• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلامی دوباره

اول از همه:

نکته اول: من تند صحبت نکردم، چون رویه کلی من این نیست، اما این بار قدری صریح تر جواب می دهم!

نکته بعد: برای من این "لایک ها" خیلی اهمیت نداره، چیزی که برای من مهم بوده و هست "زدن حرف حق و بدون از تعصب" هست؛ حالا ممکنه اشتباه هم کرده باشم ولی سعی ام بر این بوده حرف درست بزنم.

اما بعد:

بنده به هیچ عنوان به جناب ماجدی تیکه نیانداختم (واقعا هم خاطرم نیست که ماجدی چه گفته!) هرگز هم پرسپولیس را با استقلال مقایسه نکرده ام، این صرفا بدبینی و نتیجه گیری شماست.

من فقط به یک "گزاره کلی" اشاره کردم و گفتم: "هم در گذشته صحبت کردن در مورد داور (در واقع اتهام زدن به داور) وجود داشته هم الان وجود داره." حالا این چه ربطی به ماجدی داره؟ من نمی دانم! شما که شکر خدا آدم دقیقی هستی ببین سایر سرمربی ها (اصلا منهای سرمربی و همینطور سرپرست محترم اسقلال که شما ناراحت نشوی!) چنین بحث هایی نداشته اند؟ البته خود شما یک نمونه مثال از جلالی آوردی و لابد قبول داری که از این دست مثال ها در گذشته و حال فراوان بوده.

اما در مورد غش کردن به یک سمت و در آوردن بازی:

هر دو تعبیر بعنی "داور/ به عمد/ به نفع یک طرف/ سوت زده." حالا شما نمی خواهی قبول کنی، اصلا مشکلی نیست، این عقیده شماست.

اما در مورد کلیت بحث های دایی و نوع ادبیات او:

من اصلا دفاع نمی کنم از چنین طرز حرف زدن هایی. قبلا هم در همین فوروم گفته ام و نوشته هایم موجود هست، از بعضی ادبیات او دفاع نمی کنم. اصلا لزومی نداشته که او در برابر دوربین و خبرنگاران این طور صحبت بکند. بله، باز هم می پذیرم که دایی کسی است که بیشترین اعتراضات را به داور داشته و به این فصل هم محدود نمی شود، قبلا هم همینطور بوده. در مسابقه چند هفته قبل که به داور چهارم پرخاش کرد گفتم مستحق اخراج از مسابقه بوده. در همین بازی با مس هم که پرسپولیس با اشتباه داوری (گل اول روی شیث خطا شد) موفق شد گل اول را به ثمر برساند (پنالتی هم مشکوک بود)، او در آخر می گوید خیلی از داوری راضی بودم! خب من این رو هم تایید نمی کنم. دایی بت من نیست برادر. تا زمانی از او دفاع می کنم که حرف قابل دفاع داشته باشه.

در مورد مساله فعلی و کمیته استیناف:

تکرار می کنم: دایی تاکیدش و تمام صحبت هایش حول تقاضا/درخواست هایی بود که قهرمانی از او داشته و او تحویلش نگرفته و روز مسابقه درصدد انتقام جویی بر آمده حالا ممکن بود این مسابقه به جای رویارویی با سپاهان مثلا با سایپا، مس یا ذوب آهن باشه، فرقی نمی کرد چون قهرمانی کار خودش رو برای ضربه زدن به دایی می کرد. این اصل صحبت یا طرح اشکال دایی بود و در آن برنامه نود هم در جواب فردوسی پور که گفت شما داری سپاهان رو متهم به تبانی می کنی؟ گفت نه من کاری با سپاهان ندارم! (اگر دست یادم باشه زمان تقاضای قهرمانی رو همین اخیرا اعلام کرد، یعنی زمان زیادی ازش نمی گذشته ...) اما باز هم اگر شما این حرف ها و آن برنامه نود یادت نیست یا نمی پذیری اشکالی نداره، مخاطب من در این فوروم فقط شما نیستی عزیز جون که قصد داشته باشم حتما شخص شما را قانع کنم. ضمنا بهتره شما فقط از جانب خودت صحبت کنی و جمع نبندی که "ما" دلایل و صحبت های شما رو قبول نداریم!

