جواب شما صحیح بود . شما در لیست قرار گرفتید
متاسفانه و یا خوشبختانه جواب های درست خیلی بیشتر از حد انتظار بود . 2 نفر از بین تقریبا 40 نفر ، یعنی یک به بیست . تعداد جواب های صحیح خیلی زیاد تر از حد تصور ما بود . در حال تصمیم گیری هستم که چه کنم !!!
فقط یک جواب مورد قبول هست شما پست اول را مطالعه فرمودید ؟
جایزه برابر با پاسخ سوال مسابقه ، در واقع ، عسل
...........................................................
داداش اگه الان بگیم قبول میکنی :lol:
جوابش تو قرآن نوشته انجیر ،زیتون ،عسل
پست شماره 61
هیچ کدام تاریخ انقضا ندارد،اگر یک کیلو فاسد شده به من بدهید من یک تن سالم به شما میدهم...
جواب شما صحیح بود . شما در لیست قرار گرفتید
متاسفانه و یا خوشبختانه جواب های درست خیلی بیشتر از حد انتظار بود . 2 نفر از بین تقریبا 40 نفر ، یعنی یک به بیست . تعداد جواب های صحیح خیلی زیاد تر از حد تصور ما بود . در حال تصمیم گیری هستم که چه کنم !!!
فقط یک جواب مورد قبول هست شما پست اول را مطالعه فرمودید ؟
جایزه برابر با پاسخ سوال مسابقه ، در واقع ، عسل
...........................................................
داداش اگه الان بگیم قبول میکنی :lol:
متاسفم
شما را به عنوان اولین دوستم انتخاب می کنم:wub:
شما به سه مورد اشاره فرمودید .
سوال مسابقه در مورد غذا تعریف شده ، انجیر جزء میوه ها و تنقلات و زیتون مکمل غذایی هست .
دو عدد دیگر را شما مکمل غذایی حساب کنید، باشد که سه غذای غیر منقضی را باهم بخوریم بلکه سیر شویم:-D
بیسین هم هست:|
شما کارت درسته .
همیشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه !! نه ؟![]()
سوال مسابقه در مورد غذا تعریف شده ، انجیر جزء میوه ها و تنقلات و زیتون مکمل غذایی هست .
اونوقت عسل غذاست ؟ خرس مهربون شمایی ؟
پ.ن: اینا همش تخیلات عوام الناسه. کافیه عسل 6 ماه بمونه ، تمام الکل های حلقویش تبخیر سطحی میشه و اصلا تبدیل به یچیز دیگه میشه. طرف دیابت عوارض داده داره چون *** گفته فیه شفاء ، عسل میخوره مثل یه دهاتی خوب سقط میشه
ازنظر ترکیبات عسل با سرکه انگبین - سکنجبین- هیچ فرقی نداره .هیچ چیز معجزه آسا و شفا دهنده ای هم در عسل موجود نیست
پ.ن: اینا همش تخیلات عوام الناسه. کافیه عسل 6 ماه بمونه ، تمام الکل های حلقویش تبخیر سطحی میشه و اصلا تبدیل به یچیز دیگه میشه. طرف دیابت عوارض داده داره چون *** گفته فیه شفاء ، عسل میخوره مثل یه دهاتی خوب سقط میشه
ازنظر ترکیبات عسل با سرکه انگبین - سکنجبین- هیچ فرقی نداره .هیچ چیز معجزه آسا و شفا دهنده ای هم در عسل موجود نیست
تکبیر!!!!
باوو شما فکر کنم یه بار عسل تقلبی کردن تو پاچت دیگه سمتش نرفتی
بیا من عسل یه سال مونده بهت نشون بدم،عسل بر خلاف چیزای دیگه هرچی بیشتر بمونه خواصش بیشتر میشه
تو قبر فرعون مصر هم عسل سالم پیدا کردن...
باوو شما فکر کنم یه بار عسل تقلبی کردن تو پاچت دیگه سمتش نرفتی
بیا من عسل یه سال مونده بهت نشون بدم،عسل بر خلاف چیزای دیگه هرچی بیشتر بمونه خواصش بیشتر میشه
تو قبر فرعون مصر هم عسل سالم پیدا کردن...
تهرانیها اصلا از این چیزا نمیخورن. ترشحات زنبور به درد دهاتیا میخوره :wacko:
باز حرف بی سند و مدرک زدی ؟؟؟ یادته قرار بود لینک پیج فیسبوک دانشمند ناسا رو بذاری که گفته دانشمندهای ناسا از فعالیت جنسی منع میشن ؟ چی شد ؟ این مسلمونها همشون همینجورین. رو هوا یه حرفی میزنن ..کنتور هم که نمیندازه![]()
اری قرار شد منبع بده ولی تاپیکش پاک شد
البته فک کنم دی: