ftec
کاربر تازه وارد
کلا از همه پلاک ها میترسم
. البته من بعنوان یک تهرانی اصیل آنتی دهاتی، وظیفه دارم بگم از پلاک های شهرستان میترسم
، اما خداییش رانندگی تهرانیها هم دست کمی از رانندگی دهاتیها نداره .شاید حتی بخاطر اعتماد به نفس بیشتر، رانندگیشون بدتر هم باشه. کلا تو هر کاری از کسی که اعتماد به نفس کاذب داره و خودشو خیلی حرفه ای میدونه، باید ترسید
. تصادفات رو معمولا افراد ناشی بوجود نمیارن ، برعکس افرادی که فکر میکنن حرفه این و میلیمتری رد میکنن باعث تصادف میشن
روم به دیوار ! ، من در دوران بچگی یچیزی از یک دهاتی یاد گرفتم ، بعدا در زندگی خیلی ما به ازای بیرونی براش پیدا کردم. ما رفته بودیم دهات -فکر بد نکنید برای شکار رفته بودیم
- ، یک الاغی توی جاده داشت میامد ،خلاصه بحث خر و الاغ و قاطر و یابو شد ! من از یه پیرمردی پرسیدم شما چجوری از فاصله به این دوری، خر و قاطر و یابو رو از هم تشخیص میدید ؟:blink:... یک پاسخ حکیمانه ای داد که به رانندگی هم بیربط نیست:lol: نقل به مضمون اینجوری گفت :
خر ، با تمام سرعتش توی مسیر میاد تا اون لحظه ای که بخواد وایسه ! اونجا درجا ترمز میکنه ، اگر سوار خر باشی و حواست نباشه ،پرت میشی جلو ! - اگر راکب خری، باید حتما کمربند ایمنی ببندی
، جلوی یک خر هم هیچوقت نباید راه بری ، چون فاصله مطمئنه رو رعایت نمیکنه و اگر یچیزی بپره جلوت و سرعتت رو کم کنی ، خره از پشت میزنه بت
قاطر ، چموشه و تو راه بازی میکنه ، اگر به یک قاطر که از 200 متری به طرفت میاد نگاه کنی میبینی که هی میره راست ، هی میره چپ... دوباره راست ...چپ ...این مسیر جاده رو زیگزاگ میاد... اگر به موازات قاطر حرکت کنی یهو میبینی به دیواره تپه کنار جاده ، له شدی
یابو ، عادت داره که لبه راه رو میگیره و تند میاد،حتی اگر کنار راه پرتگاه باشه ، لب به لب با دره و با فاصله میلیمتری از پرتگاه با سرعت زیاد حرکت میکنه .بخاطر همین مسئله ، یابو رو توی مسیرهای کوهستانی برای بارکشی استفاده نمیکنن ، چون زیر لود
تعادلش رو از دست میده و از کوه پرت میشه. خلاصه در مواجهه با یابو باید مواظب باشید و توجه داشته باشید که یک چرخ یابو همیشه روی میخ پرچها یا خط کشی های حریم خیابون یا مماس به جدول کنار خیابون حرکت میکنه و اگر پیاده باشید ، احتمالا نوک کفشتون با آج سم یابو تماس پیدا میکنه. اگر سواره هستید و یابو قصد گذشتن از شما را داره ، تکون نخورید !!! چون با یک جابجایی در ابعاد ذرات ساب اتمیک ، محاسبات آلبرت اینشتینانه یابو بهم میخوره و به ماشینتون میماله یا در بهترین حالت آینه ماشین رو مورد عنایت قرار میده
این تشخیصها فقط مختص رانندگی نیست ، شما در تمام مشاغل و فعالیتها میتونید با این اپروچ رفتار خر و الاغ و قاطرو پیشبینی کنید و از ضرر احتمالی جلوگیری کنید.خدا بیامرزه پیرمرده رو . یعنی من هرچی از عمرم میگذره ، بیشتر به عمق حرفهای این پیرمرد پی می برم :blush:.افسوس میخورم که ایکاش روش تشخیص بقیه حیوانات را هم ازش پرسیده بودم ! تشخیص شغال و کفتار و گرگ و سگ و روباه خیلی میتونست مفید باشه:lol:
روم به دیوار ! ، من در دوران بچگی یچیزی از یک دهاتی یاد گرفتم ، بعدا در زندگی خیلی ما به ازای بیرونی براش پیدا کردم. ما رفته بودیم دهات -فکر بد نکنید برای شکار رفته بودیم
خر ، با تمام سرعتش توی مسیر میاد تا اون لحظه ای که بخواد وایسه ! اونجا درجا ترمز میکنه ، اگر سوار خر باشی و حواست نباشه ،پرت میشی جلو ! - اگر راکب خری، باید حتما کمربند ایمنی ببندی
قاطر ، چموشه و تو راه بازی میکنه ، اگر به یک قاطر که از 200 متری به طرفت میاد نگاه کنی میبینی که هی میره راست ، هی میره چپ... دوباره راست ...چپ ...این مسیر جاده رو زیگزاگ میاد... اگر به موازات قاطر حرکت کنی یهو میبینی به دیواره تپه کنار جاده ، له شدی
یابو ، عادت داره که لبه راه رو میگیره و تند میاد،حتی اگر کنار راه پرتگاه باشه ، لب به لب با دره و با فاصله میلیمتری از پرتگاه با سرعت زیاد حرکت میکنه .بخاطر همین مسئله ، یابو رو توی مسیرهای کوهستانی برای بارکشی استفاده نمیکنن ، چون زیر لود
این تشخیصها فقط مختص رانندگی نیست ، شما در تمام مشاغل و فعالیتها میتونید با این اپروچ رفتار خر و الاغ و قاطرو پیشبینی کنید و از ضرر احتمالی جلوگیری کنید.خدا بیامرزه پیرمرده رو . یعنی من هرچی از عمرم میگذره ، بیشتر به عمق حرفهای این پیرمرد پی می برم :blush:.افسوس میخورم که ایکاش روش تشخیص بقیه حیوانات را هم ازش پرسیده بودم ! تشخیص شغال و کفتار و گرگ و سگ و روباه خیلی میتونست مفید باشه:lol: