• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه ی بحث های مربوط به داوری در ایران

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
اگرچه که میدونم داری ترول بازی در میاری،اما کی بود تو هر صحنه می رفت با داور سینه به سینه می شد و به یچ کسی هم اجازه نمی داد که نزدیک داور بشه؟
جان؟ منم نظر خودم رو دادم مثل شما
چیزی بود که همه دیدن دیگه! حجوم بازیکنی ها پرسپولیس به داور! چه لزومی داره یه بازیکن اینقدر با داور نزدیک بشه اونم با خشونت!

به جای این که کار خوب آندو رو نقد کنی اومدی میگی سینه به سینه میشده با داور!؟ سینه به سینه هم شده باشه خشونتی تو رفتارش نبوده! برعکس خط دفاعی پرسپولیس و حتی گلر !

در ضمن آندو برخورد نکنه با این بازیکن های خوش غیرت نما! پس کی باید جمعشون کنه! حتی اجازه کاشتن توپ رو هم بهش نمیدادنن ! آندو بزرگ ایناست(هم از لحاظ فوتبالی هم اخلاقی) بازیکن تیم ملی

بازیکن های پرسپولیس که خودشون با خودشون مشکل و زد برخورد و فحاشی دارن . خوب یکی باید باشه که نذاره بازی رو خراب کنن دیگه >!

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اظهار نظر جالب دایی :
به گزارش ايسنا، او در پاسخ به سوالي که نظرش راجع به درگيري صادقيان در اوايل بازي و اينکه اين مسئله چقدر در به هم خوردگي نظم بازي و تيمش موثر بوده است گفت: اين نظر شماست. من اعتقاد دارم در فوتبال درگيري وجود دارد در همان نيمه اول سيد جلال حسيني را زدند. از روي صورت علي‌عسگر رد شدند. آقاي تيموريان در اکثر صحنه‌هاي بازي در شکم داور بود

پ.ن : !

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اگرچه که میدونم داری ترول بازی در میاری،اما کی بود تو هر صحنه می رفت با داور سینه به سینه می شد و به یچ کسی هم اجازه نمی داد که نزدیک داور بشه؟

داداش ميشه اول بفرمايي براي جي صادقيان اخراج نشد ؟ همه خطاهاي استقلالي ها رو مو به مو كفتيد ولي لكد واضح و عمدي يه شخصي كه ( به قول عادل ) رحم سرش نميشه و فقد مياد و عمدي ميزنه رو ....

ببخشيد ولي بازي ping pong كه نبود !
نمونش همين ال كلاسيكو , تو 2 - 3 سال يادتون نيست تو بازي هاشون جقدر به داور اعتراض مي كردن ؟ سطح اول فوتبال دنيا همينه ....
اعتراض به داوري همه جا هست و تو بازي هاي حساس عاديه .
اندو هم بيشتر نميزاشت بازيكنان هر دو تيم سمت داور برن و فقط خودش معترض بود !

اكر بخوايم ريز بين باشيم , دركيري هاي سيدصالحي با اميرحسين , جاي جنك ( chang ) سيدجلال رو اندو كه عكسش هم موجود هست و ....

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم تو این صحنه اگر صادقیان اخراج میشد روند بازی فرق میکرد ! مطمئنا بازی جذاب تر میشد ! استقلال فشار می آورد و دیگه دفاعی بازی نمیکرد از اون طرف هم پرسپولیس ثابت کرده با یه بازیکن کمتر بهتر بازی میکنه مثل همون دربی معروف
شاید بازی قشنگ تری رو شاهد بودیم حتی ممکن بود پرسپولیس برنده بازی باشه ! کی میدونه ؟

