• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایتی با بیش از 10 سال سابقه

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
من الان با لینک شما عضو شدم. danzelha
لطفا برای من هم مشکل کم کردن مصرف اینترنت رو بفرستید.
راستی اگه آموزش خاصی هم داره ممنون میشم بگید.
ممنون

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من الان با لینک شما عضو شدم. danzelha
لطفا برای من هم مشکل کم کردن مصرف اینترنت رو بفرستید.
راستی اگه آموزش خاصی هم داره ممنون میشم بگید.
ممنون
ارسال شد :)

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
سایتی که برای تایپ کردن تو امضات معرفی کردی هم مصرف اینترنتش بالاست یا نه؟
اگر آره ، راه حل داره یا نه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سایتی که برای تایپ کردن تو امضات معرفی کردی هم مصرف اینترنتش بالاست یا نه؟
اگر آره ، راه حل داره یا نه؟
راستش من توی این سایت اصلا از این روش ها استفاده نمی کنم،یعنی روش های کاهش ترافیک و...ولی اون روشی که برات ارسال کردم رو می تونی یه خورده دستکاری کنی و برای این سایت هم استفاده کنی

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
سایتی که تایپ باید بکنیم به هیلتر شکن که گیر نمیده؟چون من بعضی وقتا از هیلتر شکن استفاده میکنم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
$0.04 برنده شدم :)
18941665657762867994.jpg

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان لطفا به این آدرس: https://polldaddy.com/poll/7635119/ برید و با انتخاب گزینه Other و نوشتن Perfect Money در کادر رو به روش به پرفکت مانی رای بدید تا به عنوان گزینه پرداخت به سایت اضافه بشه :)

renjer07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من واقعا در عجبم یه عده چقد وقت خودشون صرف این سایتا می کنن .... از اینترنت استفاده های بهتری هم واسه کسب درآمد میشه کرد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من واقعا در عجبم یه عده چقد وقت خودشون صرف این سایتا می کنن .... از اینترنت استفاده های بهتری هم واسه کسب درآمد میشه کرد
مثل همکاری در فروش جنس های بنجل،درسته؟ نه ممنون :)

renjer07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حتما کسب درآمد نهایتا روزی 3 هزار تومن با 500 تا سایت باکس و مصرف گیگها حجم اینترنت خیلی به مذاقتون خوش اومده به کارتون ادامه بدید ما هم جنس های بنجل رو میفروشیم عزیزم ;)

من اندازه موهای روی سرت راههای کسب درآمد امتحان کردم 5-6 ساله وبمسترم درآمدی که سیستم همکاری در فروش داره رو هیچ راهی تو ایران حدقل نداره .... بیخود خودتون رو اذیت نکنید

باکس 24 - ایران باکس - نئو باکس - اکسین ادز اینا همه نیاز به صرف هزینه ی حداقل 100 هزار تومنی برای شروع کار پرسود ( نه روزی 10 هزار تومن :D ) دارن که ادامه کسب درآمد هم تو این سیستم ها اصلا قابل تشخیص و پیش بینی نیست

ولی شما میتونی یه فروشگاه رو به راحتی سئو کنی و بالا بیاری و سالیان سال ازش درآمد به دست بیاری قابل توسعه ترین روش هم همین سئو هست

اونایی هم که دنبال باز کردن حساب پیزا هستن مراقب باشن گیر کلاه بردارای ارزی نیافتن من سال 86 50 دلار درآمد تبلیغات کلیکیم رو مثل آب خوردن بالا کشیدن نه تنها تبدیلش نکردن بلکه از طرف فتا تهدید هم شدم که نباید این مقدار ارز رو بدون مجوز اقدام به تبدیلش میکردم

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
حتما کسب درآمد نهایتا روزی 3 هزار تومن با 500 تا سایت باکس و مصرف گیگها حجم اینترنت خیلی به مذاقتون خوش اومده به کارتون ادامه بدید ما هم جنس های بنجل رو میفروشیم عزیزم ;)
مصرف اینترنتش نهایتا 100 مگابایت در روز هست عزیز،بله شما جنس های بنجل رو بفروش ما هم از همین روش استفاده می کنیم :)

renjer07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مصرف اینترنتش نهایتا 100 مگابایت در روز هست عزیز،بله شما جنس های بنجل رو بفروش ما هم از همین روش استفاده می کنیم :)
من اندازه موهای روی سرت راههای کسب درآمد امتحان کردم 5-6 ساله وبمسترم درآمدی که سیستم همکاری در فروش داره رو هیچ راهی تو ایران حدقل نداره .... بیخود خودتون رو اذیت نکنید

