• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Everex E900 بدترین نوع PPC !!!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این تاپیک رو برای اونایی زدم که میخوان PPC بخرن که یه وقت مثل من به کلشون نزنه E900 بردارن و گول تبلیغاتش رو بخورن من الان حدودا یه 1 ماهی میشه که خریدم تو این یه ماه مشکلایی رو که برای پیش اومده اینجا مینویسم :

1-دوربینی فوق العاده مضخرف داره که فقط توی روز میتونه عکس یا فیلم بگیره
2-آنتن دهی خیلی خیلی ضعیف
3-از نظر صدا چه صدای خود گوشی و چه صدای مکالمات افتضاح...
4-اولا که قابل Upgrade به Win های جدید نبود که حالا دیگه با دوز و کلک میشه این کار و کرد ولی همون کاش نمیشد چون Upgrade به Win5 خیلی مشکلهای دیگه رو به دنبال خودش آورد
5-سرعت فوق العاده ضعیف
6-نداشتن Compatiblity با خیلی برنامه ها مثل Remote ها
7-Infrared داره اما اگه نداشت خیلی بهتر بود لااقل منت سر آدم نمیذاشتن برا یه Infrared چون با هیچ اینفراردی Compatible نیست
8-تو این مدت کم یه بار رفت تعمیر البته حالا تعمیر رو قبول دارم به خاطر ندونم کاری خودم بود که اسپری کشیدم روش
9-همین امروز هم Sync اش از کار افتاده و هرکاریش میکنم با PC سینک نمیکنه
10-قابش تو ایران گیر نمی آد یعنی اگه یه ضربه کوچولو خورد کاریش نمیشه کرد
11-سریع تموم کردن شارژ
و... خیلی مشکلای دیگه

خلاصه آقا از من به شما نصیحت پولتون رو الکی خراب نکنید اولش هم من میخواستم Imate بردارم الکی گول تبلیغات این نامردا رو خوردم که هر وقت از جلو اون مغازه که ازش خریدم رد میشم هزار تا فوش بهش میدم .

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
کدوم مغازه بود؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میخوام بهت اميدواری بدم :د

1: اگر منظورت نداشتن فلش هست که مشکلی نيست! S200 هم نداره ! حالا اون هيچی گوشيهايی مثل 3250 يا N91 هم فلش ندارند!
2: آنتن دهی PPC ها نسبت به گوشيها کمی بدتره ولی خودم زياد مشکلی نداشتم شايد دستگاه شما از اول مشکل داشته جايی نشون دادی !؟
3: صدای PPC ها هم از اکثر گوشيها پايين تره!
4: دوستان تو يک تاپيک جدا توضيح دادن که مو به مو!
5: E900 که شنيدم خيلی خوب و قوی هست پس من که S200 دارم چی بگم
6: این RemoteZ خودشون مشکل دارن! از 4 ، 5 سال پيش روی P800 من خوب اجرا نمیشدند تا امروز!
7: اینفرارد و بلوتوث PPC ها هم کمی متفاوت با گوشيهای ديگه هستند
8: خب اسپری نبايد میزدی
9: دوباره بريز !
10: قابش رو بپرس! حتما بايد باشه قاعدتا Aladdin رفتی ؟! يعنی هيچ جا نبوده ؟ پايتخت هم 2 ، 3 تا مغازه هستند سر بزن
11: شارژ E900 رو نمیدونم چجورياست ولی خيلی وقتها باتری از اول معيوب هست ! بهش شک بده اگر درست شد که هيچی اگر نشد عوض کن [ چند ساعت مداوم میتونی کار بکشی ازش !؟ ]

PPC مشکلاتی داره ديگه :د
302.gif

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داغمو بیشتر کردی که :rolleyes:

1-خاک بر سر فلش هم داره که اینجوریه !!!
2-نه اونجوریام نیست ولی خوب نسبت به گوشی های دیگه خوب نیست
3-...
4-...
5-پس همدردیم ؟!
6-نه بابا توی یکی از تاپیکهای همین سایت بود دیدم نوشته بود Infrared اورکس ها مشکل داره یعنی یه جوری ساختنش که تا فاصله 2-3 سانتی بیشتر کار نمیکنه !
7-...
8-...
9-تاپیکم رو بخون 100 بار ریختم بازم اینجوریه آخه اشکال از PPC هست Soft Reset نمیکنه !
10-اینم توی یکی از تاپیکهای همین سایت خوندم که اصلا قابش تولید نمیشه (خاک بر سرشون) ولی از چندجا هم پرسیدم گفتند حتی باتریش هم گیر نمی آد چه برسه به قابش(بازم خاک بر سرشون) !!!
11-...