4

جاي جنك ( chang ) سيدجلال رو اندو كه عكسش هم موجود هست و ....
اینو میگی ؟
4

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
به نظرم تو این صحنه اگر صادقیان اخراج میشد روند بازی فرق میکرد ! مطمئنا بازی جذاب تر میشد ! استقلال فشار می آورد و دیگه دفاعی بازی نمیکرد از اون طرف هم پرسپولیس ثابت کرده با یه بازیکن کمتر بهتر بازی میکنه مثل همون دربی معروف
شاید بازی قشنگ تری رو شاهد بودیم حتی ممکن بود پرسپولیس برنده بازی باشه ! کی میدونه ؟

4

اینو میگی ؟
4

بله
خيلي ممنون بابت شفاف سازي :)
نميكم داور غش كرده بود , اما قضاوت براي هر دو تيم زياد جالب نبود !

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
همین که علی دایی در پایان بازی زیاد از داوری انتقاد نکرده نشون از این داره که داور به هیچ وجه به ضررشون نبوده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه نکته جالب توجه : بعد از بازی نصیرزاده در مورد داوری اظهار نظر نکرده ! ( یا کرده من ندیدم )

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کجای دنیا داور میخواد خداحافظی کنه پیراهنش رو در میاره و زیرش مینویسه خداحافظ؟!!!

نیازمند توجه بود ایشون ظاهرا!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آستینش هم گیر کرده بود با همون آستین آویزون داشت خوش و بش میکرد با همه!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
نظر چند تن از داوران پیش کسوت در مورد بازی دربی روز گذشته:

منوچهر نظری:

دقیقه 7: صحنه اتفاق افتاده بین صادقیان و اکبرپور = همان اخطار و کارت زرد کافی بود.
دقیقه 32: ضربه اولادی به جلال حسینی: کارت زرد (داور این صحنه را ندید)
دقیقه 40: پژمان نوری مچ پای علی عسکر را زد = کارت زرد به پژمان
دقیقه 44: هل دادن تیموریان توسط حقیقی = کارت زرد به حقیقی
دقیقه 77: سرنگون شدن علی عسکر در محوطه جریمه = کارت بی مورد بود
تیموریان در طول 90 دقیقه جو روانی بازی را به هم ریخت و با اعتراض های مکرر و پرخاشگری با بازیکن های حریف شرایط بدی ایجاد کرده بود.

سید رضا غیاثی:

دقیقه 7: حرکت هر دو بازیکن (صادقیان، اکبرپور) اخراج داشت.
دقیقه 32: کارت زرد به اولادی
دقیقه 77: کارت زرد به علی عسکر بابت شبیه سازی درست بود.

غلامعلی همیراد:

دقیقه 7: پیام صادقیان = کارت قرمز (ایشان در مورد اکبرپور سکوت کرده اند)
دقیقه 32: کارت زرد برای اولادی
دقیقه 40: خطای پژمان کارت نداشت
دقیقه 77: کارت زرد برای علی عسکر درست بود
تعجب می کنم اندو تیموریان چرا 90 دقیقه نقش داروغه دربی را بازی کرد و با دخالت های بی مورد در خصوص عملکرد بازیکنان خودی و حریف سعی کرد داور را تحت تاثیر قرار دهد و البته این کار را مدت هاست در لیگ ما دارد تکرار می کند و متاسفانه هیچ داوری با او برخورد نمی کند. خطاهایی که اندو انجام می داد از چشم داور دور می ماند.

این ها نظر کارشناسان داوری است.

عقیده شخصی من این هست که مظفری زاده در مجموع قضاوت قابل قبولی داشت و مشکل حادی ندیدم، مفهوم این گفته البته این نیست که پرسپولیس منتفع شده از داوری یا استقلال متضرر شده! به نظرم داوری در کل متعادل بود و صحنه بحث برانگیزی نداشت. ضمن این که من هم فکر می کنم تیموریان کلا این عادت زیاد صحبت کردن با داور را باید از سرش بیندازد، در تیم ملی هم مشابه صحنه های دیروز را از او دیده ایم؛ "کاپیتان تیم" حق دارد با داور صحبت یا اعتراض کند نه دیگران.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کارشناس داوری که بگه حرکت اولادی و صادقیان اخراج نداشت کارشناس داوری نیست :دی
جالبه حرکات عمدی حقیقی هم فراموش شده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این کارشناسا از طرز حرف زدنشون هم مشخصه که از آندو همینجوری بدشون میاد و ربطی به این بازی نداشته!

