• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه با مقدماتی جام جهانی 2014

arambash

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2013
نوشته‌ها
835
لایک‌ها
563
محل سکونت
گرم ترین شهر دنیا (کوره آجرپزی!!)
حالا دیگه اگر بگم از فیسبوک بدم میاد مردم بهم نمیگن فرهنگشو نداری بلکه تأیید میکنن فیسبوک با این فضای بی ارزش فارسی که داره ارزش عضویتم برای یه ایرانی باشخصیت و فارسی زبان نداره چه برهس به اینکه جزو سایتهای موردعلاقشم باشه!!
پ.ن: هرچند من عضوش هستم و بعد از این همه سال یه چند باری هم توش وارد شدم (سالی یه مرتبه)!!
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
انتقاد رسانه‌های جهان از هجوم ایرانی‌ها به فیس‌بوک مسی

عصر ایران؛ صدرا محقق - دو روز پس از هجوم گسترده برخی کاربران ایرانی فیسبوک به صفحه لیونل مسی و فرناندا لیما خبر این رویداد را برخی رسانه های بین المللی با لحنی سرزنش آمیز منتشر کرده اند. تا کنون اشپیگل، دی ولت، فوکوس و اسپرت از رسانه های معروف آلمانی و همچنین مجله لوپوئن فرانسه گزارشهایی در این باره منتشر کرده اند.

ماجرا از روز قرعه کشی مسابقات جام جهانی برزیل آغاز شد، فرناندا لیما مدل و مجری این برنامه بود و تلویزیون ایران به دلیل نوع پوشش او نتوانست مراسم را به صورت زنده پخش کند. لیونل مسی نیز شناخته شده ترین بازیکن تیم ملی آرژانتین بود که بر اساس قرعه، رقیب تیم ملی ایران در جام جهانی خواهد بود.

بلافاصله پس از پایان قرعه کشی لشکرکشی به صفحات فیسبوک این دو نفر آغاز شد. بر اساس برخی خبرها تا کنون کاربران ایرانی بین 30 تا 100 هزار کامنت در صفحه مسی نوشته اند که بخش زیادی از آنها توهین آمیز یا حاوی جملاتی تمسخر آمیزند.

صفحه فرناندا لیما نیز هدف کامنتهای کسانی بود که پوشش او را مانع اصلی پخش مراسم قرعه کشی از شبکه 3 می دانستند. به همین دلیل نیز او را گاهی با توهین آمیزترین ادبیات مورد شماتت قرار داده اند. این رویداد از همان ابتدا مورد مخالفت و ابراز تاسف بخشی دیگر از کاربران ایرانی فیسبوک شد و حتی صفحاتی برای عذرخواهی از این دو نفر نیز ساخته شد. با این حال گذری به صفحات لیما و مسی نشان می دهد حتی تا این لحظه نیز کاربران ایرانی مشغول نوشتن نظر هستند، برخی همچنان در حال توهین و برخی مشغول عذرخواهی.

بخش زیادی از نظرات نوشته شده در صفحات این دو چهره معروف به زبان فارسی بود و به همین دلیل انتظار می رفت افراد ناآشنا به فارسی متوجه مضمون این نظرات نشوند. اما در نهایت این اتفاق افتاد و خبر به لحاظ اهمیت به برخی از رسانه های معروف جهان کشیده شد.

319025_623.jpg


وب‌سایت مجله اشپیگل شناخته‌شده‌ترین مجله آلمانی گزارشی در همین باره منتشر کرد با این تیتر: " هزاران ایرانی در فیسبوک به مسی توهین کردند " در گزارش اشپیگل توهین های این کاربران به این سوپراستار فوتبال وقیحانه توصیف شده است. در گزارش اشپیگل همچنین به خبری از خبرگزاری ایسنا در همین رابطه اشاره شده که این عمل را خجالت آور توصیف کرده است.