در نهایت:

این چیزی که شما می گویی آقایان جرات ندارند با دایی برخورد کنند صرف زاییده ذهن شما و با عرض معذرت توهم شماست.

بنده هم خودم را به خواب نزده ام، قبلا گفتم الان هم دویاره عرض می کنم: "هنوز تکلیف پرونده قهرمانی روشن نشده، اگر مشخص شد که دایی بی جهت اتهام زده طبق قوانین موجود باید با او برخورد کنند."

تاکید مجدد:

"هر کس تحریک آمیز حرف زد، پا را از حیطه وظابفش بیرون گذاشت و یا خارج از محدوده ای که قانون بهش اجازه داده صحبت کرد، باید مورد بازخواست - و بر حسب مورد جریمه یا جرایم قانونی - قرار بگیرد، این مساله "بدون هیچ استثنایی" کلیه مربیان و سرپرست ها و حتی مدیر عامل های باشگاه های لیگ برتر را شامل می شود."

موفق باشی

شما دقیقا منظورتون ماجدی بود لطفا مغالطه نکنید! فقط ماجدی بود که از لفط درآوردن بازی استفاده کرد و دقیقا منظور شما ماجدی بوده! نمیدونم چرا دلایل خنده دار میاری!

بر فرض هم که منظور شما ماجدی نبوده ..سوال من اینه که وقتی علی دایی بخشیده میشه و فرصت این رو پیدا میکنه که در برنامه 90 تریبون شخصی راه بندازه! چرا این فرصت به بقیه داده نمیشه و چرا بقیه بخشیده نمیشن. و چرا بقیه نمیان به قول شما منظورشون رو بگن و استیناف رو بخوان در رسانه قانع کنند ( در حالی که در جای دیگه نتونستن)

من که گفتم اصلا قبول!! درآوردن بازی با غش کردن یکیه! ولی این دلیل نمیشه دایی بخشیده بشه بقیه نشن!

بعدشم...شما هی حرف از انتقام جویی میزنی و اینکه قهرمانی میخواسته به هر حال به دایی ضربه بزنه!!! جالبه!

شما ببخشید چه کاره این فوتبال و استیناف و انضباطی هستی که در مورد حکمی که صادر نشده و قضیه ای که مشخص نشده هنوز حکم صادر میکنی؟ شما از کجا میدونی اصلا قهرمانی میخواسته به دایی ضربه بزنه؟ من توهم دارم یا شما؟؟؟

چطور همه مسائل داوری اشتباه هست فقط اون پنالتی دقایق اولیه بازی سپاهان و پرسپولیس انتقام جویی قهرمانی بوده؟؟؟ اینجا مگه خنده بازاره؟؟؟ شما بقیه رو چی فرض کردی؟

چطور آقای دایی!!! بر میگرده داد میکشه در برنامه 90 و میگه مگه میشه!! ببخشید!! مگه میشه قهرمانی ندیده باشه صحنه رو! بعد خودش بعد از بازی مس میاد میگه من برخی صحنه ها رو ندیده بودم!! در حالی که بلافاصله بعد از بازی گفت بهترین داوری بوده تا حالا انجام شده!!

پس میشه یک انسان برخی صحنه ها رو نبینه! و قهرمانی هم از این قائده مستثنی نبوده!

شاید قهرمانی عمل غیر قانونی هم مرتکب شده باشه...ولی دلیل نمیشه دقیقا وقتی یک اشتباه کرد بگیم دقیقا همین انتقام جویی بوده!

آقای دایی خیلی مدعی دفاع از فساد در فوتبال هست؟؟ همون موقع که بدنسازش بهش قضیه پول رو گفت باید خبر میداد! پس خودش هم شریک جرمه! در هر کشوری بود خود دایی رو هم به خاطر اطلاع ندادن موضوع محروم میکردن!

