• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یه افزونه وردپرس درست و حسابی برای اضافه کردن لینک به پست معرفی کنین

مثل سافت 98

زمینه های دلخواه به دردم نمیخوره . میخوام هر لینکی عنوان دلخواه بزنم (بدون تعریف قبلی)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

مثل سافت 98

زمینه های دلخواه به دردم نمیخوره . میخوام هر لینکی عنوان دلخواه بزنم (بدون تعریف قبلی)

اینو باز هم با هموم زمینه دلخواه میشه زد . یه زمینه میتونه عنوان باشه / یه زمینه لینک
اگه هم خواستی میتونم برات بنویسم

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام
دوستان فیلتر شکن خوب چی بگیریم ؟ از کجا ؟
مرسی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اینو باز هم با هموم زمینه دلخواه میشه زد . یه زمینه میتونه عنوان باشه / یه زمینه لینک
اگه هم خواستی میتونم برات بنویسم

اینطوری که با زمینه های دیگه قاطی میشه . مثلا پلاگین post views از زمینه استفاده میکنه

اگه یه چیزی باشه که آیکون و ... هم بشه تعیین کرد خوب میشه

سلام
مرسی

20speed24.in
مولتی سرویس

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
ممنون .. الان مشهورترین چت رومی که وجود داره رو لطف می کنید ؟

چت روم ققنوس

چت روم باران

سلام
مرسی

فعلا که به خاطر 9 دی ماه یه سره کانکت و دیسکانکت میشن همه این هامشاهده پیوست 510885

اما کـــــــریــو بهتر از همه است

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
دوستان کسی هست توانایی نوشتن افزونه وردپرس رو به صورت حرفه ای داشته باشه؟ :)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
می شه لطفا منم راهنمایی کنید که سایت زیورآلاتم ورودی بیشتری داشته باشه؟ البته الان اگر زیورآلات و بدلیجات سرچ بشه صفحه اول هستش, ولی دوست دارم اولین لینک باشه. تو سرچ عکس هم معمولا عکسهای زیادی از سایتم هست ولی با این حال احساس می کنم بازدید و سرچ گوگلم کمه.

باتشکر :blush:

PortreArt.com

کاری که شما میخواین بالا اوردن یک کی ورد هست که عمدتا با بک لینک انجام میشه و بالا اوردنش به تنهایی و با سئو داخل سایت هفت خان رستمی هست برای خودش :دی

دوستان کسی هست توانایی نوشتن افزونه وردپرس رو به صورت حرفه ای داشته باشه؟ :)

با فرجاد + محسن شهبازی + سعید فرد + سایر دوستان وردپرس پارسی میتونی صحبت کنی ولی هزینش زیاده

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

مثل سافت 98

وردپرس تو بخش فیلد خیلی ضعیفه ، من برای یکی همچین چیزی می خواست با افزونه Advanced Custom Fields ، دو تا فیلد متنی ، یکی برای لینک دانلود و یکی هم برای عنوان.

یک کد مثل این رو ایجاد می کنی و تو قالب ات میزاری.

PHP:
<div class="download-link"><a href="<?php the_field('download_link'); ?>"><?php the_field('title'); ?></a></div>

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
دوستان درآمد سایت های چت روم از چه راهی هست ؟ ارزش داره وارد بشیم ؟
به نظر من سراغش نری بهتره.
من یه مدت تو فکرش بودم یکی هم ساختم ولی خیلی دردسر داره.
هر دیقه یه جاش میلنگید.تقریبا تموم اسکریپت هارو هم امتحان کردم.
et-chat خیلی بی درو پیکره هم خوبه هم بد.بد واسه کسایی که زیاد با برنامه نویسی آشنا نیستد، خوب واسه کسایی که آشنا هستند چون خیلی ویرایش پذیر هستش.
الف چت و پرو چت هم به نظرم خوب نبودند.آواتار چت هم که یکی از دوستان اینجا نمی دونم چند صفحه قبل توضیح داد در موردش :دی
میمونه فلش چت که خیلی گرونه ولی بهترینه.
البته من چت روم خودمو بدون هزینه کردن ساختم(از پلاگین های رایگان استفاده کردم ولی 99% موشکل دارن |:)