نویسنده گزارش اشپیگل همچنین برخی از نظرات نوشته شده توسط کاربران ایرانی در صفحه مسی را برای خوانندگان ترجمه کرده است. این بخشی از این گزارش است: " مسی در زبان فارسی یعنی " ساخته شده از مس " و در زبان محاوره در ایران این به نوعی یک توهین تلقی می شود. بر همین اساس یک نفر برای لیونل مسی نوشته است تو که مسی هستی و اگر از طلا هم بودی در مقابل ایران شانسی نداشتی، توهین برخی کامنتها به مراتب از این بدتر است و اشاره به قامت کوتاه مسی دارد." البته در گزارش اشپیگل نظرات کاربرانی که این اقدام را سرزنش کرده اند نیز آمده است.

319026_846.jpg


در گزارش‌هایی که نشریات "دی‌ولت" و "اسپرت" منتشر کرده‌اند نیز به همین موضوع اشاره شده‌است. دی‌ولت همچنین به بخشهایی از نظر کاربران فارسی زبان که درباره هاشم بیگ‌زاده بازیکن تیم ملی فوتبال ایران است اشاره کرده و نوشته است ایرانی به مسی گفته اند بیگ زاده تو را مهار می کند.

یکی از کامنتهایی که در گزارش دی ولت ترجمه شده این است: " مسی! بیگ‌زاده قرار است طوری تو را گیج کند که در پایان بازی شبیه یک بازیکنِ "فوتبال دستی" بشوی ." در این گزارش همچنین آمده است برخی کاربران ایرانی علاوه بر این به صفحه "ادین زکو" بازیکن خط حمله تیم ملی بوسنی و هرزگوین دیگر همگروه ایران در جام جهانی نیز حمله ور شده اند.

رسانه دیگری که این موضوع نظرش را جلب کرده است مجله فرانسوی لوپوئن است. این مجله گزارشی مفصل در این رابطه نوشت با این عنوان " لباس دکولته سبب شد تلویزیون ایران نتواند قرعه کشی جام جهانی را پخش کند"

بخش عمده ای از این گزارش البته در رابطه با سانسور این برنامه و نحوه پوشش مراسم قرعه کشی جام جهانی در تلویزیون ایران است. در این گزارش حتی به گفتگوهای ایران و 5+1 اشاره شده و نوشته است در پایان اجلاس ژنو صحنه در آغوش کشیدن اشتون توسط وزاری امور خارجه کشورهای 5+1 در رسانه های ایران به صورت محو شده پخش شد.

نویسنده گزارش در ادامه به موضوع حمله کاربران ایرانی در صفحات مسی و فرناندا لیما پرداخته است و برخی از این نظرات را ترجمه کرده است. البته آنگونه که برخی کارشناسان فضای اینترنت می گویند چنین حملاتی منحصر به ایران نیست و در تمام نقاط دنیا و در تمام جوامع مشاهده می‌شود. مثال‌های متعددی از حملات اینترنتی به شخصیت‌ها و مارک های معروف و مشهور دنیا وجود دارد که هر چند وقت خبرساز می‌شوند.

تا کنون چندین بار حملات فیسبوکی گسترده از این دست توسط کاربران ایرانی گزارش شده است، حمله به صفحه ملک عبدالله پادشاه عربستان در واکنش به ماجرای خلیج فارس، حمله به صفحه فیلا فدارسیون جهانی کشتی پس از شکست سعید عبدولی کشتی گیر ایرانی با استیو گینو فرانسوی در المپیک لندن، حمله به صفحه ناسا، حمله به صفحه لوران فابیوس وزیر امورخارجه فرانسه و ... برخی از این حملات بوده اند.

البته این اولین بار نیست که پای چنین رفتاری از کاربران فارسی زبان فیسبوک به رسانه های جهان باز می شود، پیش از این هجوم گسترده ایرانیها به صفحه لوران فابیوس به دلیل مخالفتش با توافق در مذاکرات ژنو هم در برخی از روزنامه ها و خبرگزاری های معتبر جهان مطرح شده بود. در آن مورد البته از اقدام ایرانی‌ها به تلاشی مثبت برای به سرانجام رسیدن گفتگوهای ایران و 5+1 یاد شد.