Bluetooth اش که میگید اینجوریه صداش هم که میگید همشون اینجوریه آنتن دهیش هم که باز میگید همش اینجوریه ... آخه مگه آدم مرض داره دلمون رو به این خوش کردیم که برنامه های Win روش نصب میشه ؟! خوب P910 تمام این کارا رو میکنه فقط برنامه هاش فرق داره که اونم تمام کارایی رو که برنامه های این میکنه اونم انجام میده حالا میگن آنتن دهیش یه خورده بده ولی از نظر صدا-Bluetooth-کیفیت و ... عالیه .

خلاصه آقا انداختن بهمون حسابی حالا شماهایی که گول Everex رو نخوردید که هیچی مثلا اونایی که Imate و ... دارن ولی من خیلی پشیمونم از این کارم .

ضمنا من بچه شیرازم - تهران نیستم .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میخوام بهت اميدواری بدم :د

1: اگر منظورت نداشتن فلش هست که مشکلی نيست! S200 هم نداره ! حالا اون هيچی گوشيهايی مثل 3250 يا N91 هم فلش ندارند!
2: آنتن دهی PPC ها نسبت به گوشيها کمی بدتره ولی خودم زياد مشکلی نداشتم شايد دستگاه شما از اول مشکل داشته جايی نشون دادی !؟
3: صدای PPC ها هم از اکثر گوشيها پايين تره!
4: دوستان تو يک تاپيک جدا توضيح دادن که مو به مو!
5: E900 که شنيدم خيلی خوب و قوی هست پس من که S200 دارم چی بگم
6: این RemoteZ خودشون مشکل دارن! از 4 ، 5 سال پيش روی P800 من خوب اجرا نمیشدند تا امروز!
7: اینفرارد و بلوتوث PPC ها هم کمی متفاوت با گوشيهای ديگه هستند
8: خب اسپری نبايد میزدی
9: دوباره بريز !
10: قابش رو بپرس! حتما بايد باشه قاعدتا Aladdin رفتی ؟! يعنی هيچ جا نبوده ؟ پايتخت هم 2 ، 3 تا مغازه هستند سر بزن
11: شارژ E900 رو نمیدونم چجورياست ولی خيلی وقتها باتری از اول معيوب هست ! بهش شک بده اگر درست شد که هيچی اگر نشد عوض کن [ چند ساعت مداوم میتونی کار بکشی ازش !؟ ]

PPC مشکلاتی داره ديگه :د
302.gif

چرا این مشگلات رو NPE ها ندارن؟؟؟ من یکی داشتم حداقل 4 سال از عمرش میگذره...هیچ ایرادی نداشت...4 سال مداوم کار کرده بود و هیچ وقت کسی نگفت این مدل موردی داره....تازه دست دو خریدم 170 تومن..:blink::lol:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چرا این مشگلات رو NPE ها ندارن؟؟؟ من یکی داشتم حداقل 4 سال از عمرش میگذره...هیچ ایرادی نداشت...4 سال مداوم کار کرده بود و هیچ وقت کسی نگفت این مدل موردی داره....تازه دست دو خریدم 170 تومن..:blink::lol:

اخه يکی مثل من پول نداره حدودا 200.000 بابت PPC غير Phone Edition بده و بعد تازه گوشی مبايل هم بگيره [ گوشی ارزون هم که نمیشه کلی قابليت از دست میديم ]
302.gif

اخه يکی مثل من نمیتونه بيرون که بره 2 تاش رو ببره
302.gif

اخه يکی مثل من ...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اخه يکی مثل من پول نداره حدودا 200.000 بابت PPC غير Phone Edition بده و بعد تازه گوشی مبايل هم بگيره [ گوشی ارزون هم که نمیشه کلی قابليت از دست میديم ]
302.gif

302.gif

اخه يکی مثل من ...

ماژول GSM/GPRS رو واسه همین وقتا گذاشتن..;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
302.gif

302.gif

اخه يکی مثل من ...

البته شما خیلی دیگه زدید تو سرش..حدود 400 تومن واسه NPE خوب باید نگه داشت...بعد یه دونه 1110 خرید ..
اخه وقتی NPE همه چیز داره چه لزومی هست گوشی هم همه چیز داشته باشه؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ماژول GSM/GPRS رو واسه همین وقتا گذاشتن..;)

200هزار تومن پول اضافه بدید و کلی امکانات موبایل های معمولی رو از دست بدید، که چی بشه مثلاً!؟
296.gif

بعدم اگه قرار باشه کسی یه pda و جداگونه یه موبایل بگیره، خیلی دستش بازتره، و انتخابای خیلی توپی حدود 200-300 تومن داره، مثلاً Mio یه مدل داره 240دلار ، wm5 و gps built-in و cpu 400mhz اگه اشتباه نکنم!
271.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
200هزار تومن پول اضافه بدید و کلی امکانات موبایل های معمولی رو از دست بدید، که چی بشه مثلاً!؟
296.gif

بعدم اگه قرار باشه کسی یه pda و جداگونه یه موبایل بگیره، خیلی دستش بازتره، و انتخابای خیلی توپی حدود 200-300 تومن داره، مثلاً Mio یه مدل داره 240دلار ، wm5 و gps built-in و cpu 400mhz اگه اشتباه نکنم!
271.gif

200 تومن که نیست..ولی قبول دارم یه سری چیزا رو از دست میدیم...

