آقای محترم، شما نظر شخصی ت رو بنویس ولی فکر نکن صحبتت حرف حاکم شهر هست!
من فقط در این حد که با نظر شما مخالفم کامنت گذاشتم.
تعصب شما به باشگاه استقلال چشم شما را از دیدن حقیقت بسته و این موضوع هم ربطی به تیموریان و دیگران ندارد، پیشنهاد می کنم یک مقدار تجدید نظر کن در نحوه نظر دادن ت. میل خودت هست که چطور رفتار کنی، این فقط یک توصیه بود.
صحبت من این بود و هست که تیموریان - منهای توانایی فنی اش که بازیکن قابلی هست - بعضا خشونت زیادی دارد و ضمنا زیاد با داور حرف می زند، خواهی دید که بابت همین مساله یک روز تیمش ضربه خواهد خورد، حالا این تیم می خواهد استقلال باشد یا تیم ملی.
از آن طرف پیام صادقیان هم قطعا ضربه بدی خواهد خورد اگر همین روش را بخواهد در فوتبالش ادامه دهد.
این یک واقعیت هست که بازیکن های ایرانی به ویژه در دربی خشن و بی کیفیت بازی می کنند، این هر چه هست اسمش "فوتبال" نیست.
بگذریم ...
از توصیه تون متشکرم!من کمی در نظر دادن رک هستم و سعی میکنم بی احترامی به کسی نشه! ولی من همینم..نمیتونم نقش بازی کنم و مثل مثلا جوادین ( دو جواد عزیز) یا آرین پست بدم...
من نظر شخصیم رو نوشتم! و ربطی به این که نظر من نظر درسته یا خیر یا به قول شما نظر حاکم شهره نداره! حاکم شهر دستور میده! من دستور ندادم نظرم رو گفتم در مورد قضیه تیموریان و نظرات کارشناسان بازنشسته! ..من ادعایی نکردم که شما میگی فکر نکن صحبتت فلانه!
شما هم اگر میخواستید مخالفت کنید مسئله ای نبود! با اصل نظر من مخالفت میکردید ولی این که میفرمایید این فقط نظر شخصی من هست یک مسئله بدیهی هست! نمیدونم گفتن این جمله ( این نظر شخصی شماست ) چه لزومی داشت! در مورد بقیه جمله من مشکلی ندارم ( کارشناس بازنشسته همینجوری نظر نمیده ) وگرنه منم میتونم پست های همه رو نقل قول کنم و بگم این نظر شخصی شماست اون نظر شخصی شماست!
صحبت شما و نظر شما در این قضیه تیموریان و صادقیان! چی بوده یا چی هست محترم هست! من در مورد نظر شما نقل قولی انجام ندادم که مجددا نظرتون رو برای من تشریح میکنید....من در مورد خبر و نظر کارشناسان نظر داده بودم....اگر بنده در مورد نظر شخصی شما حرفی زده بودم و نقل قولی در مورد نظرات شخصی شما انجام داده بودم در این رابطه حق با شما بود.
گتوزو از آندو هم در این شیوه بازی بدتر بود ولی مسلما یک فوتبالیست خوب بود!
آندو با دست شکسته برای تیم ملی بازی کرد و این تا آخر عمر فوتبالیش برای فوتبال ایران کافی ست!
همین نظرات کارشناسانه و بیانیه های قبل دربی باشگاه شما یا درخواست محرومیت های پی در پی باشگاه پرسپولیس برای هادی عقیلی و تیموریان باعث شد که آقایان
سپاهان امروز بیانیه بدن و خواستار محرومیت آندو و صادقیان بشن! این ها فقط بهانه دست سپاهان داد.
وگرنه نظر همیراد و نظری هیچ اهمیتی نداره ( از نظر من )
حرکات آندو بیش از حد بزرگنمایی شده در این چند بازی اخیر...اون هم در شرایطی که استقلال نکونام رو از دست داده کمی مشکوک هست.مخصوصا کارشناسی که با لحنی بد تیموریان رو به داروغه شهر تشبیه میکنه!از کجا معلوم که این کارشناسان تحریک نشدن؟
وگرنه آندو از قبل همینجوری بوده.چرا الان باید این مسائل مطرح بشه؟
بخشی از صحبت های مدیر عامل سپاهان :
"مثل اينکه رويانيان يادش رفته براساس شکايت باشگاه پرسپوليس از هادي عقيلي بود که باعث شد اين بازيکن با يک جلسه محروميت مواجه شود پرسپوليس خود را مدعيالعموم همه باشگاهها ميداند. اگر هادي عقيلي با درخواست يک باشگاه محروم ميشود( پرسپولیس ) ما هم درخواست داريم به حرکت آندرانيک تيموريان و پيام صادقيان رسيدگي کنند و در اين ارتباط نيز تصميمگيري شود.
"
باشگاه پرسپولیس باید دست از این رفتار های بچه گانه برداره...یعنی چی که برای رقبای خودشون بیانیه انضباطی میدن و کمیته انضباطی رو تحریک میکنن؟؟ نتیجه ش چی میشه؟ باشگاه پرسپولیس اگه در مورد محرومیت برای صادقیان یا دایی و هر بازیکن دیگه ش اعتراضی داره چرا سر باشگاه های دیگه خالی میکنه؟ آندو همیشه بازیش همین طوری بوده...داور بازی باید گزارش بده در مورد عملکرد بازیکن! خود داور بازی گفته آندو شوخی میکرده در اون برخورد ها و پرخاشگری نکرده...
اما الان باشگاه سپاهان با این بزرگنمایی ها دست به کار شده تا دو تیم بالاتر از خودش رو با کمبود بازیکن مواجه کنه و خودش رو بالا بکشه!