با این حال، آنچه باعث شده است این مرتبه از ایرانی‌ها در رسانه های جهان یاد شود جای مثبت اندیشی ندارد و به خاطر توهین بی دلیل به دو چهره مشهور بیش از هر چیز گزارشهایی که منتشر شده لحنی سرزنش آمیز دارد.
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
عصر ایران؛ الف.راستگو

این روزها همه جا سخن از مسی است! از آرژانتین هم خبر می رسد در آنجا هم صحبت از هاشم بیک زاده است و در برنامه هایشان به صورت مرتب به معرفی "هاشم بیک زاده" مشغول هستند. برخی هم معتقد هستند مصدومیت این روزهای مسی بهانه است تا یک وقت رودرروی بیک زاده قرار نگیرد و ضایع نشود!

چرا باید از مسی بترسیم؟!
اینقدر این روزها بعضی ها مسی، مسی کردند که صدای پروین هم در آمد و گفت: "چیه مسی، مسی راه انداخته اید؟!" و او همچنین گفت: "زود است بخواهیم مسی را بزرگ کنیم!"
به هر حال وقتی خودمان این همه مهاجم سرطلایی و ایضا پاطلایی داریم، چرا باید از مسی بترسیم! اگر مسی در ایران بود نهایتا ظرف و قابلمه و یا [...] مسی می شد و نه یک مهاجم در تیم ملی!

حساس نشو! حساس نشو!
مهدوی کیا هم گفت: "مسی عصبانی می شود و 5 گل به ما می زند!"؛ شاید هم به همین خاطر بود که برخی ایرانی ها به فیسبوک مسی رفتند تا از او عذرخواهی کنند اما او صفحه فیسبوکش را بسته بود!
به هر حال خوب شد این اتفاقات افتاد تا متوجه بی جنبه بودن مسی شویم! مگر هفتاد هشتادهزار نفر بدون هیچ دلیلی بیان توی صفحه شخصی ات و بهت بد و بیراه بگن، ناراحت شدن داره؟! ... نه شما بگین؟! ناراحت شدن داره؟!

سرگرم شدن با مسی!
اتفاقات مربوط به صفحه شخصی مسی باعث شد برخی استعدادها کشف شوند. نمونه اش هاشمیان که نشان داد چقدر می تواند جامعه شناس موفقی شود. او گفت: "چون تفریح مان کم است با مسی خودمان را سرگرم می کنیم!"
در همین راستا یک زورگیر هم گفت: "باور کنین منم چون تفریحی نداشتم رفتم زورگیری! اگه دوتا تاب و سرسره واسم ما می ساختین اینطوری نمی شدیم!"

جدی گفتی یا شوخی؟!
این روزها قلعه نویی حسابی شاکی است و خطاب به فردوسی پور گفته است: "چرا هاشم بیک زاده را مسخره کردی؟!"
و همین روزها حاجی فتح الله زاده هم گفته است: " همان هاشم براي مسي كافيست!"
در همین راستا شدیدا از آقای فتح الله زاده درخواست داریم شفاف سازی کنند و بگویند آیا ایشان هم هاشم را مسخره کرده و یا جدی جدی این حرف را زده است!

زدن هشت گل به آژانتین؟!
خداداد گفت: "عمرم کفاف نداد با مسی بازی کنم!" البته برخی کارشناسان میوه وتره بار معتقد هستند مسی بدشانس بوده که دیر به دنیا آمده و افتخار بازی با غزال تیزپا را از دست داده است!
به هر حال این روزها در هر منزلی پلی استیشن یافت می شود! می توانید در آنجا با مسی بازی کنید و هفت هشت تایی گل هم به آرژانتین بزنید تا حسابی دلتان خنک شود!

شهر رو به هم ریختی دیگه چی می خوای؟!

