• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ahmadelahi

Registered User
لایک‌ها
84

کلا یه ماوس بیشتر ندارم, بهتره که به صدای دکمش زیاد فکر نکنم :D

پ ن: بعد از پست شما احساس می کنم صداش رو اعصابمه, آخه این چه پستی بود, برادر من؟! داشتم خیلی قشنگ با همین ماوس کارامو می کردم دیگه! :D
بهتر صدای آهنگمو بلندتر کنم
:D

حرف تون منو یاد چیزی انداخت :

روزی شخصی از شیخی پرسید : وقتی می خوابی ریشت رو زیر پتو میزاری یا روی پتو ؟ شیخ جواب داد نمی دانم. شب وقتی می خواست کپه مرگش رو بزاره :دی یاد اون سوال افتاد و تا صبح با ریشش درگیر بود . روز بعد شخصی که سوال پرسیده بود رو دید و جواب داد :
به اندازه تمام انسان ها راه هست برای رسیدن به خدا :D شما لطف کن به ریش کسی کار نداشته بش:lol:

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
حدود 2-3 ساعت تو فکر بودم و شک داشتم یه دامین رو ثبت بکنم یا نکنم، تا تصمیمم رو گرفتم و فرم ثبت نام دامنه.نت رو پر کردم دیگه برام بالا نمیاد نه با آی پی ایران نه با کریو :||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
هاست سایت آپ بوده قطعی نداشته دیروز :blink:

پ.ن: برای دامینهایی که شک داری همون لحظه ثبتش کن خیالت راحت میشه :دی

سلام دوستان
دوستان من برای عضو فعال شدن اقدام کردم فروممنجر ازم مدارک خواست دادم ولی شماره حساب نداد که واسشون پول بریزم البته کفت تو که باید پول بریزید حالا نمیدونم کجا باید پول بریزم حتما تایپیکی در این مورد هست که باید از اونجا شماره حساب رو بردارم. یا اینکه دوباره صبر کنم تماس بگیرند!!!
ممنون میشم کمکم کنید
فروشنده معتبر؟
http://forum.persiantools.com/payments.php
برای تمامی موارد مالی هم با فروم منیجر در تماس باش....

یه سوال:

ساب دامین های سایتی که تو ساماندهی ثبت شده رو هم باید مجددا ثبت کنیم یا همون دامین اصلی رو ثبت کنیم کفایت میکنه؟
دامین اصلی کافیه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

نه اصلا اینکارو نکنید, تو بازارچه کاربر بی کار و الاف زیاده, اگر قرار باشه با حرف یه بیکار شما بیخال بشید که نمی شه, اینطوری این کاربرای ترول روشون زیاد می شه.
شما خیلی شیک این کاربر رو نادیده می گیرید و تاپیک رو پیش می برید جایی هم لازم بود ما می ریزیم تو تاپیک حسابش رو می رسیم که حساب کار دستش بیاد خودش بساط رو جمع کن بره پی کارش
:ph34r2:

کلا یه ماوس بیشتر ندارم, بهتره که به صدای دکمش زیاد فکر نکنم :D

پ ن: بعد از پست شما احساس می کنم صداش رو اعصابمه, آخه این چه پستی بود, برادر من؟! داشتم خیلی قشنگ با همین ماوس کارامو می کردم دیگه! :D
بهتر صدای آهنگمو بلندتر کنم
:D

مرسی.;)
دیگه کار از کار گذشت.
+

خوشبختانه با مدرک برگشتم.
مشاهده پیوست 512053

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
هاست سایت آپ بوده قطعی نداشته دیروز :blink:

پ.ن: برای دامینهایی که شک داری همون لحظه ثبتش کن خیالت راحت میشه :دی

فروشنده معتبر؟
http://forum.persiantools.com/payments.php
برای تمامی موارد مالی هم با فروم منیجر در تماس باش....

دامین اصلی کافیه

درباره خرابی سایت که دیروز مطمئنم، چون حدود 10 دقیقه زور زد لود بشه اخرش ارور داد نوشت نمیتونه به دیتابیس وصل بشه :دی
به چند نفر هم دادم تست کردن

یه چک کنید ببیند فیلتر نشدم؟:D
دانلود فیلم , زمین فیلم

فیلتره

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
این قالبه چیه مد شده؟
دانلود آهنگ جدید
قالب این سایت. تو ایران 100 تا سایت مجاز موزیک باشه 90 تاش از این استفاده میکنن :wacko:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
درباره خرابی سایت که دیروز مطمئنم، چون حدود 10 دقیقه زور زد لود بشه اخرش ارور داد نوشت نمیتونه به دیتابیس وصل بشه :دی
به چند نفر هم دادم تست کردن

آره درسته ایمیلش اومد :(
شرمنده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
این قالبه چیه مد شده؟
قالب این سایت. تو ایران 100 تا سایت مجاز موزیک باشه 90 تاش از این استفاده میکنن :wacko:

گوسفند ميگه بعه بعه و دنبال گله راه ميوفته و ميره
حالا فكر ميكنن اگر قالب ديگه اي داشته باشن ورودي گوگلشون كم ميشه :)
قبلا سايت هاي موزيك همه نيوك بود حالا وردپرس و اين قالب ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آره درسته ایمیلش اومد :(
شرمنده

یه دامین شاخ یافته بودم، اومدم ثبت کنم سایتت خراب شد، به یکی از دوستان گفتم ثبت کرد تا آخر شب کلی منتظر موندیم پنل و ... درست کنه و هفت خوان رستم طی کردیم، آخرش هم فهمیدیم بنده خدا موقع ثبت یه i اضافی گذاشته ته دامین، :|||||||||||||||||
دامین رو از ریسلو لغو کرد نامرد کل شارژ رو پروند + جواب تیکت هم نمیدن : )))))))))

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
یه دامین شاخ یافته بودم، اومدم ثبت کنم سایتت خراب شد، به یکی از دوستان گفتم ثبت کرد تا آخر شب کلی منتظر موندیم پنل و ... درست کنه و هفت خوان رستم طی کردیم، آخرش هم فهمیدیم بنده خدا موقع ثبت یه i اضافی گذاشته ته دامین، :|||||||||||||||||
دامین رو از ریسلو لغو کرد نامرد کل شارژ رو پروند + جواب تیکت هم نمیدن : )))))))))

javanan.ir نبوده؟:D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یک بشر یک دامنه رنک دار آزاد نمیزاره همه رو ثبت میکنه ...
حتی دامنه رنک 0 تک و توک پیدا میشه :D ...

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
:|||
چه اتفاقاتی :wacko:

پ.ن: مبارکه :دی

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یه سری سایت که به ادمین ها ربط داشته باشه برای تبلیغ معرفی کنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
javanan.ir نبوده؟:D

دامین آی آر رو چه به ریسلو؟ : )))
اتفاقا دیروز کلی داشتم با همین کلمه جوان دامنه سرچ میکردم فقط همینی الان ثبت کردم آزاد بود : )))

خودمونیم ها کلا هیچ جا سرویس دهی آمریکایی ها نمیشه، انصافا اکثر شرکت های ایرانی + خاورمیانه ای + عرب + چینی + هندی که دیدم، در 99% موارد یا حروم زاده و پول خور بودن یا شدیدا کیفیت سرویس دهیشون پایین بوده :|

:|||
چه اتفاقاتی :wacko:

پ.ن: مبارکه :دی

: )))
مرسی از سرعت ثبت دامنه.نت، بسیار تا بسیار لذت بردیم :) فقط هرچه زودتر کار درگاه رو بکنی عالی میشه :-*
دامین خوبست؟ :دی

بالا