• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
رفیق دقیقا از موقعی که توپ سانتر میشه نگاهش به توپه ،صحنه ای نگاهش رو از روی توپ بر نمیداره،دستش باز بود از اول،البته میشه اینو گفت که طبیعیه موقع چرخش دست باز باشه

اینم بگم من کارشناس داوری نیستم به عنوان یه بیننده آماتور دارم نظرم رو میدم،شایدم غلط باشه نظر من،اما نظر اون همه کارشناس داوری که گل رو مردود اعلام کردن چطور؟
منم دقیقا شرایط شما رو دارم و نظر خودمو از روی منطقی که دارم میگم حالا چه درست چه غلط.
ولی منطق و درکی که من دارم میگه که بازیکن نمیتونه تو اون فاصله زمانی بسیار اندک ببینه و تصمیم بگیره و انجام بده! به نظر من وقتی توپ به مدافع میخوره افشین هم برای اینکه خودش رو نگه داره یکم دستاشو باز میکنه که بازم به عقیده من طبیعیه برای کنترل تعادل این کارو انجام بده....
در هر صورت بازم میگم این تنها نظر شخصی منه....!

Sent from my C5303 using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
گل دوم فولاد به نظرم سالم بود بازیکن در استفاده از دست آگاهانه عمل نکرد تو یه صحنه هم خطایی روی بازیکن فولاد صورت گرفت که تقریبا چسبیده به محوطه بود و پنالت نبود
از استقلال هم باید تیموریان کارت زرد میگرفت البته به نظرم تو صحنه دوم عمدی در کار نبود فقط به خاطر صحنه اول میتونست کارت بگیره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راجع به گل دوم فولاد توافق نظر بین کارشناسان داوری وجود نداره و بعضیها گفتن گل صحیح بوده و بعضیها هم گفتن گل مردود بوده مثلا رودنیل و افشاریان گفتن صحیح بوده و نصیرزاده و دزفولی(دزفولی اول گفته گل صحیح بوده ولی بعد از بازبینی فیلم بازی گفته که گل اشتباه بوده) گفتن گل مردود بوده. من خودم آخر بازی رو ندیدم و برنامه 90 رو هم ندیدم. از دوستانی که صحنه رو دیدن میپرسم: آیا برخورد توپ به دست افشین باعث شد که توپ تغییر مسیر بده و جلو پاش بیفته یا نه؟ یعنی اگه توپ به دست افشین نمیخورد مسیرش جوری بود که از جلو پاش دور شه؟ بنظر من اگه برخورد توپ به دست افشین تاثیری در مسیر توپ نداشته هند نبوده و گل سالمه ولی اگه با برخورد به دست افشین توپ تغییر مسیر داده و در حالی که داشته ازش دور میشده، جلو پاش افتاده اونوقت هند هستش و گل مردود. البته منم تنها یک بیننده تلویزیونی هستم و کارشناس داوری نیستم و نظرم رو هم به عنوان یک بیننده گفتم. در هر صورت بازی تموم شده و ایشا... تو بازیهای بعدی داوریها واسه همه تیمها به خوبی انجام بشه و اشتباهات سهوی داورها هم جوری باشه که در نتیجه بازی هیچ تیمی تاثیرگذار نباشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
از قرار معلوم داور بازی دربی فغانی ــه :confused: ای کاش یه داور خارجی میزاشتن یه مقدار حساسیت ها کم میشد حداقل یکی از بهانه های بازی های کسل کننده از بین میرفت

از دوستانی که صحنه رو دیدن میپرسم: آیا برخورد توپ به دست افشین باعث شد که توپ تغییر مسیر بده و جلو پاش بیفته یا نه؟
خودت میگی بین علما اختلاف نظر هست :p بعد انتظار داری با تعریف کردن صحنه بشه نظر داد :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
داور دربی هم مشخص شد.
خیلی بد بینم به این داور ، چون به دلیل توهمات طرفداران رقیب ، میاد که ثبات بکنه اشتباهه و قطعا و یقینا پرسپولیس از این انتخاب بیشترین ضرر رو خواهد دید.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مظفری زاده میخواد خداحافظی کنه بنابر این مسلما طوری قضاوت میکنه که شاکی خاصی نداشته باشه.

البته امیدواریم!