صحبت های خود مظفری زاده :

داور دربی 78 گفت:شاید اگر داور ديگري به جاي من بود صادقیان را اخراج می کرد.

به گزارش اوج،سعید مظفری زاده درباره سفرش به کانادا و اینکه آیا قرار است در این کشور داوری کند یا نه اظهار داشت:در درجه اول من براي زندگي قرار است به کانادا بروم. داوري را دوست دارم و اگر شرايط مهيا باشد به کارم در آنجا ادامه مي‌دهم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفته ام.

وی درباره فشارهایی که اخیرا روی داوری وجود دارد گفت:فشار روی داوری به ويژه در يکي، دو سال گذشته افزايش يافت.فکر مي‌کنم کميته انضباطي بايد تصميم قاطعي در اين زمينه بگيرد.

مظفری زاده درباره اینکه آیا احتمال تغییر تصمیمش وجود دارد عنوان کرد:نه، اين امکان نیست. تصميم خداحافظي‌ام را از قبل گرفته بودم و اگر دربی 78 را هم سوت نمي‌زدم، از ليگ برتر کنار مي‌کشيدم. شرايط زندگي من به شکلي است که ديگر نمي‌توانستم ادامه بدهم و ترجيح دادم از خيلي مسائل دور باشم. حداکثر تا 2 ماه ديگر در ايران هستم و سپس به کانادا مي‌روم.

وی درباره اینکه آیا هنوز بر این باور است پیام صادقیان نباید اخراج می شد گفت:من چند بار فيلم بازي را ديدم و هنوز هم مي‌گويم شدت ضربه صادقیان زياد نبود .شاید اگر داور ديگري به جاي من بود صادقیان را اخراج می کرد.

مظفری زاده درباره اعتراض پرسپولیسی ها به حرکات آندرانیک تیموریان اظهار داشت:تیموریان هيچ حرف بدي نزد.او فقط شوخي می کرد و بازيکنان پرسپوليس هم به شوخی جوابش را مي‌دادند.

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
این کارشناسا از طرز حرف زدنشون هم مشخصه که از آندو همینجوری بدشون میاد و ربطی به این بازی نداشته!
...

این نظر شماست، کارشناس بازنشسته همینجوری کتره ای نظر نمی ده.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این نظر شماست، کارشناس بازنشسته همینجوری کتره ای نظر نمی ده.

ببخشید من فکر کردم نظر شماست! مسلمه که بنده در یک فروم نظر شخصیم رو می نویسم! صحبت های داور بازی هم گویای همه چیز هست.صحبت های کاپیتان پرسپولیس هم در مورد آندو گویای همه چیز بود.اگه چیز خاصی بود ممد نوری میگفت!

دخالت های بی مورد در عملکرد بازیکن های خودی!!! خنده دار تر از این حرف تا حالا نشنیدم! به آقای همیراد هم هیچ ربطی نداره که آندو در مورد بازی همبازی هاش چه عکس العملی نشون میده.

از قبل دربی یه سری افراد دنبال محروم کردن آندو هستن و این بعد از دربی هم ادامه داره. بهتره دست از این رفتار ها بردارن

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ببخشید من فکر کردم نظر شماست! مسلمه که بنده در یک فروم نظر شخصیم رو می نویسم! صحبت های داور بازی هم گویای همه چیز هست.صحبت های کاپیتان پرسپولیس هم در مورد آندو گویای همه چیز بود.اگه چیز خاصی بود ممد نوری میگفت!