محمد مایلی کهن گفت: "اگر حرف بزنم شهر به هم می ریزد!"؛ ایشان همچنین گفت: "فدراسیون دوست ندارد تیم ملی بازی تدارکاتی داشته باشد."
در همین راستا شاعری با بیان اینکه: "شهر رو به هم ریختی دیگه چی می خوای؟! یه توکه پا هم با ما راه نمی یای!" افزود: "فدراسیون نباید هم دوست داشته باشد که تیم ملی بازی تدارکاتی انجام دهد؛ اگر یکوقت تاکتیکهای محرمانه تیم ملی لو رفت چه؟!"
 

fanoseshab

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
466
لایک‌ها
312
چند راهکار برای پخش زنده مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی 2018

از آن‌جا که یقینا در سال 2018 هم آقایان پوتین و مدودف با تغییر پست در حال خدمت‌رسانی زورکی به مردم روسیه هستند، می‌توان از مدودف به عنوان نخست‌وزیر فعلی و رییس‌جمهور آینده کمک گرفت تا خانم مجری لباس مناسب بپوشد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - طنز روز

رضا ساکی

بعد از حضور منشوری خانم لیما، بازیگر و مدل برزیلی، در مراسم قرعه‌کشی جام‌ جهانی تصمیم گرفتیم چند راهکار برای پخش زنده تلویزیونی قرعه‌کشی جام‌ جهانی 2018 به صداوسیما و مسؤولان ارائه کنیم. دلیل این تصمیم، میزبانی بعدی کشور روسیه است،‌ چون تقریبا صددرصد مطمئن‌ایم که روس‌ها هم در مراسم افتتاحیه از یک خانم مثل ماریا شاراپووا استفاده خواهند کرد که ممکن است پوشش خانم لیما در مقابل پوشش او حجاب محسوب شود‍!

راهکار سیاسی: مهم برای مراسم قرعه‌کشی جام‌ جهانی 2018 مدیریت پوشش مجری خانم روسی است، یعنی اگر بتوانیم کاری کنیم که مجری زن برنامه، عادی لباس بپوشد، می‌توانیم مراسم را پخش کنیم. پس مسؤولان باید از تمام ظرفیت دیپلماتیک کشور استفاده کنند و از مسؤولان کشور دوست و برادرمان بخواهند رعایت حال ما را بکنند. از آن‌جا که یقینا در سال 2018 هم آقایان پوتین و مدودف با تغییر پست در حال خدمت‌رسانی زورکی به مردم روسیه هستند، می‌توان از مدودف به عنوان نخست‌وزیر فعلی و رییس‌جمهور آینده کمک گرفت تا خانم مجری لباس مناسب بپوشد.

راهکار فنی: اگر مهندسان ایرانی تا سال 2018 موفق به اختراع سیستم ویرایش آنلاین لباس بشوند و بتوانند زنده‌زنده‌ لباس مناسبی بر تن مجری زن بپوشانند، مشکلی از بابت پخش زنده هیچ مراسمی نخواهیم داشت!

راهکار مردمی: پیشنهاد می‌شود با شناسایی مجری زن روسی از مردم بخواهیم یکی دو روز قبل از مراسم، سری به صفحه فیس‌بوک او بزنند و الطاف بعد از مراسم را قبل از مراسم نثارش کنند، بلکه بترسد یا ارشاد شود و با لباس مناسب در مراسم حاضر شود.

راهکار رسانه‌یی: اگر هیچ‌کدام از راهکارهایی که گفتیم جواب نداد، می‌توان از ظرفیت رادیو برای پوشش زنده‌ مراسم استفاده کرد.

راهکار امینتی: چون بالأخره مردم متوجه می‌شوند که پوشش مجری زن مناسب نبوده است و بعد صفحه فیس‌بوکش را مورد عنایت قرار می‌دهند، پیشنهاد می‌شود دستگاه‌های ذی‌ربط، اینترنت مملکت را آن طور که خوب بلدند، قطع کنند تا تمدن چندهزارساله‌ ایرانی خوش‌نام بماند!

راهکار ورزشی: با راه نیافتن به بازی‌های جام‌ جهانی 2018 بار سنگینی از دوش صداوسیما برداشته می‌شود. این هم یک راه است بالأخره!

راهکارهای دیگری چون قطع برق سراسری هم وجود دارد که عالی است، ولی منطقی نیست.

و اما طنز امروز را با این خبر خوش به پایان می‌بریم که بازی‌های جام‌ جهانی 2022 در قطر برگزار می‌شود!