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مظفري زاده از دلايل خداحافظي اش مي گويد

سايت گل- مهمترين خبر امروز در مورد داربي ،به وداع ناگهاني سعيد مظفري زاده از دنياي داوري مربوط مي‌شد. داور 39 ساله كشورمان در صورتي كه شش سال ديگر مي توانست به صورت قانوني در ميادين قضاوت كند امروز در وبلاگش مطلبي را نوشت كه چكيده ان وداع با دنياي قضاوت بود. اين داور يزدي امروز در مصاحبه با سايت گل اعلام كرد پس از داربي ديگر در هيچ ميداني سوت نخواهد زد. اما دليل اين كار چيست؟ وقتي اين سوال را از او كرديم كمي مكث كرد سپس توضيح داد:« براي هر كاري بايد ذوق و شوق داشته باشي و فضاي كنوني فوتبال ما به گونه اي شده كه ديگر هيچ لذتي در قضاوتش وجود ندارد» او كه چند وقت قبل مورد اتهام از سوي امير عابديني قرار گرفته بود سعي كرد وارد جزئيات تصميمش نشود و تنها در اين مورد گفت:«به هر چه مي‌خواستم در دنياي قضاوت رسيدم.داربي را سوت زدم در بازي هاي بزرگي كه قهرمان تعين ميشد قاضي بودم و در سطح بين المللي حضور فعالي داشتم از اين رو ديگر چيزي باقي نمانده بود كه در دنياي قضاوت دنبالش باشم. وقتي از سوت زدن لذت نبري همان بهتر كه ديگر قضاوت نكني» پيش از اين محمد صالحي هم در روز داربي با دنياي قضاوت وداع كرد و سعيد مظفري زاده پس از قضاوت در داربي روز جمعه به جرگه داوراني مي پيوندد كه داربي آخرين قضاوت زندگي شان بوده است. اين داور در مورد برنامه اينده اش هم به سايت گل توضيح داد:«اكثر خانواده من در كانادا زندگي مي كنند و احتمالا خودم هم به زودي به انجا مي روم» مظفري زاده در پاايان در مورد احتمال تغيير عقيده اش گفت:« شك نكنيد كه هرگز تصميمم عوض نمي شود»

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
فهرست داوران جام جهانی اعلام شد؛ فغانی و کامرانی فر در لیست ذخیره

سایت گل- فیفا فهرست کامل داوران حاضر در رقابت های جام جهانی 2014 برزیل را اعلام کرد و براساس این لیست، علیرضا فغانی و حسن کامرانی فر، داوران ایرانی، در لیست ذخیره ها حضور دارند.
روشن ایرماتوف از ازبکستان، یوئیچی نیشیمورا از ژاپن، نواف عبدالله شکرالله از بحرین و بنجامین ویلیامز از استرالیا به عنوان داوران آسیایی در رقابت های جام جهانی حضور پیدا می کنند.