دخالت های بی مورد در عملکرد بازیکن های خودی!!! خنده دار تر از این حرف تا حالا نشنیدم! به آقای همیراد هم هیچ ربطی نداره که آندو در مورد بازی همبازی هاش چه عکس العملی نشون میده.

از قبل دربی یه سری افراد دنبال محروم کردن آندو هستن و این بعد از دربی هم ادامه داره. بهتره دست از این رفتار ها بردارن

آقای محترم، شما نظر شخصی ت رو بنویس ولی فکر نکن صحبتت حرف حاکم شهر هست!
من فقط در این حد که با نظر شما مخالفم کامنت گذاشتم.
تعصب شما به باشگاه استقلال چشم شما را از دیدن حقیقت بسته و این موضوع هم ربطی به تیموریان و دیگران ندارد، پیشنهاد می کنم یک مقدار تجدید نظر کن در نحوه نظر دادن ت. میل خودت هست که چطور رفتار کنی، این فقط یک توصیه بود.
صحبت من این بود و هست که تیموریان - منهای توانایی فنی اش که بازیکن قابلی هست - بعضا خشونت زیادی دارد و ضمنا زیاد با داور حرف می زند، خواهی دید که بابت همین مساله یک روز تیمش ضربه خواهد خورد، حالا این تیم می خواهد استقلال باشد یا تیم ملی.
از آن طرف پیام صادقیان هم قطعا ضربه بدی خواهد خورد اگر همین روش را بخواهد در فوتبالش ادامه دهد.

این یک واقعیت هست که بازیکن های ایرانی به ویژه در دربی خشن و بی کیفیت بازی می کنند، این هر چه هست اسمش "فوتبال" نیست.

بگذریم ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آقای محترم، شما نظر شخصی ت رو بنویس ولی فکر نکن صحبتت حرف حاکم شهر هست!
من فقط در این حد که با نظر شما مخالفم کامنت گذاشتم.
تعصب شما به باشگاه استقلال چشم شما را از دیدن حقیقت بسته و این موضوع هم ربطی به تیموریان و دیگران ندارد، پیشنهاد می کنم یک مقدار تجدید نظر کن در نحوه نظر دادن ت. میل خودت هست که چطور رفتار کنی، این فقط یک توصیه بود.
صحبت من این بود و هست که تیموریان - منهای توانایی فنی اش که بازیکن قابلی هست - بعضا خشونت زیادی دارد و ضمنا زیاد با داور حرف می زند، خواهی دید که بابت همین مساله یک روز تیمش ضربه خواهد خورد، حالا این تیم می خواهد استقلال باشد یا تیم ملی.
از آن طرف پیام صادقیان هم قطعا ضربه بدی خواهد خورد اگر همین روش را بخواهد در فوتبالش ادامه دهد.

این یک واقعیت هست که بازیکن های ایرانی به ویژه در دربی خشن و بی کیفیت بازی می کنند، این هر چه هست اسمش "فوتبال" نیست.

