یه افزونه وردپرس درست و حسابی برای اضافه کردن لینک به پست معرفی کنین
مثل سافت 98
زمینه های دلخواه به دردم نمیخوره . میخوام هر لینکی عنوان دلخواه بزنم (بدون تعریف قبلی)
ممنون .. الان مشهورترین چت رومی که وجود داره رو لطف می کنید ؟
اینو باز هم با هموم زمینه دلخواه میشه زد . یه زمینه میتونه عنوان باشه / یه زمینه لینک
اگه هم خواستی میتونم برات بنویسم
سلام
دوستان فیلتر شکن خوب چی بگیریم ؟ از کجا ؟
مرسی
ممنون .. الان مشهورترین چت رومی که وجود داره رو لطف می کنید ؟
سلام
دوستان فیلتر شکن خوب چی بگیریم ؟ از کجا ؟
مرسی
می شه لطفا منم راهنمایی کنید که سایت زیورآلاتم ورودی بیشتری داشته باشه؟ البته الان اگر زیورآلات و بدلیجات سرچ بشه صفحه اول هستش, ولی دوست دارم اولین لینک باشه. تو سرچ عکس هم معمولا عکسهای زیادی از سایتم هست ولی با این حال احساس می کنم بازدید و سرچ گوگلم کمه.
باتشکر :blush:
PortreArt.com
دوستان کسی هست توانایی نوشتن افزونه وردپرس رو به صورت حرفه ای داشته باشه؟![]()
یه افزونه وردپرس درست و حسابی برای اضافه کردن لینک به پست معرفی کنین
مثل سافت 98
زمینه های دلخواه به دردم نمیخوره . میخوام هر لینکی عنوان دلخواه بزنم (بدون تعریف قبلی)
<div class="download-link"><a href="<?php the_field('download_link'); ?>"><?php the_field('title'); ?></a></div>
دوستان کسی هست توانایی نوشتن افزونه وردپرس رو به صورت حرفه ای داشته باشه؟![]()
به نظر من سراغش نری بهتره.دوستان درآمد سایت های چت روم از چه راهی هست ؟ ارزش داره وارد بشیم ؟
تعریفتون از برگه اشتباه هست,شما باید رو صفحه های category(دسته) کار کنید.نوشته ها در وردپرس به صورت خودکار به دسته ها لینک میشه نه برگه, مگر اینکه داخل برگه کد دسته وارد کنید که اضافه کاری هست!سلام
دوستان شرمنده من یکمی تو وردپرس کیج شدم و تازه کار صفر کیلومتر
ما تو وردپرس فهرست داریم که همون منوها هستند و برگه هم که صفحه های وردپرس هست وقتی ما اول برگه ها را یکی یکی ساختیم در قسمت افزودن برگه بعد در قسمت ویرایش فهرست برگه ها را به فهرست متصل میکنیم
تا اینجا مشکلی نیست
اما مشکل در قسمت نوشته ها و در افزودن نوشته است!!!!!!!!!!!
اول اینکه وقتی نوشته ای در قسمت نوشته های وردپرس اضافه میکنی نام برگه ای که در ان نوشته انتشار پیدا میکنه در قسمت برگه ها نیست منظورم عنوان برگه هست
دوم اینکه اگر من بخواهم در برگه بخصوص از برگه های که ساختم مطلب یا مطالبی هر روز منتشر کنم برگه مورد نظر یا برگه ها را در قسمت نوشته ها نشان نمیده؟که من برگه مورد نظر را انتخاب کنم و مطلب را در ان انتشار بدهم ؟مشکل را چطوری باید برطرف کرد ؟من منظورم این نیست که بروم رو برگه مورد نظر در قسمت برگه ها و آن را ویرایش کنم
البته تو نت خوندم که برگه ها ثابت هستند و اپدیت نمیشوند ولی معقول نیست چون من میخواهم تو هر صفحه مورد نظر مطلب انتشار بدهم امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسانم
ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند
قالب جدید دانلودها چرا اینجوریه؟ :blink: :lol: دسته بندی ها از کادرش زده بیرون! اسکرول افقی لازمه ولی نمیاد!! (با رزولوشن 1024*768)
تعریفتون از برگه اشتباه هست,شما باید رو صفحه های category(دسته) کار کنید.نوشته ها در وردپرس به صورت خودکار به دسته ها لینک میشه نه برگه, مگر اینکه داخل برگه کد دسته وارد کنید که اضافه کاری هست!
توی تنظیمات > کانکشن > default max فک کنم همین بود.دوستان تو آی دی ام چطور میشه دانلود های همزمان که 4 تا هست رو به 10 یا 20 تا ارتقا داد؟
اره تعجب کردم! کلا داغونهچه بیریخته قالبش![]()