منم حرف اصلیم همینه..مورد ماژول رو واسه علیرضا خان گفتم که بهونه نیاره..:lol:

حالا اگه GPS رو بیخیال بشیم و بخوایم انور اب خرید کنیم قیمت 320 دلاری X51v بدجوری تو ذوق میزنه...:(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خب اخه به طور مثال ما X51 V میگيريم [ قيمت که گويا تهران 460 تا 550 هست ولی ما مثلا فرض میکنيم 350! يعنی قيمت خارج در حالی که نه با این قيمت میشه گرفت و نه میشه وارد کرد به راحتی ]
305.gif

خب حالا ما چی داريم !؟
297.gif

1: يه CPU خيلی قوی ! 624 MHz Intel
2: ويندوز مبايل 2005
3: 64 رم و 256 رام
4: بلوتوث 1.2 و وايفای 802.11b
5: باتری نرمال

يعنی در واقع 350.000 داديم [ که خيلی بيشتر هست ] و يک دستگاه خيلی قوی گرفتيم
302.gif

ولی حالا ما :

1: میخوايم تماس بگيريم!!
2: میخوايم عکس بگيريم!!
3: میخوايم Sms بازی کنيم!!
4: میخوايم ....

خب ! حالا میشه يک کاری کرد يه 1101 يا 1100 بگيريم 50 تا 60 تومان ولی :
285.gif

1: دوربين چی میشه !؟
2: Sms ديگه لذتی نداره با 1100
3: يک گوشی میخوايم که وقتی دستمون میگريم دلمون درد نگيره!

حالا شخصی مثل من دوربين ديجيتال ضييفی داره [ يا اصلا نداره ] [ PowerShot A400 ] که عکسهای W800 هم ازش بهتره !
306.gif

برای همين فرض میکنيم کناره PPC يک گوشی 2 مگاپيکسلی میگيريم!
ارزونترينش رو فرض میکنيم يعنی K750 که حدودا 220 تا 245 قيمت داره
چون بالاخره خيلی ها دوربين ندارند و میخوان از دوربين دستگاشون استفاده کنند

حالا میخوايم جمع کنيم!

يک NPE خيلی قوی به قيمت حدودا 350 + يک گوشی مبايل خوب با دوربين 2 مگاپيکسل به قيمت حدودا 230
= 580.000
311.gif

نکته : برای ما که ایران هستيم X51V زيره 450 گير نمیاد ! 100.000 تخفيف داديم ديگه

يعنی میشه حدودا 600.000 با تخفيف زياد ! [ LCD يکمی بزرگتر و CPU يکمی بهتر فدای سرت ! ]
حالا ما چيکار میتونيم بکنيم !؟ خب يه O2 Atom با مشخصات خيلی خوب و بالا میگيريم و دوربين 2 مگاپيکسل با فلش رو هم داريم ، تماس و Sms هم که برقراره!
283.gif

يا همه اینهارو با CPU ضييف تر و دوربين 2 مگاپيکسل بدون فلش با 470.000 میگيريم [ Qtek S200 ]

نکته اصلی :

اگر همه مسايل رو هم حل شده در نظر بگيريم فکر میکنم 70% افراد نمیتونن قبول کنن و براشون هم راحت نيست که
PPC و مبايل رو در 2 دستگاه داشته باشند!
يعنی من میخوام برم بيرون ، میخوام برم مهمونی ، میخوام برم ،،، خود من نمیتونم تو يک جيبم مبايل داشته باشم تو يکيش PPC يعنی واقعا کاره راحتی نيست هر دقيقه که بيرون میری اینکار رو بکنی
حالا فرض کن تو تاکسی هم نشستی داری بازی میکنی اونوقت گوشی زنگ میخوره بايد دست کنی گوشی رو برداری اونوقت این رو بزاری تو جيبت دوباره و ،،،،
287.gif

