• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینک یه Dictionary برای E900 !!!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید که برای ایم موضوع تاپیک زدم آخه به خدا تمام سایت رو زیرو و رو کردم اما بر خلاف اون چیزی که دوستان میگفتند اصلا من دیکشنری پیدا نکردم یعنی پیدا کردم اما فقط اسمش رو بردند و هیچ آدرسی ازش نیست تو سایتهای دیگه هم خیلی Search زدم اما یا نیست یا Trial و Demo هست - لطفا اگه کسی سرغ داره حتما با لینک خود دیکشنری با لینک Crack اش بذاره

ممنون از همگی .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
ببخشید که برای ایم موضوع تاپیک زدم آخه به خدا تمام سایت رو زیرو و رو کردم اما بر خلاف اون چیزی که دوستان میگفتند اصلا من دیکشنری پیدا نکردم یعنی پیدا کردم اما فقط اسمش رو بردند و هیچ آدرسی ازش نیست تو سایتهای دیگه هم خیلی Search زدم اما یا نیست یا Trial و Demo هست - لطفا اگه کسی سرغ داره حتما با لینک خود دیکشنری با لینک Crack اش بذاره

ممنون از همگی .

نگفتی انگليسی-فارسی میخواي !؟ فارسی-انگليسی میخوای !؟ ترکی-عربی !؟
در کل اگر انگليسی-انگليسی میخوای Lexisgoo خيلی خوبه که اگر تو سرچ بزنی میاد لينکش با کرک
اگر انگليسی-فارسی میخوای مزسافت مناسب و حجم نسبتا کمی هم داره
که این لينکش هست و ليوينگ سافت هم هست که کمی حرفه ای تر هست که اون رو هم اگر سرچ کنی با کرک میاد

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اینو Maz رو که گذاشتید رئ دارم دانلود میکنم اما به نظرم میاد قبلا اینو دانلود کردم اما جواب نداد ! در ضمن Lingvosoft رو هم دانلود کردم اما برای فارسیش کرکش گیر نمی آد ! راستی اگه English <=>French هم دارید بذارید (البته با کرک)

ممنون

بالا