهار نظر نکنید. در همین پستی که من از شما کوت کردم یک مورد خلاف قوانین وجود داره. نظارت و اعمال قانون برای همه است. پس سعی نکنید افکار کاربران رو منحرف کنید. بهترین عکس العمل رو دوست خودتون جناب ال کاپیتانو پیشنهاد کردن. اگر با مدیریت مشکل رنگی دارید دست کم به حرف دوست همرنگ خودتون عمل کنید که دقیقا نظر مدیریت هست. این متن خطاب به سایر کاربران هم هست. همکاران من قطعا موارد لازم رو انجام میدن...

• Like
Reactions: usl

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
توهین و بددهنی، به هر دلیل و از طرف هرکس که باشه مستوجب اخطاره استاد. اگر نظارت بر رعایت قانون برای شما سنگینه و اسباب دلخوری رو فراهم میکنه مشکل شماست. مراقب کلماتی که تایپ میکنید باشید و بجای مظلوم نمایی، ادب رو رعایت کنید. لطفا درباره مسایلی که اطلاع ندارید هم اظهار نظر نکنید. در همین پستی که من از شما کوت کردم یک مورد خلاف قوانین وجود داره. نظارت و اعمال قانون برای همه است. پس سعی نکنید افکار کاربران رو منحرف کنید. بهترین عکس العمل رو دوست خودتون جناب ال کاپیتانو پیشنهاد کردن. اگر با مدیریت مشکل رنگی دارید دست کم به حرف دوست همرنگ خودتون عمل کنید که دقیقا نظر مدیریت هست. این متن خطاب به سایر کاربران هم هست. همکاران من قطعا موارد لازم رو انجام میدن...

دوستانه میگم ممنون میشم تو این چند وقته که دوستان استقلالی از نظر روحی ضربه خوردن توجه بیشتری به تاپیک های مربوط بهشون داشته باشید
به اندازه کافی جریحه دار شدیم درستش نیست اینطوری نمک به زخم میپاشن

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-08-11.jpg

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

این آخرین پستی هست که در این مورد اینجا میزنم

اگه رعایت قوانین برای همه هست شما فقط یه نمونه اخطار که به یکی از اون توهین کنند ها دادین رو بیارین...منم تمام حرف های خودمو پس میگیرم و بابت چیزای که گفتم عذر خواهی میکنم ازتون....
والا بازم میگم که شما بین رنگ ها فرق میذارید.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]صالح: مجيدي خودش تصميم به خداحافظي گرفت[/h]
[h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت: صحبت از مشکلات مالي کهنه شده است و در کنار اين مشکل مصدوميت‌ها نيز به تيم ما اضافه شد.[/h]
00942696.jpg

مجيد صالح در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل سايپا گفت: بعد از يک سال و نيم جدايي از سايپا به اينجا آمدم و خيلي خوشحال هستم. زمان ما و قبل از آن تلاش زيادي مي‌شد تا بازي‌هاي سايپا در استان البرز انجام شود و خوشحالم که اين اتفاق افتاد. اين حق طبيعي سايپا است که بازي‌هاي خانگي خود را در استان البرز برگزار کند.

به گزارش فارس، وي افزود: استان البرز استاندار خوبي دارد و تلاش‌هاي زيادي شد که اين مسابقه در استان البرز برگزار شود. سايپا هم مثل تمامي تيم‌ها توانايي بازي کردن در خانه را دارد. چمن ورزشگاه انقلاب نيز بسيار خوب است. زمان ما کمي از وضعيت چمن دلگيري داشتيم اما اخيرا که بازي‌هاي سايپا را مي‌بينم متوجه شدم که وضعيت ورزشگاه بسيار مناسب شده است. اميدوارم امسال نيز سايپا بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کند.

صالح خاطرنشان کرد: خودم را وابسته به سايپا مي‌دانم. درست است که اکنون لوگوي استقلال روي پيراهن من نقش بسته است اما حضور چند ساله من در اين باشگاه من را يکي از علاقمندان اين تيم کرده است.

وي افزود: براي ديدار فردا مصدومان و محرومان زيادي داريم. استقلال در يکي از بدترين شرايط خود قرار دارد. ما در بدترين شرايط نيز عملکرد خوبي داشتيم. سايپا نيز از افتخارات ايران است. مي‌خواهيم بازي خوبي انجام دهيم. تيموريان و نکونام را به دليل سه اخطاره شدن در اختيار نداريم. حيدري هنوز به خاطر ديدار مقابل اف سي سئول مصدوم است. محمد قاضي و حميد عمران‌زاده نيز در اختيار ما قرار ندارند. تمام تلاشمان را مي‌کنيم و مجبوريم که هر سه امتياز را به دست آوريم.

