luara جان توی این بحث های ایتالیایی جاش خالیه ...![]()
اگر این نتیجه نبود به جرات میگفتم که انجلوتی رفته بود اما متاسفانه بازم میمونه!
راستی Radiohead چرا میلان اینجا کلوب طرفدارا نداره؟!
بیا راهش بندازیم!
راستی Radiohead چرا میلان اینجا کلوب طرفدارا نداره؟! بیا راهش بندازیم!
مطمئن باش قهرمان سری A بدون هیچ شکی اینتره. از اول فصل تا حالا هیچ باختی نداشته و اگه می بینی اینقدر آروم بازی می کرد و خودش رو به آب و آتیش نمی زد چون مانچینی باهوشه و می دونه که بازی سه شنبه شب مهمتر از این بازیه.و کلام آخر برای طرفدار های اینتر در PT. زیاد به قهرمانی تیم تون امیدوار نباشید.
فردا پالرمو بافيورنتينا بازي داره اگه اين بازي رو فيورنتينا ببره (كه خيلي محتمله چون هم ميزبانه و هم جريمش بخشيده شده) اونوقت رسما اينتر رو قهرمان بدونيد!!
ببین، الان خیییییللللییییی زوده به قهرمانی فکر کنی. من اینتر رو میشناسم. همیشه در حال افت و خیزه. مطمئن باش اینجوری جلو نخواهد رفت. الان تو روز های خوبشه. روز های بدش در راهه. بهت قول میدم.
دوست عزيز من به نظرت احترام ميذازم با اينم موافقم كه هر تيمي افت خيز داره اما اگه تو اينتر رو ميشناسي من 10 ساله كه با اينتر زندگي ميكنم!! حتما يه چيزايي ميدونم كه اينو ميگم![]()
هر تیمی جای اینتر بود با این همه خرید و بازیکن که گرفته امسال هر چی جام بود درو میکرد!ببينم شماها از اين تيم ميلان با يه مشت مدافع پير خرفت انتظار برد داشتيد؟؟
اين سه تا گلم با فشار ميزباني و افت روحي اينتر بعد از اخراج ماتراتزي به دست اومد!
اين فصل ميلان بايد بجنگه كه توي سري A بمونه! ببينيد كي گفتم!
از رم هم كه بخاري بلند نميشه!
پالرمو هم يه جرقه اس! تموم ميشه به زودي...
دقيقا اطلاع ندارم چند امتياز به فيورنتينا اضافه ميشه اما در كل قويترين رقيب اينتر اين فصل همين فيورنتيناست!
باي
Forzza inter
هر تیمی جای اینتر بود با این همه خرید و بازیکن که گرفته امسال هر چی جام بود درو میکرد!
یارگیری اینتر کجا یارگیری میلان کجا!
اینتر اونقدر بازیکن داره که بعضی از ستاره هاش باید نیمکت نشین بشن!
حیف که میلان برای گلزنی دیر شروع کرد و دروازه بان اینتر جونشون رو خرید
اگر نه عمرا بازی اینجوری تموم میشد
کاملا موافقم
ميلان هنوز هم نياز به بازيکن داره
من فصل پيش هم مي گفتم اين ميلان اينطوري به جايي نميرسه
راستي مصدوم هاي ميلان کين؟
گوئرکف کجاست؟ بروکي و بوريلو کجان؟ اصلا هستن؟!:blink:
مرسي از جواباتبا سلام خدمت آقای mori_kntu - مدیر سایت خوب فکسون.کام
یوآن گورکوف که به خاطر مصدومیت از ناحیه قفسه سینه (ظاهرا یکی از دنده هاش آسیب دیده بود) یکماه از میادین دور بود، دوباره تمرینات رو شروع کرده و به زودی در اختیار آنچلوتی خواهد بود.
بروکی و بوریه لو هم در ترکیب حضور دارن فقط آنچلوتی زیاد بهشون بازی نمیده. خصوصا بوریه لو.
شاید یکی از مصدوم های بزرگ میلان سرجینیو باشه که از زمان غیبت اش میلان بدجوری دچار افت شده.
میلان در انتظار پایان یک نسل هستش و کساییکه فکر میکنن دوران طلایی میلان تموم شده در اشتباه هستند.
میلان در فصل نقل و انتقالاتی که گذشت چندان فعال نبود و آنچلوتی اعلام کرد که میلان در ژانویه هم بازیکنی را اختیار نخواهد گرفت. و به نظر میرسه برلوسکونی پول هاش رو برای نقل و انتقالات اول فصل آینده نگه داشته. قطعا در ژوئن نام های جدید (و احتمالا بزرگی) به میلان خواهند آمد. با توجه به اینکه (متاسفانه) پائولو مالدینی بزرگ و بیلی کاستاکورتا به احتمال قریب به یقین امسال بازنشسته خواهند شد. پس میلان قطعا به مدافع نیاز داره.
در ضمن بدجوری شایعات پیوستن رونالدینیو گائوچو به میلان قوت گرفته و هیچ کدوم از مقامات هم این رو تکذیب نکردن. شاید رونالدینیو هم بدش نیاد که یه افتخار دیگه به کارنامه حرفه ایش اضافه بشه: گرانقیمت ترین بازیکن تاریخ فوتبال!