بله! من 90 رو می بینم....دایی هم 1000 بار گفت که منظور من سپاهان نبوده...ولی نوش داروی بعد از مرگ سهراب هست!! مهم حرفی بوده که در اوج عصبانیت بعد از بازی سپاهان زده! نه کتمان های بعدش!

بعدشم من بازم میگم...بر فرض که حق با دایی !!! چرا فقط دایی باید بخشیده بشه بعد از اعلام حکم؟؟؟

جالبه شما پست منو کوت میکنی بعد میگی مخاطب من در فروم شما نیستی؟؟؟

هیچ استقلالی با شما موافق نیست! اگر هست بیاد و بگه من با تمام حرف های آقای مرتضی در این مورد موافقم! اون وقت من معذرت خواهی میکنم از شما....شاید من با برخی دوستان استقلال اختلاف نظر داشته باشم در تاپیک ولی میدونم هیچ کدومشون با شما موافق نیستن! همه متفق القول بر این باوریم که وقتی دایی بخشیده میشه پس بقیه هم باید بخشیده بشن باید قلعه نویی رو هم می بخشیدن...قلعه نویی حرف بدی نزده بود...قابل بخشش بود! و این ناعدالتی هست!

هنوز تکلیف پرونده قهرمانی مشخص نشده که شما اینجور با اطمینان از انتقام گیری قهرمانی حرف میزنی ....اصلا حرفاتون با هم تناقض داره...

تاکید مجدد :

هر کس تحریک آمیز حرف زد...پا را از حیطه وظایفش بیرون گذاشت و ......و بخشیده شد!! بقیه هم باید بخشیده بشن!

جالب اینه که فقط جمله کل کل رو پاک میکنید ولی این جمله اصلا مصداق تهمت و توهین نیست :

تیمی که دوتا پاس سالم نمیتونه بده رو همین داور ها جزو مدعیان کردن !

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
لطفا این تیکه ها و کل کل ها را در این تاپیک بگذارید کنار، اینجا فقط بحث در مورد داوری و حواشی پیرامون آن هست.

سلام . شما چرا همش از اونا دفاع میکنید .پست های آقایون رو برید ببینید . 3 تا دربی معلوم نیست چه جوری بردن این حرفها نبود فتوشاپ کردن هر کاری که خواستن کردن . مربی محترمشون در پر رویی تمام گفت حتمن آفساید بوده که داور گرفته . حالا این آقا تیمش 6 تا خورده میگه چه جوری یه تیم رو نابود میکنن با این تصمیمات !!!! اون موقع تیمت با اختلاف یکی میبرد این حرفها نبود .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امسال هم همچین فرقی نکرده ! بازی با مس یک نمونه از همین داوری ها

آقا پارسای عزیز فکر کنم درست این باشه که بر اساس نظر شخصی عملکرد داورها رو نقد نکنیم بلکه از اظهارنظر کارشناسان داوری در این رابطه استفاده کنیم. در مورد بازی پرسپولیس با مس کرمان من لینک اظهار نظر دوتا از کارشناسان داوری رو قرار میدم که گفتن تو این بازی تنها پنالتی ای که برای پرسپولیس گرفته شد، اشتباه بوده و داور تنها در این مورد اشتباه کرده. من هم قبول دارم که پنالتی پرسپولیس اشتباه بود ولی شما به نتیجه بازی توجه کنین. پرسپولیس با این یک گل که برنده نشد از طرفی قبل از پنالتی 2 تا گل زده بود و بازیکنی هم از مس اخراج نشد. نتیجه بازی اینقدر قاطع هست که مطمءنا این یک اشتباه تاثیری در نتیجه بردن بازی نداشته. راجع به حرف مدیر عامل مس هم که گفته پنالتی ما گرفته نشد، این دو کارشناس گفتن پنالتی اتفاق نیفتاده بوده. حالا شما اگه لینکی از اظهار نظر دیگر کارشناسان داوری دارین قرار بدین تا ما هم استفاده کنیم.
اینم لینک نظر کارشناسان داوری:
noandish.com/fa/news/5001/نقد-داوری-پرسپولیس-مس
www.mardomsalari.com/template1/News.aspx?NID=179961