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
سلام
دوستان شرمنده من یکمی تو وردپرس کیج شدم و تازه کار صفر کیلومتر:D
ما تو وردپرس فهرست داریم که همون منوها هستند و برگه هم که صفحه های وردپرس هست وقتی ما اول برگه ها را یکی یکی ساختیم در قسمت افزودن برگه بعد در قسمت ویرایش فهرست برگه ها را به فهرست متصل میکنیم
تا اینجا مشکلی نیست
اما مشکل در قسمت نوشته ها و در افزودن نوشته است!!!!!!!!!!!
اول اینکه وقتی نوشته ای در قسمت نوشته های وردپرس اضافه میکنی نام برگه ای که در ان نوشته انتشار پیدا میکنه در قسمت برگه ها نیست منظورم عنوان برگه هست
دوم اینکه اگر من بخواهم در برگه بخصوص از برگه های که ساختم مطلب یا مطالبی هر روز منتشر کنم برگه مورد نظر یا برگه ها را در قسمت نوشته ها نشان نمیده؟که من برگه مورد نظر را انتخاب کنم و مطلب را در ان انتشار بدهم ؟مشکل را چطوری باید برطرف کرد ؟من منظورم این نیست که بروم رو برگه مورد نظر در قسمت برگه ها و آن را ویرایش کنم
البته تو نت خوندم که برگه ها ثابت هستند و اپدیت نمیشوند ولی معقول نیست چون من میخواهم تو هر صفحه مورد نظر مطلب انتشار بدهم امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسانم
ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
سلام
دوستان شرمنده من یکمی تو وردپرس کیج شدم و تازه کار صفر کیلومتر:D
ما تو وردپرس فهرست داریم که همون منوها هستند و برگه هم که صفحه های وردپرس هست وقتی ما اول برگه ها را یکی یکی ساختیم در قسمت افزودن برگه بعد در قسمت ویرایش فهرست برگه ها را به فهرست متصل میکنیم
تا اینجا مشکلی نیست
اما مشکل در قسمت نوشته ها و در افزودن نوشته است!!!!!!!!!!!
اول اینکه وقتی نوشته ای در قسمت نوشته های وردپرس اضافه میکنی نام برگه ای که در ان نوشته انتشار پیدا میکنه در قسمت برگه ها نیست منظورم عنوان برگه هست
دوم اینکه اگر من بخواهم در برگه بخصوص از برگه های که ساختم مطلب یا مطالبی هر روز منتشر کنم برگه مورد نظر یا برگه ها را در قسمت نوشته ها نشان نمیده؟که من برگه مورد نظر را انتخاب کنم و مطلب را در ان انتشار بدهم ؟مشکل را چطوری باید برطرف کرد ؟من منظورم این نیست که بروم رو برگه مورد نظر در قسمت برگه ها و آن را ویرایش کنم
البته تو نت خوندم که برگه ها ثابت هستند و اپدیت نمیشوند ولی معقول نیست چون من میخواهم تو هر صفحه مورد نظر مطلب انتشار بدهم امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسانم
ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند
تعریفتون از برگه اشتباه هست,شما باید رو صفحه های category(دسته) کار کنید.نوشته ها در وردپرس به صورت خودکار به دسته ها لینک میشه نه برگه, مگر اینکه داخل برگه کد دسته وارد کنید که اضافه کاری هست!

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
قالب جدید دانلودها چرا اینجوریه؟ :blink: :lol: دسته بندی ها از کادرش زده بیرون! اسکرول افقی لازمه ولی نمیاد!! (با رزولوشن 1024*768)

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
دوستان تو آی دی ام چطور میشه دانلود های همزمان که 4 تا هست رو به 10 یا 20 تا ارتقا داد؟

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
توی تنظیمات سایت مپ ، پست هارو هم انتخاب کنم؟ یعنی توی سایت مپ پست هایی که میزارم هم بیاد یا نه فقط صفحه اصلی (home) باشه؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
قالب جدید دانلودها چرا اینجوریه؟ :blink: :lol: دسته بندی ها از کادرش زده بیرون! اسکرول افقی لازمه ولی نمیاد!! (با رزولوشن 1024*768)

چه بیریخته قالبش
blinksmiley.gif

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
تعریفتون از برگه اشتباه هست,شما باید رو صفحه های category(دسته) کار کنید.نوشته ها در وردپرس به صورت خودکار به دسته ها لینک میشه نه برگه, مگر اینکه داخل برگه کد دسته وارد کنید که اضافه کاری هست!

سلام

ممنون از جواب مفیدتان تازه فهمیدم موضوع چی هست دست شما درد نکنه عالی بود جوابتان

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان میتونین بدون فیلتر شکن از با یوتورنت از سایت پایریتس بی دانلود کنید ؟؟

بالا