به به فرهاد جان ، چه خبر خوبی :د !؟
300.gif

Mio P350 رو میگی !؟ 245 $ زده !! همه چی هم داره گويا :د
302.gif

Hardware/Processor Samsung S3C2440-400

Display Screen Size : 3.5inch , 240 x 320

Screen Color : TFT 65K colors

Antenna : Fixed Internal

Memory Internal(MB) : 128 MB Flash ROM + 64MB RAM

Expansion : SDIO, SD/MMC card slot

Battery Battery Type : Li-Ion 1300mAh

Media player supports MP3

Video Record Yes

Video Support MPEG-4 , WMV

Audio Support WMA, MP3, Midi, WAV, SMAF

Email Pocket Outlook

Instant Messenging - Pocket MSN Messenger

USB Port v.1.1

Built-in GPS receiver

Platform / OS Windows Mobile 5.0 English version

Browser Pocket Internet Explorer

Predictive Text Entry Handwriting recognition

Other Application Pocket Office (Word, Excel, Powerpoint), Media Player

Video Yes

Video Format WMV (240 x 320)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شما کاملا قضیه رو برعکس میکنی...مثال شما خیلی بی ربطه...

شما X51v میخری...اولین نکته...دوربین روی PDA یعنی پشمک...یه رو atom چه رو 720..در حد بز هم ارزش نداره...

در ضمن کلاس X51 ر و چسبوندی کف زمین.. این Intel 3D Acc 16MB d داره...
صفحه 3.7 اینچ....VGA و باطری عالی..

انوقت اینو با اتم یکی میکنی؟؟؟

مثال شما همونقدر بیربطه که من بگم اونایی که PC دارن Laptop هم دارن همه برن PC رو بفروشن Laptop بخرن که یکم قویتر باشه تا حدود 20 درصد کار دسکتاپ رو هم انجام بده او استفاده کنن که دستگاهشون 2 تا نشه..

حتی شما بری 3700 هم بخری که دوربین 1.2 داره و یه 1110 رو هم 400 تومن همه اینارو داری که میخوای + 3 برابر عمر باطری بیشتر + انتن دهی بهتر( PDA که انتن نده ولو GSM باشه..)و صفحه بزرگتر .....

چه فایده ادم PDA داشته باشه ولی 1 بار لذت یه بازی درست و حسابی رو روش نبره..چه فایده کیفیت پخش MP3 مزخرفشو تحمل کنه..چه فایده 5 ساعت 1 بار شارژش کنه...چه فایده صفحش اندازه مورچه باشه با رز 240-320..

حالا من یه سوال دارم...ما خیلی متمدن هستیم که تنها مصرف کنندگان این خراب شده ها تو این کره خاکی هستیم ( بطور اخص خاورمیانه) یا این همه اروپایی و امریکایی که هیچ کدوم PDA رو با موبایل قاطی نمیکنن؟؟

70 درصد کدوم منطقه زمین اینکارو میکنن؟؟؟ من 20 تا رفیق دارم که W810 دارند....همشون بجز 1-2 نفر میگن اشغاله چون : صداش در نمیاد ..... این نهایت استفاده اوناست از این وسیله..بزارن واسه رفقا جک پخش بشه..کدوم کشور متمدن گوشی نقش امپلی رو هم بازی میکنه؟؟؟

کدوم PDA خوب دنیا صدای هیولا داره؟؟؟

کدوم سایت ریویو نویس صدای بلندگو و ملاک قرار میده؟؟

مثال تاکسی:

ادمی که پول میده PDA با این قیمت میخره اول باید بره اتوموبیل شخصی بخره نه PDA...دوم هندزفری رو واسه چی اختراع کردن...میزارین داخل گوشتون برای جواب گویی به موبایل..

اگه این کامبو بودن خوبه چرا نسل نوتبوک های SIM READER دار ور افتاده؟؟؟نشستی داری تو ماشین با نتبوک ورمیری یهو گوشی زنگ میخوره..

میزان خرابی NPE رو بزارید کنار PE ها....بازم

در مورد SMS....با 1110 لذتی نداره..با SK65 حدود 90 تومن چطور؟؟؟ترکیب SK65 با HP IPAQ X3700 چی؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوربین روی PDA یعنی پشمک...یه رو atom چه رو 720..در حد بز هم ارزش نداره...

همينطوری که نمیشه گفت پشمک! خب وقتی دوربين 2 مگاپيکسل با فلشش در حد دوربين کارا و مناسب عمل میکنه برای چی بايد ازش گذشت !؟ قبلا هم گفتم خيلی ها دوربين ندارن و میتونن اینطوری با 1 تير چندين نشون بزنن!

چه فایده ادم PDA داشته باشه ولی 1 بار لذت یه بازی درست و حسابی رو روش نبره
..

من S200 رو با اون Cpu ضييف طوری تنظيم کردم همه بازيها رو در شرايط مطلوب انجام میده
فقط يه Tony Hawks Pro Skater 2 بوده که به خاطر Active Ram اجرا نتونستم بکنم

چه فایده کیفیت پخش MP3 مزخرفشو تحمل کنه..

