• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
تا paint هست چرا فوتوشاپ ؟

ارسال شده با شیپینگ رایگان

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
عاغو امروز یه بلاهایی سرم اومد که باورتون نمی‌شه! :lol:
یکی یه پیام از طریق "ارتباط با ما" تو سایتم فرستاده بود واسم، نوشته بود من معلولم و... (که پیامش رو هم می‌ذارم.) خواستم نظر وبمسترای اینجا رو راجع به دروغ بودن یا راست بودن پیام بدونم.
از پیام عکس گرفتم و خواستم بیارمش تو فتوشاپ که اسم طرف رو شطرنجی کنم.فتوشاپ رو باز کردم، دیدم سریال اکسپایر شده. گفتم عب نداره. uninstall کردم و دوباره شروع به نصب کردم. ده دقیقه که گذشت یه ارور داد، گفت حداقل فضای لازم برای نصب 1.7گیگه و داریو سیِ تو 1 گیگ (مثلاً) فضا داره. گفتم اه! حالا چه کنم؟؟ تصمیم گرفتم هارد رو پارتیشن بندی کنم. سی دی نرم افزار پارتیشن بندی تو اتاق بغلی بود. منم حال نداشتم برم ورش دارم! گفتم عب نداره. یه نرم افزار پرتابل شخمکی از نت دانلود می‌کنم.
شروع کردیم به دانلود یه نرم افزار پرتابل ناشناس! دانلود تموم شد و نصب هم به همچنین و پارتیشن بندی کردم و ری‌استارت...
و دیگه سیستم بالا نیومد... :D
ارور Missing Operating System می‌داد. مجبور شدم ویندوز 8 نصب کنم. از قضا روی هیچکدوم از درایوا نصب نشد، الّا درایوی که روش ویندوز اوریجینال و کلی کوفت و بدبختی و... داشتم!
و الان من عباسم هستم،
یه بدبخت فلک زده‌ی به تمام معنا :D

البته الان یه ویندوز تازه نفس دارم و چند تا برنامه مثل فتوشاپ و دریو ویور و... خوب شد. ولی به فنا رفتم :lol:

اون عکس کوفتی:
g9dq30qrpx65bwa5plr.png

عجب ماجرایی :D

اتفاقا امروزم یه ایمیل برای من اومد که بیکارم بدبختم بیچارم, پول ندارم می خوام ازدواج کنم و ... از سایت من شارژ ایرانسل بخرید تا بتونم پول جمع کنم.

می خواستم بهش بگم انتظار داری باور کنم؟!!!!!
بعد گفتم دختر دنبال دردسر می گردی؟! ایمیل رو پاک کن بره پی کارش دیگه
:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
الان تو بلاگفا با یه آی دی چنتا وبلاگ داشته باشیم مشکلی هست؟ میزنن حذف میکنن؟
+
تو گوگل چطور میشد فهمید چنتا از بک لینکات حساب شدن؟ link:site.com میزنم نمیاد!

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
میخوام وردپرس رو اپدیت کنم . بروزرسانی حودکار فقط انگلیسیش هست. چرا ؟

+
تو گوگل چطور میشد فهمید چنتا از بک لینکات حساب شدن؟ link:site.com میزنم نمیاد!

اون دقیق نیست
سایت سراغ دارم صفحه اول گوگل با کلمه کلیدی بازدید بالا ولی اصلا بک لینکش رو گوگل نشون نمیده

نمیدونم دقیقش رو چطوری میشه فهمید. کسی میدونه ؟

فکر کنم وبمستر تولز دقیق نشون میده . فقط به صاحب سایت

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
میخوام وردپرس رو اپدیت کنم . بروزرسانی حودکار فقط انگلیسیش هست. چرا ؟

اون دقیق نیست
سایت سراغ دارم صفحه اول گوگل با کلمه کلیدی بازدید بالا ولی اصلا بک لینکش رو گوگل نشون نمیده

نمیدونم دقیقش رو چطوری میشه فهمید. کسی میدونه ؟

فکر کنم وبمستر تولز دقیق نشون میده . فقط به صاحب سایت
هنوز فارسیش نیومده.

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
سلام بر همه.
يك سوال دارم فرق بين ورد پرس و جوملا چيه؟كدومشون بهتره ؟

Last edited:

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
سلام بر همه مستربيناي عزيز :D
ييك سوال دارم فرق بين ورد پرس و جوملا چيه؟كدومشون بهتره ؟
البته خودم مبتدي هستم چيز زيادي حاليم نيست.