بگذریم ...
از توصیه تون متشکرم!من کمی در نظر دادن رک هستم و سعی میکنم بی احترامی به کسی نشه! ولی من همینم..نمیتونم نقش بازی کنم و مثل مثلا جوادین ( دو جواد عزیز) یا آرین پست بدم...
من نظر شخصیم رو نوشتم! و ربطی به این که نظر من نظر درسته یا خیر یا به قول شما نظر حاکم شهره نداره! حاکم شهر دستور میده! من دستور ندادم نظرم رو گفتم در مورد قضیه تیموریان و نظرات کارشناسان بازنشسته! ..من ادعایی نکردم که شما میگی فکر نکن صحبتت فلانه!
شما هم اگر میخواستید مخالفت کنید مسئله ای نبود! با اصل نظر من مخالفت میکردید ولی این که میفرمایید این فقط نظر شخصی من هست یک مسئله بدیهی هست! نمیدونم گفتن این جمله ( این نظر شخصی شماست ) چه لزومی داشت! در مورد بقیه جمله من مشکلی ندارم ( کارشناس بازنشسته همینجوری نظر نمیده ) وگرنه منم میتونم پست های همه رو نقل قول کنم و بگم این نظر شخصی شماست اون نظر شخصی شماست!
صحبت شما و نظر شما در این قضیه تیموریان و صادقیان! چی بوده یا چی هست محترم هست! من در مورد نظر شما نقل قولی انجام ندادم که مجددا نظرتون رو برای من تشریح میکنید....من در مورد خبر و نظر کارشناسان نظر داده بودم....اگر بنده در مورد نظر شخصی شما حرفی زده بودم و نقل قولی در مورد نظرات شخصی شما انجام داده بودم در این رابطه حق با شما بود.
گتوزو از آندو هم در این شیوه بازی بدتر بود ولی مسلما یک فوتبالیست خوب بود!
آندو با دست شکسته برای تیم ملی بازی کرد و این تا آخر عمر فوتبالیش برای فوتبال ایران کافی ست!
همین نظرات کارشناسانه و بیانیه های قبل دربی باشگاه شما یا درخواست محرومیت های پی در پی باشگاه پرسپولیس برای هادی عقیلی و تیموریان باعث شد که آقایان سپاهان امروز بیانیه بدن و خواستار محرومیت آندو و صادقیان بشن! این ها فقط بهانه دست سپاهان داد.
وگرنه نظر همیراد و نظری هیچ اهمیتی نداره ( از نظر من )
حرکات آندو بیش از حد بزرگنمایی شده در این چند بازی اخیر...اون هم در شرایطی که استقلال نکونام رو از دست داده کمی مشکوک هست.مخصوصا کارشناسی که با لحنی بد تیموریان رو به داروغه شهر تشبیه میکنه!از کجا معلوم که این کارشناسان تحریک نشدن؟
وگرنه آندو از قبل همینجوری بوده.چرا الان باید این مسائل مطرح بشه؟

بخشی از صحبت های مدیر عامل سپاهان :

"مثل اينکه رويانيان يادش رفته براساس شکايت باشگاه پرسپوليس از هادي عقيلي بود که باعث شد اين بازيکن با يک جلسه محروميت مواجه شود پرسپوليس خود را مدعي‌العموم همه باشگاه‌ها مي‌داند. اگر هادي عقيلي با درخواست يک باشگاه محروم مي‌شود( پرسپولیس ) ما هم درخواست داريم به حرکت آندرانيک تيموريان و پيام صادقيان رسيدگي کنند و در اين ارتباط نيز تصميم‌گيري شود."

باشگاه پرسپولیس باید دست از این رفتار های بچه گانه برداره...یعنی چی که برای رقبای خودشون بیانیه انضباطی میدن و کمیته انضباطی رو تحریک میکنن؟؟ نتیجه ش چی میشه؟ باشگاه پرسپولیس اگه در مورد محرومیت برای صادقیان یا دایی و هر بازیکن دیگه ش اعتراضی داره چرا سر باشگاه های دیگه خالی میکنه؟ آندو همیشه بازیش همین طوری بوده...داور بازی باید گزارش بده در مورد عملکرد بازیکن! خود داور بازی گفته آندو شوخی میکرده در اون برخورد ها و پرخاشگری نکرده...
اما الان باشگاه سپاهان با این بزرگنمایی ها دست به کار شده تا دو تیم بالاتر از خودش رو با کمبود بازیکن مواجه کنه و خودش رو بالا بکشه!