مربي استقلال تاکيد کرد: سايپا مجموعه سرپرستي بسيار خوبي دارد. از انگين فيرات سرمربي اين تيم خاطره خوبي دارم. وقتي سرمربي سايپا بودم در اردوي تدارکاتي خارج از کشور ما او در يکي از مسابقات به ورزشگاه آمد و ديدار ما را از قبل مشاهده کرد. او نوع فوتبال و آماده‌سازي ما را تائيد کرد و چون بزرگتر از من بود از اين مسئله خوشحال شديم. او پيش از اين همراه لورانت در سايپا بود سپس به سپاهان رفت و مربي بسيار خوبي است.

وي افزود: مسائلي را در سايپا به جا گذاشتم که جزو افتخارات من است. سجاد شهباز‌زاده در زمان من فضا براي بازي پيدا کرد تا اينکه به تيم ملي رسيد و از کي‌روش مي‌خواهم او را زيرنظر بگيرد. روزبه شاه‌عليدوست که جدا شده بود اکنون به جايگاه بازگشته است. نفراتي مثل ميلاد غريبي که در زمان ما حضور داشتند اکنون به تيم‌هاي خوبي رفته‌اند. بازيکناني مثل اسحاق سبحاني را داشتيم. به هر حال سايپا هميشه يک تيم بازيکن ساز بوده است. اين نفرات در کنار بازيکناني مثل صادقي، ايوبي و غلام‌نژاد که نفرات باتجربه‌اي هستند تيم قدرتمندي را ساخته‌اند.

صالح در مورد خداحافظي مجيدي و اينکه آيا اين اتفاق در زمان درستي صورت گرفت عنوان کرد: مجيدي يک بازيکن بزرگ است و در اين شرايط مجبور بود خداحافظي کند. مطمئنا او بدون فکر اين تصميم را نگرفته است. شروع بازي با مس کرمان 10 دقيقه با مجيدي صحبت کردم و تنها چيزي که من فهميدم اين بود که او براي گذراندن آخرين دوره کلاس مربيگري‌اش در انگليس بايد يکي از تيم‌هاي نوجوانان يا جوانان الوصل را مدتي تحت اختيار بگيريم. او اگر اين موقعيت را از دست مي‌داد کارش يک سال تا دو سال عقب مي‌افتاد. در اينکه چرا تصميمش را اعلام نکرد تا با حضور هواداران خداحافظي پرشکوهتري داشته باشد را من نمي‌دانم. فکر مي‌کنم آن زمان که از مس با قلعه‌نويي به استقلال آمديم سال 86 _ 87 بود که استقلال قهرمان جام حذفي شد و در آن روز عليرضا منصوريان از فوتبال خداحافظي کرد که اين رفتن خيلي باشکوه بود. به هر حال اين تصميمي بود که فرهاد مجيدي گرفته است.

صالح در مورد وضعيت آرش برهاني تاکيد کرد: آرش برهاني دو روز است که به مجموعه ما اضافه شده. او يک مسافرت مهم داشت که از قبل اعلام کرده بود بايد به اين سفر برود. به هر حال کادر فني تصميم مي‌گيرد که او فردا باشد يا نه. هاشم بيک‌زاده نيز نمي‌تواند بازي کند. در مقطع بدي قرار داريم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا آندرانيک تيموريان به خاطر مسائل مالي در تمرينات شرکت کرده است خاطرنشان کرد: او اصلا نمي‌توانست با توجه به محروميت به ميدان برود. بحث قرارداد و مشکل مالي براي استقلال کهنه شده است. 15 تا 20 مصاحبه با سايت‌ها و رسانه‌هاي مختلف انجام دادم و اعلام کرديم وضعيت بدي داريم. اعضاي کادر فني 10 ماه است که هيچ دريافتي نداشتند. پول فصل قبلمان را تسويه نکرديم هيچ، امسال نيز هيچ پولي دريافت نکرديم. به هر حال ما رسالتي داريم در استقلال طرف حساب ما مردم هستند. آنها احساس بسيار عميقي نسبت به تيم دارند. باور کنيد در روز خداحافظي مجيدي برخي از هواداران اگر مي‌شد مي‌خواستند خود را از روي سکوها پايين بيندازند. به هر حال قرارداد نيز حق مسلم ما است. انشاءالله وزير ورزش معرفي شود و در اولين فرصت استقلال و پرسپوليس وضعيت‌شان مشخص شود. در کنار اين مشکلات مصدوميت‌ها و محروميت‌ها را داريم که شايد مثل بازي با مس کرمان ليستمان به 18 نفر هم نرسد. بازيکنان تيم همه اين موضوعات را در نظر مي‌گيرند. مسئله مالي دير و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. بازيکني که درون زمين مي‌رود ديگر به اين مشکلات فکر نمي‌کند.