سلام , لینکهای زیر شاید کمکتون کنه سوالاتون کم بشه

وردپرس در نبرد با جوملا: کدام را انتخاب کنیم؟ - نردبان

تفاوت جوملا با وردپرس در سئو

http://www.monaseb.com/magazine-internet/internet-joomla/434-joomla-or-wordpress-which-one-is-better

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
دوستان پلاگین ورد پرس برای عضویت کاربر چی پیشنهاد می کنید؟

پ ن: یکی به من بگه 3:30 صبح چه گیری دادی رو سایت پلاگین نصب کنی!!! چشمام از خواب قرمز شده, ولی دوست دارم سایتم رو آپدیت کنم. فکر کنم بهتر باشه به روانپزشک مراجعه کنم
:blink:

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528

پ ن: یکی به من بگه 3:30 صبح چه گیری دادی رو سایت پلاگین نصب کنی!!! چشمام از خواب قرمز شده, ولی دوست دارم سایتم رو آپدیت کنم. فکر کنم بهتر باشه به روانپزشک مراجعه کنم

اگه رفتین روانپزشک لطفا نسخه دکترو شـــِــــیر کنین ما هم استفاده کنیم : دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

مگه خودش نداره؟ من واسه خودمو غیر قعال کردم :|
راستی روانپزشک رفتنی به منم یه ندا بدین بیام...

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743

sb-login رو دستش نیومده :دی

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
مگه خودش نداره؟ من واسه خودمو غیر قعال کردم :|
راستی روانپزشک رفتنی به منم یه ندا بدین بیام...

بنده خدا اوضاش از ما بهتره , گرفت خوابید

منو شما باید یه فکری به حال خودمون بکنیم :|

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
حتما به این موضوع فکر کنید چون برای من خیلی خوب جواب داد، معمولا از ساعت 12-1 به بعد چون میره توی زمان دانلود رایگان سرعت نت شدیدا میاد پایین + بازدهی کار خیلی میاد پایین و اصلا نمیصرفه ادم چشمش رو کور کنه :)
پس پیشنهاد میکنم اگر خیلی کارتون واجب نیست سعی کنید ساعت 11-12 بخوابید ساعت 5-6 بلند شید کارتون رو انجام بدید، مثل الان سرعت نت عالی + بازدهی فوق العاده :)

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
حتما به این موضوع فکر کنید چون برای من خیلی خوب جواب داد، معمولا از ساعت 12-1 به بعد چون میره توی زمان دانلود رایگان سرعت نت شدیدا میاد پایین + بازدهی کار خیلی میاد پایین و اصلا نمیصرفه ادم چشمش رو کور کنه :)
پس پیشنهاد میکنم اگر خیلی کارتون واجب نیست سعی کنید ساعت 11-12 بخوابید ساعت 5-6 بلند شید کارتون رو انجام بدید، مثل الان سرعت نت عالی + بازدهی فوق العاده :)

بله ولی من نامحدود دارم مثلن الان صبح سرعت نت عالیه ولی از ظهر به بعد سرعت میاد روی 10-20 و افتضاحه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بله ولی من نامحدود دارم مثلن الان صبح سرعت نت عالیه ولی از ظهر به بعد سرعت میاد روی 10-20 و افتضاحه

خوب منم نگفتم توی زمان دانلود رایگان کاراتون رو انجام بدید، اکثرا یا نامحدود داریم یا بالای 20-30 گیگ اما چون زمان دانلود رایگان سرعت میاد پایین آدم سرویس میشه + عصر ها هم اکثرا افتضاحه
بخاطر همین میگم صبح ساعت 4 به بعد تا ساعت 11-12 کاراتون رو انجام بدین بیشترین بازدهی از نت سرعت نت + انرژی دارید :D

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
خوب منم نگفتم توی زمان دانلود رایگان کاراتون رو انجام بدید، اکثرا یا نامحدود داریم یا بالای 20-30 گیگ اما چون زمان دانلود رایگان سرعت میاد پایین آدم سرویس میشه + عصر ها هم اکثرا افتضاحه
بخاطر همین میگم صبح ساعت 4 به بعد تا ساعت 11-12 کاراتون رو انجام بدین بیشترین بازدهی از نت سرعت نت + انرژی دارید :D

بله مجبوریم از ساعت 6 بلند شیم اونم با زور به کارا برسم تا 11-12 بعد دوباره بخوابم :D

بالا