داوران اروپایی این فهرست نیز فلیکس بریش (آلمان)، کونیت چاکر (ترکیه)، یوان اریکسن (سوئد)، بیورن کویپرز (هلند)، میلوراد مازیچ (صربستان)، پدرو پروئنچا (پرتغال)، نیکلا ریتزولی (ایتالیا)، کارلوس ولاسکو (اسپانیا) و هاوارد وب (انگلیس) هستند.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درباره خداحافظی مظفری‌زاده؛ کاش دادگاهی بود
سایت گل – سعید مظفری‌زاده یکی از داوران ممتاز فوتبال ماست که تصمیمی ناگهانی اعلام کرده فردا از این عرصه خداحافظی خواهد کرد.
به گزارش گل با این تصمیم این داوی یزدی الاصل به جمع داورانی می‌پیوندد که در این بازی قضاوت را کنار گذاشته‌اند از محمد صالحی معروف تا مسعود مرادی و ... اما مظفری‌زاده تفاوتی آشکار با سایر خداحافظی‌کنندگان دارد. او که در همه این سال‌ها در کنار عشقش داوری به کار ساخت و ساز نیز اشتغال داشته و با استفاده از این کسب و کار خانگی ثروتی قابل توجه برای خود اندوخته هرگز نامش درپشت پرده های معمول فوتبال ایران به چشم نیامده است و همه خانواده فوتبال او را جزو باکلاس‌ها و تمیزهای این حرفه می‌شمارد.
با این حال امیر عابدینی مدیرعامل داماش تنها کسی بود که در یک اظهارنظر نسنجیده او را متهم به همدستی با ناظرین شناخت شده فدراسیون فوتبال کرد. آنهایی که به عقیده او دربی گیلان را برای ملوان درآوردند و البته این بماند که دور و بری‌های عابدینی در گوشه و کنار پشت سر مظفری‌زاده این ساز را کوک کردند که او همواره با خانواده‌اش از طرف ملوان به هتل دلفین دعوت می‌شده و در آنجا پاداش سوت‌هایش را می‌گرفته است. اتهامی بغایت کثیف که البته هرگز دامن مظفری‌زاده را آلوده نخواهد کرد. سعید در طول دوران داوری‌اش یکی، دو جنجال مهم داشته، که مهمترین آن مربوط است به بازی منجر به پیروزی پرسپولیس مقابل سپاهان در دوره افشین قطبی که او آن 7 دقیقه معروف را گرفت و پرسپولیس و در آن به گل رسید.سپاهانی‌ها اما با وجود همه اعتراض‌ها هرگز با این لحن به مظفری‌زاده اتهام نزدند و او کار خودش را در فوتبال ادامه داد.
امروز اما بی‌تفاوتی فدراسیون فوتبال در مورد اتهامات عابدینی ( که البته خودش در برنامه نود از آنها عقب‌نشینی کرد) مظفری‌زاده را به این نتیجه رسانده که باید از داوری کنار بکشد.
او در دو سال گذشته بارها تلاش کرده داوران را علیه هجمه مربیان و بی‌تفاوتی مدیران فدراسیون متحد کند اما این سعی به جایی نرسیده و سعید تصمیم را بر وانهادن گرفته است. اینکه این فوتبال بماند برای اهلش؛ آدم‌هایی که صبح تا شب به ظاهر و صلاحی مشغولند و البته در خلوت آن کار دیگر می‌کنند.

مظفری‌زاده که برای ادامه زندگی به کشور کانادا مهاجرت خواهد کرد با خداحافظی از داوری این تاسف را برای ما به جا خواهد گذاشت که در این فوتبال جایی برای تحصیلکرده‌ها و آدم حسابی‌ها نیست. آنهایی که برای عشق به این قافله پیوسته‌اند نه برای کاسبی و همه چیزهایی که فاعلان فن در فوتبال به آن مشغولند.

خداحافظ آقای مظفری‌زاده، جای شما همیشه در این فوتبال خالی است.

http://www.goal.com/iran/news/1825/...احافظی-مظفریزاده-کاش-دادگاهی-بود?ICID=HP_BN_1

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حقیقی و صادقیان از پرسپولیس , اولادی هم از استقلال باید اخراج میشدن

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تحت تاثیر صحنه خداحافظی مظفری زاده قرار گرفتم ... افسوس از این فوتبال ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آندو چنذین بار مستحق قرمز مستقیم بود
در کل داوری به نفع استقلال بود

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بدون هیچ گونه تعصب،تیموریان امروز خیلی احساس بزرگی میکرد،می رفت جلوی داور و سینه اش رو سپر میکرد به احدی اجازه نمی داد نزدیک داور بشه،تازه تو لیگ جزیره هم بازی کردن ایشون و اینقدر مبتدیانه عمل میکنن،میخواست چی رو ثابت کنه با این کارش؟

با تعصب :دی،اولادی و سیاوش اکبرپور و اون بازیکنی که پاشو گذاشت رو صورت علی عسگر و من متوجه نشدم کی بود،باید اخراج می شدن،اون حرکت صادقیان هم اول اکبرپور شروع کرد،اخراج اگه می شد اکبرپور هم باید اخراج می شد،حقیقی هم یه کارت زرد کافی بود براش و همچنین تیموریان

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
ووووطبال ما همینه :D

متاسفم امروز بره بازیکنی های دوتیم مخصوصا پرسپولیس که حجوم مییاورد به داور رسما!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
ووووطبال ما همینه :D

متاسفم امروز بره بازیکنی های دوتیم مخصوصا پرسپولیس که حجوم مییاورد به داور رسما!
اگرچه که میدونم داری ترول بازی در میاری،اما کی بود تو هر صحنه می رفت با داور سینه به سینه می شد و به یچ کسی هم اجازه نمی داد که نزدیک داور بشه؟

بالا