• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نتیجه دربی فردا شب بین میلان و اینتر رو چی پیش بینی میکنین؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
luara جان توی این بحث های ایتالیایی جاش خالیه ...
square.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نیمه اول اینتر طوفان کرد... میدونستم آخرش این کرسپو گل میزنه. گل استانکوویچ زیبا بود ولی خوب کمی هم شانس آورد توپ صاف تو چهارچوب رفت.
به هر حال... این آنچلوتی بی پدر مادر رو کی از میلان اخراج میکنن؟! با یه مهاجم اومده تو بازی چیکار؟؟ خیلی مهاجم هامون گلزنن؟ سه تا هم کمه.
جالب تعریف و تمجید های همیشگی برلوسکونی و گالیانی بعد از بازیه: تیم ما عالی بود ولی روی موقعیت توپ مرده گل خوردیم...م و از این مخرفات همیشگی. واقعا باید آنچلوتی رو بندان بیرون. از همون شب استانبول باید مینداختنش بیرون. تیم رو به گه کشیده.
امیدوارم میلان نیمه دوم به خودش بیاد.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بازی خیلی قشنگی بود اما امروز هر چقدر سزار خوب بدو دیدا بد بود
به هر 4-3 به نفع اینتر
رم امسال قهرمان بشو نیست!
اگر این نتیجه نبود به جرات میگفتم که انجلوتی رفته بود اما متاسفانه بازم میمونه!
از یه مربی با احتیاط مثله اون خیلی بعید بود همجین حرکته انتحاری رو بکنه! 3 تا تعویض همزمان بین دو نیمه!
حیف شد اما برگشت اگر مثله نیمه دوم از اول بازی کنیم حتمآ میبریم!
مخلص تمام طرفدارای میلان!
راستی Radiohead چرا میلان اینجا کلوب طرفدارا نداره؟!
بیا راهش بندازیم!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب، میلان باخت ولی حداقل نظرم نسبت به غیرت بازیکن ها تو نیمه دوم عوض شد...

هر چقدر اینتر راحت و بی درد سر به گل رسید، میلان زحمت کشید و میتونست مساوی کنه ولی شانس هم زیاد با میلان یار نبود. آمار بازی کاملا به نفع میلان بود ولی نتیجه مهمه و اینتر هم با حرفه ای گری به نتیجه اش رسید. کاکا هم همونطور که قول داده بود یه گل زد.

سزار عالی دروازه بانی کرد و بهترین بازیکن اینتر بود.

فکر میکنم اگه میلان از اول بازی بی خیال شروع نمیکرد و اینجوری فشار میاورد به این سرنوشت دچار نمیشد. از طرفی این بازی باعث میشه بازیکن ها روحیه از دست رفته شون رو بدست بیارن. چون بدجوری اینتر رو تحت فشار گذاشته بودن. و بعد از سوت پایان بازی میشد این رو تو چهره اینتری ها دید.

بلاخره جیلاردینو گل زد و چه گل سختی هم زد. تو بازی های قبلی دروازه خالی رو نمی تونست باز کنه.
253.gif

حیف که میلان خوب بازی کرد چون در غیر اینصورت میشد به اخراج آنچلوتی امیدوار بود. باید منتظر تمجید های برلوسکونی و گالیانی موند!

باورم نمیشه تیمی مثل میلان که تا سه چهار سال پیش دفاع واقعا آهنینی داشت اینجور بچه گانه گل بخوره. خصوصا گل ماتراتزی.
دلم برای ماتراتزی میسوزه. چون اونجوری که همه فکر میکنن بد ذات نیست. فقط شدیدا کند ذهنه و احمقه
273.gif
ولی بازیکن خوبیه.

و کلام آخر برای طرفدار های اینتر در PT. زیاد به قهرمانی تیم تون امیدوار نباشید.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اگر این نتیجه نبود به جرات میگفتم که انجلوتی رفته بود اما متاسفانه بازم میمونه!

راستی Radiohead چرا میلان اینجا کلوب طرفدارا نداره؟!
بیا راهش بندازیم!

حق با توئه. میلان نیمه دوم خوب بازی کرد و متاسفانه آنچلوتی موندنی شد. من حاضر بودم میلان چهار هیچ میباخت ولی آنچلوتی رو اخراج میکردن!
250.gif

راستی Radiohead چرا میلان اینجا کلوب طرفدارا نداره؟! بیا راهش بندازیم!