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
در اینکه آندو زیادی اعتراض میکرد شکی نیست ولی به نظرم نحوه اعتراضش جوری نبود که کارت زرد بگیره چون همراه با پرخاشگری نبود

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
نمیشه همه مشکلات رو گردن داور انداخت،تو فوتبال ایران هر کی هر چقدر پول بگیره معیارش مشخص میشه،بیچاره قشر داوری با این پولی که میگیرن بایدم از فوتبال حرفه ای ایران؟؟!!!عقب باشن،وبازیکنای به ظاهر حرفه ای و مربیان از اونها گلایه کنن.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
از توصیه تون متشکرم!من کمی در نظر دادن رک هستم و سعی میکنم بی احترامی به کسی نشه! ولی من همینم..نمیتونم نقش بازی کنم و مثل مثلا جوادین ( دو جواد عزیز) یا آرین پست بدم...
من نظر شخصیم رو نوشتم! و ربطی به این که نظر من نظر درسته یا خیر یا به قول شما نظر حاکم شهره نداره! حاکم شهر دستور میده! من دستور ندادم نظرم رو گفتم در مورد قضیه تیموریان و نظرات کارشناسان بازنشسته! ..من ادعایی نکردم که شما میگی فکر نکن صحبتت فلانه!
شما هم اگر میخواستید مخالفت کنید مسئله ای نبود! با اصل نظر من مخالفت میکردید ولی این که میفرمایید این فقط نظر شخصی من هست یک مسئله بدیهی هست! نمیدونم گفتن این جمله ( این نظر شخصی شماست ) چه لزومی داشت! در مورد بقیه جمله من مشکلی ندارم ( کارشناس بازنشسته همینجوری نظر نمیده ) وگرنه منم میتونم پست های همه رو نقل قول کنم و بگم این نظر شخصی شماست اون نظر شخصی شماست!
صحبت شما و نظر شما در این قضیه تیموریان و صادقیان! چی بوده یا چی هست محترم هست! من در مورد نظر شما نقل قولی انجام ندادم که مجددا نظرتون رو برای من تشریح میکنید....من در مورد خبر و نظر کارشناسان نظر داده بودم....اگر بنده در مورد نظر شخصی شما حرفی زده بودم و نقل قولی در مورد نظرات شخصی شما انجام داده بودم در این رابطه حق با شما بود.
گتوزو از آندو هم در این شیوه بازی بدتر بود ولی مسلما یک فوتبالیست خوب بود!
آندو با دست شکسته برای تیم ملی بازی کرد و این تا آخر عمر فوتبالیش برای فوتبال ایران کافی ست!
همین نظرات کارشناسانه و بیانیه های قبل دربی باشگاه شما یا درخواست محرومیت های پی در پی باشگاه پرسپولیس برای هادی عقیلی و تیموریان باعث شد که آقایان سپاهان امروز بیانیه بدن و خواستار محرومیت آندو و صادقیان بشن! این ها فقط بهانه دست سپاهان داد.
وگرنه نظر همیراد و نظری هیچ اهمیتی نداره ( از نظر من )
حرکات آندو بیش از حد بزرگنمایی شده در این چند بازی اخیر...اون هم در شرایطی که استقلال نکونام رو از دست داده کمی مشکوک هست.مخصوصا کارشناسی که با لحنی بد تیموریان رو به داروغه شهر تشبیه میکنه!از کجا معلوم که این کارشناسان تحریک نشدن؟
وگرنه آندو از قبل همینجوری بوده.چرا الان باید این مسائل مطرح بشه؟

بخشی از صحبت های مدیر عامل سپاهان :

"مثل اينکه رويانيان يادش رفته براساس شکايت باشگاه پرسپوليس از هادي عقيلي بود که باعث شد اين بازيکن با يک جلسه محروميت مواجه شود پرسپوليس خود را مدعي‌العموم همه باشگاه‌ها مي‌داند. اگر هادي عقيلي با درخواست يک باشگاه محروم مي‌شود( پرسپولیس ) ما هم درخواست داريم به حرکت آندرانيک تيموريان و پيام صادقيان رسيدگي کنند و در اين ارتباط نيز تصميم‌گيري شود."