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راجع به محرومیت علی دایی مگه دو جلسه محرومیت قبلیش بخشیده شد که مکررا اظهار نظر میشه چرا فقط محرومیت علی دایی بخشیده میشه؟! از طرفی به قول خود دوستان مگه حکم پرونده قهرمانی اعلام شده که اینقدر قاطع بگیم محرومیت دایی ماست مالی شد. دایی در رابطه با شخص قهرمانی حرف زد نه باشگاه سپاهان، که هنوز هم حکم پرونده اش اعلام نشده. حرف دایی این بود که تو اون بازی هر تیمی بجای سپاهان بود بازهم قهرمانی به ضرر پرسپولیس سوت میزد. پرونده این اتهام هم هنوز در جریانه و حکمش اعلام نشده.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شما دقیقا منظورتون ماجدی بود لطفا مغالطه نکنید! فقط ماجدی بود که از لفط درآوردن بازی استفاده کرد و دقیقا منظور شما ماجدی بوده! نمیدونم چرا دلایل خنده دار میاری!

خیر منظورم ماجدی نبود، مغالطه هم نمی کنم. این عبارت اگر توسط ماجدی به کار برده شده باشه، سابقه قبلی هم داشته و دیگران هم بوده اند که از این تعبیر استفاده کرده باشند. (البته متاسفانه دقیقا به خاطر ندارم چه کسانی بوده اند ولی مطمئنم که گفته شده قبلا)

بر فرض هم که منظور شما ماجدی نبوده ..سوال من اینه که وقتی علی دایی بخشیده میشه و فرصت این رو پیدا میکنه که در برنامه 90 تریبون شخصی راه بندازه! چرا این فرصت به بقیه داده نمیشه و چرا بقیه بخشیده نمیشن. و چرا بقیه نمیان به قول شما منظورشون رو بگن و استیناف رو بخوان در رسانه قانع کنند ( در حالی که در جای دیگه نتونستن)

این به بنده ارتباطی نداره که نود تریبون شخصی دایی شده، باید گردانندگان نود پاسخ بدهند.

اما بحث یخشیده شدن موضوعی دیگر است که بهش می پردازیم.

شما ببخشید چه کاره این فوتبال و استیناف و انضباطی هستی که در مورد حکمی که صادر نشده و قضیه ای که مشخص نشده هنوز حکم صادر میکنی؟ شما از کجا میدونی اصلا قهرمانی میخواسته به دایی ضربه بزنه؟ من توهم دارم یا شما؟؟؟

چطور همه مسائل داوری اشتباه هست فقط اون پنالتی دقایق اولیه بازی سپاهان و پرسپولیس انتقام جویی قهرمانی بوده؟؟؟ اینجا مگه خنده بازاره؟؟؟ شما بقیه رو چی فرض کردی؟

گل پسر ...

لطفا مودب صحبت کن. بنده نگفته ام که من کاره ای هستم در این فوتبال! من فقط نقل قول یا به عبارتی این که منظور دایی چه بوده را عرض کردم. این که این بحث مورد قبول کمیته استیناف شده و آنها پذیرفته اند که دایی به سپاهان اتهام نزده به خودشان بر می گردد. من هرگز حکم صادر نکردم. از نظر آنها اتهام زدن به قهرمانی یک بحث هست، اتهام زدن به سپاهان برای تبانی بحثی دیگر.

پس میشه یک انسان برخی صحنه ها رو نبینه! و قهرمانی هم از این قائده مستثنی نبوده!

مثال تان درست نیست. اما من کاری به این موضوع ندارم و اصلا هم نمی گویم قهرمانی عمدا خود را به ندیدن زده. چیزی را یک یقین نداشته باشم چرا بگویم!

شاید قهرمانی عمل غیر قانونی هم مرتکب شده باشه...ولی دلیل نمیشه دقیقا وقتی یک اشتباه کرد بگیم دقیقا همین انتقام جویی بوده!