موافقم. چرا که نه؟
181.gif

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چقدر بد شد
چقدر حالگیری بود! میلان واقعا خوب داشت بازی میکرد حیف شد! :(
اینتر باید بردش رو مدیون دروازه بانش باشه!
این دیدا چرا مثل اب خوردن گل میخوره!:blink:
اما هیچی به اندازه برد میلان از اینتر تو جام باشگاها حال نداد:lol:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به همه اينتريهاي عزيزم تبريك ميگم اما كاش ماتريكس اخراج نميشد!
فردا پالرمو بافيورنتينا بازي داره اگه اين بازي رو فيورنتينا ببره (كه خيلي محتمله چون هم ميزبانه و هم جريمش بخشيده شده) اونوقت رسما اينتر رو قهرمان بدونيد!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ببينم شماها از اين تيم ميلان با يه مشت مدافع پير خرفت انتظار برد داشتيد؟؟
اين سه تا گلم با فشار ميزباني و افت روحي اينتر بعد از اخراج ماتراتزي به دست اومد!
اين فصل ميلان بايد بجنگه كه توي سري A بمونه! ببينيد كي گفتم!
از رم هم كه بخاري بلند نميشه!
پالرمو هم يه جرقه اس! تموم ميشه به زودي...
دقيقا اطلاع ندارم چند امتياز به فيورنتينا اضافه ميشه اما در كل قويترين رقيب اينتر اين فصل همين فيورنتيناست!
باي
Forzza inter

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
و کلام آخر برای طرفدار های اینتر در PT. زیاد به قهرمانی تیم تون امیدوار نباشید.
مطمئن باش قهرمان سری A بدون هیچ شکی اینتره. از اول فصل تا حالا هیچ باختی نداشته و اگه می بینی اینقدر آروم بازی می کرد و خودش رو به آب و آتیش نمی زد چون مانچینی باهوشه و می دونه که بازی سه شنبه شب مهمتر از این بازیه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
فردا پالرمو بافيورنتينا بازي داره اگه اين بازي رو فيورنتينا ببره (كه خيلي محتمله چون هم ميزبانه و هم جريمش بخشيده شده) اونوقت رسما اينتر رو قهرمان بدونيد!!

ببین، الان خیییییللللییییی زوده به قهرمانی فکر کنی. من اینتر رو میشناسم. همیشه در حال افت و خیزه. مطمئن باش اینجوری جلو نخواهد رفت. الان تو روز های خوبشه. روز های بدش در راهه. بهت قول میدم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ببین، الان خیییییللللییییی زوده به قهرمانی فکر کنی. من اینتر رو میشناسم. همیشه در حال افت و خیزه. مطمئن باش اینجوری جلو نخواهد رفت. الان تو روز های خوبشه. روز های بدش در راهه. بهت قول میدم.

دوست عزيز من به نظرت احترام ميذازم با اينم موافقم كه هر تيمي افت خيز داره اما اگه تو اينتر رو ميشناسي من 10 ساله كه با اينتر زندگي ميكنم!! حتما يه چيزايي ميدونم كه اينو ميگم;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دوست عزيز من به نظرت احترام ميذازم با اينم موافقم كه هر تيمي افت خيز داره اما اگه تو اينتر رو ميشناسي من 10 ساله كه با اينتر زندگي ميكنم!! حتما يه چيزايي ميدونم كه اينو ميگم;)

OK هر چی تو بگی
275.gif
. شاید هم راست میگی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ببينم شماها از اين تيم ميلان با يه مشت مدافع پير خرفت انتظار برد داشتيد؟؟
اين سه تا گلم با فشار ميزباني و افت روحي اينتر بعد از اخراج ماتراتزي به دست اومد!
اين فصل ميلان بايد بجنگه كه توي سري A بمونه! ببينيد كي گفتم!
از رم هم كه بخاري بلند نميشه!
پالرمو هم يه جرقه اس! تموم ميشه به زودي...
دقيقا اطلاع ندارم چند امتياز به فيورنتينا اضافه ميشه اما در كل قويترين رقيب اينتر اين فصل همين فيورنتيناست!
باي
Forzza inter
هر تیمی جای اینتر بود با این همه خرید و بازیکن که گرفته امسال هر چی جام بود درو میکرد!
یارگیری اینتر کجا یارگیری میلان کجا!
اینتر اونقدر بازیکن داره که بعضی از ستاره هاش باید نیمکت نشین بشن!
حیف که میلان برای گلزنی دیر شروع کرد و دروازه بان اینتر جونشون رو خرید
اگر نه عمرا بازی اینجوری تموم میشد

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اگه ماترازی اخراج نمیشد اینجوری که هیچی شاید چهار پنج تا دیگه هم میلان می خورد. بعد از 10 نفره شدن میلان تونست چندتا حمله درست و حسابی بکنه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
هر تیمی جای اینتر بود با این همه خرید و بازیکن که گرفته امسال هر چی جام بود درو میکرد!
یارگیری اینتر کجا یارگیری میلان کجا!
اینتر اونقدر بازیکن داره که بعضی از ستاره هاش باید نیمکت نشین بشن!
حیف که میلان برای گلزنی دیر شروع کرد و دروازه بان اینتر جونشون رو خرید
اگر نه عمرا بازی اینجوری تموم میشد

