• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیست کامل سایت های درج آگهی ( آخرین آپدیت گوگل ) | بر اساس رنک گوگل PageRank

ehsan0002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .

انجمن ها برای بحث ، گفتگو و تبادل اطلاعات هستند ولی نه اطلاعات اشتباه . اگه شما responsive design رو ترجمه کنید میشه طرح واکنش گرا اصلا ربطی به cross platform و cross browser نداره .

از شما که select و left join را بلدین انتظار نداشتم responsive design رو با cross browsers اشتباهی بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته تقصیر شما نیست واکنش گرا یه تکنولوژی جدید است . پیشنهاد میکنم گوگل رو بیشتر استفاده کنید .

ضمنا سایت تبلیکس فقط دو هفته است که آنلاینه پس انتظار نداشته باشین که رنک 1 جهانی الکسا رو داشته باشه .

به خدا موندم که شما چطور این فشار 20 درصدی سی پی یو رو محاسبه کردین . احتمالا یه دستگاه فشار سنج چینی دارین !!!!

ضمنا قالب سایت شما جزء سایتها مشابه 50000 تومانی است البته با یه کم تغییرات ...نه استراتژی مدیر + SEO

آخرش نفهمیدم شما چه مشکلی با تم و امکانات سایت تبلیکس دارین که این همه عصبی شدین . اصلا می خواهی به دوستم بگم که سایت تبلیکس رو برداره تا شما راحت بشین

ضمنا درباره responsive design یا طرح واکنش گرا بیشتر تحقیق کنید . ممنون

مطالب عرضه شده صرفا برای تبادل اطلاعات بوده و قصد توهین نبوده.
با احترام.

www.tablix.ir سایت تبلیغاتی همیشه رایگان :)

Last edited:

GemSoft

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام خدمت دوستان

بنده طی چند وقت اخیر سایت آگهی رایگان راه اندازی کردم و در حال تکمیلش هستم
از دوستان خواهش دارم آگهی خودشونو ثبت کنن 5000 تومان هم شارژ تو حساب هر کاربر هست به مناسبت افتتاح سایت

آگهی رایگان،آگهی ویژه، سایت آگهی 7 ستاره لینک دار،،سایت آگهی رایگان،آگهی استخدام،تبلیغات رایگان،آگهی ویژه تصویری،سایت آگهی ویژه لینکی

Last edited:

GemSoft

Registered User
لایک‌ها
52
آگهی 6 ستاره رایگان فقط تا پایان شهریور + یک آگهی 5 ستاره متنی رایگان
دوستانی که ثبت نام کردن نام کاربریشونو پ.خ کنن تا به حساب کاربریشون پول اضافه بشه
تا بتونن آگهی 6 ستاره ثبت کنن

ایستگاه 98 - درج آگهی رایگان

persiancivilica

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من از سایت نیاز اسکای نياز اسكاي پايگاه تبليغات و آگهي استفاده می کنم
بابت ثبت نام در سایت 10 هزار تومان هدیه به شما داده می شود که می توانید آگهی ویژه ثبت کنید
مثل سایتهای دیگه اگهی رایگان داره

perans1

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
این دو تا سایت پیج رنک 3 دارند که تو صفحه اول تاپیک درج شدند:

ساوه آگهی
ساوه آگهی، نیازمندیهای ساوه، درج آگهی رایگان، تبلیغات، Saveh Agahi

ایران آگهی
نیازمندیهای ایران، درج آگهی رایگان، تبلیغات، ایران آگهی،Iran Agahi

خواستم یه سایت آگهی جدید رو معرفی کنم که مخصوص شهر ساوه ست و برای درج آگهی ملک طراحی شده.

املاک ساوه
بانک اطلاعات املاک ساوه | خرید ، فروش ، رهن ، اجاره

alireza_naeemy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
سایتی سراغ دارین برای درج آگهی رایگان در سایت های خارجی مثل کشورهای عربی، روسی و افغانستان و غیره؟
ممنون

kalasite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينم سايت نيازمندي خودمه- اسكريپتش تكه- يه سر بهش بزنيد-ممنون

كالا سايت: مرجع نيازمندي، آگهي رايگان عكس دار با 5 عكس، خريد و فروش كالا و ارايه خدمات

www.kalasite.com

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

nexos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

خوشوقتیم به اطلاع برسانیم که هم اکنون می توانید آخرین قیمت های اقلام ذیل را روزانه از سایت بازارها مطلع شوید.
1- قیمت روز انواع اتومبیل سواری ایرانی و خارجی
2-
قیمت لحظه ای سکه و طلا
3-
جدیدترین نرخ های موبال، لپ تاپ و تبلت
4-
پربیننده ترین اخبار ورزشی، هنری، سیاسی و غیره
5-
مطالب و sms های بامزه و خنده دار

ضمنا" ، وقتی به سایت ما اومدید و از امکانات متنوع اون لذت بردید، یادتون نره اگه آگهی خرید و فروش، خدمات و استخدام دارید، اونو به رایگان درج کنید آخه میگن توی ایران فقط 2 تا سایت درج آگهی رایگان با گوگل رنک 5 هست که یکیش سایت
بازارها ست.
احتمالا" مزایای پیج رنک بالا رو هم که میدونید شامل ایندکس شدن هر روزه و قرار گرفتن آگهی شما در صدر نتایج موتور جستجو و غیره.
راستی اگه آگهی یا محصولات با ارزشی دارید یادتون نره حتما" اونو بصورت ویژه درج کنید تا بهتر در موتورهای جستجو ایندکس بشه. برای دیدن تعرفه های ما
اینجــــــا را کلیک کنید.

اگه آگهی توی بازارها بدید در صدر نتایج جستجوی گوگل دیده میشید !!!و این یعنی یک آگهی موفق و پر تاثیر.علاوه بر این bazarha.ir فقط یک سایت درج آگهی نیست بلکه یک سایت سرگرم کننده حاوی لطیفه ها و جکهای بامزه، پر بیننده ترین اخبار جالب ورزشی، هنری و غیره و پشتیبانی آنلاین هم هست.به همراه آگهی هاتون میتونید به رایگان " فایل ویدئویی " ( نمونه آگهی) هم اضافه کنید و از امکانات چت هم استفاده کنید.همین حالا اینجــــــــارا کلیک کنید و با دادن آگهی، اولین قدم موفقیت خودتون رو بردارید.

www.bazarha.ir

Last edited:

zendehrazm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به اين سايت هم سر بزنيد همه آگهي ها از ايندكس بالايي برخورداره
www.4agahi.com

بالا