یه توضیح بیشتری میدی؟
تکستو آهنگاش با کیه؟این حصین چه کرده تو کار جدیدش (بن بست)
نا مربوط بود اما دلم نیومد نگم ، برید گوش کنید .
نوفالو شدن هنوز ادامه دارد ؟انصافا پتانسیلی که وبلاگای بلوگفا تو بالا اومدن دارن خود گوگل نداره :دی
وبلاگای من نوفالو نشدن ولی اگرم بشه میشه حلش کرد. مورد داریم همرو فالو کرده .نوفالو شدن هنوز ادامه دارد ؟
کپکی بیش نیست
بهرام گوش کنید، تغییر را احساس کنید
بانک ملت تغییر را احساس کنید30 گردش آخر رو نشون میده.
مال منم فالو موندنوبلاگای من نوفالو نشدن ولی اگرم بشه میشه حلش کرد. مورد داریم همرو فالو کرده .
من برای کار اکثرشون ارزش قائلم. انصافا برای اینکه جای پای خودشونو محکم کنن سختیای زیادی کشیدن...کپکی بیش نیست
بهرام گوش کنید، تغییر را احساس کنید
بانک ملت تغییر را احساس کنید30 گردش آخر رو نشون میده.
به سیاوش بد گفت اعصابم ... شد. کلا بدم اومد ازشاون که صد در صد ولی حسادتش به هیچکس داره میاردش پایین. نود درصد آهنگاشم تیکه به بهرام میندازه ولی فعلا جوابی از طرف بهرام نگرفته
مصاحبه ی شهرام شب پره رو دیدید ؟گفته تو ایران زیر 1 میلیون نفر رپ گوش میدن
![]()
دروغه!!! تو شهر کوچیک ما بچه 7،8 ساله آهنگا هیچکس رو از حفظ می خونه!! فک کنم تو مهد کودک یاد گرفتن |:اون که صد در صد ولی حسادتش به هیچکس داره میاردش پایین. نود درصد آهنگاشم تیکه به بهرام میندازه ولی فعلا جوابی از طرف بهرام نگرفته
مصاحبه ی شهرام شب پره رو دیدید ؟گفته تو ایران زیر 1 میلیون نفر رپ گوش میدن
![]()
بهرام که استاده ، حیف کار نیمیده بیرون ، ولی قراره آلبومش بیاد ، یه کارم با سروش میخواد بدهکپکی بیش نیست
بهرام گوش کنید، تغییر را احساس کنید![]()
تکستش که مسلما با خودشه ، آهنگشو نمیدونم .تکستو آهنگاش با کیه؟
يك مورد تو امضا موجوده هر كي برده راضيه :ديآقا بک لینک با کیفیت ( با کیفیت! ) میخوام!
دارید یا کسی رو معرفی میکنید؟!![]()
لینک بده خوباین حصین چه کرده تو کار جدیدش (بن بست)
نا مربوط بود اما دلم نیومد نگم ، برید گوش کنید .
با اين بسي حال كردم :ديدوستان با توجه به نیاز وبمسترات ایرانی به یه هاست پایدار و قدرتمند
تصمیم گرفتیم هاست چنگیز دیتا رو به کاربران عرضه کنیم
خشنودی ما موجب رضایت شماست ، من الله کانفیق
چنگیز هاست یک رویا نیست !