الان دمه دست W900 دارم و S200 و W900 که مثلا هيولای موسيقی هست وقتی Equlize نباشه صداش از ويدو S200 هم کمتره!

چه فایده 5 ساعت 1 بار شارژش کنه...

ميانگين روزی يک فيلم بين 85 تا 120 دقيقه میبينم ، بين 1 تا 2 ساعت بازی و کليپ ! و 2 ساعتی هم موسيقی [ اگر وقت باشه ] و تازه بقيه شارژ هم برای فردا میمونه!

چه فایده صفحش اندازه مورچه باشه با رز 240-320..

تنها نکته ای هست که میشه اشاره کرد ولی ارزش خراب کردن بقيه مسايل رو داره !؟

حالا من یه سوال دارم...ما خیلی متمدن هستیم که تنها مصرف کنندگان این خراب شده ها تو این کره خاکی هستیم ( بطور اخص خاورمیانه) یا این همه اروپایی و امریکایی که هیچ کدوم PDA رو با موبایل قاطی نمیکنن؟؟
70 درصد کدوم منطقه زمین اینکارو میکنن؟؟؟

فکر میکنم آمار این قضيه رو سايتهای معتبر و نامعتبر خارجی! خودشون مشخص کردند !

من 20 تا رفیق دارم که W810 دارند....همشون بجز 1-2 نفر میگن اشغاله چون : صداش در نمیاد ..... این نهایت استفاده اوناست از این وسیله..بزارن واسه رفقا جک پخش بشه..کدوم کشور متمدن گوشی نقش امپلی رو هم بازی میکنه؟؟؟

تا جايی که ما يادمونه N91 از ابتدا يک Music Phone و قابليت امپلی معرفی شد ! و تو کليپش هم ما ديديم!

مثال تاکسی:

ادمی که پول میده PDA با این قیمت میخره اول باید بره اتوموبیل شخصی بخره نه PD...

حالا اومديم يکی مثل من [ هزاران نفر مثل من ! ] پول نداشتن ماشين جدا بگيرن!

اگه این کامبو بودن خوبه چرا نسل نوتبوک های SIM READER دار ور افتاده؟؟؟نشستی داری تو ماشین با نتبوک ورمیری یهو گوشی زنگ میخوره..

زمينه نوتبوک وارد نيستم و نمیدونم هدف Sim Reader ها در واقع چی بوده !؟ Gsm Import بودن !؟

در مورد SMS....با 1110 لذتی نداره..با SK65 حدود 90 تومن چطور؟؟؟ترکیب SK65 با HP IPAQ X3700 چی؟؟

راستی Sk65 اخرين قيمتی که دارم حدودا 175.000 بوده و مدتی هست که در بازار نديدم

پ/ن = 4 سال پيش سونی اريکسون P800 رو معرفی کرد اولين All In One به تمام معنی تاريخ
هدف هم مشخص بود ! يعنی بالاخره این تکنولوژی يک جايی به درد بايد بخوره !
وقتی همه چيز رو میشه در يک PPC خوب داشت نيازی به 2 تا نيست !
مثال اينه که من وقتی میرم بيرون:

1: دوربين ديجيتال
2: ماشين حساب
3: Mp3 پلير
4: Mp4/Avi پلير
5: eBook Reader
6: ديکشنری همراه [ جيبی ]
7: گوشی مبايل
8: مترجم جيبی
9: گيم جيبی [ نه پلتفرم های حرفه ای تر ]
10: تقويم

و ده ها چيزه ديگه با خودم بيرون ببرم که بگم میخوام همه چيز رو داشته باشم!
نه !! همينطوری که جلو میريم میخوايم سبک بشيم! نه اینکه کار رو سخت تر کنيم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
معیار سنجش شما S200 هستش...
الان دمه دست W900 دارم و S200 و W900 که مثلا هيولای موسيقی هست وقتی Equlize نباشه صداش از ويدو S200 هم کمتره!

شما یه ریویو از این S200 تو یه سایت معتبر ریویو کننده PDA نشون بدین.....

هنوز مثال شما مثه این میمونه:

چون PS1 همه بازیهاش و دستش و غیره شبیه PS2 هست کدوم احمقی PS2 میخره؟؟؟ تازه واسش باید تلوزیون گرونتر هم خرید..تازه مموریشم گرونتره..تازه دی وی دی میخوره بجای سیدی..تازه و غیره...

این حرفو ادمی میزنه که یه دونه X51v دستش نگرفته باشه....فیلم نگاه کردن داخل 320-240 با سایز 2.5 اسنچ کجا و 3.7 اینچ و رز 640-480 کجا...انگار بطور دقیق DVD رو بزارید کنار VCD..

بازی کردن با IMA 16MB 3D کجا و سافت ویر رندر S200 کجا...