من پیشداوری نکرده ام پسر خوب! چرا متوجه نمی شوی! من حرف دایی را دوباره ذکر کردم، این به معنای تایید صد در صدش نیست. بله، فقط می تواند یک "فرضیه" باشه که اگر مدارک دایی در دادگاه اثبات شد، بگوییم حق با دایی بوده.

آقای دایی خیلی مدعی دفاع از فساد در فوتبال هست؟؟ همون موقع که بدنسازش بهش قضیه پول رو گفت باید خبر میداد! پس خودش هم شریک جرمه! در هر کشوری بود خود دایی رو هم به خاطر اطلاع ندادن موضوع محروم میکردن!

بله این هم جای بحث داره. باید می گفتند ... ولی از شما می پرسم: آقایان یعنی خبر ندارند چه اتفاقاتی در این فوتبال می افته؟ قبلا هم خیلی ها درباره فساد در این فوتبال حرف زده اند از خداداد عزیزی بگیر تا عابدینی و دیگران، اما کسی به حرف شان گوش نکرده یا کلا توجهی به این موضوع نکرده اند، چون خواسته اند سرپوش بگذارند و الان هم بیشتر چنین حسی وجود داره که قصد ندارند به این موضوع مهم بیشتر از اینها پرداخته بشه.

بعدشم من بازم میگم...بر فرض که حق با دایی !!! چرا فقط دایی باید بخشیده بشه بعد از اعلام حکم؟؟؟

لابد چون دلایل شان از نظر کمیته استبناف قانع کننده بوده. من مشکلی ندارم با محرومیت دایی اگر حکم می ماند هم می گفتم رایی که صادر شده باید بهش احترام گذاشت، چون ادبیات دایی در آن مصاحبه تلوزیونی تازگی داشت و تند بود. اما بحث این بود که خود رئیس کمیته استیناف اظهار کرد که ما تصور می کردیم منظور دایی اتهام زدن به سپاهان بوده.

جالبه شما پست منو کوت میکنی بعد میگی مخاطب من در فروم شما نیستی؟؟؟

بله! الان هم همین را می گویم. این نوشته ها توسط دیگران هم خوانده می شود و سایرین هم می توانند از این گفتگو استنباط و نتیجه گیری خودشان را داشته باشند.

هیچ استقلالی با شما موافق نیست! اگر هست بیاد و بگه من با تمام حرف های آقای مرتضی در این مورد موافقم! اون وقت من معذرت خواهی میکنم از شما....شاید من با برخی دوستان استقلال اختلاف نظر داشته باشم در تاپیک ولی میدونم هیچ کدومشون با شما موافق نیستن!

از کجا با این قاطعیت حرف می زنی برادر من؟ شما خودت مخالف باش اشکالی نداره ولی بگذار بقیه خودشان فکر کنند و نظر بدهند.

همه متفق القول بر این باوریم که وقتی دایی بخشیده میشه پس بقیه هم باید بخشیده بشن باید قلعه نویی رو هم می بخشیدن...قلعه نویی حرف بدی نزده بود...قابل بخشش بود! و این ناعدالتی هست!

موضوع قلعه نویی رو متاسفانه دقیق و درست یاد ندارم، اما اگر در حق او هم اجحاف شده باشد و من متوجه این مساله شده باشم مطمئن باش که دفاع می کنم و می گویم. اما در اینجا فعلا هنوز نگفته ام که در حق دایی اجحاف شده و حتما باید بخشیده می شد، حرف در دهان من نگذارید لطفا!

هنوز تکلیف پرونده قهرمانی مشخص نشده که شما اینجور با اطمینان از انتقام گیری قهرمانی حرف میزنی ....اصلا حرفاتون با هم تناقض داره...

من هم تا حالا چندین بار به این موضوع اشاره کرده ام! ضمنا من با اطمینان نگفتم قطعا قهرمانی قصد انتقامجویی داشته، اینها صحبت دایی است، همین! اینها فقط تفکیک قایل شده اند بین اتهام به داور و سپاهان. پرونده تحقیق درباره داور هم که فعلا ادامه داره.