باقی بقای‌تان!
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
انتقاد رسانه‌های جهان از هجوم ایرانی‌ها به فیس‌بوک مسی

عصر ایران؛ صدرا محقق - دو روز پس از هجوم گسترده برخی کاربران ایرانی فیسبوک به صفحه لیونل مسی و فرناندا لیما خبر این رویداد را برخی رسانه های بین المللی با لحنی سرزنش آمیز منتشر کرده اند. تا کنون اشپیگل، دی ولت، فوکوس و اسپرت از رسانه های معروف آلمانی و همچنین مجله لوپوئن فرانسه گزارشهایی در این باره منتشر کرده اند.

ماجرا از روز قرعه کشی مسابقات جام جهانی برزیل آغاز شد، فرناندا لیما مدل و مجری این برنامه بود و تلویزیون ایران به دلیل نوع پوشش او نتوانست مراسم را به صورت زنده پخش کند. لیونل مسی نیز شناخته شده ترین بازیکن تیم ملی آرژانتین بود که بر اساس قرعه، رقیب تیم ملی ایران در جام جهانی خواهد بود.

بلافاصله پس از پایان قرعه کشی لشکرکشی به صفحات فیسبوک این دو نفر آغاز شد. بر اساس برخی خبرها تا کنون کاربران ایرانی بین 30 تا 100 هزار کامنت در صفحه مسی نوشته اند که بخش زیادی از آنها توهین آمیز یا حاوی جملاتی تمسخر آمیزند.

صفحه فرناندا لیما نیز هدف کامنتهای کسانی بود که پوشش او را مانع اصلی پخش مراسم قرعه کشی از شبکه 3 می دانستند. به همین دلیل نیز او را گاهی با توهین آمیزترین ادبیات مورد شماتت قرار داده اند. این رویداد از همان ابتدا مورد مخالفت و ابراز تاسف بخشی دیگر از کاربران ایرانی فیسبوک شد و حتی صفحاتی برای عذرخواهی از این دو نفر نیز ساخته شد. با این حال گذری به صفحات لیما و مسی نشان می دهد حتی تا این لحظه نیز کاربران ایرانی مشغول نوشتن نظر هستند، برخی همچنان در حال توهین و برخی مشغول عذرخواهی.

بخش زیادی از نظرات نوشته شده در صفحات این دو چهره معروف به زبان فارسی بود و به همین دلیل انتظار می رفت افراد ناآشنا به فارسی متوجه مضمون این نظرات نشوند. اما در نهایت این اتفاق افتاد و خبر به لحاظ اهمیت به برخی از رسانه های معروف جهان کشیده شد.

319025_623.jpg


وب‌سایت مجله اشپیگل شناخته‌شده‌ترین مجله آلمانی گزارشی در همین باره منتشر کرد با این تیتر: " هزاران ایرانی در فیسبوک به مسی توهین کردند " در گزارش اشپیگل توهین های این کاربران به این سوپراستار فوتبال وقیحانه توصیف شده است. در گزارش اشپیگل همچنین به خبری از خبرگزاری ایسنا در همین رابطه اشاره شده که این عمل را خجالت آور توصیف کرده است.

نویسنده گزارش اشپیگل همچنین برخی از نظرات نوشته شده توسط کاربران ایرانی در صفحه مسی را برای خوانندگان ترجمه کرده است. این بخشی از این گزارش است: " مسی در زبان فارسی یعنی " ساخته شده از مس " و در زبان محاوره در ایران این به نوعی یک توهین تلقی می شود. بر همین اساس یک نفر برای لیونل مسی نوشته است تو که مسی هستی و اگر از طلا هم بودی در مقابل ایران شانسی نداشتی، توهین برخی کامنتها به مراتب از این بدتر است و اشاره به قامت کوتاه مسی دارد." البته در گزارش اشپیگل نظرات کاربرانی که این اقدام را سرزنش کرده اند نیز آمده است.