کل PDA مگزین رو بگردین..سالی 5 تا PE داره معرفی میکنه همه رو با امتیاز های پایین و تازه همون 5 تا هم FS..HP..ACER هستن ...1 بار این Qtec..Everex رو توش دیدین....بر فرض هم معرفی کنه مدلهای OEM هم رده از اینا معرفی میکنه..

برفرض تمام دلایل شما برای خرید PDAقبول میشه...

چرا امثال Qtec ر و میزارید رو یه کفه و HP--Asus...FS--- از این دست محصولات رو یه کفه؟؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
معیار سنجش شما S200 هستش...

معيار سنجش من نيست ، چون S200 دارم میسنجم!

شما یه ریویو از این S200 تو یه سایت معتبر ریویو کننده PDA نشون بدین.....

Mobile-Review
Jamin/S200 PPCDubai
GsmArena
SoftPedia
MsmMobile
NewMobile

اینا کمترين تعدادی بود که میتونستم مثال بزنم
و درکل سرچ هم که بکنيم [ Yahoo ] نتايج Qtek S200 = 1,220,000
نتايج Dell Axim X51v = 1,100,000
بالاخره کشک هم که نمیشه حساب کرد اینهارو !

چون PS1 همه بازیهاش و دستش و غیره شبیه PS2 هست کدوم احمقی PS2 میخره؟؟؟ تازه واسش باید تلوزیون گرونتر هم خرید..تازه مموریشم گرونتره..تازه دی وی دی میخوره بجای سیدی..تازه و غیره...

نوشته هام رو ديدم متوجه ارتباطشون نشدم!

این حرفو ادمی میزنه که یه دونه X51v دستش نگرفته باشه....فیلم نگاه کردن داخل 320-240 با سایز 2.5 اسنچ کجا و 3.7 اینچ و رز 640-480 کجا...انگار بطور دقیق DVD رو بزارید کنار VCD..

خودم در پست بالا اشاره کردم ، تنها صفحه نمايش بزرگتر ! که اونم خيلی PPC های ديگه حل کردن

من چيزی که تست کردم رو گفتم و مشکلی هم نديدم!
و به عبارتی گزينه مبتنی بر رزولوشن هم نمیبينم تو آپشن بازيها ! که نيازی به بالا بردن اون باشه! که بخوام از سيستم قويتری استفاده کنم

کل PDA مگزین رو بگردین..سالی 5 تا PE داره معرفی میکنه همه رو با امتیاز های پایین و تازه همون 5 تا هم FS..HP..ACER هستن ...1 بار این Qtec..Everex رو توش دیدین....بر فرض هم معرفی کنه مدلهای OEM هم رده از اینا معرفی میکنه..

برای اینکه Pda Magazine هست نه Pocket Pc Magazine !
302.gif

چرا امثال Qtec ر و میزارید رو یه کفه و HP--Asus...FS--- از این دست محصولات رو یه کفه؟؟؟

کی اینکار رو کردم!؟
من فقط به این دليل Qtek S200 رو مثال میزنم چون ازش استفاده میکنم !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
1: دوربين ديجيتال
2: ماشين حساب
3: Mp3 پلير
4: Mp4/Avi پلير
5: eBook Reader
6: ديکشنری همراه [ جيبی ]
7: گوشی مبايل
8: مترجم جيبی
9: گيم جيبی [ نه پلتفرم های حرفه ای تر ]
10: تقويم
119.gif
اینو قشنگ اومدی علیرضا جون!! خوبی؟
275.gif

جناب rax شما دارید یخورده ای تند می رید ها... اگه بخوایم به استناد آمار حرف بزنیم.. فروش pda های non phone edition همینطور هرروز داره می یاد پایین... و نهایتاً انتخاب مصرف کننده ست که می گه چی باید بمونه، چی باید بره...

در مورد اون لپ تاپ های sim reader دار... خیلی ساده س جوابتون، شما حاضرید که هروقت می خواید لپ تاپ رو خاموش کنید، سیم کارت رو بکشید بیرون بزارید توی موبایل؟ نه؟! یه کپی ازش می گیرید؟ خوب باشه... ولی باید آمادگی اینو هم داشته باشید که در اولین نوبتی که لپ تاپ و موبایلتون همزمان باهم روشن بودن جفت سیم کارت ها بسوزه...
296.gif

چه فایده کیفیت پخش MP3 مزخرفشو تحمل کنه..چه فایده 5 ساعت 1 بار شارژش کنه...