هر کس تحریک آمیز حرف زد...پا را از حیطه وظایفش بیرون گذاشت و ......و بخشیده شد!! بقیه هم باید بخشیده بشن!

بله، مشکلی نمی بینم. اگر رایی صادر شد و بعدا از نظر کمیته انضباطی و نهایتا استیناف مشخص شد (کاری به صحت و سقم واقعی ش ندارم، اما فرض رو بر صحت می گذارم) که اشتباه شده، ببخشند یا رای را پس بگیرند، چون اشتباه قابل برگشت هست!

جالب اینه که فقط جمله کل کل رو پاک میکنید ولی این جمله اصلا مصداق تهمت و توهین نیست :

تیمی که دوتا پاس سالم نمیتونه بده رو همین داور ها جزو مدعیان کردن !

فقط خواستم تذکر داده باشم به دوستان که رعایت کنند که اینجا کل کل و توهین نداشته باشیم. با مواردی از این دست برخورد خواهد شد، کما فی السابق. اگر هم مورد دیگری هست مثل همیشه ریپورت بدهید تا برخورد لازم صورت بگیره.

پ.ن: جناب ال کاپینانو عزیز! یک مقدار خونسرد تر باش، و زود هم جبهه نگیر. ما اینجا داریم گفتگو می کنیم و خدای ناکرده دعوایی با هم نداریم. قبلا به شما عرض کردم، نمی دانم قبول کردی حرفم را یا نه، برای من این رنگ ها انقدرها اهمیت نداره، پرسپولیس و مهم تر از آن فوتبال فقط یک علاقه از دوران کودکی بوده که تا الان هم کتمان نمی کنم که هنوز این علاقه را دارم، ولی باور کن این فوتبال ارزش این حرص و جوشی که برخی هواداران متعصب این دو تیم پایتخت نشین می خوردند (که فکر می کنم شما یکی از آنها هستی) را ندارد! تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال!

عزت زیاد!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آقا پارسای عزیز فکر کنم درست این باشه که بر اساس نظر شخصی عملکرد داورها رو نقد نکنیم بلکه از اظهارنظر کارشناسان داوری در این رابطه استفاده کنیم

کوروش ــم :دی
آقا اول اینکه خودمون چشم داریم نیازی نیست کارشناس های عزیز رو وارد بحث کنیم :دی
گل اول با مس که خطا بود اون پنالتی هم گرفته شد پنالتی نبود
دو تا پنالتی برای مس گرفته نشد
گل های بعدی رو هم نگاه کنی اصلا در اثر اشتباه های بچه گانه خط دفاعی مس به گل تبدیل شد که شاید اگر در اثر همین اشتباهات داوری نتیجه , نتیجه دیگه ای بود شاید تیم مس اونقدر ضعیف کار نمیکرد
همین مس با ذوب آهن مساوی کرد !
اصل حرف من اینه : چرا زمانی که یه خطا یا یه پنالتی به ضرر پرسپولیس گرفته میشه دایی و رویانیان کلی حاشیه به پا میکنن و میگن سر ما رو بریدن ولی زمانی که داوری به نفعشون باشه اونم در این حد میگن بهترین داوری رو انجام داده ! یادمون نره کرانچار از داوری در بازی سپاهان و پرسپولیس دفاع کرد دیدید چقدر بهش حمله و بی احترامی شد ؟!
این فوتبال پاک نیست و این فدراسیون لایق تقدیر AFC هم نیست !