باشگاه پرسپولیس باید دست از این رفتار های بچه گانه برداره...یعنی چی که برای رقبای خودشون بیانیه انضباطی میدن و کمیته انضباطی رو تحریک میکنن؟؟ نتیجه ش چی میشه؟ باشگاه پرسپولیس اگه در مورد محرومیت برای صادقیان یا دایی و هر بازیکن دیگه ش اعتراضی داره چرا سر باشگاه های دیگه خالی میکنه؟ آندو همیشه بازیش همین طوری بوده...داور بازی باید گزارش بده در مورد عملکرد بازیکن! خود داور بازی گفته آندو شوخی میکرده در اون برخورد ها و پرخاشگری نکرده...
اما الان باشگاه سپاهان با این بزرگنمایی ها دست به کار شده تا دو تیم بالاتر از خودش رو با کمبود بازیکن مواجه کنه و خودش رو بالا بکشه!

رک بودن خوبه و من مخالفش نیستم. البته نه برای همه جا و نزد همه اشخاص و هر شرایطی ... بگذریم.
بحث الان شما منطقی تر شد.
قبلش این رو بگم که وقتی گفتم این نظر شماست در واقع یک جمله "من مخالفش هستم" درش مستتر بود! یعنی یک جور مخالفت محترمانه ...
اما در مورد این که چرا دوباره نظرم رو تشریح می کنم: دقیقا به همین دلیل که نظرم تا حدی مخالف شما بود لازم دیدم یکی دو جمله کوتاه بنویسم و تشریح هم نبود!

اما نکات جدیدی که مطرح کردید:

با دست شکسته بازی کردن اندو ارزشمند بوده و هست و کسی هم کتمانش نمی کند. اما قبلا هم مثلا علی دایی با طحال پاره در یک بازی ملی در برابر بحرین (1372) بازی کرده بود؛ آن موقع تازه اوایل بازی های ملی دایی بود و یک بار دیگر هم در اثنای مسابقه با تایلند (1375) پیشانی اش شکافت و ... اما این دلیلی نشد تا بعدها به این بازیکن انتقاد نکنند. هر چیزی سر جای خودش.اندو هم بازیکن خوبی است و من منکر ارزش های فنی او نیستم، بقیه حرف (خشونت و اعتراض زیاد و اظهار نظر خوش خوان یا همیراد) تکراری است ...

اما مورد بیانیه نویسی ها:
دقت کنید که از کجا شروع شد. قبل از دربی این باشگاه استقلال بود که با بیانیه ای که نوشت داوری دربی را زیر سوال برد و جوسازی کرد و بعد پرسپولیس مقابله کرد که حرکت پرسپولیس بدتر از استقلال بود. این یک طرف قضیه بود. از سوی دیگر وقتی باشگاه پرسپولیس دید دارند با تصاویر تلوزیونی یکی از بازیکنان تاثیر گذارشان را از دور خارج می کنند و یا در مورد موضوع قلیان کشی! دو بازیکن را به خاشیه می کشند و این سناریو ادامه دار هست، تصمیم گرفت رفتار ماست گونه نداشته باشد! در نتیجه آنها هم اعتراض کردند به کمیته انضباطی که چرا فقط ما را می بینید؟ به این ترتیب بقیه هم یاد گرفته اند تا در جدالی بی سابقه خود را به هر وسیله ای شده بالا بکشند ... بنده هم موافق چنین روش هایی نیستم، نباید کار به اینجا بکشد.

پ.ن: شما مرا یاد یکی از کاربران این سایت در آن اوایلی که عضو شده بودم می اندازید، آن موقع با این کاربر که او هم اتفاقا استقلالی بود! در مورد تیم ملی (2006) یکسری بحث هایی! داشتیم ... بدین وسیله! یاد و خاطره آن عزیز (داریوش) رو هم گرامی می داریم!

بالا