Are you SURE؟!؟؟؟

ادمی که پول میده PDA با این قیمت میخره اول باید بره اتوموبیل شخصی بخره نه PDA...دوم هندزفری رو واسه چی اختراع کردن...میزارین داخل گوشتون برای جواب گویی به موبایل..
درسته الان هنوز pda phone edition های کاردرست خیلی گرون قیمت هستن... و ترکیب یه axim x51v (خریداری شده همراه یه دونه باطری زاپاس و یه gps بلوتوث دار!) با یه k750 رو هیچ phone edition موجودی نمی تونه شکست بده... ولی یه چیزو نمی شه فراموش کرد..خیلی ها،حتی اونایی که یه ماشین زیر پاشونه، حال و حوصله ی این ور اونور بردن دوتا دستگاه جداگونه رو ندارن..!
38.gif

2.8 اینچ عزیز...

بعضی ها بازی نمی کنن ها...ولی قبوله..

چه فرقی داره حالا خودشونو معرفی کنه یا هم نوع هاشون از مارک های دیگه؟!
73.gif
بعدم می دونید که hp آخرین مدل pda phone editionش همون o2 atom بود دیگه... اینکه چرا هنوز تعداد تولید کننده هایی که phone edition می زنن کمه... It's only a matter of time
38.gif
...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
275.gif

با اجازه دكتر:)

100% تائيد ميشه:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
119.gif
275.gif

جناب rax شما دارید یخورده ای تند می رید ها... اگه بخوایم به استناد آمار حرف بزنیم.. فروش pda های non phone edition همینطور هرروز داره می یاد پایین... و نهایتاً انتخاب مصرف کننده ست که می گه چی باید بمونه، چی باید بره...

در مورد اون لپ تاپ های sim reader دار... خیلی ساده س جوابتون، شما حاضرید که هروقت می خواید لپ تاپ رو خاموش کنید، سیم کارت رو بکشید بیرون بزارید توی موبایل؟ نه؟! یه کپی ازش می گیرید؟ خوب باشه... ولی باید آمادگی اینو هم داشته باشید که در اولین نوبتی که لپ تاپ و موبایلتون همزمان باهم روشن بودن جفت سیم کارت ها بسوزه...
296.gif

Are you SURE؟!؟؟؟

درسته الان هنوز pda phone edition های کاردرست خیلی گرون قیمت هستن... و ترکیب یه axim x51v (خریداری شده همراه یه دونه باطری زاپاس و یه gps بلوتوث دار!) با یه k750 رو هیچ phone edition موجودی نمی تونه شکست بده... ولی یه چیزو نمی شه فراموش کرد..خیلی ها،حتی اونایی که یه ماشین زیر پاشونه، حال و حوصله ی این ور اونور بردن دوتا دستگاه جداگونه رو ندارن..!
38.gif

2.8 اینچ عزیز...

بعضی ها بازی نمی کنن ها...ولی قبوله..

چه فرقی داره حالا خودشونو معرفی کنه یا هم نوع هاشون از مارک های دیگه؟!
73.gif
بعدم می دونید که hp آخرین مدل pda phone editionش همون o2 atom بود دیگه... اینکه چرا هنوز تعداد تولید کننده هایی که phone edition می زنن کمه... It's only a matter of time
38.gif
...

من قبول دارم..خیلی چیزا فقط از دید منه...دلیل کم شدن فروش NPE ها تولید نشدن مدل جدید دندون گیر تو این 2 ساله هست..والا PE ها همچین پیشرفت خارق عاده ای نداشتن..
من خودم بین PE خها اینو میپسندم(حالا چه خودش چه سایر شرکتهایی که اینو به اسم خودشون میفروشن)
http://www.mobiletechreview.com/Verizon-XV6700.htm

اگه میبینید خیلی با حرارت جواب میدم به علیرضا واسه اینکه اگه الان یه PE درست و حسابی داشت باز یه نکته مثبت تو کارش بودولی اخه S200 رو گذاشتن کنار چند تا مدل گردن کلفت NPE زیاد درست نیست..همین Verizon-XV6700 رو میشه حدود 320-350 انور خرید...باز اینو بکنید تو چماق بزنید سر من ساید به 2.8 اینچ راضی بشم ولی باقی رو عمرا......

من هیچ وقت نمیگم که راه همه شرکتهای PDA ساز داره نزدیک کیشه به PE شدن محصولات ولی اینم فراموش نمیکنم که اگه قراره PE خریده بشه و 600 تومن پول بدم میرم حداقل ایسوس میخرم یا HP یا سایر PE ساز های پدر مادر دارتر..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی بگم به استناد امار فون ادیشن ها هم میگه حدود 90 درصد بازارش اور اب دست پام هستش..قابل توجه دوستان..90 درصد....اگه پیشرفت فروشی هم احساس میشه برای PE ها نزارید به حساب این شرکتها بزارید به حساب برنامه ریزی صحیح و اصولی پام که قیمتها رو همبیشه در حد عالی نگه میداره...
و خوب تو این 3 سال اخیر تمام جوایز PE ها رو هم با اختلاف زیاد برده...