319026_846.jpg


در گزارش‌هایی که نشریات "دی‌ولت" و "اسپرت" منتشر کرده‌اند نیز به همین موضوع اشاره شده‌است. دی‌ولت همچنین به بخشهایی از نظر کاربران فارسی زبان که درباره هاشم بیگ‌زاده بازیکن تیم ملی فوتبال ایران است اشاره کرده و نوشته است ایرانی به مسی گفته اند بیگ زاده تو را مهار می کند.

یکی از کامنتهایی که در گزارش دی ولت ترجمه شده این است: " مسی! بیگ‌زاده قرار است طوری تو را گیج کند که در پایان بازی شبیه یک بازیکنِ "فوتبال دستی" بشوی ." در این گزارش همچنین آمده است برخی کاربران ایرانی علاوه بر این به صفحه "ادین زکو" بازیکن خط حمله تیم ملی بوسنی و هرزگوین دیگر همگروه ایران در جام جهانی نیز حمله ور شده اند.

رسانه دیگری که این موضوع نظرش را جلب کرده است مجله فرانسوی لوپوئن است. این مجله گزارشی مفصل در این رابطه نوشت با این عنوان " لباس دکولته سبب شد تلویزیون ایران نتواند قرعه کشی جام جهانی را پخش کند"

بخش عمده ای از این گزارش البته در رابطه با سانسور این برنامه و نحوه پوشش مراسم قرعه کشی جام جهانی در تلویزیون ایران است. در این گزارش حتی به گفتگوهای ایران و 5+1 اشاره شده و نوشته است در پایان اجلاس ژنو صحنه در آغوش کشیدن اشتون توسط وزاری امور خارجه کشورهای 5+1 در رسانه های ایران به صورت محو شده پخش شد.

نویسنده گزارش در ادامه به موضوع حمله کاربران ایرانی در صفحات مسی و فرناندا لیما پرداخته است و برخی از این نظرات را ترجمه کرده است. البته آنگونه که برخی کارشناسان فضای اینترنت می گویند چنین حملاتی منحصر به ایران نیست و در تمام نقاط دنیا و در تمام جوامع مشاهده می‌شود. مثال‌های متعددی از حملات اینترنتی به شخصیت‌ها و مارک های معروف و مشهور دنیا وجود دارد که هر چند وقت خبرساز می‌شوند.

تا کنون چندین بار حملات فیسبوکی گسترده از این دست توسط کاربران ایرانی گزارش شده است، حمله به صفحه ملک عبدالله پادشاه عربستان در واکنش به ماجرای خلیج فارس، حمله به صفحه فیلا فدارسیون جهانی کشتی پس از شکست سعید عبدولی کشتی گیر ایرانی با استیو گینو فرانسوی در المپیک لندن، حمله به صفحه ناسا، حمله به صفحه لوران فابیوس وزیر امورخارجه فرانسه و ... برخی از این حملات بوده اند.

البته این اولین بار نیست که پای چنین رفتاری از کاربران فارسی زبان فیسبوک به رسانه های جهان باز می شود، پیش از این هجوم گسترده ایرانیها به صفحه لوران فابیوس به دلیل مخالفتش با توافق در مذاکرات ژنو هم در برخی از روزنامه ها و خبرگزاری های معتبر جهان مطرح شده بود. در آن مورد البته از اقدام ایرانی‌ها به تلاشی مثبت برای به سرانجام رسیدن گفتگوهای ایران و 5+1 یاد شد.

با این حال، آنچه باعث شده است این مرتبه از ایرانی‌ها در رسانه های جهان یاد شود جای مثبت اندیشی ندارد و به خاطر توهین بی دلیل به دو چهره مشهور بیش از هر چیز گزارشهایی که منتشر شده لحنی سرزنش آمیز دارد.

یه سری ادمها یه جور ابروی مملکت رو میبرن. یه سری از ادمها هم اینطوری

چیزی که این وسط گوشت قربونی شده ابروی ایرانی هاست و مطمئنا از این به بعد مردم کشورهای دیگه بخصوص فوتبالیاشون جور دیگه ای به ما نگاه خواهند کرد.

فقط میشه گفت متاسفیم.
 
بالا