صالح خاطرنشان کرد: مي‌خواهم به گذشته بازگردم. در ارديبهشت 92 ليگ سال قبل ما به اتمام رسيد و استقلال تا 3 خرداد درگير ليگ قهرمانان آسيا بود. پس از آن 6 بازيکن ما به همراه فرزاد حاتمي به تيم ملي رفتند تا در سه بازي حساس و نفس‌گير که آن موقع فکر مي‌کرديم با دو برد و يک مساوي به جام جهاني مي‌رويم اما مشخص شد که نياز به 3 پيروزي داشتيم بايد به مصاف رقباي خود مي‌رفتند. پس از مشخص شدن صعود ما به جام جهاني اکثر تيم‌ها به دليل شروع زودهنگام ليگ برتر بدنسازي‌هاي خود را آغاز کردند اما بازيکنان ملي ما کنار تيم نبودند. ديدم هفته قبل با حاج قاسم بدنساز ما مصاحبه کرديد. شما بدانيد تيموريان و نکونام قبل از شروع فصل فقط 7 دقيقه با ما تمرين کردند در حالي که يک بازيکن براي آماده‌سازي 6 الي يک هفته نياز به تمرين دارد. ابتدا بايد به بازيکن استراحت کامل داد تا تفريح و خوشگذراني کند تا خستگي از او خارج شود. سپس بايد به او فشار آوريد تا آماده انجام بازي‌هاي فصل بعد شود. ما اين زمان را نداشتيم. خسرو حيدري و هاشم بيک‌زاده چرا بايد دچار چنين شرايطي شوند. در طول مسابقات امسال خواستيم بازي ذوب آهن ما را لغو کنند اما چنين همکاري‌اي نشد. در بازي با اف سي سئول حيدري در دقيقه 60 بيرون آمد. واقعا فشار زيادي روي تيم وجود داشت.

وي تاکيد کرد: سال قبل نيز چنين مشکلات مالي‌اي را داشتيم اما با وجود آن تيم را قهرمان کرديم. ما نظم فوتبال دنيا را به هم زديم. اگر بارسلونا در اسپانيا موفق مي‌شود پولدار‌ترين تيم اين کشور است. منچستريونايتد جزو 5 تيم پولدار انگليس است. ما اين نظم را به هم زديم و با وجود مشکلات مالي در بدترين شرايط با زحمت بازيکنان، کادر فني و مجموعه استقلال به قهرماني رسيديم.

امسال نيز همين مشکلات مالي وجود دارد اما در کنار آن مصدوميت بازيکنان اضافه شده است. ما مقابل اف سي سئول نيز آندرانيک و نکونام را در اختيار نداشتيم و اين براي بار دوم است که اين دو بازيکن را نداريم. اميدوارم در نيم‌فصل مسابقات اين مشکلات را پشت سر بگذاريم و با استراحت بازيکنان و رفع مشکلات مالي به شرايط خوبي برسيم. به شما قول مي‌دهم استقلال را دوباره در جمع مدعيان مي‌بينيد. ما سال قبل هم به هواداران مي‌گفتيم بايد صبر کنند تا استقلال به شرايط ايده‌آلش برسد.

صالح در مورد خداحافظي فرهاد مجيدي و اينکه آيا او به عنوان مربي به استقلال بازمي‌گردد تاکيد کرد: با ديدگاهي که مجيدي دارد و مي‌خواهد مربيگري را به صورت علمي دنبال کند او يک روز با کسوت مربي مطمئنا به استقلال بازخواهد گشت همانطور که قلعه‌نويي و مظلومي نيز با سالها حضور در استقلال به عنوان مربي در اين تيم فعاليت کردند. من کم‌سابقه‌ترين استقلالي نيمکت استقلال هستم. همداني، عالمي و بوستاني نيز سابقه سالها حضور در استقلال را داشتند. به هر حال مجيدي بازي با مس کرمان را براي خداحافظي خود انتخاب کرد و از فوتبال کنار رفت.