ولی سهم فروشش تو ایران چقدره..؟؟؟ شما همه مسائل رو لحاظ میکنید اینا دیگه واقعیت بازار دنیاست..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من قبول دارم..خیلی چیزا فقط از دید منه...دلیل کم شدن فروش NPE ها تولید نشدن مدل جدید دندون گیر تو این 2 ساله هست..والا PE ها همچین پیشرفت خارق عاده ای نداشتن..
من خودم بین PE خها اینو میپسندم(حالا چه خودش چه سایر شرکتهایی که اینو به اسم خودشون میفروشن)
http://www.mobiletechreview.com/Verizon-XV6700.htm

rax جان، من این متن رو از نقل قول می کنم:) :
The XV6700, like its nearly identical cousin the PPC-6700 on Sprint, is a branded version of the HTC Apache Pocket PC Phone. Hence you'll see a great deal of similarity between our XV6700 and PPC-6700 reviews. HTC in Taiwan is a leading designer and manufacturer of Microsoft Pocket PC and smartphones and they supply many companies with products including HP, Palm, UT Starcom (formerly Audiovox), T-Mobile, Orange and more.

من هیچ وقت نمیگم که راه همه شرکتهای PDA ساز داره نزدیک کیشه به PE شدن محصولات ولی اینم فراموش نمیکنم که اگه قراره PE خریده بشه و 600 تومن پول بدم میرم حداقل ایسوس میخرم یا HP یا سایر PE ساز های پدر مادر دارتر..

بدون اغراق می گم، من نسبت به اکثر کسایی که اینجا چیزی می نویسن اطلاعاتم کمتره... ولی تو این مدت یه چیزی از تولید کننده ها دستگیرم شده..
73.gif
اینکه کلاً 5 تا کارخونه هستن که در زمینه تولید pda phone edition حسابی گرداناشون کلفته...بقیه همه دستگاه های ری برند شده تولید همین کارخونه ها هستن... اول htc ، بعد Quanta ، بعد eten ، و بعد gigabyte... ایسوس هم یکی دوتا مدل داده بیرون که خیلی توپسن ...ولی این htc هم از همه سرتره انگار.. با مایکروسافت هم خیلی صمیمی و جون جونیه
278.gif
... تا اونجا که اولین pdaی که روش wm5 سوار بود رو این htc زد، حالا هم اولین wm5 داری که آپدیت جدید ce , aku3 رو داره (htc artemis)... خلاصه تو بازار دستی و اعتباری داره واسه خودش..
295.gif
...
واسه همین اگه بخواین توی ایران خرید کنید، توجه به برندی که روی دستگاه نوشته شده همچین فایده ای نداره
73.gif
..حالا verizon باشه یا hp یا everex یا qtek یا o2 یا iteq ... نکته ش اینه که اگه phone edition بخواد آدم بخره، دستش خیلی باز نیست واسه انتخاب
108.gif

راستی بگم به استناد امار فون ادیشن ها هم میگه حدود 90 درصد بازارش اور اب دست پام هستش..قابل توجه دوستان..90 درصد....اگه پیشرفت فروشی هم احساس میشه برای PE ها نزارید به حساب این شرکتها بزارید به حساب برنامه ریزی صحیح و اصولی پام که قیمتها رو همبیشه در حد عالی نگه میداره...
و خوب تو این 3 سال اخیر تمام جوایز PE ها رو هم با اختلاف زیاد برده...

ولی سهم فروشش تو ایران چقدره..؟؟؟ شما همه مسائل رو لحاظ میکنید اینا دیگه واقعیت بازار دنیاست..

73.gif
پام همون پالم منظورتونه دیگه؟:rolleyes: حرف شما کاملاً صحیحه... ولی توجه کنید، عمده ی مصرف کننده های ppc ها توی ایران، هنوزم کسایی هستن که از "صفحه ی کوچیک" n70 شون خسته شدن، یا مثلاً می خوان یه کلاسی جلو دوستاو آشناها بزارن ..
296.gif
فقط یه سر برید علائدین، توی مغازه ها یه گشتی بزنید، بعد از یه نفر که یه Imate می گیره سوال کنید ببینید می دونه مثلاً tcpmp چیه یا نه!!!...البته توی رمضانی نرید ها چون عمده مشتری هاش از رهگذرای حوالی همین فروم هستن:D جدی اگه مردم می دونستن با این pda ها چه ها که نمی شه کرد و اگه یخورده آشناییشون بیشتر بود، عمراً 10 برابر الان بازار pda گرمتر بود، لااقل به جای اینکه برن 175000 تومن پول بدن یه "اطلس سخنگو" بگیرن (
285.gif
)، همون مقدار پول رو می دادن یه pda دست اول توپ می گرفتن با 10 برابر ایمکانات
271.gif

بالا