کاملا موافقم
ميلان هنوز هم نياز به بازيکن داره
من فصل پيش هم مي گفتم اين ميلان اينطوري به جايي نميرسه
راستي مصدوم هاي ميلان کين؟
گوئرکف کجاست؟ بروکي و بوريلو کجان؟ اصلا هستن؟!:blink:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کاملا موافقم
ميلان هنوز هم نياز به بازيکن داره
من فصل پيش هم مي گفتم اين ميلان اينطوري به جايي نميرسه
راستي مصدوم هاي ميلان کين؟
گوئرکف کجاست؟ بروکي و بوريلو کجان؟ اصلا هستن؟!:blink:

با سلام خدمت آقای mori_kntu - مدیر سایت خوب فکسون.کام

یوآن گورکوف که به خاطر مصدومیت از ناحیه قفسه سینه (ظاهرا یکی از دنده هاش آسیب دیده بود) یکماه از میادین دور بود، دوباره تمرینات رو شروع کرده و به زودی در اختیار آنچلوتی خواهد بود.
بروکی و بوریه لو هم در ترکیب حضور دارن فقط آنچلوتی زیاد بهشون بازی نمیده. خصوصا بوریه لو.

شاید یکی از مصدوم های بزرگ میلان سرجینیو باشه که از زمان غیبت اش میلان بدجوری دچار افت شده.

میلان در انتظار پایان یک نسل هستش و کساییکه فکر میکنن دوران طلایی میلان تموم شده در اشتباه هستند.
میلان در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت چندان فعال نبود و آنچلوتی اعلام کرد که میلان در ژانویه هم بازیکنی را اختیار نخواهد گرفت. و به نظر میرسه برلوسکونی پول هاش رو برای نقل و انتقالات اول فصل آینده نگه داشته. قطعا در ژوئن نام های جدید (و احتمالا بزرگی) به میلان خواهند آمد. با توجه به اینکه (متاسفانه) پائولو مالدینی بزرگ و بیلی کاستاکورتا به احتمال قریب به یقین امسال بازنشسته خواهند شد. پس میلان قطعا به مدافع نیاز داره.

در ضمن بدجوری شایعات پیوستن رونالدینیو گائوچو به میلان قوت گرفته و هیچ کدوم از مقامات هم این رو تکذیب نکردن. شاید رونالدینیو هم بدش نیاد که یه افتخار دیگه به کارنامه حرفه ایش اضافه بشه: گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام خدمت آقای mori_kntu - مدیر سایت خوب فکسون.کام

یوآن گورکوف که به خاطر مصدومیت از ناحیه قفسه سینه (ظاهرا یکی از دنده هاش آسیب دیده بود) یکماه از میادین دور بود، دوباره تمرینات رو شروع کرده و به زودی در اختیار آنچلوتی خواهد بود.
بروکی و بوریه لو هم در ترکیب حضور دارن فقط آنچلوتی زیاد بهشون بازی نمیده. خصوصا بوریه لو.

شاید یکی از مصدوم های بزرگ میلان سرجینیو باشه که از زمان غیبت اش میلان بدجوری دچار افت شده.

میلان در انتظار پایان یک نسل هستش و کساییکه فکر میکنن دوران طلایی میلان تموم شده در اشتباه هستند.
میلان در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت چندان فعال نبود و آنچلوتی اعلام کرد که میلان در ژانویه هم بازیکنی را اختیار نخواهد گرفت. و به نظر میرسه برلوسکونی پول هاش رو برای نقل و انتقالات اول فصل آینده نگه داشته. قطعا در ژوئن نام های جدید (و احتمالا بزرگی) به میلان خواهند آمد. با توجه به اینکه (متاسفانه) پائولو مالدینی بزرگ و بیلی کاستاکورتا به احتمال قریب به یقین امسال بازنشسته خواهند شد. پس میلان قطعا به مدافع نیاز داره.

در ضمن بدجوری شایعات پیوستن رونالدینیو گائوچو به میلان قوت گرفته و هیچ کدوم از مقامات هم این رو تکذیب نکردن. شاید رونالدینیو هم بدش نیاد که یه افتخار دیگه به کارنامه حرفه ایش اضافه بشه: گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال!
مرسي از جوابات
من کلا خبر نداشتم
خبرهاي خوبي دادي و اميدوارم رونالدينيو بياد و بلايي که سر ريوالدو اومد سر اون نياد
مربي هم عوض بشه چه بهتر! آنجلوتي با اينکه سال هاست تو ميلانه به توانايي بازيکناش شک داره
و الا از اول ترکيب نيمه دوم رو ميچيد باور کن يه 6-0 ديگه به دست مياورد.
يه دفعه ترسو ميشه ميکشونه عقب تيم رو و يهو تيم رو تهاجمي ميکنه خودشم نميدونه چي کار ميکنه!
با توجه به اينکه ميلان امسال بعيده قهرمان سري آ بشه بهتره پول هارو جمع کنن تا فصل ديگه سه تا جام با هم ببريم هوا!:D

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بابا فعلا این فصل رو بچسبید برای فصل بعد رویاپردازی نکنید.
رونالدینیو کجا میلان کجا؟؟

بالا