مربي استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا فرهاد مجيدي به دليل مشکلات دوپينگ از فوتبال کناره‌گيري کرد اظهار داشت: بيش از 14 _ 15 بار از او تست دوپينگ گرفتند. او خيلي راحت در عين بزرگواري از تيم ملي کنار رفت تا جا براي جوان‌ها باز شود. آن روز نيز اين حرفها مطرح شد و پس از گرفتن آزمايشات معلوم شد مجيدي هيچ مشکلي ندارد. افتخار مي‌کنم به عنوان مربي کنار او کار کردم. کنار او با استقلال قهرمان شديم و متاسفانه برخي مي‌خواهند حاشيه درست کنند.

وي افزود: حتما بايد با مجيدي در چنين جلسه‌اي بنشينيم تا خود او پاسخ اين مسائل را بدهد. هيچ کس بهتر از امير حسين صادقي که هم‌اتاقي او بود نمي‌تواند بگويد چرا مجيدي خداحافظي کرد. او مي‌گويد تا آخر شب که مي‌خواستند بخوابند از تصميم مجيدي اطلاع نداشته است و واقعا کسي از اين تصميم خبردار نبود.

مربي استقلال در مورد اينکه آيا تيم را تقويت مي‌کند اظهار داشت: به هر حال کادر فني اين مسئله را در نظر دارد اما بايد بدانيم بودجه باشگاه چه اجازه‌اي به ما مي‌دهد. تمامي وزراي دولت راي آوردند و وزارت ورزش سياسي‌ترين وزارتخانه شده است که هنوز تکليف وزير آن مشخص نيست. اگر بتوانيم در اين برهه خم نشويم و مشکلات ما حل شود و در نيم‌فصل نقل و انتقالات تيم را تقويت کنيم مطمئنا شرايط خوبي را به دست خواهيم آورد.

صالح در مورد اينکه آيا مدير‌عامل و هيئت‌مديره استقلال درآمد‌زايي مي‌کنند گفت: اين مسائل ربطي به من ندارد و در جايگاه من نيست که بخواهم در اين مورد صحبت کنم.

وي در مورد اينکه آيا برهاني در ليست نفرات استقلال براي بازي فردا قرار مي‌گيرد و اينکه بازيکن مازاد دارد اظهار داشت: آرش برهاني دو جلسه با ما تمرين کرده و تا آخر امشب در مورد ليست نفرات تصميم مي‌گيريم. فعلا بازيکن مازادي نداريم. سال قبل با همين نفرات قهرمان شديم و اجازه دهيد ما در اين مورد تصميم‌گيري کنيم. امسال مشکلات زيادي داشتيم. در کنار مشکلات مالي مصدوميت بازيکنان را داشتيم. اين فضا تغيير مي‌کند. بازي‌هاي داخلي و آسيايي براي ما فرقي نمي‌کند ما پس از بازي‌هاي آسيايي کمي از لحاظ بدني تخليه شديم اما اکنون ليگ برتر و جام حذفي مهمترين دغدغه ما هستند. شخصيت تيمي در روزهاي سخت به ما کمک مي‌کند. ديديد بعد از گلي که مقابل مس کرمان خورديم به گل تساوي رسيديم و اگر نيمکت ما نفرات بيشتري داشت مي‌توانستيم به پيروزي برسيم.

che226

Registered User
لایک‌ها
419

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این آخرین پستی هست که در این مورد اینجا میزنم

اگه رعایت قوانین برای همه هست شما فقط یه نمونه اخطار که به یکی از اون توهین کنند ها دادین رو بیارین...منم تمام حرف های خودمو پس میگیرم و بابت چیزای که گفتم عذر خواهی میکنم ازتون....
والا بازم میگم که شما بین رنگ ها فرق میذارید.

من موظف نیستم به شما بابت کارم گزارش بدم. شما هرطور خواستید برداشت کنید. نیازی به عذرخواهی هم ندارم. فقط قواعد فعالیت در این تالار رو مراعات کنید... همین

• Like
Reactions: usl
بالا