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کوروش ــم :دی
آقا اول اینکه خودمون چشم داریم نیازی نیست کارشناس های عزیز رو وارد بحث کنیم :دی
گل اول با مس که خطا بود اون پنالتی هم گرفته شد پنالتی نبود
دو تا پنالتی برای مس گرفته نشد
گل های بعدی رو هم نگاه کنی اصلا در اثر اشتباه های بچه گانه خط دفاعی مس به گل تبدیل شد که شاید اگر در اثر همین اشتباهات داوری نتیجه , نتیجه دیگه ای بود شاید تیم مس اونقدر ضعیف کار نمیکرد
همین مس با ذوب آهن مساوی کرد !
اصل حرف من اینه : چرا زمانی که یه خطا یا یه پنالتی به ضرر پرسپولیس گرفته میشه دایی و رویانیان کلی حاشیه به پا میکنن و میگن سر ما رو بریدن ولی زمانی که داوری به نفعشون باشه اونم در این حد میگن بهترین داوری رو انجام داده ! یادمون نره کرانچار از داوری در بازی سپاهان و پرسپولیس دفاع کرد دیدید چقدر بهش حمله و بی احترامی شد ؟!
این فوتبال پاک نیست و این فدراسیون لایق تقدیر AFC هم نیست !

معذرت نمیدونستم اسمتون آقا کوروش هست. در رابطه با قسمت اول پستتون اگه صرفا نظر شماست که گل اول پرسپولیس خطا بوده و دوتا پنالتی برای مس گرفته نشده، که صحبت و بحثی باقی نمیمونه البته نظر شما محترم هست. ولی اگه کارشناس داوری گفته لطفا لینکش رو بذارید تا ما هم بدونیم. من دوتا لینک از اظهارنظر کارشناسان داوری گذاشتم که گفتن فقط پنالتی پرسپولیس اشتباه بوده و نظر شخصی خودم رو در هنگام بحث کردن استفاده نکردم. بارهم میگم نظر شخصیتون محترمه ولی قابل استناد نیست بزرگوار.
در رابطه با قسمت دوم حرفتون من هنوز مدرکی دال بر داوری در این حد! به نفع پرسپولیس ندیدم بجز نظر شخصی شما.
راجع به آقای کرانچار بنظر شما عملکرد قهرمانی در بازی با سپاهان قابل دفاع بود؟! ایشون بعد از بازی با پرسپولیس ضمن دفاع از عملکرد قهرمانی گفتن من در مورد داوری اظهارنظر نکرده و نمیکنم ولی چرا بعد از بازی با صبا - فولاد - گسترش و ... اظهارنظر کردند؟
من از همه رفتارهای دایی و رویانیان دفاع نمیکنم و اونها هم تو رفتارشون اشتباه دارن.
پ.ن: من هم با شما موافقم که این فوتبال پاک نیست و این فدراسیون لایق تقدیر نیست.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اصل حرف من اینه : چرا زمانی که یه خطا یا یه پنالتی به ضرر پرسپولیس گرفته میشه دایی و رویانیان کلی حاشیه به پا میکنن و میگن سر ما رو بریدن ...

من مخالف این نوع حاشیه درست کردن هایی هستم، چه دایی و چه رویانیان و چه هر کس دیگری در جایگاه مشابه آنها نباید این طور به داور هجوم بیاورد، اعتراض کردن یا انتقاد کردن با جنجال درست کردن فرق دارد!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من مخالف این نوع حاشیه درست کردن هایی هستم، چه دایی و چه رویانیان و چه هر کس دیگری در جایگاه مشابه آنها نباید این طور به داور هجوم بیاورد، اعتراض کردن یا انتقاد کردن با جنجال درست کردن فرق دارد!

منم با نظر آقا مرتضی موافقم.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
بله آقا کوروش هستم :دی ( شوخی )
بازی رو دیدی ؟ :دی
هر کارشناسی که بگه گل اول خطا نبوده رو باید با لگد از جمع کارشناس ها پرت کرد بیرون :D
کنار خط پیراهن شیث رضایی رو واضح کشید و روش خطا کرد فکر کنم سید صالحی بود
پنالتی اولی هم که باز واضح بود از پشت هل داد پنالتی دومی رو هم که فکر کنم همه قبول داشته باشن پنالتی پرسپولیس هم توپ رو دفع کرد و بعد خورد به پای بازیکن
حالا من کاری به این چیزا ندارم بیشتر منظورم مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازی دایی ــه که خودش مشابه همین قضیه به کرانچار انواع توهین ها رو کرد
همین موضعات در مورد استقلال هم صدق میکنه همین بازی گذشته دو تا پنالتی برای فجر گرفته نشد بعد اگر حرفی بیاد وسط میگن داوری در حق ما جفا کرده هیچ وقت نمیگن دو بار سود کردیم یه بار ضرر ولی اکثر تیم های شهرستانی ضرر میکنن سودی در کار نیست
چاکرم

