ازاین تایپایی که در کسری از ثانیه بدون اینکه کیبرد و مانیتورو نگاه کنن 10 خط جمله مینوسن , بخوایم یادبگیریم باید چه کنیم:snitch:
بجز تلاش و ...
با بازي :
Typing Games: Top
ازاین تایپایی که در کسری از ثانیه بدون اینکه کیبرد و مانیتورو نگاه کنن 10 خط جمله مینوسن , بخوایم یادبگیریم باید چه کنیم:snitch:
بجز تلاش و ...
برا اون دامین جدا دارم :دی
به چه دردت میخوره؟ سایت تفریحی و ... بیاری بالا بازداشتت میکنن :دی
من هم بدون نگاه کردن به کی برد تایپ میکنم هم بدون نگاه کردن به کی برد گوشیم :دی
تا چند وقت پیش بابام خیلی نمیومد تو اتاق، کی بردم دوشواری داشت زیاد تق تق میکردن دکمه هاش، بابام فکر میکرد اعصابم خورده همش میکوبونم رو کی برد فکر نمیکرد این قدر سریع تایپ کنم : ))))
گرچه میدونم 99% معتادین به نت توی همین وضعیتن :|
بفرما! به این میگن راهکار مفید.
من از دامنه های سکسی ، سایت های مذهبی میارم بالا .. اینا که چیزی نیست
من از 13 سالگی چت می کردم الان برنامه نویسی هم که می کنم دیگه به کیبورد نگاه نمی کنم ... اکثرا همینجوریم دیگه
من هم بدون نگاه کردن به کی برد تایپ میکنم هم بدون نگاه کردن به کی برد گوشیم :دی
تا چند وقت پیش بابام خیلی نمیومد تو اتاق، کی بردم دوشواری داشت زیاد تق تق میکردن دکمه هاش، بابام فکر میکرد اعصابم خورده همش میکوبونم رو کی برد فکر نمیکرد این قدر سریع تایپ کنم : ))))
گرچه میدونم 99% معتادین به نت توی همین وضعیتن :|
چقدر من :دی
چقدر من :دی
داخل تاپیک فروش پست داده که اون دامین رو تمدید کرده در حالی که من کردم.
خیالی نیست منصرف شدم. داخل تاپیک هم اعلام میکنم.![]()
اول روی یک موس خراب تست کن ، بعد موس سالم ات رو بازش کن.
از امارگیرها میشه استفاده کرد برای این موردیک سوال؟چطوری میشه فهمید بک لینکی که از یه سایتی خریدیم برامون مفید بوده یا نه؟ اگر بوده چقدر تاثیر داشته؟
برای بازدید نه! برای بالا اومدن سایت تو نتایج...از امارگیرها میشه استفاده کرد برای این مورد
تو با گوشی 10 انگشتی تایپ میکنی؟ :|
اینجور که پیداس تو این تاپیک فقط منم که 10 انگشتی تایپ نمیکنه. :blush: خداحافظ:blush:
فکر نکنم بشه همچین چیزی رو دونست! اما هر چقدر سایتی که ازش بک لینک خریداری کردید ورودی گوگلش بیشتر باشه نتیجه بهتری هم میگیریدبرای بازدید نه! برای بالا اومدن سایت تو نتایج...
اینجور که پیداس تو این تاپیک فقط منم که 10 انگشتی تایپ نمیکنه. :blush: خداحافظ:blush:
سلام به همه دوستان ... امیر هستم ، خوش حال هستم عضو کوچکی از گروه وبمستر ها شدم ... !
چندین سایت داشتم ، و جدید ترین سایتم
متن آهنگ | تکست سانگ