باکس 24 - ایران باکس - نئو باکس - اکسین ادز اینا همه نیاز به صرف هزینه ی حداقل 100 هزار تومنی برای شروع کار پرسود ( نه روزی 10 هزار تومن :D ) دارن که ادامه کسب درآمد هم تو این سیستم ها اصلا قابل تشخیص و پیش بینی نیست

ولی شما میتونی یه فروشگاه رو به راحتی سئو کنی و بالا بیاری و سالیان سال ازش درآمد به دست بیاری قابل توسعه ترین روش هم همین سئو هست

اونایی هم که دنبال باز کردن حساب پیزا هستن مراقب باشن گیر کلاه بردارای ارزی نیافتن من سال 86 50 دلار درآمد تبلیغات کلیکیم رو مثل آب خوردن بالا کشیدن نه تنها تبدیلش نکردن بلکه از طرف فتا تهدید هم شدم که نباید این مقدار ارز رو بدون مجوز اقدام به تبدیلش میکردم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

دوست عزیز یه نگاه به امضام بنداز،من فقط و فقط از یک سایت تا الان تونستم 614 هزار تومن برداشت کنم،اون هم فقط با 20 هزار تومن سرمایه گذاری،پس از این روش ها هم میشه درآمد خوبی داشت :)

renjer07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز یه نگاه به امضام بنداز،من فقط و فقط از یک سایت تا الان تونستم 614 هزار تومن برداشت کنم،اون هم فقط با 20 هزار تومن سرمایه گذاری،پس از این روش ها هم میشه درآمد خوبی داشت :)
خب طی چه مدتی این سرمایه رو به دست اوردی ؟؟ درسته میشه درآمد کسب کرد ولی من فقط مقایسه کردم - من هم این راههای شمارو امتحان کردم هم سود داشتم هم ضرر ... ببین اگه یه جایی غیر ایران بود من اصلا سمت سیستم همکاری در فروش نمیرفتم سیستم کلیکی خیلی پر سوده ولی نه تو کشور خودمون چون اینجا بفهمن دلار داری سریع رصدت میکنن چه برسه بخوای تبدیلش کنی اونوقته که باید به نکیر و منکر جواب پس بدی که این از کجا اومده وابسته به چه شرکتی هستی ؟ راه کسب درَآمدت تو دنیا حرف اولو میزنه ولی نه تو ایران

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خب طی چه مدتی این سرمایه رو به دست اوردی ؟؟ درسته میشه درآمد کسب کرد ولی من فقط مقایسه کردم - من هم این راههای شمارو امتحان کردم هم سود داشتم هم ضرر ... ببین اگه یه جایی غیر ایران بود من اصلا سمت سیستم همکاری در فروش نمیرفتم سیستم کلیکی خیلی پر سوده ولی نه تو کشور خودمون چون اینجا بفهمن دلار داری سریع رصدت میکنن چه برسه بخوای تبدیلش کنی اونوقته که باید به نکیر و منکر جواب پس بدی که این از کجا اومده وابسته به چه شرکتی هستی ؟ راه کسب درَآمدت تو دنیا حرف اولو میزنه ولی نه تو ایران
البته اینطوریا هم که شما میگید نیست،الان خیلی راحت می تونید دلار هاتون رو نقد کنید و پلیس فتا و امثالهم هم اصلا باهاتون کاری ندارن،برای مثال یه سر به این بخش بزنید: http://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-دلار-و-ارزهای-اینترنتی.205/
انواع ارز های اینترنتی داره به راحتی خرید و فروش میشه،بدون هیچ مشکلی،خودم امروز حدود 13 دلارم رو فروختم و در ازاش مبلغ 37 هزار تومن رو دریافت کردم.
روش شما هم روش خوبیه،ولی به جنس های برگشتی هم فکر کنید،خودتون هم باید قبول کنید که اجناسی که از این روش ها و پاپ آپ های "شما برنده شدید" به فروش می رسن از کیفیت خوبی برخوردار نیستن و زیاد برگشت می خورن،ما یه مغازه ساعت فروشی در بازار داریم و تاحالا چندین و چند نفر اومدن و ساعت هایی رو که با قیمت های 30 الی 50 هزار تومن از اینترنت خریداری کردن رو به ما نشون دادن که متاسفانه ارزشش 5 الی 10 هزار تومن بیشتر نبوده،و حتی در بعضی موارد ساعت حتی سگک نداشته! :)

بالا