خب جناب خلعتبری باید اخراج می شدند!

عصبی بازی میکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من واقعا ندیدم این صحنه رو. اگه این کار رو کرده باشه بسته به شدت برخورد و ضربه و درگیری حرکتش حداقل کارت زرد داره.

دوست عزیز شما وقتی دستت رو بذاری روی صورت کسی و فشار بدی کارت زرد داره نه اینکه سیلی بزنی...سیلی کارت مستقیم قرمز داره! حداقل کارت زرد دیگه چی میگه این وسط من موندم!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بله آقا کوروش هستم :دی ( شوخی )
بازی رو دیدی ؟ :دی
هر کارشناسی که بگه گل اول خطا نبوده رو باید با لگد از جمع کارشناس ها پرت کرد بیرون :D
کنار خط پیراهن شیث رضایی رو واضح کشید و روش خطا کرد فکر کنم سید صالحی بود
پنالتی اولی هم که باز واضح بود از پشت هل داد پنالتی دومی رو هم که فکر کنم همه قبول داشته باشن پنالتی پرسپولیس هم توپ رو دفع کرد و بعد خورد به پای بازیکن
حالا من کاری به این چیزا ندارم بیشتر منظورم مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازی دایی ــه که خودش مشابه همین قضیه به کرانچار انواع توهین ها رو کرد
همین موضعات در مورد استقلال هم صدق میکنه همین بازی گذشته دو تا پنالتی برای فجر گرفته نشد بعد اگر حرفی بیاد وسط میگن داوری در حق ما جفا کرده هیچ وقت نمیگن دو بار سود کردیم یه بار ضرر ولی اکثر تیم های شهرستانی ضرر میکنن سودی در کار نیست
چاکرم

عصبی بازی میکنه

من اوایل بازی با مس رو ندیدم. گل اول رو هم خدایی ندیدم. گفتم نظر های شخصی یک مقدار میتونه سلیقه ای هم باشه واسه همین همیشه خودم بشخصه به نظر کارشناسان داوری استناد میکنم. در هرصورت این مورد رو هم در نظر بگیرید که بازیهای پرسپولیس و استقلال همیشه پخش مستقیم میشه و بیشتر تحت ذره بین کارشناسی بینندگان قرار میگیره. البته نظر کارشناس برنامه 90 هم هست که نمیدونم راجع به داوری بازی پرسپولیس با مس چی گفته چون برنامه رو ندیدم.
در کل من هم مثل آقا مرتضی میگم که همه رفتارها و حرفهای دایی و امثالهم که درست نیست. ایشون هم اشتباه میکنن.

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز شما وقتی دستت رو بذاری روی صورت کسی و فشار بدی کارت زرد داره نه اینکه سیلی بزنی...سیلی کارت مستقیم قرمز داره! حداقل کارت زرد دیگه چی میگه این وسط من موندم!

وقتی من میگم صحنه رو ندیدم واسه همینه دیگه!! گفتم بر اساس شدت ضربه، برخورد و درگیری حداقل کارت زرد باید بگیره. این دیگه این وسط موندن داره؟! من که گفتم ندیدم چی شده.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما دیدی صحنه رو ؟
شبکه 3 که چیزی نشون نداد
شما یا تو ورزشگاه بودین یا از یه شبکه ی دیگه بازی رو میدیدین !

بله 100% ! مشکلی با دیدن من دارید شما؟
برنامه 90 نشون میده شما هم میبینی

بالا